Terroristenbroers van Boston hebben daarvoor drie moorden gepleegd

Screenshot_67

De gebroeders Tsarnaev – zij doodden voor Allah

De twee moslimterroristen van Boston, van wie de moeder niet wil geloven  dat ze zulke monsters gebaard en opgevoed heeft, waren al lang voor de terreuraanslag gewelddadig in naam van hun moslimgod. Ze hebben de dag van de moord, 11 september 2011, symbolische gekozen, maar hun slachtoffers vermoedelijk willekeurig hebben uitgekozen:

De vermoedelijke bommenleggers van de marathon van Boston zouden volgens berichten in de Amerikaanse media ook verwikkeld kunnen zijn geweest in een drievoudige moord. (…) Op 11 september 2011 werden in Waltham bij Boston de lichamen gevonden van drie jonge mannen met doorgesneden kelen. Hun stoffelijke resten waren met meerdere kilo´s marihuana bedekt. De daders hadden bovendien ongeveer 5000 dollar op de plaats delict achtergelaten.

Een van de slachtoffers was een bevriende, voormalige medebewoner en trainingspartner van Tamerlan Tsarnaev. ABC News berichtte onder verwijzing naar familieleden van de doden van Waltham dat Tamerlan Tsarnaev zich na de moorden vreemd zou hebben gedragen. Hij zou niet op de begrafenis van zijn vriend zijn verschenen en zijn lidmaatschap bij de vechtsportclub hebben opgezegd, waar ze allebei hadden getraind.

Focus

De bevriende medebewoner zou model kunnen staan voor vele naïeve Gutmenschen, die ons er dagelijks van willen overtuigen dat de leden van de islam niets slechts in de zin hebben, dat ze alleen maar vreedzaam met ons allen zouden willen samenleven. Welnu, ik wil nog geen cent geven voor iedere moordgedachte die een moslim, die in een Europese samenleving leeft, tegen zijn niet-islamitische medemensen heeft. Natuurlijk zijn gedachten niet strafbaar – niet als ze islamitisch zijn.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/15/bostonner-terroristenbruder-haben-zuvor-drei-morde-begangen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Islam, Islamisering, Moslims, Naïviteit, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Terroristenbroers van Boston hebben daarvoor drie moorden gepleegd

 1. Dorith zegt:

  Twee van de drie vermoorde mannen waren Joden! Niet de vriend van TT, maar de andere twee.
  Erik Weissman en Rafael Teken.
  Rafael T. is in Israel begraven.

  https://en.wikipedia.org/wiki/2011_Waltham_murders

  Like

 2. De islam moet officieel verboden worden in de hele wereld!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Waarom verbaast mij dat weer niet. Overal waar deze zandpiloten komen, is het gedaan met de rust en de vrede. Het is een virus wat gewelddadig om zich heen grijpt. De ISLAM is de PEST voor onze wereld!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Het zijn toch zo´n lieve aardige jongens!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ze bereiken in ieder geval EEN ding bij mij.
  Ik vertrouwde moslims al niet en dat wordt elke keer weer meer bevestigd.

  Like

  • maria zegt:

   Ja islam is vooral HAAT tegen alles en iedereen. Maar als je dat zegt wordt je afgeschilderd als een doorgedraaide complot-denker. Maar het IS ook een complot wat zo geraffineerd in elkaar zit dat de meeste mensen er geen idee van hebben!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s