Levensmiddelen: VN adviseert consumptie van insecten i.p.v. brood en melk

Screenshot_81

De VN Voedsel- en Landbouworganisatie FAO heeft de mensen in de hele wereld ertoe opgeroepen hun honger te stillen door insecten te consumeren. Wespen en kevers zouden als voedingsmiddel nog veel te weinig gebruikt worden. Ze bevatten veel meer proteïne dan runderen. Restaurants zouden de insecten als een delicatesse op hun menukaart moeten zetten.

De mensheid maakt goede kans zich door de ondoorgrondelijke wijsheid van de centralistische autoriteiten existentieel verder te ontwikkelen. Omdat de levensmiddelenmarkt door speculanten vernietigd en door grote ondernemingen als Monsanto gedomineerd wordt, is de FAO op een creatieve oplossing voor de honger in de wereld gekomen.

Brood, eieren, fruit, groente – achterhaald.

De toekomst behoort de nieuwe delicatessen.

Screenshot_83

De toekomst behoort de insecten

De FAO adviseert namelijk een einde te maken aan het hongerprobleem in de wereld door het menselijke menu met een nieuwe, “tot nu toe ongebruikte”, vorm van voeding uitgebreid dient te worden.

Eet insecten als jullie honger hebben!

Daartoe roept de FAO alle consumenten in een nieuw bericht op. Het concept is afkomstig van mensen die het moeten weten: professoren van Princeton, Harvard en de MIT hebben de wereld eens beter bekeken vanuit hun onderzoekslaboratoria en komen tot de conclusie dat het hongerprobleem met de consumptie van insecten in één klap opgelost zou kunnen worden.

Wespen, kevers en andere insecten vliegen volgens de onderzoekers ongebruikt door de omgeving en zouden als het voedingsmiddel van de toekomst beschouwd moeten worden. Daartoe beveelt het bericht de bouw van insectenfarms aan: “Insecten komen overal voor en ze vermenigvuldigen zich snel. Ze groeien snel, zijn goede voedselverwerkers en zijn niet schadelijk voor het milieu.”

Screenshot_84

De insecten zouden, aldus de onderzoekers, waardevolle proteïne, mineralen en vet bevatten. Ze zouden het ideale voedingsmiddel vooral voor ondervoede kinderen zijn.

Nog een voordeel: insecten zouden niet gevoerd hoeven worden. Dat wil zeggen, ze vliegen de mensen bijna in de mond zonder dat de mens er iets voor zou hoeven doen.

De VN is zich echter bewust van het feit dat er bij de een of andere menselijke aardbewoner nog enige voorbehouden tegen wespen bij het ontbijt, muggen bij de lunch of gebakken regenworm bij het diner zouden kunnen bestaan.

Screenshot_85

Daarom stelt de FAO voor om de “status van insecten te verhogen”. Insecten zouden daarom in kookrecepten moeten worden opgenomen en in de toekomst ook op menukaarten van restaurants terug te vinden moeten zijn.

Het voorstel komt op een moment waarop de voedingssituatie wereldwijd kritischer wordt, omdat bureaucratische structuren, hebzuchtige concerns en de vernietiging van landbouwgronden door monoculturen het huidige voedingssysteem duurzaam bedreigen.

De centrale planners wijzen erop dat insecten in het bos leven. Daarvan zou er wereldwijd genoeg zijn. In Zuid-Afrika zouden bepaalde kruipdieren gezochte delicatessen zijn.

Het bericht herinnert aan de tijd van de Franse revolutie, toen Marie Antoinette het honger lijdende gepeupel adviseerde om taart te eten als er niet genoeg brood zou zijn.

De VN-heersers roepen de wereldbevolking toe: “Als er geen brood en geen taart meer is – eet dan gewoon wormen!”

Meer degeneratie kan niet. Men zou een sprinkhanenplaag naar de professoren moeten sturen die het onderzoek wetenschappelijk onderbouwd hebben; en nog een andere naar de hoofdkwartieren van de FAO. En je zou eentje in reserve moeten houden voor Brussel – hoewel de EU het idee (nog) niet als Europese richtlijn heeft omgezet.

Screenshot_82

Bron:

http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2013/05/14/lebensmittel-un-empfiehlt-verzehr-von-insekten-statt-brot-und-milch/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

24 reacties op Levensmiddelen: VN adviseert consumptie van insecten i.p.v. brood en melk

 1. Jan zegt:

  @ Bron
  ( Even wat zinnen gecopieerd)

  U.N. General Assembly 2012: Leaders Spend Millions As Their Citizens Starve

  Fleets of Bentleys and Mercedes Benzes line the streets outside the city’s most expensive restaurants, and some hotel managers describe foreign officials arriving with briefcases of cash.
  St. Giles Hotel. No discounts are offered and even the smallest rooms are no less than $500 a night.
  toney establishment’s appetizers can run to $49 for raw scampi or $30 for raw tuna, with entrees like langoustine “scampi” hitting $64.

  Yildirim says his mission’s budget for the General Assembly session runs into millions of dollars
  the Turkish prime minister will be staying at the Plaza Hotel. the Plaza sales department confirms the presidential suite costs $30,000 per night
  diplomats only stay in suites, which run about $4,000 per night
  Every year, a mission shows up at the front desk with a suitcase full of $100,000 or $200,000 in cash.
  http://www.huffingtonpost.com/2012/09/05/un-general-assembly-leaders-spending_n_1847480.html

  Like

 2. Rudi zegt:

  Een paar dagen geleden las ik iets dergelijks op de site van De Standaard. Sorry, het online artikel zit inmiddels op het abonneegedeelte van de krant.

  De VN laten zich nog maar eens van hun meest anti-Westerse, anti-vooruitgang, anti-beschaving zijde zien door westerlingen een schuldgevoel aan te praten. Wij moeten allemaal aan de insecten, dames en heren, want vlees, melk en brood en heel onze levensstijl zijn slecht voor de planeet. Dan kunnen ze intussen in de Derde Wereld allemaal vier vrouwen in huis halen om dertig kinderen op de wereld te zetten. Want dat zij daar omkomen van de honger komt door ons broodje kroket en onze biefstuk met friet. Nu, indien ze insecten willen eten in de Derde Wereld, mij niet gelaten.

  Ik geloof best dat grote concerns als Monsanto en Nestlé op zijn zachtst gezegd niet koosjer zijn, maar daar heeft ook de Europese landbouwer onder te lijden.

  Overigens, maar dit geheel terzijde, is het citaat toegeschreven aan Marie-Antoinette “Dan moeten ze maar taart eten” één van de bekendste misquotes aller tijden. Ze antwoordde namelijk “Qu’ ils mangent de la brioche.” Letterlijk vertaald: “Dat ze dan wittebrood eten”.
  Maar de ‘proto-marxisten’* wisten toen ook al hoe ze via de media leugens konden verspreiden om het volk voor hun karretje te spannen.

  *De term ‘proto-marxisten’ komt van een filmpje van Ann Barnhardt over de genocide in de Vendée.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rudi 23.03u Dat Marie-Antoinette dat niet letterlijk zo gezegd heeft, wist ik ook, Rudi, maar dat doet naar mijn mening niets af aan het tekenende van de uitspraak: Brioche -ik geloof niet eens dat het gewoon wittebrood is maar speciaal bereid, gezoet brood dat tegen het cake-achtige aanleunt; je ziet het rond de feestdagen wel eens bij de supermarkten- was in die tijd voor de gewone man even zo goed onbereikbaar als welke taart dan ook. Het volk mocht blij zijn als ze roggebrood hadden -wat op dat moment niet eens het geval was. Dat is nu juist de ellende van koningshuizen en koninklijke families:: Ze zijn van jongsafaan zó ontzien en over het paard getild dat ze geen idee hebben van de problemen waar dat gewone volk -waar ze geacht worden over te regeren- dagelijks mee kampt. Ja, ook hu is dat nog zo, al zijn de scherpe kantjes er dan misschien afgesleten .Daarom vind ik juist dat ze vandaag de dag het beste allemaal zouden kunnen opdonderen naar hun mooie landgoederen zodat je ze verder kunt negeren. Die Franse Revolutie kwam er niet voor niets; ze was volkomen terecht -op zichzelf althans, ik heb het niet over de terreur waar ze in uitmondde. .

   Like

   • Rudi zegt:

    @Theresa Geissler
    Bedankt voor je reactie, Theresa.
    Het punt dat ik maakte zat hem echter in de staart. De Franse Revolutie is in scene gezet door proto-marxisten, die de ellende van de Fransen misbruikten om zelf aan de macht te komen: ‘Le roi est mort, vive le roi’, weet u wel, en alle ellende weten aan twee kinderen, die van huis uit niet beter wisten, wat, zoals uzelf reeds aangaf, nogal de gewoonte is in vorstenhuizen. In het verlengde hiervan ziet men tegenwoordig links met hun discours over ‘de rijken’ en ‘de 99% die 1% moeten vetmesten’. in Amerika heeft men hieromtrent al een gevleugelde wijsheid bedacht: ‘The left never let a crisis go to waste.’
    Nee, niet om hier de loftrompet te spelen voor de monarchie, maar kijk naar Amerika en Frankrijk. De gekozen staatshoofden die ze daar momenteel hebben zitten, getuigen door hun levensstijl niet bepaald van voeling met de burger.

    ‘Stel geen vertrouwen in prinsen’ zei ene Joshua van Nazareth, want ze denken enkel aan hun privileges en bezit en zullen je om het even wat wijsmaken om ze te behouden. Het gedeelte na de komma is mijn interpretatie, omdat het opgaat voor elke machthebber.

    Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Geen behoefte om gefrituurde reetkevers en holtorren te consumeren.
  Weten ze bij de VN wel waar die beesten met hun vieze snufferd in hebben gezeten?

  Like

 4. Leo zegt:

  Nee he?
  Motte we nah oak al sprinkhahne en andeh halal woestijnvoedsel gaan vretuhh ?
  Pleught toch op joh !

  Like

 5. Martha zegt:

  “hun honger te stillen door insecten te consumeren”…….

  Over welk werelddeel hebben die meesterbreinen van de FAO het
  eigenlijk?

  Toch niet over het beschaafde Westen met hun overvloed
  aan voedsel.

  Uit een eerder uitgezonden radioprogramma begreep ik dat de consumptie
  van vlees teruggedrongen dient te worden en deshalve het idee gepromoot
  werd om een handje sprinkhanen in de frituur te gooien om toch de nodige
  eiwitten binnen te krijgen.

  Ik denk, dat overbevolking het grootste probleem is.

  Like

 6. baksteen zegt:

  Wat zich snel vermenigvuldigt zijn de politici en als iets de honger in de wereld veroorzaakt zijn zij het wel.
  Als we nu beginnen met die op te eten dan zul je zien hoe snel het probleem van de honger in de wereld zich op zal lossen.

  Like

 7. baksteen zegt:

  Ik ben er niet vies van. Garnalen, scampies, kreeft en krab zijn de insecten van de zee, prima!
  Ga nou niet roepen dat de honger van de wereld wordt veroorzaakt omdat ik een mooie bloedrode, nog nooit ingevroren, entrecote haal bij mijn Turkse slager.

  Like

 8. BertG. zegt:

  Ik denk dat we dan maar een paar miljoen kakkerlakken moeten los laten daar in dat hoofdkantoor van de VN. Om ze trakteren op een heerlijke lunch.
  Oh nee, stom van mij. Daar zitten ze al allemaal. Die kakkerlakken.

  Like

 9. Jan zegt:

  Het eten van insecten niet toe, maar ik verwacht van die antisemitische bende geen greintje kennis van de Torah en de spijswetten/Kasjroet:
  Vayikra – Leviticus 11
  20. Any flying insect that walks on four, is an abomination for you.
  29. And this is unclean for you among creeping creatures that creep on the ground: The weasel, the mouse, and the toad after its species;
  30. The hedgehog, the chameleon, the lizard, the snail, and the mole.
  31. These are the ones that are unclean for you, among all creeping creatures; anyone who touches them when they are dead will be unclean until evening.
  42. Any [creature] that goes on its belly, and any [creature] that walks on four [legs] to any [creature] that has many legs, among all creeping creatures that creep on the ground, you shall not eat, for they are an abomination.
  43. You shall not make yourselves abominable with any creeping creature that creeps, and you shall not defile yourselves with them, that you should become unclean through them.
  http://www.chabad.org/library/bible_cdo/aid/9912

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Onze lieftallige nieuwe ‘koningin’ vond het een tijd geleden al prachtig dat we meelwormen moesten gaan eten. Nou , ze kan de pot op.
  Hebben jullie al eens geroken aan een bak meelwormen? Wat een afgrijselijke stank!
  Ik heb ze een tijdje gekweekt voor de buitenvogels die ze uit mijn hand kwamen eten.
  Laat Máxima eerst zélf maar eens insecten gaan consumeren. Zodra die beesten tijdens ALLE staatsbanketten worden opgediend, mag ze haar mondje open trekken om haar wijze woorden wereldkundig te maken..
  Het kan best zijn dat insecten eiwitrijk voedsel zijn, maar die moeten ze dan maar gaan nuttigen in landen waar men fokt als dolle konijnen terwijl men eigenlijk te arm is om de nakomelingen fatsoenlijk aan het eten te houden.
  http://www.hln.be/hln/nl/39/Lekker-Eten/article/detail/1432954/2012/05/03/Koken-met-wormen-krekels-en-sprinkhanen-lekker-voedzaam-en-goedkoop.dhtml

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat 10.21u. Godverdomme, heeft ze dat óók al ergens gezegd?! Laat dat mens toch over alles haar bek houden! Ze doorgrondt het dagelijkse reilen en zeilen van de nederlandse samenleving immers totaal niet, al denkt ze misschien van wel! Wim-Lex heeft haar indertijd gekozen, best, maar daar staan wij verder buiten. Kop dicht en lief glimlachen naar de staatshoofden, waar je nog op bezoek gaat, (al dan niet met hoofddoek) meer hoef je niet te doen. Vreet die meelwormen zelf of beveel ze aan bij je familie in Argentinië. Ik hoop, dat je vader er in stikt!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Ja, ik heb haar op TV dat wormenboek in ontvangst zien nemen; madame weet de mensen hééééél goed te begeleiden in hun armoede (bijv. met meelwormen en stompzinnige credietjes) terwijl ze zelf schaamteloos in overdadige weelde leeft.
    Ach, af en toe in een Amsterdamse gracht springen, wijze raad geven en een beetje wuiven naar het gepeupel doet wonderen voor je populariteit.

    Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  Beter Soylent Green

  a dystopian future suffering from pollution, overpopulation, depleted resources, poverty, dying oceans, and a hot climate due to the greenhouse effect. Much of the population survives on processed food rations, including “soylent green”.

  Thorn stows himself aboard a garbage truck to the disposal-center, where he sees human corpses converted into Soylent Green.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Soylent_Green

  film hier

  http://www.videobash.com/video_show/soylent-green-full-movie-324513

  Like

 12. Ad de Koning zegt:

  Nou, als ze daar in Afrika insecten willen eten, ik zou zeggen ga je gang, maar mag ik misschien zelf bepalen wat ik eet en dat zijn in ieder geval geen insecten. .

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  @Tistochwat 16.49u. Het is maar net wat je wijze raad noemt. Kan ze dat überhaupt? Haar eerste bevinding, die hier in de openbaarheid kwam, was niet bepaald wijs te noemen. Maar goed, ik moet zeggen dat ik het knap vind, dat je zulke TV-beelden af en toe nog kunt àànkijken. IK kan en doe dat niet. Het is niet voor niets dat ik (ongelogen) geen idee heb hoe Madam haar stem klinkt.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler

   Soms komen die lui zó snel in beeld, dat je hun brutale geklets wel móet horen!
   Ik denk er net zo over als u hoor, ook ik wil zo min mogelijk van die familie aanschouwen.
   Zo heb ik tot op heden nog geen seconde gezien van die zogenaamde ‘inhuldiging’ van ‘onze’ ‘koning’ en dat wil ik graag zo houden.
   En het woord ‘wijze’ is natuurlijk niet letterlijk wijs.
   De stem van het schepsel? Ach, die klinkt zo’n beetje als die van een hese callgirl.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat 18.33 Zal best. Kan ik me heel goed zo voorstellen.
    En als het aan mij ligt, blìjft het bij ‘voorstellen’.

    Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  Ach de VERENIGDE NAZIES zeggen ook weer wat, deze KONTLIKKERS der MOSLIMLANDEN. Voor mijn part zakt dat hele schijthuis met inhoud in New York in elkaar. Ik KOTS op de VN!

  Like

 15. Jade zegt:

  Die VN-snuiters gaan wel elke avond gedeclareerd uit eten zeker,
  en wij mogen insecten en meelwormen eten? Ik dacht het niet.
  Beetje bij beetje wordt het volk in de hoek gedreven…
  Is het niet de EU, dan is het wel de VN of de NWO.
  Het wordt tijd voor een geweldexplosie, waarbij al die klootzakken
  standrechtelijk geëxecuteerd worden.
  Ik zal mij vrijwillig aanmelden als lid van het vuurpeloton.

  Like

 16. Als wij toch kruipende insecten moeten eten, dan staan onderstaande mega-kruipers op ons hoofdmenu!!!! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8-d5YDIZLy4#!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s