Terreurpop met roze hoofddoek beledigt moslims

Screenshot_18

Een hoofddoek, een woordspelletje, een min of meer slechte grap en de islamitische humorloosheid en intolerantie, wordt bij elkaar opgeteld, hoe kan het ook anders: beledigde moslims. De belediging deze keer: een verjaardagskaart! De Amerikaanse moslims zijn in rep en roer.

Yahoo! Nieuws bericht:

In de Verenigde Staten zorgt een verjaardagskaart voor conflictstof. De verjaardagsgroet van een pop met een hoofddoek gaat begeleid van terreurdreigingen. Niet alleen moslims zijn onthutst over de slechte grap.

Op de verjaardagskaart staat een grijnzende pop met een hoofddoek en een jurk met gele bloemetjes, begeleid door geschreven terreurdreigingen, zoals “Ze zal je doodknuffelen” en “Ze zal je hersens eruit blazen”. Als je de kaart openklapt, luidt de felicitatie: “Hopelijk wordt je verjaardag een knaller”.

De verjaardagskaart met de terreurdreigingen is afkomstig van de Amerikaanse wenskaartenmaker Noble Works. Daar vindt men de kaart nog steeds grappig. “Politieke humor, religie en tijdgeest behoren tot de thema´s waarmee Noble Works zich provocatief en controversieel bezighoudt”, zei de maker van de kaart, Ron Kanfi, op de website van de onderneming. Dat zou toch allemaal niet serieus bedoeld zijn.

Noble Works moet zich nu voor de rechtbank voor de kaart verantwoorden, echter niet om morele redenen. De foto op de kaart is afkomstig van een echt bestaand stuk speelgoed, waarvan de producent de rechten overtreden ziet. “Aamina, de islamitische pop”wordt speciaal voor islamitische meisjes geproduceerd. Als je aan een touwtje trekt, brabbelt ze zinnetjes in het Arabisch zoals “Laten we samen spelen”of de Arabische uitspraak “Insha´Allah” (“als Allah het wil”).

De Amerikaanse moslims zijn onthutst. Ahmed Rehab, voorzitter van de Raad voor Amerikaans-islamitische betrekkingen in Chocago, noemde de kaart in een interview met de tv-zender CBS “achterlijk”. Hij zou juist na de aanslag op de marathon van Boston de negatieve vooroordelen tegenover moslims alleen maar versterken. “Moslims worden gelijkgesteld met terroristen”.

Moslims worden met terroristen gelijkgesteld! Waar zal dat nu aan liggen?

Misschien ligt het op een bepaalde manier aan 11 september 2001, toen moslimterroristen bij de aanslag op het World Trade Center ongeveer 3000 mensen vermoordden? Of aan de zeven Franse slachtoffers van Mohammed Merah in het jaar 2012, of aan de 191 doden van de aanslag in Madrid in het jaar 2004 en aan de 56 vermoorde mensen in Londen op 7 juli 2005. Maar het zou natuurlijk ook aan de 8174 doden bij in totaal 1581, gelukkig door Heplev bijgehouden, Jihadaanslagen door moslims wereldwijd, alleen al sinds het begin van het jaar 2013, kunnen liggen.

Hier een korte samenvatting uit de gruwelijke lijst:

De week van 04-05 tot 11-05-2013:

– 60 Jihadaanslagen (10 zelfmoorddaders), 249 doden, 488 zwaargewonden

De week van 27-04 tot 04-05-2013:

– 50 Jihadaanslagen (2 zelfmoorddaders), 208 doden, 551 gewonden

De maand april 2013:

– 202 jihadaanslagen in 25 landen tegen leden van 5 religies

– 957 doden, 2403 zwaargewonden

De week van 20-04 tot 26-04-2013:

– 34 Jihadaanslagen (4 zelfmoorddaders), 213 doden, 410 zwaargewonden

De week van 13-04 tot 19-04-2013:

– 53 Jihadaanslagen (4 zelfmoorddaders), 262 doden, 725 zwaargewonden

De week van 06-04 tot 12-04-2013:

– 49 Jihadaanslagen (3 zelfmoorddaders), 195 doden, 468 zwaargewonden

De week van 30-03 tot 05-04-2013:

– 36 Jihadaanslagen (5 zelfmoorddaders), 158 doden, 371 zwaargewonden

(verder op Heplev)

“De Amerikaanse moslims zijn onthutst” – De hele wereld is onthutst! Maar niet vanwege islamitische gevoeligheidsstoornissen m.b.t. een verjaardagskaart, nee, de wereldwijde ontzetting is gebaseerd op het feit dat islam terreur, haat en geweld betekent. Moslims trekken een bloedig spoor van haat en van intolerantie dwars over de aardbol en hebben dan nog het lef om erover te klagen dat met dit feit in de vorm van kritiek, satire of ook wel gewoon uit ervaring rekening wordt gehouden.

Kan wel zijn dat deze pop met haar strijdhoofddoek niet geschikt is om aan vrienden op hun verjaardag te geven, maar per slot van rekening kent toch bijna ieder mens wel iemand die hij helemaal geen plezier wil doen. Zeker, je zou ook hondestront kunnen versturen, maar deze terreurpopkaart gaat toch ook prima.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/terrorpuppe-mit-rosa-kopftuch-beleidigt-moslems/

Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

19 reacties op Terreurpop met roze hoofddoek beledigt moslims

 1. BertG. zegt:

  Ik snap de fout.
  In plaats van – Hope your birthday is a blow out – had er moeten staan
  – Hope your birthday is a blowjob. –

  Like

 2. Die pop en wenskaart zijn voor moslims weer een reden om onschuldige mensen op te blazen. Hoezo terrorisme?

  Like

 3. Paardestaart zegt:

  Leuke pop toch?
  Die muesli mogen hun handen dichtknijpen dat hun afschuwelijke reputatie mensen tot grappen beweegt, ipv tot moord en doodslag!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Hij zou juist na de aanslag op de marathon van Boston de negatieve vooroordelen tegenover moslims alleen maar versterken. “Moslims worden gelijkgesteld met terroristen”.

  Laat dat, veroorzaken van negatieve vooroordelen maar gerust aan de moslim zelf over. Hij kan dat beter als geen ander. Absoluut belachelijk dat deze verjaardagskaart het algemeen oordeel over moslims nog slechter zal maken dan het al is. De moslim in zijn algemeen stel ik natuurlijk niet identiek aan terrorisme, maar hun religieuze-ideologie voor de volle 100%. Elke moslim die elke regel (zoals o.a. de haat en segregatie regels) van zijn religie serieus neemt zie ik liever niet als medeburger van dit land. Tolerantie en verdraagzaamheid breng ik alleen op voor mensen die zelf ook verdraagzaam en tolerant zijn. Het trieste van het hele islam verhaal is echter dat elke diep gelovige moslim (lees ideologisch verziekt) automatisch en inherent onverdraagzaam, potentieel gewelddadig en een zichzelf buitensluitende burger is. De islam zal nooit integreren. Nog niet in 20 generaties. De islam is in haar hele wezen erop gebouwd te penetreren en als de tijd rijp is over te nemen. Alleen seculiere moslims en afvallige moslims kunnen integreren. De grootse fout die de Europese overheden hebben gemaakt is het importeren van de Imam. De Imam dwingt sociale controle af en zet de moskee bezoeker elke vrijdag middag opnieuw op scherp. Integratie van islamitische individuen zal eerder lukken als we de moskee afbreken en de imam terug sturen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Nou, deze zogenaamde “religie van de vrede”, heeft in 1400 jaar tijd meer dan 278 miljoen slachtoffers gemaakt. En dan komen de BOOSBAARDEN nu dreigementen uiten, over een stomme kaart? Maar de BOOSLIMS zijn 24/7 boos en agressief, ze hebben dan ook een uiterst bozige afgod, allah de maangod! Kotsmisselijk ben ik nu al als ik het woord moslim hoor!

  Like

 6. Louis H. Ruijtenbeek zegt:

  Blijft me toch iedere keer weer verbazen hoe ze voorop lopen om te bewijzen dat ze gewelddadig zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Saoudi-Arabië: geestelijk(e) (gestoorde): “Als vrouwen alleen thuis zijn moeten zij met hun vingers van ventilatie afblijven anders komt immoraliteit in de wereld”
  Saudi Arabia: Women Banned from Switching on ‘Immoral’ Air Condtioning by Islamic Cleric
  http://www.ibtimes.co.uk/articles/468236/20130516/saudi-arabia-cleric-coolers-women-prohibited-decree.htm

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  http://tinyurl.com/be54uxd
  Als iedereen dat nou ’s als bumpersticker of briefhoofd(naar bv. fundamentalistenvriendje Van Ojik, zie elders op deze site) gebruikt…
  Jammer dat ik de centen er niet voor heb, anders hing er nu een billboard langs de A-1..!!!

  Like

 9. Tistochwatt zegt:

  Aaaaaaaah, goshie toch….. ze zijn weer op hun besneden pikjes getrapt!
  Het is wat zwarte humor; dat geef ik toe maar het is niet ‘echt’.
  Wat wél echt is, zijn alle wrede capriolen (en de achterlijkheid met die ‘Allah’ van hen) die we van de islam zijn gewend en inderdaad 9/11 is daarvan het meest bekende vooorbeeld.

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Wij hoeven er niks aan te doen om moslims in een negatief daglicht te zetten, dat doen ze zelf al.
  Erger: ze doen er alles aan om zich gehaat te maken.

  Like

 11. Jean zegt:

  Ha ha ha, Waar kan ik dergelijke prachtige wenskaarten kopen?
  Ha ha ha wat zijn die besneden pikskes rap op hun pikske getrapt, ha ha ha, ik kom niet bij van het lachen.
  Zijn er ook nog met andere afbeeldingen bvb met die vredelievende allah voorzien van bommengordel en mes in de hand? Of van die pedofiel voorzien van alle attributen die nodig zijn om barbaarse praktijken toe te passen? Dat is toch hun geliefd speelgoed, niet?
  Even iets drinken, ha ha ha ha ha……

  Like

 12. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is nog een wenskaart voor je, Jean…
  http://tinyurl.com/cbluo54

  Like

  • Jean zegt:

   Bedankt.
   De juiste voorstelling, het is dergelijke operatie die de EU misdadigers willen toepassen op de Europeanen maar dan via de bijbel, momenteel werken ze samen met de bende van Rome onder het motto:
   “Hou jij ze dom dan hou ik ze arm”.

   Like

 13. koddebeier zegt:

  Moslims hebben geen gevoel voor humor !!

  Like

 14. Tistochwatt zegt:

  Ahum, beetje lange link.
  Mijn excuses voor dit uiterst stuitende ongemak.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s