Groot-Brittannië: steeds meer scholen zonder Britse kinderen

Screenshot_80

Meer dan 80 staatsscholen in Engeland hebben geen blanke Britse kinderen meer. Daarmee is dat soort scholen de afgelopen vijf jaar meer dan verdubbeld, bericht de “Daily Mail”. Volgens de minister van Onderwijs staan de meeste van deze scholen, 22 stuks, in Birmingham.

Daarbij komen nog elf islamitische onderwijsinstellingen, drie voor Sikhs en eentje voor Hindoes. Andrew Green, van de NGO “MigrationWatch UK”, maakte de mislukte immigratiepolitiek van de voormalige Labour-regering onder Tony Blair verantwoordelijk voor de toestanden.

“De immigratie van 3 miljoen immigranten in tien jaar tijd heeft een groot probleem voor de integratie van de nieuwelingen gecreëerd”, bekritiseerde Green. Als er geen kinderen van de meerderheidssamenleving meer op de scholen zouden zijn, zouden de perspectieven van de integratie bijna nihil zijn. Vorige maand al had een onderzoek opzien gebaard, waarin de blanke Britse bevolking in steeds meer delen van het land geen meerderheid meer vormt.

Bron:

http://www.jungefreiheit.de/Single-News-Display-mit-Komm.154+M53f9fb8df14.0.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Groot-Brittannië, Immigratie, Socialisten. Bookmark de permalink .

6 reacties op Groot-Brittannië: steeds meer scholen zonder Britse kinderen

 1. Helena zegt:

  Het positieve hieraan is dat het in ieder geval is doorgedrongen zelfs bij de politiek dat de
  integratie een farce is en de multiculti zooi een gigantische fout!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  de NGO “MigrationWatch UK”, maakte de mislukte immigratiepolitiek van de voormalige Labour-regering onder Tony Blair verantwoordelijk voor de toestanden.

  Nu dit is alles behalve een mislukte immigratie politiek. Althans vanuit het oogpunt van Labour toen. Labour en Tony Blair in het bijzonder wilden de autochtone Brit graag met de neus in de multiculturele samenleving drukken. Tevens was het de bedoeling het electoraat uit te ruilen omdat de sociaal democratie de arbeider van zich vervreemd had en heeft. Veel sociaal-democratische partijen zoals labour in G.B. maar ook de P.v.d.A in Nederland reageerden met de strategie van ‘electorale substitutie’: arbeiders eruit, allochtonen erin. Andrew Neather, adviseur van Tony Blair, zei bijvoorbeeld dat massa-immigratie ‘opzettelijk’ was om de sociologie van Groot-Brittannië te veranderen. In een multiculturele samenleving zouden de Conservatieven geen kans meer hebben. Electorale substitutie ging zoals we allemaal hebben kunnen ervaren en nog ervaren gepaard met overmatige toegeeflijkheid aan eisen van minderheden. Een groeiend deel van het autochtone electoraat zag en ziet zich in de verdrukking komen en vervreemd totaal van het establishment, waardoor de belangstelling voor rechtse politiek sterk toeneemt. Het was de Britse ex-premier Gordon Brown die de zelf ontmaskering voltrok. Tijdens een verkiezingscampagne 2010 werd hij in contact gebracht met de weduwe Gillian Duffy. Zij klaagde over immigratie, waarna Brown instemmend knikte. In zijn dienstauto maakte hij haar echter uit voor bigoted woman. Aangezien Brown nog een microfoon droeg, kon heel Groot-Brittannië meeluisteren.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De RODEN zijn de grootste verraders en heulers met de islam!

  Like

 4. maria zegt:

  En dan wil mijn lieve broer nog steeds niet geloven dat de moslim-immigratie deel uitmaakt van een “plan”… Terwijl de moslims letterlijk spugen op de maatschappij die hen zo liefdevol en genereus heeft opgevangen… Nee hoor het zijn slechts “groeipijnen” …. Ja groeipijnen van een heel akelig gezwel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s