Een “Aziatische” bende kinderlokkers is veroordeeld voor ontstellend verdorven handelingen met kinderen

Screenshot_3

De politie en de sociale diensten hebben zich verontschuldigd voor het feit dat ze in gebreke zijn gebleven en voor kansen die ze hebben laten lopen, waardoor een bende mannen in Oxford zes jaar lang op een walgelijke manier misbruik konden maken van jonge meisjes. Toen de politie van Thames Valley in augustus 2006 voor de eerste keer op de hoogte werd gebracht van beschuldigingen van verkrachting en seksueel geweld tegen jongeren – en bij ten minste drie andere gelegenheden – ging die niet verder met de onderzoeken, nadat de doodsbange slachtoffers hun klacht in hadden getrokken.

Zeven mannen van Aziatische of Noord-Afrikaanse afkomst werden schuldig bevonden aan het ‘voorbereiden op’  seksuele handelingen van zes kwetsbare blanke meisjes, voordat ze hen door een ‘levende hel’ lieten gaan, waarin ze werden gedwongen om handelingen van “extreme verdorvenheid” te plegen.

In een zaak die schrijnende gelijkenissen vertoont met het Rochdale-schandaal, waarin meisjes tot seks werden gedwongen, werden zorgvuldig gekozen slachtoffers overladen met geschenken en volgestopt met alcohol en drugs, voordat ze onderworpen werden aan jaren van afschuwelijk misbruik.

De bende rekruteerde tussen mei 2004 en vorig jaar januari zijn slachtoffers uit de omgeving van Oxford, terwijl ze zich doelbewust richtten op kwetsbare meisjes.

Sommigen vielen op omdat ze alcohol dronken of spijbelend langs de Cowley Road van de stad liepen, terwijl anderen werden uitgekozen omdat ze in verzorgingshuizen woonden.

Als ze hen eenmaal onder controle hadden, dwongen de misbruikers de meisjes om seks te hebben, terwijl ze hen met extreem geweld bedreigden. Sommigen werden door een bende verkracht, terwijl anderen gedwongen werden om seks te hebben met mannen die daarvoor uit alle delen van het land kwamen.

Als de meisjes niet meewerkten, werden ze geslagen en verwond met brandende sigaretten. Een meisje werd zelfs gebrandmerkt met de initialen van haar misbruikers.

Toen een ander slachtoffer van 12 jaar zwanger raakte, werd ze gedwongen om een ​​gevaarlijke illegale abortus te ondergaan. Een ander werd mishandeld met seksspeeltjes om haar  ‘voor te bereiden’ op een van de groepsverkrachtingen.

De politie werd voor het eerst in 2006 gewaarschuwd voor de activiteiten van de seksbende, toen een 14-jarige meisje klaagde dat ze tegen haar wil was vastgehouden door twee Aziatische mannen en was gedwongen om drugs in te nemen.

Zeven maanden later werd hetzelfde meisje door agenten in een park in Oxford gevonden. Ze zei  dat ze was gedwongen om een ​​seksuele handeling te verrichten bij een van de verdachten, AkhtarDogar.

Dogar werd ondervraagd door de politie, maar ontkende dat hij het meisje verkracht had en de zaak werd geseponeerd toen het meisje haar klacht introk.

In hetzelfde jaar vertelde een ander 14-jarig meisje de politie dat ze was gedwongen om seks te hebben met meerdere mannen, maar opnieuw werd de zaak geseponeerd, toen ze  te bang werd om aangifte te doen.

De politie werd opnieuw opgeroepen om naar  een pension te komen, nadat een man 999 gebeld had en meldde dat hij bang was dat een prostituee in een aangrenzende kamer werd aangevallen.

Toen de politie aankwam vonden ze een 14-jarig meisje, dat klaagde dat ze was verkracht en geslagen, ineengedoken in de kelder. Ook zij trok haar klacht in en de zaak werd geseponeerd.

Maatschappelijk werkers beweerden dat ze de politie hadden gewaarschuwd, omdat ze zich zorgen maakten over een van de slachtoffers, die regelmatig was weggelopen uit  haar verzorgingstehuis en vaak werd gezien in het gezelschap van oudere Aziatische mannen.

Een erge zaak kwam in de openbaarheid, toen de politie van de Thames Valley  en de gemeente van het graafschap Oxfordshire zich verontschuldigden dat ze er niet in geslaagd waren om het patroon van misbruik eerder te ontdekken. De hoofdcommissaris van politie,  Rob Mason, zei: “De politie van de Thames Valley en de sociale diensten van de gemeente van het graafschap Oxfordshire betreuren het dat deze handeling niet eerder werd geïdentificeerd en dat we te afhankelijk van het slachtoffer waren om door te gaan met de  strafprocedure, en dat ze deze verschrikkelijke beproeving moesten doormaken”.

Joanna Simons, de gemeentelijke directeur  van het graafschap Oxfordshire  heeft ook haar excuses aangeboden aan de slachtoffers. Ze zei: “Het spijt ons heel erg dat we niet in staat waren om dit eerder te beëindigen. We stonden tegenover een bende sluwe criminelen. De meisjes dachten dat die hun vrienden waren”.

Jon Brown van het NSPCC zei dat degenen van wie verondersteld werden dat ze voor  de meisjes zouden zorgen, hen hadden laten vallen.

 “De barbaarse behandeling van de slachtoffers in deze zaak was bijna onvoorstelbaar ontaard en zoiets mag nooit weer gebeuren”.

“De meisjes werden in de steek gelaten door degenen die voor hen moesten zorgen en duidelijke tekenen van misbruik werden niet opgemerkt”.

De zaak is de nieuwste ‘high-profile’ rechtszaak, waarbij Aziatische bendes veroordeeld worden voor het aanvallen en misbruiken van kwetsbare blanke meisjes. Afgelopen mei werden acht mannen van Pakistaanse afkomst en een Afghaan veroordeeld voor mensenhandel en verkrachting van meisjes in de omgeving van Rochdale.

Vorige week werd een bende Aziatische mannen die in Shropshire tussen 2006 en 2009 kwetsbare blanke meisjes seksueel misbruikten, voor meer dan 50 jaar veroordeeld.

Mohammed Shafiq, de directeur van de Ramadhan Foundation, zei: “De meerderheid van de Aziaten van alle achtergronden verafschuwen deze misdrijven, deze criminelen hebben schande gebracht over zichzelf en hun gezin en over alle Aziatische gemeenschappen. We moeten gebruik maken van ons geloof om daadwerkelijk te kunnen vertellen hoe afschuwelijk deze misdaden zijn en dat  ons geloof die verbiedt”.

Twee paar broers, Akhtar Dogar, 32, en Anjum Dogar, 31, en Mohammed Karrar, 38, en Bassam Karrar, 33, werden veroordeeld, evenals Kamar Jamil, 27, Assad Hussain, 32, en Zeeshan Ahmed, 27.

In de beklaagdenbank van de Old Bailey zijn gevechten uitgebroken, nadat twee andere verdachten – Mohammed Hussain, 25, en een man wiens de naam om wettelijke redenen niet genoemd mag worden – werden vrijgesproken.

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10057543/Asian-grooming-gang-convicted-of-appalling-acts-of-depravity-on-children.html

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Afghanistan, Criminaliteit, Groot-Brittannië, Islam, lafheid, Mensenrechten, migrantengeweld, Moslims, Pakistan. Bookmark de permalink .

41 reacties op Een “Aziatische” bende kinderlokkers is veroordeeld voor ontstellend verdorven handelingen met kinderen

 1. Geert zegt:

  Tja het nieuwe Engeland, mooi hoor het zou je dochter maar zijn wat een graflijders zijn dat.
  Sorry voor mijn taal gebruik maar ik voel de laatste tijd veel woede in mij.

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier nog 1.
   Elke dag begin ik vrolijk. Totdat ik internet aanzet en elke dag weer opnieuw moet lezen over verkrachtingen, berovingen, mishandelingen, inbraken enz…….
   En 999 van de duizend keer zijn het onze zo mooi beschreven licht-getinte van afrikaanse afkomst.
   Elke dag weer opnieuw. Geen dag dat ik dit soort nieuws niet tegenkom.

   Like

  • MAG van mij. U zelf uiten tegen dat soort kinderverkrachters mag ,
   Mijpart krigen zij de genade schot .Maar dat is voor hen geen probleem te lijken te zijn.
   De Doodstraf moet gewoon weer geinstaleerd worden.
   *****************************************************************************************************

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  hoe afschuwelijk deze misdaden zijn en dat ons geloof die verbiedt.
  Ik heb de indruk dat alles wat niet moslim is voor alles gebruikt mag worden.
  Mo was daar heel duidelijk over volgens koran en hadith.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Even een technische mededeling: de laatste tijd moet ik steeds vaker TWEE KEER op “een reactie plaatsen” klikken, om het invulkader voor m’n neus te krijgen. Hoe komt dat?

  Ten tweede: er is maar één oplossing mogelijk om de praktijken van de hierboven tentoongestelde 7 ROTkoppen te stoppen.Tegen de muur zetten en in aanwezigheid van
  cameraploegen van alle Britse televisiezenders laten afknallen door de ouders van de meisjes.
  En het interesseert me geen reet als ik daar commentaar op krijg: ik verplaats me enkel in de situatie van de ouders, ik probeer me voor te stellen wat zij moeten doormaken en dan heb ik het nog niet eens gehad over de gevoelens van die meisjes!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Hier geen technische storingen met 2x klikken.
   Misschien een versleten muisknop of instellingen van je muis nakijken in je configuratiescherm.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 13.38. uur. En tevens de RODEN en het overige moslimtuig. Gloeiende, ik ga steeds meer begrip te krijgen voor een dictator als GENERAAL FRANCO. Hij wist precies hoe hij met de RODEN moest afrekenen. Wat worden we toch geregeerd in Europa door volgevreten linkse-en gutmensch politici!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tom Hendrix 16 mei 18.44u. Precies, Tom! Dat is nou exact wat ik al wilde uitdrukken in mijn comment op 20 April jl., onderwerp: Tsjetsjeense moslimmoordenaars en het ontkenningskronkelen…. enz. Overigens gaf je dat tóen al min of meer toe.

    Like

  • Henny Clemens zegt:

   G.Deckzeijl 13:38
   Misschien heeft u mijn persoonlijk relaas eens gelezen, als u dat heeft gedaan dan zult u begrijpen dat ik het gehéél met u eens ben.
   In vergelijk met deze ouders en meisjes is dat van ons lang niet zo erg, máár, ik had uw raad direct opgevolgd.
   En daarmee deel ik uw menning volledig.

   Like

 4. hirihiri123 zegt:

  die misselijkmakende koppen /smoelwerken, zouden die “geschapen “zijn naar Allah’s beeld ?

  Like

 5. AdriePVV zegt:

  Ook in Nederland wordt dit soort allochtoonse criminaliteit niet adequaat vervolgd.

  =========
  Zedenzaak Westerpark
  Amsterdam hield in het jaar 2000 groepsverkrachting door Marokkanen onder de pet.
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Anne_Marie_Hoogland
  http://vorige.nrc.nl/krant/article1578298.ece
  http://www.novatv.nl/page/detail/uitzendingen/454/Hulpverlening%20faald%20in%20zedenzaak%20Westerpark
  http://www.trouw.nl/tr/nl/5009/Archief/archief/article/detail/2489177/2001/11/21/Stadsdeel-vertilt-zich-in-zedenzaak.dhtml
  Wat mij betreft moet AnneMarie Hoogland van de PvdA alsnog gestraft worden voor het achterhouden van deze allochtonen criminaliteit.
  ==========

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/05/mishandeld-en-verkracht-autoriteiten-keken-toe

  Like

 6. BertG. zegt:

  Wat een verzameling smerige inteelt koppen weer.
  Der kijkt er geen 1 normaal uit ze ogen. Genetisch totaal mislukt.

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Message for all islamofascists in the world: insulting your socalled “religion of peace” is utterly IMPOSSIBLE. Get that under those goddamn thick skulls of yours!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/16/christian-teacher-faces-trial-in-egypt-for-allegedly-insulting-islam/

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Dus jullie denken echt dat je alles hebt gezien? Maak kennis met meer islamgerelateerde schoftenstreken. Ik heb jullie gewaarschuwd.
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/14/there-are-no-words-warning-graphic-images/

  Like

  • BertG. zegt:

   En daar ging me lunch over me toetsenbord hen.
   Waarom klik ik hier ook op. Ik had ’t kunnen weten.

   Like

  • Henny Clemens zegt:

   Ik heb mij moeten dwingen te kijken en ben fysiek misselijk en tril van afschuw.
   En dát soort wordt hier in het westen nog beschermd en geknuffeld!!
   Ik ben niet gelovig, anders zou ik schreeuwen O GOD wat heeft u op deze wereld gezet,u die geen fouten maakt, u die de tien geboden in steen heeft gebeiteld.
   Hoe is het mogelijk dat iemand nog geloofd in een GOD die dit uitschot een leven heeft gegeven.

   Like

   • Helena zegt:

    Dit komt niet van God maar van satan in hoogst eigen persoon n.l. allah.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Henny Clemens 10.27u. Nee, Henny, Dit is naar mijn bescheiden mening ook niet het werk van een God -althans niet inletterlijke zin- maar van de veredelde diersoort die mèns heet en die na miljoenen jaren van evolutie is ontstaan, misschien wel een x-aantal miljard jaar nà ‘De Oerknal.’
    Maar veel mensen gaat dat bevattingsvermogen te boven -mij duizelt het ook, eerlijk gezegd, als ik dàt bedenk- en dus stelden ze liever sprookjesboeken samen -lekker overzichtelijk- die pretenderen, de waarheid in pacht te hebben. Daarin stellen ze dan God (of Allah) aan als centrale figuur die de wetten maakt. -Jammer alleen, dat de meesten niet in staat zijn, die geschreven wetten op de goede manier na te leven.
    Dus als de ene groep daarbij ongenadig in de fout gaat, is het aan de andere groep om te proberen, dat op den duur weer recht te trekken; daar zit niets anders op.

    Like

 9. rommel zegt:

  Wie na het zien van die koppen hierboven nog steeds durft te beweren dat men niet op uiterlijk mag beoordelen moet Twittervriend van Breedveld worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rommel 14.13u. Zal Lombroso destijds toch nog gelijk gehad hebben. Niet helemaal natuurlijk, maar toch in die richting…..
   Als hij de uiterlijke kenmerken gekoppeld had aan de Noord-Afrikaanse identiteit had hij helemaal goed gezeten. Denk aan de Berbers; ook al zo’n fijn stelletje…..

   Like

 10. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Alleen mannen met een kleine pik hebben hoofddoeken, eerwraak en vrouwenbesnijdenis nodig om hun vrouwen en meiden voor zichzelf te houden. Deze klootzakken zullen branden, branden in de hel!!!

  Like

 11. Wachteres zegt:

  https://ejbron.wordpress.com/2012/09/28/video-muslim-grooming-britain%C2%B4s-secret-shame/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/07/21/reportage-muslim-grooming-britain%C2%B4s-secret-shame/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/14/de-rochdale-seksbende-toont-de-afschuwelijke-gevolgen-van-de-hetze-tegen-de-islamofobie/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/05/24/ontsla-de-man-die-toestond-dat-het-moslim-pedofielengeweld-tegen-jonge-meisjes-doorging/

  https://ejbron.wordpress.com/2012/04/10/moslimpedofielen-feministes-en-de-toekomstige-burgeroorlog/

  Meer info van deze site over de vorige Engelse zedenzaken, o.m. de beruchte Rochdale zaak.

  Hoe verknipt en GEESTELIJK TOTAAL GESTOORD moet je wel zijn als je zulke BEESTEN ook nog in bescherming wilt nemen.: zie de link van @ AdriePVV over Anne Marie Hoogland, ook PVDA.

  In Zweden gebeurt hetzelfde. In ras tempo toenemend seksueel geweld mag niet aan het licht worden gebracht.

  In Engeland wordt nog steeds gesproken over ‘Aziaten’, tot woede van de ‘nette’ Aziatische bevolking met verschillende godsdienstige achtergronden,, die doordat de waarheid niet aan het licht wordt gebracht, ook de schuld krijgt toegespeeld.

  Moet de linkse malloten niets eens voor de neus worden gehouden, waarom zij menen zo’n beschermende functie ten opzichte van moslimmisdadigers te moeten hebben?

  Tekst en uitleg graag, voor dit waanzinnig gedrag en zoals we weten is daar niet alleen in Nederland sprake van.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Uit de Rochdale zaak bleek dat de politie en de ‘sociale’ werkers de andere kant opkeken, omdat ze bang waren dat, als ze de boel aan het licht brachten, ze voor ‘racist’ zouden worden uitgemaakt.

  Ook mocht het niet duidelijk worden dat het om moslims ging, vandaar het gebruik van het woord ‘Aziaten’.

  Mijn stelling is, als de scheldwoorden van links komen, dan mag je die als een ‘eretitel’ beschouwen.

  Linkse flapdrollen, die het ‘normaal’ vinden dat dergelijke beesten moeten worden beschermd hebben niet het recht om anderen ook maar ergens van te beschuldigen.

  Like

 13. Jean zegt:

  Kom dergelijk uitschot tegen bij valavond, een mens zou er een hartinfarct aan overhouden.
  Wat ik niet begrijp is dat dergelijk uitschot zomaar vrij mag rondlopen van het ene naar het andere land, ophangen van dergelijke monsters is nog te lichte straf.

  Like

 14. Tiemen Veenstra zegt:

  Uiteraard heeft de islam hier niets, maar dan ook niets mee te maken; stel je voor! Armoede, discriminatie, sociale uitsluiting, dat zijn volgens de aanhangers van de Linkse Kerk natuurlijk de beweegredenen van deze ‘mannen’. 😦

  Like

 15. Jade zegt:

  Misschien is er nog geld te verdienen door deze soort
  industrieel tot mestkorrels te verwerken.

  Like

 16. G.Deckzeijl zegt:

  Hel of niet, mijn oplossing van 13:38 is en blijft de meest effectieve.

  Like

 17. benny zegt:

  de linksen hun noodzakelijk geimporteerd kiesvee maakt het wel erg bont maar electoraal belang boven alles hé,welke moraal,normen of waarden hebben die extremistische multiculti fanaten eiigenlijk,om nog over een geweten te zwijgen?

  Like

  • BertG. zegt:

   Welk geweten, welk moraal, welke normen of waarden?

   “door een gedegenereerd brein ter grootte van een commodore 64 computertje wat draait op crimineel geprogrammeerde software”
   (geleend van peterselie1)

   Like

 18. Benedict Broere zegt:

  Het gaat door en door en verbetering lijkt onmogelijk. En de politici die ervan wegkijken lijken steeds meer op medeplichtigen. Nog honderd jaar terug zou het geen probleem zijn geweest. Men zou niet plezierig hebben ingegrepen. Maar nu begint het te lijken op een vrijwillige zelfmoord. En ik kan mij niet voorstellen dat dat zomaar gebeurt.

  Like

 19. Henk.V zegt:

  Vanwege mijn christelijke achtergrond wil ik deze ”Aziatische smeerkezen” niet direct tegen de muur zetten, maar voor zeer lange tijd achter de tralies zien, om ze -eventueel tientallen jaren later- ze als koorknaapjes het land uit zetten.
  Voor het bereiken van deze status is een medische ingreep nodig…
  Het gedrag binnen het Britse gerechtssysteem zal niet verschillen van dat van hun Europese collega’s : wegkijken, probleem veralgemeniseren, in betekenis verminderen, en BOVENAL de link met de islam altijd buiten zicht houden, om vooral de moslims niet te alarmeren, want daaruit zouden allerlei tegen beschuldigingen, geuit kunnen geuit worden an het adres van het westen, OF bedreigingen..

  Waarom is onze rechtspraak en de tenuitvoerlegging ervan zo onvoorstelbaar karakterloos, slap,zwak en laf en geworden in de bestraffing van zware criminelen met een islamitische achtergrond? 9Ik denk dat veel politie mensen daar grote problemen mee hebben, maar hun onvrede daarover niet m,ogen uiten).
  Angst en geld spelen een rol, want vriendelijkheid en respect jegens moslims zal misschien wel iets opleveren, maar het is ook mogelijk dat de gewenning aan allerlei vormen criminaliteit waarbij “”Finnen” zijn betrokken behoort daarbij ook tot de mogelijkheden.

  Mag ik jullie er op wijzen dat één van de kenmerken van een Sharia staat de onderworpenheid van de ”niet gelovige” aan de ”gelovige” is?
  Men mag zich NIET verdedigen, wat de ”gelovige” je eventueel aandoet.De vreselijk misbruikte meisjes betekenden voor de ”gelovige” daders minder dan een stuks vee! Denk daar maar even over na en het zijn de linkse volksverraders die speelruimte voor deze geschifte opvatting wil creëren, omdat alle mensen nu eenmaal gelijk zijn.

  Daarom heb ik dan ook de oorlog verklaard aan politiek correct!

  En bedenk dit: Onze machtsmiddelen tegen de afbraak die voor onze veiligheid hadden moeten zorgen worden door bezuinigingen en EU planning afgebroken of drastisch gereduceerd, om van de ideologisch levensgevaarlijk pacifistische dwaalleer maar te zwijgen.

  Wij hebben een sterke politie macht,een krachtige, onpartijdig fungerende rechtspraak nodig, plus een modern en zeer sterk leger om voor ons op te komen, want als deze middelen wegvallen, zal er een einde komen aan alles wat hier is opgebouwd en is het einde van eeuwen van beschaving nabij.
  Dank zij links.

  Een slimme burger moet zich maar eens gaan afvragen, op welke manieren men zich in zo’n geval recht kan verschaffen..

  Like

  • Jean zegt:

   Henk & Tom,
   In België loopt zelfs een misdadiger rond met de naam Anciaux, in de volksmond stinkende ansjovis genoemd, die graag die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin wil beschermen, wij mogen zelfs geen ‘islamofobie’ ervan krijgen! ☺ ha ☺ ha ☺ ha. Momenteel heeft ± 75% in Vlaanderen islamofobie, ze zijn nu naar een medicijn aan ’t zoeken alhoewel dat niet nodig is, gewoon die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin verbieden over de hele lijn, punt.
   In mei 2014 als de verkiezingen van de verkiezingen plaatsvind zal van die huichelaar niets meer te horen vallen want vuiligheid onderhouden wij niet, dat ruimen we op.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jean 17.06. uur. Af en toe zou men er moedeloos van worden Jean. En het ergste is, dat er nog hele “volksstammen”, achter de RODEN en de politiek correcte partijen van Liberalen, christendemocraten, en links liberalen “aanhobbelen”. Ik hoop dat we op korte termijn de verraders hun trekken thuis geven. Islam hoort niet bij Europa, het is net als bij de pest, deze pest-islam- moet weggesneden worden. Moslims GO HOME naar Noord-Afrika!

    Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V 22.oo. uur, op 16/5. Ik ben het helemaal weer met je eens Henk. We hebben politici die een kei zijn in wegkijken, minimaliseren, bedriegen en liegen. Vooralsnog is er maar 1 partij die consistent is in haar afwijzing ten opzichte van de islam en de eussr, de PVV.

  Like

 21. vanhetgoor zegt:

  Het is opmerkelijk dat Mohammed Shafiq, de directeur van de Ramadhan Foundation, de koran zo slecht kent. Of doet voorkomen dat hij de koran zo slecht kent! Er wordt in de koran gewoon toegestaan dat mannen seks hebben met vrouwen waar zij geen relatie mee hebben of liefde voor voelen. Zo is het ondermeer toegestaan dat moslimse mannen slavinnen mogen neuken, of vrouwe die gekidnapt zijn.

  In dit licht lijkt de uitspraak van Mohammed Shafiq, de directeur van de Ramadhan Foundation, vreemd. Want hij stelt dat die mannen misdaden hebben begaan! Welnu, de misdaad is dat een van die meisjes zwanger is geraakt, en dat mag niet. Abortus mag misschien ook niet, maar dat weet ik niet zeker. In ieder geval is het zwanger maken van een gekidnapt meisje volgens de islam een misdaad. Want zwangere ontvoerde meisjes brengen minder op als iemand hen weer vrij koopt. En dat is de misdaad waar Mohammed Shafiq, de directeur van de Ramadhan Foundation over spreekt!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s