De Unter-bavianen Hoes en Opstelten faciliteren Marokkanen-maffia in Maastricht

(Door: Martien Pennings)

Deze bestuurders zijn respectievelijk burgemeester van Maastricht en minister van Binnenlandse Zaken. Ze hebben niet de intelligentie van een gewone baviaan. Vandaar mijn term Unterbavianen. Het was van een totáááále voorspelbaarheid, dat sluiten van die coffeeshops (wiet-shops) in Maastricht. En zo gebeurde het ook. Een Marokkanen-maffia is de straat aan het overnemen in Maastricht. De amateur-journalisten van JDTV hebben het in beeld gebracht. Het filmpje duurt dik 28 minuten. Tot 17:20 is het wat langdradig en had er wel iets meer gesneden mogen worden, maar het sfeerbeeld is duidelijk.  Bijvoorbeeld dat mes op 5:20 en op 9:20. Als je naar beneden scrollt zie je een mooie still van de Marokkaan die vol met het mes staat te zwaaien voor de ruit van de coffeeshop. Op 11:49 is de mes-zwaaier gearresteerd door een aantal vetpenzige en conditieloze agenten. “Ik heb niks gedaan, mijnheer! Ik heb hoofdpijn!”. Vanaf 17:20 het betoog van de coffeeshophouder. Die legt het allemaal nog eens uit: iedereen wordt bedreigd, wildwesttaferelen, Mexico aan de Maas, agenten standaard met kogelvrij vest. En tot slot rest de verbijstering. Mijn favoriete kwalificatie van onze nep-elite (bavianen) is te mild geweest: we hebben te maken met Unter-Bavianen.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Unter-bavianen Hoes en Opstelten faciliteren Marokkanen-maffia in Maastricht

 1. luckybee zegt:

  Wat verwachten julie dan van Carnaval clowns?

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  De Webmaster van HVV tipt mij en ik moet concluderen: de Unter-bavianen van de Engelse nep-elite hebben een zo mogelijk nog hoger intellectueel en moreel peil dan die van de Nederlandse:

  http://creepingsharia.wordpress.com/2013/05/15/uk-seven-more-muslims-found-guilty-of-child-rape-trafficking-and-organising-prostitution/

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/05/police-refused-to-halt-muslim-rape-gang-police-and-social-workers-apologise-to-girls-tortured-by-med.html

  Catastrophic failings by police and social services allowed a Muslim child sex trafficking ring to sexually torture girls as young as 11 for eight years, all because law enforcement didn’t want to offend Muslim sensibilities, or worse, be accused of racist-islamophobic-bigotry.

  Verantwoordelijke politiefunctionaris zegt sorry, maar weigert af te treden.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Met deze overheid en regering gaan we het echt NIET REDDEN! Kruipen voor de EUSSR en de ISLAM, dat doen ze met grote liefde hoor. Ons land mag daarvoor kapot gaan, interesseert de politieke policor politici helemaal niets! Dus nogmaals vooral weer strategisch stemmen op pinokkio Rutte, en de milieu freak Samsom, dan komt heus echt wel alles goed whoehahaha!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Een duidelijke foto welke laat zien dat ze overal schijt aan hebben. Open en bloot op straat.

  En ga er nou niks van zeggen als je er achter staat met je auto want ze trekken je er zo uit.
  De politie zal je dan vertellen dat je je er niet had mee moeten bemoeien en dat het je eigen schuld is.
  Dit is NL anno 2013

  Like

 5. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Het is een dubbele achterwaartse salto: de bestuurders creëren de chaos en de Nederlandse politie is niet in staat de orde te handhaven. Zeker waar het de omgang met de voortbrengselen van de islamitische cultuur betreft.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Unterbavianen is trouwens op een andere manier ook nog toepasselijk: volgens die Maffia-marokkanen en andere moslims zijn autohtonen immers ‘apen en varkens….’

  Like

 7. winnie zegt:

  vijfjes en viertjescultuur: zie ook weekers

  Like

 8. Wachteres zegt:

  IK heb een artikel over die schande naar Bert gestuurd, maar het staat er nog niet op

  Onvoorstelbaar, na meerdere malen ervaring weten ze nog niet dat ze zoiets aan moeten pakken.

  Nog steeds blijven de kinderen onbeschermd achter. En excuses nadien …… WALGELIJK!

  Like

 9. BertG. zegt:

  Maar het ligt nooit aan de marokkanen zelf. Ze zeggen het zelf.
  Je zou het bijna geloven. Ik ben om. Mhuhaha……
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2013/05/mocros_wij_zijn_best_liev.html

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Martien ik zit ook al een tijdje te denken om een naam te bedenken voor dat tuig.
  Met “beesten” beledig je andere beesten.
  Ik noemde ze al eens ondermensen, een beetje van Marcel v. Dam tegen Pim Fortuyn.
  Het blijft voor mij nu Unter-bavianen maar dan voor moslims.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Overigens denk ik dat het in het duits Pavianen zijn. Unter-Pavianen dus.

  Like

 12. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Er is geen enkele reden om Marokkaanse stemmen te winnen voor de PvdA. Immers, de AFA heeft toch schijt aan democratie.

  Like

 13. V.K. zegt:

  -Nou lekker, dat de politie standaard met kogelvrij vest rondloopt, ze zou toch verwachten dat indien er vuurwapengevaar is, de politie dit om de burger te beschermen, eerst oplost, maar nee, de heren hebben schijnbaar de opdracht om pas in te grijpen als het te laat is.

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  “Ongeveer honderd duizend Amsterdammers zijn licht verstandelijk beperkt. Dat houdt in dat zij een IQ hebben tussen de 70 en 85”.
  Nu blijkt bij deze licht getinte Noord-Afrikanen die aangestuurd worden door een gedegenereerd brein ter grootte van een commodore 64 computertje wat draait op crimineel geprogrammeerde software, die de straten van Maastricht afschuimen om hun handel kwijt te raken, Uiteraard gefaciliteerd door de nog niet uitgestorven bestuurlijke dinosaurussen van Opstelten en Teeven die hier hun stempel drukken op het gevoerde beleid.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/07/e%C3%A9n-op-de-acht-amsterdammers-minderbegaafd

  Like

 15. BertG. zegt:

  “door een gedegenereerd brein ter grootte van een commodore 64 computertje wat draait op crimineel geprogrammeerde software”

  Een zeer goed gevonden vergelijking. Die onthou ik.

  Like

 16. ruud beijer zegt:

  Geachte lezers,het verbod op softdrugs is de grootste fout die men in Nederland aan het maken is.
  Vanwege het gedoogbeleid heeft Nederland het minste problemen met harddrugs.
  Als we al iets moeten verbieden dan zou het roken en drinken verboden moeten worden.
  Ga maar na ,ieder jaar loopt het aantal jonge mensen die door [comazuipen]in het ziekenhuis belanden op.Vorig jaar meer dan 900.
  Het aantal Nederlanders wat overlijd aan de gevolgen van roken beloopt meer dan 23000 per jaar.
  Van blowen is voorzover bekend nog NOOIT iemand doodgegaan.
  Ook hier ga ik u lezers het volgende toekomen,er staat nog steeds een bedrag van 200.000 Euro open voor diegene die het voordeel van het antisoftdrugsbeleid kan aantonen.Dit bedrag staat al jaren open en wordt gegarandeerd door de Fam Dronkers.Eigenaar van Hempflax en het marihuanamuseum in Amsterdam.Wedden dat weer niemand zich meldt.

  Like

 17. Martien Pennings zegt:

  Een beetje schuin half on-topic. Maar . . . . eh . . . . soms kom ik mezelf wel eens toevallig tegen op de internets: http://bit.ly/10IXIDk. Hier is een mening uit februari 2012 over mij van een goede Marokkaan, Hassan Bahara. Hij schrijft op de goede website “Joop” van de VARA, die onder de begenadigde leiding van de goede Francisco van Jole staat.

  “Na de terreuraanslag vorig jaar van de Noor Anders Breivik, gingen stemmen op dat de inlichtingendiensten zich blind staarden op islamitisch extremisme en geen oog hadden voor radicalisering van extreem rechtse types. Op de site amsterdampost.nl verscheen enkele dagen geleden een stuk van ene Martien Pennings die in een lange geweldsfantasie de executie beschrijft van ‘nazislamitische hoeren’ als Jolande Sap en Femke Halsema. Onder het stuk een instemmende reactie van ‘Harry’ die islamitische landen ‘met plezier allemaal zou wegbaggeren’. Het is niet het enige artikel op die site van deze meneer waar de moordzucht van afdruipt. Eergisteren schreef hij: ‘Als ik op straat regelmatig boerka’s ga tegenkomen, dan sluit ik niet uit dat ik op mijn gevorderde leeftijd nog bij een vorm van gewapend verzet ga.’ Ik lees het en herken de in bloed gedrenkte taal van lucky_luk.”

  Lucky_luk schijnt een Nederlands-Marokkaaanse jihadist te zijn die in een kogelregen in India is gestorven.
  Intelligente typering trouwens “een lange geweldsfantasie”: http://bit.ly/wsNo8x.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien Pennings 2.43 Karakteristiek, Martien! Ik was begonnen een beetje achteloos de laatste reacties eens te bekijken en zie, daar suit ik meteen op jouw ontboezeming, zo te zien in het holst van de nacht tot stand gekomen. Voor ik het wist, zat ik het helemaal te lezen, alle links inbegrepen, en onwillekeurig glimlachend en knikkend -geloof ik.
   Ben jij, zijn wij allemaal hier wraakzuchtige gekken, bloeddorstig, paranoïde, extreem-rechts en levensgevaarlijk? Ach welnee, dat lijkt maar zo. -af en toe. En het komt omdat er niet naar ons geluisterd wordt. Ik heb het in andere comments wel eens naar voren gebracht: als de argumenten van iemand die toch al boos is stelselmatig worden weggewuifd wordt hij/zij alleen maar razender, dat is een normale reactie. Je kunt dan innerlijk zó getergd raken, dat je verwensingen uitbraakt, waartoe je niet zou overgaan als je ervoor kwam te staan. Al gaat het weer te ver om te stellen, dat je ze niet meent: Dat doe je op dat moment een ogenblik wèl. Ook al is het een fractie van een seconde.
   En meiden als Halsema, Sap, de Breij, je snàpt ze gewoon niet. Ik tenminste niet. -En jij ook niet, neem ik aan. Je snapt het dat links-georiënteerde mensen gaan voor de totale vrijheid, de autonomie van ieder mens (Wat ze ook doen als het tegen wèsters-geörienteerde dwang gaat, zoals gereformeerde restricties). Dat ze tegelijkertijd alles goed vinden zodra het de Islam betreft valt voor mensen als wij niet te bevatten. Dat een ècht leuk ogende vrouw als Halsema met haar zigeunerhaar en oorringen zoals ik zelf ook graag draag in de Kamer pleit tegen een hoofddoek- en/of boerkaverbod en verontwaardigd wordt als Wilders de vergevingsgezinde houding van die verkrachte journaliste hekelt, je snapt-het-niet. En dàt maakt je razend, razender, dan wanneer de eerste de beste moslimfundamentalist zo zou spreken. Bovendien zien mensen zoals wij hier op de site dat als cultuurverraad. En last but not least zien we het gevaar dreigen, er op den duur zelf aan te moeten geloven als die anderen hun redeloze houding niet bijtijds onder ogen zien. Dat maakt ook razend.
   Dus, -maar dat weet je zelf ook wel- maak je niet ongerust over je innerlijke neigingen, die zijn gewoon het gevolg van de totaal onbegrijpelijke opstelling van veel anderen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s