Laten we eerlijk zijn – of misschien niet

Screenshot_3

Onze Israëlische correspondent MC werpt een blik op de relatie tussen de televisie en de aantasting van de democratie, met name in de Verenigde Staten.

Een volk moet zijn regering kunnen vertrouwen en een overheid moet haar volk kunnen vertrouwen. Omdat het volk inmiddels de overheid ‘kiest’, zou de overheid nu het impliciete vertrouwen van het volk moeten hebben. Als dat [vertrouwen] geschonden wordt, moeten we onszelf afvragen: “Wiens schuld is dat?” Als de middelen er zijn om genoeg mensen het grootse deel van de tijd te misleiden, dan is er iets heel erg mis. Tenzij de overheid de verleiding kan weerstaan ​​om die te gebruiken om ermee te manipuleren, kan er geen vertrouwen zijn, want in plaats dat het volk aan de overheid macht geeft, eigent de overheid zichzelf macht toe. Dit wordt tirannie genoemd. 

Toen de ‘Founding Fathers’ [grondleggers/stichters van Amerika] de Grondwet opstelden, hadden ze geen televisie tot hun beschikking, die nu dient als middel voor de overheid om massaal de publieke opinie te manipuleren en wel in zo’n mate dat de democratie geen betekenis meer heeft. Als selectieve immigratie wordt toegevoegd aan het hersenspoelend effect van de televisie dan dient dat om een ​​tirannie binnen een ‘democratie’ te creëren.

En precies dit effect zien wij om ons heen.

Doordat de media de islam als een ‘goede’ religieuze kracht hebben uitgebeeld, is het politieke beeld ernstig verstoord. Er is een punt bereikt waarop de islam niet langer een religieuze kracht is, maar een politieke kracht wordt. Politici maken wetten en politiek gaat over wetgeving, en op het moment dat de sharia wordt genoemd als een mogelijke vervanger van het nationale recht, dan is de islam uitgegroeid tot een politieke kracht – en niet perse tot een goede kracht.

Daarom zien we, elke keer als de islam zijn toevlucht neemt tot geweld met het doel om de sharia in onze samenlevingen te introduceren, daden van politiek terrorisme. Dus is niet Al Qaeda een terroristische organisatie, maar de islam zelf, want  de verspreiding van de sharia, met welke middelen ook, is de eerste plicht van alle moslims.

In Engeland probeerden rooms-katholieke terroristen in 1605 het Parlement, het Britse equivalent van het Capitool, op te blazen. Dientengevolge werden aan katholieken strenge beperkingen opgelegd en eveneens aan hun vrijheid om deel te nemen aan de politiek, waarvan enkele [beperkingen] vandaag nog steeds gelden.

Veel landen beperken de rechten van buitenlanders en geven hen geen toegang tot het proces van wetgeving, dus ligt er aan de huidige problemen van de VS  een rampzalige nalatigheid van het Hooggerechtshof ten grondslag, dat naliet om te onderzoeken of een zekere Barry Soetorowel geschikt was om president te worden.

Dit verzuim, gevoegd bij de nalatigheden van andere politici, staat voor verraad.

Maar dan melden de media zich en maken de ‘truthers’ [degenen die de waarheid boven tafel willen hebben] belachelijk. Dit is bizar.

Belachelijk maken is een geweldig politiek wapen, als je de media onder controle hebt. Er is geen verdediging mogelijk, tenzij men verzekerd is van een recht op weerwoord. De waarheid kan eenvoudig verborgen worden door doelgericht gelach, en als men controle heeft over de media dan kan men er zeker van zijn dat men als laatste lacht.

Oneerlijke politiek is erg smerig en van oneerlijke politici zou men automatisch moeten kunnen zien dat  ze verraad gepleegd hebben en op grond daarvan zouden ze terecht moeten staan. De tirannie van de meerderheid is een minder ernstig kwaad dan de tirannie van de minderheid, vooral wanneer die minderheid banden heeft met een buitenlandse entiteit.

De propagandamachine heeft ook opnieuw de zeven hoofdzonden gedefinieerd. ‘Haat’, racisme en pedofilie hebben de plaats ingenomen van toorn, hebzucht en lust, en afgunst is  nu een politiek instrument. Waarheid is ook uitgegroeid tot een relatieve waarde – waarheid is nu een leugen die nog niet ontdekt is of die nog ontdekt moet worden. Het officiële Benghazi-verhaal is van een ontdekte leugen tot een leugen die steeds meer onthuld wordt geworden, elke laag van onthulling doet de verveling toenemen bij de meerderheid van de mensen die meer geïnteresseerd is in ‘Rose Bowls’ en ‘Sex in the City’. Het uiteindelijke resultaat was bedoeld om een ​​stabiele officiële versie van tegenslag te worden in plaats van een administratieve doodslag.

Misschien is het meest beangstigende wel dat deze misstanden gelijktijdig plaatsvinden over de hele Westerse wereld. Het woord ‘samenzwering’ klinkt ons van alle kanten tegemoet. Het zegt dat er hier sprake is van een agenda, de vraag is VAN WIE?

Dat brengt ons naar het andere toevluchtsoord van de corrupte agenda, de samenzweringstheorie. Ondoorzichtigheid creëert altijd speculatie en speculatie voorziet leugens van camouflage. Er is veel waarover een auteur als ik niet kan schrijven, omdat het valt binnen het gebied van de ‘samenzweringstheorie’, en niets blaast geloofwaardigheid sneller op dan wanneer men een gebied betreedt dat gedoemd is om in de wereld van de ‘samenzwering’ te belanden.

Dus wie beslist wat een samenzwering is? In een keer goed! Het zijn diezelfde individuen die de media beheersen. Als u iets uit  de circulatie wilt nemen, voorzie dat dan van het etiket ‘samenzweringstheorie!’

De waarheid over iets kan worden gehuld in een ‘samenzweringstheorie’, zodat als er een lek is, die geen geloofwaardigheid heeft. Waarheid kan worden weggewimpeld met een lachje en een minachtende verwijzing naar een ‘afgezaagd verhaal’.

Om ons land, ons eigendom en onze rijkdom te verdedigen moeten we waakzaam zijn, maar de televisie stompt onze zintuigen af. De vijand staat aan de poort en de poort staat open. We moeten de poorten sluiten en ons ontdoen van de vijanden binnen de poort, vooral de vijanden op hoge plaatsen. Een corrupte vertegenwoordiger die al gecapituleerd heeft, is oneindig veel gevaarlijker voor ons welzijn dan een scheepslading Boston bommenwerpers.

Screenshot_4

Bron:

http://gatesofvienna.net/2013/05/lets-be-honest-or-maybe-not/#more-28491

Auteur: MC

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres & Henk V.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Islam, Islamisering, landverraad, mainstream-media, Obama, Socialisten, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

23 reacties op Laten we eerlijk zijn – of misschien niet

 1. Homoslim zegt:

  Mooi stukkie kop&spijker zeg

  … de Baard van Troje staat, tot de bovenlip toe gevuld, allang binnen en groeit gestaag

  Instinctieve achterdocht laat alarmbellen rinkelen, onderbuikgevoelens vullen de maag

  Toch vreemd als je schijnt te leven in een vredige multiculturele utopie

  Maar kzal het allemaal wel verkeerd hebben…last van een of andere fobie

  Like

 2. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Lees de comments bij Gates of Vienna. Altijd interessant.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Idd. hebben we het paard van Troje al binnengehaald en het gaat ons langzaam opvreten.
  Met de hulp van de linkse gutmenschen gaat het nog genakkelijk ook.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Democratie is een fopspeen. http://tinyurl.com/cybk3pn

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Hahahahahaha……GEWELDIG!
   Zo moeten we handelen en niet pamperen.
   Als je als moslim wilt leven met alle barbaarse handelingen erbij, dan ga je maar in een moslimland leven.

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel van Mc. Bedankt Wachteres en Henk, en ik ben het er mee eens, dat het goed is, te kijken wie de media manipuleren, en de pers. En in mijn optiek is er zeker sprake van een complot.
  Voorbeeld: de Oranje family, gaat naar Oman, en gaat door het stof voor de islamitische heerser, om hun oliebelangen veilig te stellen.
  Ander voorbeeld: 136 kamerleden stemden in Juni 2012 in met het ESM verdrag, en hebben Nederland verkocht aan de EUSSR, als een wingewest, Rutte en diverse andere meelopers azen op een baantje in BRUSSEL,
  Voorbeeld: In 1975 of iets eerder, hebben alle in het Europees Parlement vertegenwoordigde partijen, ingestemd met de Resolutie van Straatsburg, waardoor we zijn overlopen door horden van moslims.
  Voorbeeld: vorig jaar zijn PECHTDROL van Demonen 66 en RUTTE -Pinokkio- aanwezig geweest bij een bijeenkomst van de vileine BILDERBERGKLIEK.
  Al deze zaken zijn niet toevallig, er zit een goor complot achter, en wel de Nieuwe Wereld Orde, en een figuur als OBAMA, de renegaat en muzelman, is daar een adept van.

  Like

  • friki zegt:

   Helemaal mee eens. Beatrix met zoon en schoondochter gingen ook naar Brunei, maar in Israel heb ik ze nog nooit gezien. De Bilderbergkliek is niet voor niets een geheim genootschap. Alles is zeer vreemd.

   Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Dááróm stem ik op Wilders, ja, ik weet hij is niet perfect en hij is niet diplomatiek, maar wat moet ik anders?
  De partij van de alochtonen? die Rotterdam al hebben uitgeleverd! De satan pechtold die de ilegalen direct een paspoort wil geven.
  Hoe zijn die ilegalen die geen paspoort hebben (zeggen ze) hier gekomen heertje pechtold?

  De vvd die kruipt voor de pvda enkel en alleen om op dat felbegeerde stoeltje te mogen blijven zitten? Die hebben het bewijs geleverd dat ze alleen taqyya hebben geleerd van de islam en er flink gebruik van maken.
  groenslinks? die probeert zoveel mogelijk allochtonen op cruciale plaatsen in de politiek te krijgen? Ik moet er niet aan dénken!
  SP die de EU wel ziet zitten waardoor de poorten wagenwijd open blijven staan? NOT.
  De cristelijke partijen die waarvan er een ook vrouwen uitsluit? nee doe maar niet.
  Alle partijen die de islam omarmen zijn mede schuldig aan het onderdrukken van vrouwen en homo’s en minderjarige kinderen die het mikpunt zijn van de islam om te worden verkracht en vernederd.
  Dus het zijn ONZE eigen gekozen partijen die schuldig zijn.
  Ik mag alleen nog maar hopen dat er een keer gerechtigheid komt en dat die smerige verraders gestraft worden.

  Like

 8. Jean zegt:

  Tirannie is nog een te net woord voor de huidige misdadigers, het is zelfs voor 100% een ordinaire levensgevaarlijke dictatuur die de macht over het volk tracht te nemen.
  Ik snap niet dat ± 500.000.000 Europeanen zich zo laten tiranniseren, vernederen, schofferen én uitbuiten door een bende lafaards van 1ste categorie liggend in dat EU gedrocht.
  Laten we over de grenzen heen “samenwerken” om dat gedrocht te vernietigen en de verantwoordelijke misdadigers voor een rechtbank ‘stampen’ en ze de rekening presenteren die ze zullen moeten betalen voor hun geleverde wanpraktijken én wanbeleid.
  Europa is van de Europeanen en zal nooit overheerst worden door achterlijke barbaren in soepjurken en kopvodden, de strijd zal heftig zijn, de toekomst van onszelf maar vooral deze van onze kinderen resp. kleinkinderen staat op het spel, die mag nooit geterroriseerd worden door achterlijke baardapen vergiftigd door waanzin overgoten met barbaars onmenselijk geweld.
  Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Denemarken, Zweden, GB, België wordt wakker vóór anderen u komen wakker maken met het mes op de keel, kies voor uw eigen identiteit én nationaliteit want wij leven NIET in een multiculturele beerput, wij leven en zullen blijven leven in ONZE westerse samenleving die gebaseerd is op een beschaving met normen en waarden w.w.z. geen barbarij in ONZE maatschappij.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean 11.32. uur. Hulde ende eer voor uw reactie. Laten we inderdaad als europese burgers, en belastingbetalers de handen ineen slaan, en de islam en de roden tegengaan!

   Like

 9. baksteen zegt:

  Hoe sterk de media en de zittende macht het democratische proces beinvloeden kunnen we goed meten in de aanloop naar de verkiezingen, partijen gaan van 18 naar 40 zetels binnen enkele weken en daarna weer met de dezelfde noodgang terug.
  Mislukt dit proces dan wordt het dwarsliggende element geelimineerd.

  Misleiding en desinformatie door de Nederlandse media, je kunt er zo een aparte site mee beginnen en je hebt er meer dan een dagtaak aan.

  Like

 10. Wachteres zegt:

  @ Baksteen 11.53u.

  Je hebt gelijk, hier wordt voor de verkiezingen over nagedacht. Ik verbaasde me altijd al hoe het mogelijk was dat partijen er vlak voor de verkiezingen soms tientallen zetels bij krijgen en steeds weer opnieuw.

  Behalve dat er afspraken zijn met de MSM [hoe pakken we dat aan] zou het me niet verbazen als er gezwendeld werd met de stemmen.

  Steeds opnieuw zakken bepaalde partijen tussendoor naar een dieptepunt en als een duveltje uit een doosje komen ze weer naar boven als er verkiezingen zijn. Maar niemand die daar onderzoek naar doet, men kijkt wel uit.

  Een goed analytisch stuk trouwens, dat aangeeft dat het links beleid overal in de westerse wereld hetzelfde is: verdeel en heers!

  Like

  • Jean zegt:

   Beste Wachteres,
   Dat er gesjoemeld wordt met stemmen is een feit, in België wordt elektronisch gestemd w.w.z. de uitslag wordt al op voorhand bepaald, bvb. je geeft een stem aan het VB maar die wordt softwarematig geplaatst bij spa of vld. Totaal geen onbekend terrein voor IT freaks. In het Antwerpse hadden ze vorige verkiezingen ± 4 uren nodig om de elektronische stemmen te tellen!!! ± 4 uren voor iets wat eigenlijk feitelijk kan in 1 minuut……raar hé? Uitslag: de linkse ratten hadden de verkiezingen gewonnen.
   Ik weet niet of u gisteren de uitzending gezien hebt in het Belgisch parlement (een totaal nutteloos en overbodig gedrocht) i.v.m. de opheffing van de onschendbaarheid van JM De Decker. In ± 25 minuten legt hij de corrupte politieke bedrieglijke parasiterende beerput open, één pot drek. Die blauwe drekschijters, lees: vld, zullen de grootste verliezers worden want het zootje is voor niets te vertrouwen, continue smerig vuil achterbaks gedoe met één doelstelling: puur eigen gewin.
   Ik hoop dat die smerige ongure corrupte politieke partijen zoals vld (vvd), cd&v (cda), spa (pvda) en groen in 2014 gelijk met de grond gemaakt worden voor hun gepleegd wanbeleid én verraad van eigen volk.
   Ik wist dat we véél lafaards hebben in de politiek maar dat het er zoveel waren was toch weer een akelige vaststelling, ik denk dat het in Nederland geen haar beter is qua politiek? Of zie ik dat verkeerd?
   Ze voelen zich ‘onschendbaar’ maar voor ons nuchtere Vlamingen is NIEMAND onschendbaar.

   Like

   • Wachteres zegt:

    Jean, niets zal me verbazen. Er moeten toch mensen zijn die hier achter kunnen komen?

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jean 14.04. uur. In Nederland is het inderdaad hetzelfde Jean, met deze gore politieke elite. Pek en veren, dat verdienen zij!

    Like

 11. Republikein zegt:

  Illuminati

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Er gaat geen dag voorbij of ik val van de ene in de andere verbazing en zelfs woede als ik het net op ga… Nu ook weer.
  http://www.hln.be/hln/nl/959/Bizar/article/detail/1634695/2013/05/17/Moordenaar-krijgt-gratie-terwijl-hij-aan-galg-hangt.dhtml

  Like

 13. marijke zegt:

  Wachteres en Henk.Jullie doen zo je best.mensen als jullie hebben we nodig.Ik ben al het vertrouwen hier en in de states kwijt.En zie iedere dag hoe we bedondert worden.Ik vloog van af Duitsland met een vliegtuig van het leger naar de states.Vol met jongens die net uit Afganistan kwamen.Ik kwam helemaal deprie aan. na wat ik allemaal gehoort had.Ik ben wel zo kwaad hoe ze ons bedonderen ja ook in de states.En dan kijk je hier naar 24 en volg je de mensen in den Haag.Zie je Rutte met een Big smile zitten met zijn maatjes.je zou hem zo een ram voor zijn kop geven.En dat net dat we hoorde dat er zo veel geld van ons gestolen word.Hier gaan ze de oudjes na die niet getrouwt zijn maar bij elkaar komen of er geen 2 tanden borstels in de badkamer staan of dat er vrouwen kleding in de kast hangt.Want dat mag niet als je aow hebt en niet stiekum samen wonen,Je word gelijk gekort.Het is schorum en ik heb er geen andere woorden voor,Wachteres en Henk keep up de good work.Thanks

  Like

 14. Wachteres zegt:

  Hoi Marijke, goed weer van je te horen Ik lees nu pas je stukje

  ’t Is inderdaad allemaal erg triest, de moed zakt mij ook wel eens in de schoenen.

  Maar als we de energie ervoor hebben dan gaan we door. Dank voor je vriendelijke woorden,
  Ik dacht al wel dat je in Amerika zat. Ik zal je privé ook nog mailen.

  Groetjes, ook van Henk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s