Justitie België neemt filmpjes Sharia4UK ernstig

Screenshot_65

Fouad Belkacem zit voorlopig nog in de cel

Het crisiscentrum van het ministerie van Binnenlandse Zaken heeft aan het Coördinatiecentrum voor Analyse van de Dreiging (Ocad) een analyse gevraagd van de nieuwe videoboodschappen die Sharia4UK op YouTube heeft gepost en waarin ons land bedreigd wordt. Dat heeft Peter Mertens, woordvoerder van het crisiscentrum, vanmiddag bevestigd.

“Als moslims worden vervolgd, dan komt er revolutie, en alleen Allah weet wat de gevolgen dan zullen zijn voor België”, zegt Choudary in een filmpje op YouTube. “Wie moslims het zwijgen oplegt, raakt in de problemen. Er komt een hele generatie die meer zal doen dan spreken, want hun stem wordt niet gehoord. Daag de moslims niet uit! ” Abu Abdullah Al-Britani eindigt zijn exposé met een dreigement aan België: “We komen u vernietigen.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in België, Islamisering. Bookmark de permalink .

13 reacties op Justitie België neemt filmpjes Sharia4UK ernstig

 1. jowitteroos zegt:

  Even iets anders indien toegestaan: Krijg website AP niet te pakken. Weet iemand iets?

  Like

 2. luckybee zegt:

  Niet als je in Jezus Christus geloofd.Zijn leer is van huise uit democratisch; hij heeft gezegd Ik ben niet gekomen om te heerschen maar om te dienen.Alles wat naar absolutisme ruikt ,is tegen zijn leer.Dus ook de Islam.en het Katholicismeen het socialisme. Wij hebben julie zo lang getollereerd zo als God het heeft gewild, nu is het God’s beurt om hier tegen, wat te gaan doen.Wij zullen alleen tegen het gevaar voor onze vrouwen en haar kinderen , gaan verdedigen, zo als dat in onze huwelijkswetten geschreven staan.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Er is maar een oplossing voor deze waanzinnige figuren. Oorlogsrecht inschakelen. Doodstraf laten gelden. Ze bedreigen immers een hele natie. Zodra ze gepakt worden snelrecht en tegen de muur zetten. Zonder pardon. Doe je dit niet blijft het voortkankeren. Denk er goed aan, juist in gevangenissen vindt het radicaliseringsproces plaats. Dit moet je voor zijn. Mensen (moeten we ze nog mensen noemen) die bommen plaatsen in treinen, bussen of waar ook in de publieke ruimte hebben alle rechten verloren en horen niet thuis in een samenleving. Als we niet adequaat ingrijpen komt die oorlog sowieso. Kunnen we het radicaal islamitisch monster nog wel stoppen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guus velraeds 14.51. uur. Inderdaad deze primaten, tegen de muur, en executeren. Met deze waanzinnigen onder ons gaan we naar de donder. En zet hun hulpjes, de RODEN er ook maar gelijk bij. Deze schoften genieten ervan deze GEITENEUKERS terwille te zijn!

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Hun bedoelingen wisten de slimme onder ons toch allang ..

  Like

 5. Jade zegt:

  We komen u vernietigen…
  Al sinds de jaren 70 heeft deze gedegenereerde apensoort
  hun ware bedoelingen niet onder stoelen of banken gestoken.
  En toch lopen er in Nederland alleen al meer dan 1 miljoen exemplaren van rond.
  Hoe lang gaan we nog de andere kant op kijken?
  Als wij als Nederland willen blijven voortbestaan, zullen we NU wat moeten
  ondernemen.

  Like

 6. Ik weet niet of ik dit hier moet plaatsen en ik begrijp als de moderator dit commentaar waarschijnlijk zal verwijderen! Want deze beelden zijn de meest schokkende die ik ooit heb gezien. Maar dit is wel de KEIHARDE waarheid!
  Dus hier past de waarschuwing zeer zeker: “PAS OP ZEER SCHOKKENDE BEELDEN!”

  http://www.liveleak.com/view?i=6c4_1359116992
  http://www.liveleak.com/view?i=f28_1360891124
  http://www.liveleak.com/view?i=318_1365705722

  Like

 7. Peter Klaasing zegt:

  Zie de waanzinnige ogen van deze muzelmannen. Waarom moeten wij deze dreigementen gedogen? Moeten wij wachten tot deze krankzinnigen ons gaan aanvallen? Want vergis jullie niet, dit gaat komen. En dan, gaan wij ons verdedigen, of gaan wij voor hen knielen? Mijn gevoel zegt mij, dat wij zo snel mogelijk van dit krankzinnige moslim gespuis ontslagen moeten raken.

  Like

 8. daiyu-ninja zegt:

  “Wie moslims het zwijgen oplegt, raakt in de problemen. Er komt een hele generatie die meer zal doen dan spreken, want hun stem wordt niet gehoord. Daag de moslims niet uit! ” Abu Abdullah Al-Britani eindigt zijn exposé met een dreigement aan België: “We komen u vernietigen.”

  We kunnen de zaken ook anders stellen: Wie Nederlanders de vrijheid van meningsuiting afneemt, raakt in de problemen.
  En terroriseer en provoceer ons Nederlanders niet te lang, Want dan zullen wij jullie vernietigen.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Maakt progressief België wat uit! Het enige wat hen verontrust is dat de oorspronkelijke bevolking niet lief genoeg is voor de moslimmetjes. Dat verontrust ze zelfs zó, dat ze er Resoluties over gaan indienen, die zelfs méningen strafbaar stellen! Dat de moslimmetjes zelf wel met zwaarder geschut aankomen…och, dàt bekijken ze wel van geval tot geval. Die vreselijke autochtonen, dààr moet wat tegen gedaan worden. En masse!
  Zouden ze nou nóg niet gaan inzien wat een waanzin die resolutie is?

  Like

 10. Leo zegt:

  Is het niet hoogtijd dat wij ONS land gaan heroveren voordat zij het echt gaan veroveren ?
  NU kan het nog, preventief ruimen die zooi !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s