BDS – de discrete charme van de Israëlvijanden

Screenshot_21

BDS staat voor Boycott, Divestment and Sanctions – dus voor een bijzonder perfide actievorm om Israël op de knieën te dwingen. Deze actievorm, aan de druk waarvan onlangs de Britse wetenschapper Hawking met zijn intrekking van zijn deelname aan een academische bijeenkomst heeft toegegeven, wordt echter hoofdzakelijk tegen de kleine democratie Israël toegepast. Van BDS tegen Noord-Korea, om de dictator daar op de knieën te dwingen, tegen Zimbabwe, om de uitlevering van Ethiopische massamoord-asielzoekers aan internationale justitie te bereiken of tegen Saoedi-Arabië om daar de vrouwenrechten af te dwingen, is tot nu toe niets bekend.

Screenshot_1

De “Jerusalem Post”(JP) berichtte hierover deze week uitvoerig en noemde interessante netwerken,bijvoorbeeld dat bij de BDS-manifestaties ook de Britse belastingbetaler mee in het schuitje zit: de British School of Archeology genaamd Kenyon Institute in Oost-Jeruzalem heeft in maart 2013 een bijeenkomst over de BDS met de ter zake belaste Susanne Morrison, die promoveert aan de beruchte London School of Economics (PI berichtte hier en hier) in het eigen instituut gehouden.

Screenshot_2

Screenshot_3

Screenshot_4

Dit prachtig gelegen instituut in een feodale oude villa in een ruime tuin wordt door de British Academy gefinancierd, die op haar beurt gefinancierd wordt door de Britse regering.

Screenshot_5

Vermoedelijk ongewild deed derhalve ook de Britse belastingbetaler mee aan de BDS-bijeenkomst.

Screenshot_6

Inmiddels zijn Europese parlementariërs geïnteresseerd in de schandalige omgang met belastinggelden door het discrete netwerk van Israëlvijanden in Jeruzalem.

Het hoofd van de administratie van het Kenyon Institute las juist het bericht in de “Jerusalem Post” en wilde over dit alles helemaal niets zeggen. De directrice van het instituut, Dr. Mandy Turner, die zich al een keer duidelijk anti-Israëlisch in een lezersbrief in “The Guardian” had geuit, had het helaas te “druk” om enkele vragen van PI te beantwoorden. Bijvoorbeeld waarom een “School for Archeology” naast prachtige klassieke en wetenschappelijke in de eigen bibliotheek van het instituut ook plaats biedt aan veel “Palestijnse”, enorm anti-Israëlische “bevrijdingsliteratuur”.

Screenshot_7

Screenshot_8

Ook het tactvolle informatiemateriaal van het instituut is zeer eenzijdig op de Palestijnse zienswijze en terminologie gericht – ook al bevindt zich voor de deur van het gebouw een beklemmend Israëlisch gedenkteken dat gebruikers van het instituut ook eens zou kunnen wijzen op Israëlische slachtoffers – in dit geval uit de onafhankelijkheidsoorlog, toen de Arabische buurlanden direct over de jonge Israëlische staat heen vielen.

Screenshot_9

Zelfs de directe Arabische buren doen het daar beter, hoewel die ook heel goed in het beeld passen van de onverzoenlijke anti-Israëlische ophitsende terminologie.

Screenshot_10

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/bds-der-diskrete-charme-der-israelfeinde/#more-325757

Auteur: Mr. Merkava

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem. Bookmark de permalink .

6 reacties op BDS – de discrete charme van de Israëlvijanden

 1. Peter Klaasing zegt:

  Vanwaar komt die haat tegen de Joden? Is het soms afgunst omdat de joden in staat zijn om de woestijn groen te maken? terwijl de muzelmannen alleen maar zand vreten? Het palestijnse volk bestaat niet. Het zijn gewoon waanzinnige arabieren. Kijk maar elke arabier in zijn ogen en dan zie jij de waanzin daarin. Waarschijnlijk hebben zij dit geerft van Ismael. Die was ook waanzinnig. De grote vraag is, hoe raken wij van dit waanzinnige volk ontslagen, voordat zij ons meesleuren in hun waanzinnige etniese oorlog??

  Like

 2. Jan zegt:

  ‘Palestijn’ krijgt les in democratie

  ‘Palestijn’ die aan ‘Palestijnse’ minister van economische zaken Jawad al-Nawad zogenaamde ‘beledigende vraag’ stelt door pitbulls van Nawad later prompt in elkaar geslagen
  http://www.jpost.com/Middle-East/PA-Economy-Minister-walks-out-of-BDS-conference-315863

  Like

 3. Jan zegt:

  Caroline Glick Speaks at the 2013 Jerusalem Post Conference: “BDS’ers zijn idioten”

  Like

 4. Jan zegt:

  Hitler is Smiling with Jewish Products now Branded by the German Government
  http://iowadawg.com/hitler-is-smiling-with-jewish-products-now-branded-by-the-german-government/

  Like

 5. Jan zegt:

  Het antisemitische gezicht van BDS.
  Paul McCartney: BDS’ers dreigden mij te vermoorden als ik in Israël zou optreden

  “I got explicit death threats, but I have no intention of surrendering. I refuse to cancel my performances in Israel.”
  Dozens of other artists who schedule dates in Israel are lobbied, bullied, threatened, and even attacked at concerts by anti-Israel groups who are bent on isolating Israel culturally, as well as economically. Many artists, said Shay, claimed that their web sites have been attacked by hackers right before their Israeli concerts.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/169801#.Ud6sf238-sF

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s