FC Bayern München wil moskee voor islamitische spelers bouwen

Screenshot_76

Opdat zijn spelers hun religieuze plichten kunnen nakomen, is de Duitse voetbalgigant Bayern München van plan een moskee te bouwen om het voor islamitische spelers mogelijk te maken aan hun gebedsverplichtingen te voldoen.

De Duitse voetbalvereniging gaf toestemming tot de bouw van een moskee in de Allianz Arena om de islamitische spelers en fans tegemoet te komen. De vraag was van de middenvelder van de club, Franck Ribery, gekomen, die om een kleine gebedsruimte voor de spelers had verzocht. De nieuwe moskee zal bestemd zijn voor spelers en fans en zal een fulltime imam krijgen, een islamitische bibliotheek en islamitische gebedsuren.

Het bestuur verklaarde dat men 85% van de kosten voor rekening zou nemen, de resterende 15% moet betaald worden door de spelers en fans die gebruik willen maken van de ruimte. Het nieuwtje van de bouw van de moskee werd nu op de officiële site van de club bekendgemaakt.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67559

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Islamisering. Bookmark de permalink .

14 reacties op FC Bayern München wil moskee voor islamitische spelers bouwen

 1. 2Crazy2bTrue zegt:

  Ongelovelijk, wat is dit toch een krankzinnige wereld. Homo stupidus heeft de overhand genomen.

  Like

  • luckybee zegt:

   Dat komt er van als je je hele handelingen alleen aan je voeten toevertrouwd;dan blijf je hoofd helemaal leeg. Ben zo wie zo nooit een fan van Profie voetball.Ik voetbal liever zelfs dan heb ik ten minste zelf wat aan.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Is er ook al een kapel of een kerkje???????????????????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Louis -portugal 19.52u. Nee, want dat is oninteressant. Eigen volk , weet je wel; daarmee kun je geen ‘gutmenschentum’ uitstralen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Bidden doen ze maar in de kleedkamer als ze dat willen. De andere zijn bijzondere mensen die je blijkbaar moet koesteren. Anders worden ze boos.

    Like

 3. Jean zegt:

  Het wordt echt te gortig met die achterlijke waanzin, absurd om het even in onze taal te zeggen.
  Ik snap niet dat er nog burgers één eurocent uitgeven aan dergelijke clubs die dergelijke waanzinnigen in hun rangen opnemen, nooit of te nimmer zou ik naar dergelijke wedstrijden gaan, straks is zo een soepjurk ook nog het spelerstenue.
  Man man man wat zijn wij toch ‘oververzadigd’ met lafaards van de ergste soort, is het dan zo moeilijk uit te leggen aan die waanzinnigen dat ze in het westen met zijn seculiere normen en waarden komen voetballen?
  Ik wacht op die man die via een wet een verbod op die idiote waanzin legt, dat ze in Afrika dat graag meespelen tot daar aan toe, daar zijn nu eenmaal de hersens zeldzaam, maar hoort die idiote gewelddadige primitieve waanzin niet thuis.

  Like

 4. BertG. zegt:

  We leven inmiddels in een wereld waarin de grootste schreeuwer en dreigers hun zin krijgen.
  Zonder dat iemand zich nog afvraagt of het ook nog redelijk is.
  Doodsbang dat ze nog bozer worden en alle terreur die er als gevolg bijkomt.
  De angst is het vooral die de dienst uitmaakt. Voorbeelden genoeg en dat wil niemand.
  Continue blijven kruipen om vooral niemand tegen het hoofd te stootten.
  En niemand die zich afvraagt waar we nou mee bezig zijn of de gevolgen zijn van dit laffe gedrag wil zien.
  Ze zullen de gevolgen zelf ondervinden en zullen alle slachtoffer hiervan worden.
  Zo iets als de krokodil blijven voeren in de hoop dat je zelf niet opgevreten wordt.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Ik had toch al weinig met voetbal maar als ze ergens total bekloppt zijn, is het wel bij FC-Bayern-München..!!!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Weten jullie dit ook nog?

  Real Madrid en FC Barcelona geen kruis meer in logo

  Voetbalclub Real Madrid verwijdert een kruisje op de kroon van haar logo om haar populariteit bij moslims te vergroten. Real Madrid bouwt een sporttoeristische resort op een kunstmatig aangelegd eiland in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). VAE-heerser Ras al-Khaimah heeft als voorwaarde voor de vergunningverlening gesteld dat het kruis van alle promotiemateriaal van Real wordt verwijderd. Real Madrid woordvoerder: ‘dit zal onze kracht in het Midden Oosten en Azië vergroten. Real Madrid en de regering van Ras al-Khaimah willen de passie van Real en wat die voor de wereld betekent, uitdragen’. FC Barcelona verwijderde eerder al na Saoedische druk de horizontale balk uit het St.Georgekruis van het logo. Saoedi-Arabië stelde dat het kruis leek op het kruis van de kruisvaarders. FC Barcelona wordt voor 150 miljoen euro gesponsord door de Qatar Foundation uit Doha. Het logo van de Qatar Foundation staat nu op het officiële teamshirt van FC Barcelona. De Qatar Foundation zou ook de beruchte antisemitische sjeik Yusuf al-Qaradawi sponsoren.

  Gatestone Institute, 5 april 2012

  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/4600

  Like

 7. maria zegt:

  Valt me nog mee dat ze het zelf betalen! Maar ja Ribery is een bekeerling dus roomser dan de Paus!

  Like

 8. Tiny zegt:

  In het katholieke Bayern zijn ze toch al van God los. Die hebben ze ingeruild voor Allah. Dus dit kan er ook nog wel bij.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Wat een totale waanzin! En deze clubs worden vaak ook nog ondersteund met belastinggeld. Die haben nicht alle Taschen im schrank!

  Like

 10. Anneke zegt:

  Beneveld door de drugs van farmaceut Bayer???/!!! “Je zou ’t wel gaan denken….”. ONvoorstelbaar…MAFketels !!!/!!! “Toch zal het zo gewenste wereld-kalifaat géén succes oogsten; denk specifiek aan de al zolang op planning staande NWO”. Twee werelden die het hier op aarde voor het zeggen willen hebben is ABSOLUUT onmogelijk….Die dromen zullen woest verstoord worden en veranderen in een enorm hete nachtmerrie….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s