Klokkenluider moskee-internaten moet kapot

Screenshot_64

Ah. Het schandalig kaltstellen van de ambtenaar die de illegale moskee-internaten in Rotterdam onder de aandacht bracht gaat doorrr. Recap: Illegale internaten waar kinderen gebrainwashed worden bleken nogal brandgevaarlijk. Wethouder Karakus dreigde met aangifte tegen de klokkenluider van deze wantoestanden en stelde een integriteitsonderzoek in. En hee verhip, de conclusie is dat de lekkende ambtenaar die veiligheid van kinderen belangrijker vindt dan hun religieuze indoctrinatie ontslagen moet worden. Een integriteitsonderzoek naar het liegen en draaien van wethouder Karakus heeft niks opgeleverd omdat dat onderzoek, uiteraard, nooit gedaan is.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op Klokkenluider moskee-internaten moet kapot

 1. Tom Hendrix zegt:

  Weer een vorm van verdere islamisering van Nederland. Onze grote steden, zijn al haast helemaal overgenomen door de moslims, maar de nitwits in Den Haag willen het niet weten. Onder aanvoering van de Partij van de Arabieren gaat de overname van ons land gewoon door!
  Slechts de SGP en de PVV wensen de ISLAMISERING van NEDERLAND NIET!

  Like

  • Anneke zegt:

   “Ach; Tom…hun droom komt tot een schrikbarend einde”. Dit weet men heel goed, alleen realisme is uitgebannen door deze politiek èn financieel -, economisch zieken!!! Geloof maar dat men steeds benauwder wordt. Observeer ze tijdens een interview maar goed, met kritische ogen en oren. Richting de interviewers is men allang niet meer zo enthousiast…

   Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Goed zo, mevrouw Nanninga!
  Ga door in de lijn die u nu al maandenlang zo goed volhoudt.
  Dan zal ik voor u blijven bidden en u blijven zegenen!

  Like

 3. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Da’s geen klokkenluider, dat is een ambtenaar die zijn werk heeft gedaan. Een integriteitsonderzoek naar die wethouder is meer op z’n plaats.

  Like

 4. Jan zegt:

  ” Het vraagstuk waar alles samen komt […] is het integratievraagstuk. […] het gaat over de vraag of wij kunnen verbinden en verheffen, of verworven vrijheden bij ons in goede handen zijn, of we een NIEUWE SAMENLEVING kunnen bouwen dwars over die steeds grotere verscheidenheid in
  etniciteiten, culturen en religies heen.
  Wij kunnen dat waarmaken, OMDAT omdat wij, en niemand anders, kapitaal in handen hebben met Aboutaleb, Albayrak, Marcouch, KARAKUS en al die anderen!

  Progressief Eerlijk Solidair
  Speech van Wouter Bos – PvdA Congres, 14 juni 2008, Breda.

  Klik om toegang te krijgen tot PvdA_Bos_Congresspeech+Wouter+Bos+Breda.pdf

  Het was ook die speech waarin hij zei te zullen vechten dat wat nu in Syrië gaande is ook bij ons zal plaats vinden:
  “Wij zijn alleen maar geloofwaardig in het verdedigen van een volwaardige plaats voor de islam in de Nederlandse samenleving als we geloofwaardig zijn in het verdedigen van verworven vrijheden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jan 09.03. uur. Beste Jan, WOUTER BOSLIM is een gore vuile RODE VERRADER en de PvdA is allang de Partij van de ALLAHTONEN geworden.

   Like

 5. Henny Clemens zegt:

  Natuurlijk moet iedereen die wethouder karakus tegenwerkt uitgeschakeld worden.
  Zijn macht groeit per dag.
  Fijenoord is al geheel turks, ook de deelraad is nu alleen bezet door turken, de laatste echte Nederlander is al weggetreiterd.
  De Burgemeester is moslim, dus geef ik Rotterdam nog twee jaar en dan is het gedaan.
  Triest, maar er is totaal geen tegengeluid dus vrij baan voor complete islamisering.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Dit kan natuurlijk helemaal niet! Niet alleen wat betreft die klokkenluider, die miserabele internaten moeten stante pede gesloten worden! Lijfstaffen, brandgevaarlijk, het lijkt de tijd van Dickens wel! Neder land heeft juist jarenlang de tendens gehad dat men terughoudend was met internaten; men had, zeker na de oorlog, ingezien dat het onnodig en wreed is om kinderen om elke flutreden naar kostschool te sturen; waar dat kon, moest een andere oplossing worden gezocht. Die tendens hàd men hier, jarenlang, meer dan in België of Frankrijk! Laat dat nou alsjeblieft niet los omdat een stel miserabele moslims daar anders over denken! En begin met dat onderzoek!
  En, medereageerders, sorry dat ik het zeggen moet maar met alleen moedeloze constateringen van: De Islamisering is in volle gang” en ‘het begin van het einde’enzovoort komen we niet verder. Bezin je liever op een manier om dit onder de aandacht te blijven brengen!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Karakus ? Hij komt beslist uit Turkmenistan Centraal Asie.Wat doe deze meneer hier in Nederland?

  Like

 8. Rick zegt:

  Is toch overduidelijk. Hoe halen ze het in hun fucking “hersens” om een marokkaan burgemeester te maken van een der grootste havensteden van de wereld!?? Wat voor boodschap wil men hier in Godsnaam mee afgeven??

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  On topic, ik lees net op http://www.pow.ned nl dat weer 3 verrijkende marokkaantjes, 3 weken terug een bejaarde vrouw hadden overvallen, waarbij deze hulpeloze mevrouw en een gebroken arm rijker, en haar tas verloren heeft. Wanneer gaan we het hier in ABSURDISTAN NEDERLAND nu eens moe zijn! Van onze politici hoeven we NIETS te verwachten, allez behalve de PVV en de SGP dan.
  Kotsmoe ben ik van dat riftuig!

  Like

 10. Tiny zegt:

  Men zou er dus op kunnen wachten, dat er ooit eens brand uitbreekt. Gezien de veiligheidsnormen voor brandveilig absoluut niet worden gehaald. Wat denkt men dat er dan gebeurt?
  De Mo’s van hoog tot laag vallen over ons heen als een zwerm boze killerbijen. M.a.w. de pleuris breekt uit.

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  De “mentaliteit” van Karakus is het onomstotelijke bewijs dat hij een moslimfundamentalist is die tevens weet hoe HET PROJECT in het Westen toegepast dient te worden.
  http://www.amsterdampost.nl/ach-annette-van-soest/

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Het integriteitsonderzoek is uiteraard nooit gedaan, niet zo vreemd de gemeenteraad en z’n topambtenaren (allemaal links, uiteraard) hangen van smeerlapperij aan elkaar.
  En in grote delen van Rotterdam maken de buitenlanders de dienst uit !! Ook in de zgn. deelraden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s