VIDEO (Duitstalig): Integratie van de moslims

Tientallen jaren lang probeerden mooipraters en Gutmenschen ons de integratie van moslims in westerse waardesamenlevingen als succesmodel te verkopen. Daar waar dit niet functioneert, wordt onmiddellijk de opnemende samenleving verantwoordelijk gemaakt voor de duizenden fiasco´s. Maar is datgene, wat ooit bij immigranten uit samenlevingen met gelijke waarden lukte, bij mensen mogelijk die een volledig andere zienswijze op het leven hebben dan in westerse landen? Al in 2008 zei de Turkse minister-president Erdoğan: “Assimilatie is een misdaad tegen de menselijkheid”. Staat de islam de integratie van zijn aanhangers in een niet-islamitische samenleving toe? In bovenstaande interessante video gaat Sabatina James op deze vraag in. Hieronder een Nederlandse samenvatting van de video.

Staat de islam de integratie van zijn aanhangers in een niet-islamitische samenleving toe? Wie laat zich beter integreren? Een strenggelovige moslim of een seculiere moslim?

50 jaar geleden vertegenwoordigden politici, visionairs en voorstanders van de multiculti samenleving de these dat moslims in de tweede en uiterlijk in de derde generatie automatisch geassimileerd worden, wat echter een foutieve aanname bleek te zijn.

Later nam de politiek, en neemt deze nog steeds tot op de dag van vandaag, veel integratie ondersteunende maatregelen om vooral de integratie van moslims te bespoedigen en het het samenleven van moslims en niet niet-moslims te stimuleren.

Tevergeefs zeggen veel islamkenners… tevergeefs vanwege een heel eenvoudige reden: velen kunnen of willen niet inzien dat de islam de integratie van zijn aanhangers in een vreemde samenleving onder geen enkele omstandigheid toestaat.

Men verdringt graag het feit dat de islam een theocratisch, sociaal-politiek systeem is, dat het leven van de islamitische gemeenschap en het hele leven van de gelovigen regelt. Om je te integreren in een niet-islamitische samenleving is een handeling tegen de islamitische principes.

De Turkse minister-president Erdoğan omschreef tijdens zijn bezoek aan Duitsland assimilatie als een misdaad tegen de menselijkheid. Zijn woorden hebben veel meer effect dan de beslissingen van de Duitse politici.

Een moefti of islamitische leider uit Saoedi-Arabië kan door een fatwa, een islamitisch juridisch advies, het langdurige integratiewerk ruïneren. De Duits-islamitische websites staan vol met zulke fatwa´s. Niet Angela Merkel beslist aan welke wetten men zich als moslim moet houden, maar de koran en de islamitische samenleving.

Wie de integratie van de islam als religie in het Westen wil overwegen, mag zich niet beperken tot speculatieve statistieken of op de filosofische analyses van enkele Europese islamwetenschappers vertrouwen, die alles door hun westelijke bril interpreteren.

Ze praten vaak aan de realiteit voorbij en bovendien is hun mening voor de moslims niet beslissend. Belangrijker is het om de islamitische dogma´s en leren, die het denken en de levenswijze van de moslims beïnvloeden. Te belichten. Als dit aspect nog steeds genegeerd en buiten beschouwing blijft, zal dit zeker tot een ongewenste en niet te sturen ontwikkeling van onze samenleving leiden.

In de koran staat het namelijk duidelijk.

“O jullie die geloven! Neem niet de Joden en de christenen tot vrienden…!

“O jullie die geloven, sluit geen vriendschap, behalve met gelijkgezinden…”

“O jullie die geloven, sluit geen vriendschap met een volk dat Allah boos maakt…”

Screenshot_5

Bronnen:

http://www.zukunftskinder.org/?p=40870#more-40870

http://europenews.dk/de/node/67551

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", Islam, koran, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Westen. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO (Duitstalig): Integratie van de moslims

 1. bobzelf zegt:

  Kan die ALLAH , vandaag niet gewoon doodvallen ?

  Like

 2. Anneke zegt:

  De term Gutmensch…walgelijk !!!/!!! De mens is géén perfecte creatie van G’d…We zitten vol van ondeugd en vreemde fratsen. En in het ergste geval is de mens vol van haat, jaloezie, nijd. Met alle gevolgen van-dien. Neem nu ‘onze’ islamitische ontworpen volgelingen van allah èn de fraude-zieken politici en andere overheersende humane krachten….Nee, de eindbestemming is nog niet bereikt…Er is nog heel veel werk ‘aan de winkel’.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Nou, einde verhaal dus. Als wij ons dit maar goed inprenten, weten we waar we met ze aan toe zijn. Scherp in de gaten houden en bij de eerste de beste misdraging: opdonderen hier! Dat zou het devies moeten zijn, níet al die halfzachte pogingen om ze in de tweede of derde generatie nog eens te laten integreren -Als dat al schijnt te lukken; Bij lui als Mohammed B. gebeurde zichtbaar het tegenovergestelde. Trouwens, houd dit bericht eens voor de neus van dat zootje op het Binnenhof: Volgens mij heeft de overgrote meerderheid daar het nog steeds niet door.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 17.00. uur. De TWEEDE KAMER, grotendeels bevolkt door VERRADERS van eigen volk, zullen NOOIT toegeven dat de ISLAM het grootste GEVAAR is voor de SECULIERE STAAT. De enige partijen die ertegen waarschuwen, en TEGEN ISLAMISERING zijn, zijn de PVV en de SGP. We komen niet van dat nazi gespuis af met vreedzame middelen!

   Like

 4. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Moslims mogen best integreren. Dat heet taysir, of taqiyya. Je moet alleen de nodige druk uitoefenen. Alleen mannen met een kleine pik hebben hoofddoeken nodig om hun vrouwen en meiden voor zich zelf te bewaren. Alleen mannen met een kleine pik hebben eerwraak nodig om hun vrouwen en meiden voor zich zelf te bewaren. Alleen mannen met een kleine pik hebben vrouwenbesnijdenis nodig om hun vrouwen en meiden voor zich zelf te bewaren. De hoofddoek staat nergens in de koran, eerwraak staat nergens in de koran, vrouwenbesnijdenis staat nergens in de koran. Het verbod op zelfdoding staat wèl in de koran. De hel is eeuwig, de hel is eeuwig, de hel is eeuwig.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Wat een goeie videos hierboven.

  Like

 6. Benedict Broere zegt:

  Is er een versie met Engelse ondertiteling? Of kan die er komen?

  Like

 7. Henk.V zegt:

  De video spreekt duidelijk taal: integratie van rassen en religies op gezag van ”politiek correct” is even onzinnig als wanneer men alle diersoorten in de wereld voor volkomen compatibel verklaart en ze maar op elkaar loslaat.
  Ergens, na veel geestrijke drankjes zijn er ooit mensen in het westen totaal ontspoord en zijn ze in een geest van Flower Power tot de conclusie gekomen dat ”alle mensen broeders zijn en wederzijds van goede wil ten opzichte van elkaar vervuld”. Op dit psychedelische,infantiele wensdenken berust het ”Gutmensch principe”.

  Onthoud even dat dit soort opvattingen in het westen is uitgevonden en hoofdzakelijk daar wordt gekoesterd! Nu mogen,wat mij betreft, de ”goede mensen ” zich terugtrekken in een groot reservaat ver weg en hun staat van permanente wolligheid omzetten in daden.

  Het treurige is, zo weten wij helaas maar al te goed, dat de politiek correcte leer van de ”Gutmenschen” het westen al decennia dicteert en geen tegenspraak duldt en hun wereld begint op een volstrekt gekkenhuis te lijken.

  In haar uiteenzetting op de video laat de presentatrice precies zien wat de ware aard van de islam is.Die is precies zo als wijzelf al tijden hebben verklaard.En de conclusie is heel duidelijk; die islam hoort niet in een democratisch bestel thuis. Simpel! En wat ”politiek correct” van ons vraagt, namelijk VEEL RESPECT VOOR ELKAAR, is waanzin en tegen alle logica in, want waarom zouden wij respect moeten opbrengen voor een leer die ons niet welgemeend eveneens respecteert? Ik geloof niet in ”één -richtings- respect”!

  Voor de verrijkers van ons land geldt: bevalt het je niet hier, keer dan gewoon terug naar het land van je voorvaderen en laat ons onze wereld besturen zoals wij dat willen.Dat is ons altijd goed afgegaan.

  Ik wil voor de zoveelste keer herhalen dat ons eerste doel niet de (opvatting van de ) islam moet zijn, want daar hebben wij werkelijk inhoudelijk niet zo’n boodschap aan , maar wij moeten uit alle macht de linkse halvegaren aanvallen die een zee van ruimte willen bieden aan een ideologie die onze maatschappij wil omverwerpen en daarbij ook nog misbruik maakt van rechten en plichten die bij een systeem behoren, dat ze in feite minachten: onze democratie!

  Links moeten we beslist vernietigen, want deze politieke stroming werkt volledig mee aan de islamitische doelstellingen, hetzij uit onnozelheid, lichtgelovigheid, naïviteit, angst, lafheid,opportunisme , en mogelijk corruptheid, wie zal het zeggen?

  Feit is, dat wij, wanneer we de wollen sokken brigade volledig buitenspel kunnen zetten,onze handen weer vrij hebben om ons land weer zichzelf te laten worden, want politiek correct heeft al meer dan genoeg schade aangericht. Dit MOET afgelopen zijn.

  We moeten weer zeggenschap over onze eigen land en toekomst krijgen, een plek waar het leven goed is en men begrijpt wat werkelijke vrijheid en wetsbescherming inhoudt, voor IEDEREEN VAN GOEDE WIL.

  Like

 8. Benedict Broere zegt:

  Ik heb hier een analyse die zegt dat communisten de islam willen gebruiken om van binnenuit het kapitalisme te slopen, om vervolgens de socialistische heilstaat te stichten. Waarbij de communisten niet beseffen dat zij als eersten gekeeld zullen worden door de moslims, zoals eerder is gebeurd in Iran – en zoals dit trouwens wordt onderschreven door de welbekende Afshin Ellian. Maar goed, het zal nog wel enige tijd nemen voordat bijvoorbeeld Pauw & Witteman hier aandacht aan wil besteden. Of ze laten het wegpraten door een of andere sjeik inclusief jurk en baard en bid-eelt, plus duistere uitstraling van het vele haten. http://nocompulsion.com/the-left-and-islam-tweedledee-and-tweedle-dum/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Benedict Broere 19.38. uur, op 16/5. Meneer Broere, ik ga mee in uw gedachtegang!
   Het zou inderdaad zo gepland kunnen zijn, als ik zie hoe de RODEN verworden zijn tot hielenlikkers der Islam.

   Like

 9. Pieter Nokkio zegt:

  waarde lezers, vanuit een wifi-hotspot op Ben Gurion Airport is de video geblokkeerd. Waarschijnlijk een terechte veiligheidsmaatregel. Ik ben met de bus langs het veiligheidshek gereden, dat er ook zeer terecht staat (ja, rare Dries: tegen invallen van moslim-terroristen, zeer effectief!).
  Nu weer terug naar het politiek-correcte Duitsland. Het land van:. Palestijnenknuffelaars, antisemieten, schijnheiligen. Net als de buren in het noordwesten trouwens.
  Het high-tech land dat ik (tijdelijk) verlaat, wordt regelmatig beschoten vanuit Gaza en nu ook weer vanuit het noorden. Als ze (soms) terugschieten, waarschuwen ze de bevolking enkele uren tevoren. Als Hamas zijn raketjes op Israël afvuurt -gelukkig vallen ze vaak al in de Gazastrook zelf -, hebben de Israëli’s nog geen 45 seconden om dekking te zoeken.
  Ach, dit wijkt enigszins van het onderwerp af, maar moest ik even kwijt.

  Like

 10. De beste geanalyseerde reactie is van Henk V: “integratie van rassen en religies op gezag van ”politiek correct” is even onzinnig als wanneer men alle diersoorten in de wereld voor volkomen compatibel verklaart en ze maar op elkaar loslaat!”

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  ‘Integreren’ mwoahahahaha!!! Proest! Hik!
  Je kunt een zoutwatervis en een zoetwatervis ook niet in dezelfde bak water zetten.
  De ‘Gutmenschen’ hebben het altijd over ‘kleurrijk’, ‘bont’, ‘cultuurverrijking’ en andere prettige woorden als het gaat om die islam die wij met alle geweld opgedrongen krijgen.
  Als het om de blanke Nederlandse bejaarden gaat, die zich in dit land uit de naad hebben gewerkt en die nu weggestopt zitten in low-budget verzorgingstehuizen (zolang die er nog zijn), praat men van ‘vergrijzing’. Iets kleurloos’, iets lastigs en vooral iets duurs.

  Ik krijg opeens een idee: ik denk dat er in de omgeving van Villa Eikelworst, pardon, ik bedoel natuurlijk Villa Eikenhorst in het grote bos nog heel veel plaats is voor meerdere leuke woningen voor onze islamitische ‘medelanders’.
  Of zou dit de ‘koninklijke’ bewoners van dat lustoord niet aanstaan?
  Waarom niet, vraag ik mij dan af? Ze houden daar toch zo van die ‘multicul’?

  Like

  • bobzelf zegt:

   beste Tistochwat : dank u wel HEERLIJK ! , ook weer effe gelachen vandaag !
   OP DE SCHOUDERS !

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tistochwat 09.55. uur. Inderdaad, laten we alle verrijkers overbrengen naar de betreffende locatie. LOL

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tistochwat 9.55u. Precies! dat zou een goed idee zijn. Een aantal hectare bomen tegen de vlakte -Sorry, Majesteit, het algemeen belang gaat vóór- en dan daarop wat leuke huisjes laten verrijzen. Bij voorkeur flatgebouwen, dan kunnen de drie A’tjes meteen zien, dat niet iedereen in kasten van huizen met hele lappen grond er omheen woont. Zal een openbaring voor ze zijn!
   Bovendien zou het voor het kabinet mooi overzichtelijk zijn, zó: Twéé troetelkinderen vlak bij elkaar (de v.A’s en de allochtonen). Maar kijk uit, dat ze elkaar niet tóch in de haren vliegen!
   Ach, schei uit. Eer die schijtlaarzen in Den Haag dàt zouden durven……

   Like

 12. luckybee zegt:

  Democratie kan alleen lukken als je het met god doet.Jezus Christus heeft gezegd :” Ik ben niet gekomen om te heersen maar om te dienen.”Zelfs God ,als mens is hij alleen maar een van ons en meer niet. Dat is democratie.”Met de trias poitica er bij (Verdeling van de Machten) is de democratie compleet, Alleen in twee landen ingevoerd, en gelukt,In onze republiek (Geuzen republiek) en in de USA ,door de Pilgrim Fathers ingevoerd, na dat ze bij ons in de leer waren gekomen.Met dat tollerantie is toch iets mis gegaan,De Katholieken overstemd ons met de meerderheid, en ook de moslims doen dat, Of is dat de taak die God van onz zal overnemen?Wij hebben alles gedaan wat God van ons heeft gewild.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   ” Ik ben niet gekomen om te heersen maar om te dienen.”

   Dit staat inderdaad in de Bijbel.
   Het zou heel aangenaam zijn als onze ‘christelijke’ ‘koninklijke’ familie eens zou gaan handelen naar deze wijze woorden van Jezus!
   Maar het enige wat die lieden dienen, is hun eigen genot / luizenleventje.
   Stel hypocrieten…
   Er komt heel wat voor kijken voordat je jezelf een christen mag en kunt noemen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s