Heilige Oorlog tussen soennieten en sjiieten in… Londen

Screenshot_79

Anjem Choudary

Er is een probleem met het kalifaat: voordat de gelovigen de ongelovigen volledig verwijderd zullen hebben en de islamitische republiek Londonistan kunnen uitroepen, moeten ze ermee ophouden zichzelf te bevechten.

De ineenstorting van de Amerikaanse macht onder Obama heeft het aantal aanvallen op Amerika doen toenemen, echter ook de aanvallen van de moslims onder elkaar. Zo ook in Europa.

Hier vechten Anjem Choudary van Sharia4UK en zijn salafistische aanhangers met de sjiieten.

Tijdens een botsing tussen Anjem en sjiieten moest de politie in Londen ingrijpen. Desondanks vielen er enkele gewonden toen ze met elkaar op de vuist gingen. Er was een protestoptocht tegen de Syrische dictator Bashar al-Assad geweest, die, zoals bekend, Alawiet is.

De demonstranten scandeerden ook de namen van de Iraanse president Ahmadinejad en de chef van Hezbollah, Nasrallah, die zij “sjiietische vijanden van Allah” noemden.

Het zou gaan om hardliners onder de Salafisten, die de terreur vereren en voor Groot-Brittannië het shariarecht eisen. Regelmatig verstoren ze ceremonies ter ere van Britse soldaten.

In tegenstelling tot de EDL, waartegen de politie iedere keer keihard optreedt, treedt ze niet consequent op tegen deze geweldplegers. Er werd niemand gearresteerd.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67558

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamofascisme, migrantengeweld, Moslims, sjiieten, soennieten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Heilige Oorlog tussen soennieten en sjiieten in… Londen

 1. Helena zegt:

  Dit gegeven overal in de islamitische wereld waarneembaar is één van de feiten die mij op de been houden. Nooit never nooit zullen ze in staat zijn om waar dan ook met elkaar in vrede en voorspoed te leven. Ik heb het al eerder gezegd, al zouden ze hier in het westen iedere
  “ongelovige” afmaken dan nog gaan ze door met elkaar de strot door te snijden. Dat is voor mij een troost ook al zouden we ten onder gaan (wat ik nog niet denk) dan staan ze alsnog met lege handen en helpen ze alles naar de verdommenis.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, nou het is wel een aanwijzing -een sterke zelfs- dat het toch echt niet aan ons ligt.
   Die lui hebben nou eenmaal het talent om met iedereen overhoop te liggen, zelfs met Boeddhisten, het meest vreedzame slag mensen. Dus waarom dan niet met elkaar? het gezegde gaat tenslotte:Gelijknamige polen stoten elkaar af, en het klopt nog ook. Hoewel, gelijknamig of ongelijknamig dat maakt bij moslims dus niets uit. Onmogelijk slag volk.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  O als de haatjurken zich onderling afmaken, heb ik daar geen enkel bezwaar tegen!

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Misschien kunnen we ze nog een beetje helpen.

   Like

   • Ekster zegt:

    De enige hoop die niet-moslims hebben is dat moslims elkaar onderling afslachten. Hoe meer hoe beter wat mij betreft. Het westen moet de boel in het Midden-Oosten daarom eens flink opstoken. De wereld zou een prachtige, vreedzame plek kunnen zijn als er maar geen moslims meer op leefden… Daarom moeten we ook hopen dat de oorlog in Syrië nog heeeel lang gaat duren. Ik voel alleen veel medelijden met de kleine groep niet-moslims aldaar. Zij zijn onschuldig maar zullen, indien de zg. rebellen de oorlog winnen, verschrikkelijk vervolgd gaan worden.

    Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is die islamoFASACIST* met de baard nog een keer, op z’n nummer gezet voor het oog van de wereld: PRICELESS..!!!

  *op 25 mei 2012 liep die KLOOTZAK op onze DAM in Amsterdam..!!!
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/

  Like

 4. maria zegt:

  Laten we maar blij zijn dat de moslims nog geen eenheid hebben gevormd om tegen Israël ten strijde te trekken. Dat was trouwens vroeger ook al zo, dat de arabische landen elkaar het licht in de ogen niet gunden, anders had Israël niet vier, maar veel meer oorlogen moeten doorstaan. Het mag een wonder heten dat Iran dankzij het gebrek aan steun van soennitische landen nooit een aanval op Israël heeft gedaan. Maar het blijft oppassen voor de salafisten aller landen, want zij gaan over regeringen heen in hun strijd tegen “de Joden” zoals de koran hen voorschrijft.

  Like

 5. Tiny zegt:

  Mag ik dat zelfs geweldig vinden? Laten ze elkaar maar fijn halal slachten en zeker helemaal niet mee bemoeien, is tenslotte cultuur, niet waar.
  Ach en ook als ik het niet geweldig zou mogen vinden, vind ik het toch wel., geweldig dus. 🙂

  Like

 6. luckybee zegt:

  De strijd tussen Shiieten en Sunnieten is net zo oud als de Islam zelf, dat is naar mijn mening niet op te houden, het ligt in de genen van de Islam.Alleen een bewijs te meer dat Allah een God des doden is.En nooit een God van de Liefde en eeuwig leven is.

  Like

 7. daiyu-ninja zegt:

  moslims maken zich onderling al eeuwenlang af.
  Je zou dan verwachten dat de moslimpopulatie slinkt.
  Wat helaas niet gebeurt, want ondanks dat ze zich al 1400jr onderling afmaken wordt de moslimpopulatie alleen maar groter.
  Het zou helpen als ze iets harder hun best zouden doen.

  Like

 8. Pingback: BOINNK!!! | Heilige Oorlog tussen soennieten en sjiieten in… Londen

 9. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Hoi, hoi, hoi. Ik heb de boel al in het Engels reblogged, maar dit is gewoon té leuk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s