Nigel Farage in het nauw gedreven in een Schotse pub en gered door de ME-bus van de politie

Screenshot_20

Nigel Farage is in een pub door de politie ingesloten,voordat ze hem hebben weggevoerd  in een ME-bus, nadat hij tijdens zijn bezoek aan Schotland werd overvallen door ultralinkse supporters van de onafhankelijkheid.

De UKIP-leider zat midden in de Royal Mile in Edinburgh vast, omringd door ongeveer 50 nationalisten en socialisten die hem een racist noemden en eisten dat hij: “Terug zou gaan naar Engeland”.

Politieagenten probeerden twee taxichauffeurs te overtuigen om Farage mee te nemen, weg uit de problematische situatie, maar beiden weigerden omdat de demonstranten het lid van het Europese Parlement [MEP] bleven uitjouwen met liederen in de trant van “racistisch nazi-tuig”.

De geschokte Farage vertelde verslaggevers: “We hebben nog nooit ergens in Groot-Brittannië zo’n ontvangst gehad als hier. Het is duidelijk, dit is anti-Brits en anti-Engels. Ze haten de Union Jack”.

Politieagenten  drongen er toen voor zijn eigen veiligheid op aan dat hij naar de Canons Gait pub zou gaan, waarvan de houten deuren vervolgens werden vergrendeld.

De demonstranten bleven naar hem schelden en beledigingen schreeuwen, en sommigen lieten een spandoek van 6 meter zien dat naar het referendum van volgend jaar verwees, waarop stond: “Stem ja voor Schotland”.

Anderen onder het veelal jonge publiek zongen Farage toe en vertelden hem op die manier waar hij ‘zijn  Union Jack kon steken”.

Het was niet duidelijk hoe de patstelling zou eindigen, omdat een aantal ondernemende nationalisten naar de achterkant van het gebouw verdwenen om te controleren of Farage niet stiekem de achteruitgang zou nemen.

Een grappenmaker schertste dat de UKIP- leider  toch een keer tegen betaling [van een sigaretje] naar buiten moest komen. Er kwam echter een ME-bus van de Lothian and Borders’ politie aan, die zich een weg baande door  de ​​doorgaans deftige Royal Mile en direct voor de pub stopte.

Na een vertraging van ongeveer tien minuten werden de deuren geopend en de menigte drong naar voren, terwijl de politie Farage, die omringd was door een haag van politieagenten, uit het gebouw haalde en hem veilig naar de auto bracht.

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/scotland/10062846/Nigel-Farage-barricaded-in-Scottish-pub-and-rescued-by-police-riot-van.html

Auteur: Simon Johnson

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nationalisme, Schotland, socialisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Nigel Farage in het nauw gedreven in een Schotse pub en gered door de ME-bus van de politie

 1. daiyu-ninja zegt:

  Wat zijn die ultralinkse socialisten toch een weerzinwekkend volk.
  Dat hun koppen als eerste mogen rollen.

  Like

 2. Baksteen zegt:

  De volgelingen van de Brusselse machthebbers laten weer van zich horen. Het bedreigen van de politieke tegenstanders zoals het de opvolgers van het nationaal socialisme betaamt.
  De SD in een ander jasje. Op een moordaanslag kun je wachten met zulke machten en belangen in het spel. EU – links activisme – islamisme, hoe duidelijk wil je het hebben.

  Like

 3. Wachteres zegt:

  A spokesman for Radical Independence Edinburgh said: “Farage came up to Scotland to spread his racism and bigotry here – we showed he’s not welcome.

  “His party Ukip have always achieved a derisory vote in Scotland but Farage thought that could change after their recent local elections successes in England.

  “In 2014 we finally have the chance to get rid of the political system at Westminster that pours fuel onto the bigoted fire of Farage and Ukip Scotland wants to be a country that welcomes immigrants – but we need independence to make that desire a reality.”

  Op het eind van het artikel komt de linkse aap uit de mouw:

  Volgens de woordvoerder van de ‘radicale onafhankelijkheid part’j was Farage naar Schotland gekomen om zijn racisme en hypocrisie te verspreiden en de weinige stemmen die hij daar had, op te vijzelen, net als hij in Engeland heeft gedaan.

  ‘Maar in 2014 krijgen we de kans om van het Engelse politieke systeem af te komen. Wij willen een land worden dat immigranten verwelkomd.- we moeten onafhankelijk worden om die droom waar te maken’.

  Nu wetten we meteen waarom links zo voor Europa is. Dat helpt hen om de eindeloze stroom immigranten binnen te halen.

  ARM SCHOTLAND,. een van de mooiste gebieden van GB.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  ‘wetten’ [3e regel van onderen] moet natuurlijk ‘weten’ zijn].En ik had het ook nog doorgelezen. 😦

  Like

 5. Jean zegt:

  Dat is nu het verschil tussen ONDERONTWIKKELDE linkse ratten en ONTWIKKELDE BESCHAAFDE rechtsdenkende mensen, links gebruikt zoals altijd geweld, liefst barbaars geweld en rechts gebruik argumenten, feiten steeds op een beschaafde manier.
  Velen vergeten of verdraaien de werkelijkheid nl. Hitler was een LINKSE RAT en geen rechtse extremist iets wat ze o zo graag zo willen verkopen.
  Linkse ratten zijn vuiligheid net zoals die Hitler vuiligheid was.

  Like

 6. Joop Klepzeiker zegt:

  we hebben nog wat mocro,s in de aanbieding krijg je er gratis wat turken en meer van die ongein er bij !

  Nu heel goedkoop en met een reusachtige kwantum korting afgeleverd in de haven naar wens,

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Schotten ???? Dat zijn toch die hoogland barbaren die geen onderbroek onder hun kilt dragen ???

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Onlangs sprak ik een paar schotten op vakantie in onze buurt.
  Het viel me op dat ze erg links waren.
  Tatcher had de hele industrie en mijnbouw kapot gemaakt dachten ze.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Maria Stewart was toch ook een schottin?En zwaar katholiek

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Luckybee 15.45 Je hebt gelijk, Luckybee. Dat is dan ook wel opmerkelijk. De schotten doen, zeker in dit geval, of ze door de engelsen zijn overmeesterd, maar eigenlijk is het nog min of meer omgekeerd gegaan: Weliswaar werd Maria Stuart die door conflicten met haar Lords uit Schotland had moeten vluchten, in Engeland door haar nicht Elisabeth I ingerekend, zo’n twintig jaar vastgezet en tenslotte terechtgesteld omdat ze aanspraken maakte op de engelse troon, juist omdàt ze katholiek was.Ze was hierdoor te beschouwen als een rechtstreekse afstammelinge van Hendrik VII terwijl Elisabeth, in die context, niets anders was dan een ‘bastaarddochter’ van Hendrik VIII en Anna Boleyn. Goed, Maria werd dus uit de weg geruimd, maar…..Ze had wèl een zoon (uit haar huwelijk met Lord Darnley) die na haar vlucht in Schotland was achtergebleven en door de Lords aldaar werd erkend als troonopvolger, mits protestant opgevoed. Elisabeth zou altijd kinderloos blijven, zodat haar achterneef, James, na haar dood in 1603 werd gekroond als James I, koning van Schotland èn Engeland.
   Dat was het einde van het Huis Tudor en het begin van het Huis Stuart. Strikt genomen kun je dus zeggen, dat Engeland bij Schotland werd ingelijfd en níet andersom. Zo is het echter nooit benoemd, waarschijnlijk omdat de hoofdresidentie van het nieuwe Groot-Brittannië zich nog steeds automatisch in Londen bevond in plaats van in Edinburg.

   Like

 10. Henk.V zegt:

  De verhouding tussen de Schotten en de Engelsen was nooit echt hartelijk, omdat eerstgenoemden de Engelsen te overheersend vinden en vonden.
  Voor geïnteresseerden in geschiedenis zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Geschiedenis_van_Schotland#War_of_Independence_en_auld_alliance

  Drijvend op deze ressentimenten heeft de drang tot onafhankelijkheid van Schotland steeds dieper wortel geschoten .Helaas laat het verslag zien hoe (extreem) links zich heeft ingevreten in dit streven naar ”zelfstandigheid” en wij weten zo langzamerhand dat links en logica/gezond verstand niet samen kunnen gaan.Twee voorbeelden daarvan ontleend aan het artikel

  De zelfstandigheid wordt kennelijk optimaal wanneer men opgaat in een organisatie die juist de zelfstandigheid weer wil op heffen, de EU..
  De Schotse identiteit wordt versterkt door stromen niet- Schotten binnen te laten..

  Het is duidelijk: hier zijn doortrapte denkertjes aan het werk geweest, aanhangers van het marxistisch Hegelianisme, dat beweert dat elk verschijnsel dat zich voordoet in stand wordt gehouden, omdat twee tegenstellingen actief zijn.Een toepassing van dat principe is dat men, om een gewenste linkse ordening van de samenleving te bereiken, eerst de ordening van de bestaande samenleving in totale chaos moet veranderen! Op dit lievelingsprincipe van het communisme berust de gruwelijke strategie van de Frankfurter School.!

  .Wanneer ik de foto van de belaagde Nigel Farrage zie, dan zie wie sub specimen van het menselijk ras, dat overal in het westen opduikt, wanneer er weer iets te demonstreren valt.

  Deze ”wereldverbeteraars” behoren tot de categorie die een zeer linkse politica, Andree van Es, destijds het recht wilde gunnen op het ontvangen van een levenslange uitkering!( Recht hebben op een leven ZONDER werk, weten jullie nog?).Later had zij spijt van haar super linkse gulheid op kosten van de maatschappij, en zij heeft zich dan ook mogen revancheren, door Maxima voor te bereiden op het Nederlanderschap……. Daarom vermoed ik dat de kleur Oranje zich uiteindelijk zal ontwikkelen tot oranje rood, of nog verder..

  Terug naar de club van spandoeken die Farrage bedreigden, veel geschreeuw en weinig wol, maar toch wel degelijk in staat tot erg veel GEWELD!!! Denk nog maar even aan de Baader Meinhof groep in Duitsland, waarvan de geestelijke nakomers, de Anifa’s het straatbeeld zeer vervuilen..
  Pim Fortuyn werd door iemand uit zo’n milieu vermoord.

  De nette arm van de verraderskliek die ons land in de uitverkoop doen en ons over willen leveren aan lieden die een zanderige ideologie belijden, houden het bij nette pakken en ingetogen WOORDEN, in de Tweede Kamer, maar zij hebben er helemaal geen bezwaar tegen dat er een wat minder fijnzinnige en zachtzinnige tak opereert en naarmate de linkse dictatuur vordert zullen wij ze zeker meer zien, horen, met geweld dreigen en uiteindelijk de dreiging ten uitvoer brengen.

  Hitlers eerste hulpbrigades, de S.A. hebben laten zien wat je met deze dit type ”politiek gemotiveerd” tuig kon aanrichten. Toen het decreet werd uitgevaardigd dat een politiek correcte Duitser niet bij Joden mocht kopen (toevallig ,hè Dries, Hans, Gretta, Frans, Doekle, Anja en al jullie medestanders: dat zijn nou jullie voorbeelden..) , waren het de knokploegen van de S.A, die daadwerkelijk de eerste stenen wierpen en mensen gingen aftuigen..

  Dit zelfde schuim loopt nu weer rond. De theorie is wat anders, maar toch ook weer niet al te veel, en bovenal : hun geestesgesteldheid is precies HETZELFDE.

  Is iedereen nu wakker geworden? Stem niet alleen NOOIT meer op links, maar spreek links tegen in woord en geschrift. Ontkracht de linkse leugens.en laat je niet door links afstoppen.
  Deze gedachte, dat links totaal NIET deugt, moeten we steeds duidelijker over het voetlicht zien te krijgen

  Ooit hoorde ik een oud-collega zeggen:” Wie de vrede wil, wapent zich ten strijde.”
  Hij had gelijk.

  Like

 11. catherine zegt:

  Canadezen op bezoek: groenig en links. Socialisme is goed. Gezegd dat we hier met de nasleep te maken hebben van 30 jaar links beleid, ondersteund door “rechts”. Komt het ooit nog goed in de wereld?????

  Like

  • Henk.V zegt:

   De enige manier om de leugen te overwinnen is de waarheid ONOPHOUDELIJK verkondigen, Catherine 🙂

   ik denk niet dat zoiets gemakkelijk gaat, maar het is wel de enige weg. Zie je zelf maar als een dé-programmeur die gehersenspoelde mensen uit een sekte moet opvangen…Links heeft de geesten gehersenspoeld..
   Wie niets onderneemt verlengt het voortbestaan van de verleugening.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Socialisme is goed, zodra het in de goelag in Siberie zit !!

   Like

 12. Pieter Nokkio zegt:

  Goede analyse, Henk V. en ook Wachteres (mooi profetisch woord) scherp gezien an die linkse aap uit de mouw.
  Ach ja, Schotland… Waar we ooit de caravan na vier dagen moesten verplaatsen omdat anders het gras er onder niet meer zo groen was…
  Naar volk, en links dus dom.

  Like

 13. Is dit niet een geweldige reclame om de moslims hier naar Schotland te laten emigreren? Ze zullen door hun soortgenoten, de barbaren, met open armen worden ontvangen! En wij zijn hier van hen verlost!

  Like

 14. marijke zegt:

  Beter kan het niet geschreven worden Henk V,Bravo

  Like

 15. Henk.V zegt:

  Correcties op mijn eerdere reactie..
  -”Wanneer ik de foto van de belaagde Nigel Farrage zie, dan ZIEN We sub specimen van het…”

  -”waarvan de geestelijke nakomers, de ANTIFA’s het straatbeeld zeer vervuilen..”

  -”De nette arm van de verraderskliek die ons land in de uitverkoop DOET en ons over willen leveren aan lieden die een zanderige ideologie belijden, houden het bij nette..”

  Like

 16. Paardestaart zegt:

  Schotland is zdoor zijn geschiedenis behept geraakt met een nationaal minderwaardigheidsgevoel en heeft dus met de rest van de derde wereld het marxisme omarmt.. Hoe gewone schotten het eigenlijk vinden dat het jonge volkje een immigratieland wil maken van hun toch al zo karige land vermeldt de historie niet, maar dat iedereen daar het idee is toegedaan dat Thatcher de werkmens overbodig heeft gemaakt staat wel vast, dus ze zullen het eerst wel aan den lijve willen ondervinden.
  Een onafhankelijk Schotland zal een vijandige provincie op het eiland worden, van waaruit de ‘immigranten’ vrijelijk over Engeland’s pleasant land kunnen uitwaaieren; een vooruitgeschoven post van het helse triumviraat in Brussel.. Dat ze maar ondersteboven aan de lantaarnpalen voor het europarlement mogen eindigen – met de kop van lady Kluck-kluck in een schavot..!

  Like

 17. Baksteen zegt:

  Als schotland vol loopt dan zullen ze de muur van Hadrianus moeten herstellen om wederom de beesten uit het noorden buiten de deur te houden.

  Like

 18. Wachteres zegt:

  @ Baksteen

  Helaas zal een stenen muur met pijl- en boogschutters op de torens niet meer afdoende zijn. 😦

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s