Groot-Brittannië: islam bloeit op

Screenshot_9

Volgens de jongste statistische gegevens bekent één op de tien burgers van Groot-Brittannië in de leeftijd van 25 jaar zich tot de islam. Tegelijkertijd met de snelle toename van de moslims vindt er een veroudering van de christelijke bevolking van het land plaats. Volgens deskundigen kan deze tendens tot gevolg hebben dat de islam de komende tien jaar al de overheersende religie in Groot-Brittannië zal worden.

Volgens de statistische analyse van de volkstelling van 2011 daalt het aantal christenen sneller dan tot nu toe werd aangenomen. De meeste christenen zijn mensen van 60 jaar en ouder. Voor het eerst bekende zich minder dan de helft van de jongeren tot het christendom.

Bron:

http://german.ruvr.ru/2013_05_19/Gro-britannien-Islam-bluht-auf/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Christendom, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

15 reacties op Groot-Brittannië: islam bloeit op

 1. Ad de Koning zegt:

  Welke rampen staan ons nog meer te wachten, jongeren doen natuurlijk graag iets tegen de zin van hun ouders in. De enige hoop is dat ze als ze iets ouder zijn eens na gaan denken en zich weer van de islam afkeren, want een onbezorgde jeugd en plezier in ’t leven is er bij de islam niet bij, en denken ze dan nooit eens: stel dat er helemaal geen Allah bestaat, waarvan ik overtuigd ben, dan hebben ze al die onzin voor niets gedaan. Als er wel een Allah zou bestaan hoort hij niet zo onverdraagzaam te zijn en beloften te doen van 70 maagden en meer van die onzin die in de koran staat, dat alleen al zou die jongeren aan het denken moeten zetten. Maar bij jongeren is ’t nu eenmaal zo, als het maar tegen de ouderen ingaat dan is ’t goed.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik denk dat het woord – bekent, bekeerd moet zijn en een stukje verder nog zo iets. 1ste zin.
  Bekende, bekeerde moet zijn. (Laatste regel)

  Like

 3. Ik had het in mijn jeugd ook moeilijk, werd regelmatig mishandeld door mijn zwager, als ik een goede moslim ontmoet had had ik zo met hem meegegaan naar de moskee en mij bekeerd. Alleen maar om bescherming tegen mij agressieve familie te hebben. Er zitten natuurlijk veel jongeren in zo’n situatie en ik kan dat van hen wel begrijpen. Ik heb mijn toevlucht gezocht in een psychiatrische inrichting en later bij de Jehovah’s Getuigen. Ja, je moet toch wat!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jack Terrible 20.02u Ik kan niet beweren, ook maar een fractie te hebben meegemaakt, van wat jij meegemaakt hebt. Maar ik heb heel andere moeilijkheden te overwinnen gehad, met als gevolg een sociaal isolement. Toch heeft het gevaar dat jij noemt, nooit voor mij gedreigd, integendeel: Voor alle geloofsgemeenschappen loop ik al circa veertig jaar gillend weg, bij wijze van spreken. Op de eerste plaats natuurlijk voor de Islam, maar bijna net zo goed voor de Jehovah’s, Zevendedags Adventisten,Pinkstergemeente of welke evangelicals dan ook. Ik moet er niets van hebben. Ik heb altijd op het standpunt gestaan: Ik ben niet uit het katholicisme gestapt om het voor een ander keurslijf in te ruilen. Toch heb ik best respect voor priesters en/of predikanten die hun ambt op een oprechte, pragmatische wijze uitvoeren, heus wel. Maar zelf trap ik er niet meer in. Hoezeer een bepaalde geestelijke je -als mens- ook aanspreekt, ik weet gewoon dat IK het op den duur binnen zijn geloofsgemeenschap niet uithoud. Dan moet je er niet aan beginnen.

   Like

 4. @Theresa 20.52 uur; Ja Theresa, ik bezoek eens in de twee weken een kerkdienst van de Joods Christelijke pastor Ben Kok, tevens een groot islamcriticus. En tevens een kerkcriticus omdat Ben de geestelijken islamvrienden noemt wat het ook zijn. Kerken kunnen verkeerd zijn maar Jezus de Messias en zijn Vader (JHWH) zijn dat niet. En de bijbel is het mooiste boek wat er maar bestaat. Ben kent de bijbel goed en onderzoekt steeds de bijbel. Ik ontdek steeds mooie dingen in de bijbel. Die persoonlijk veel voor me betekenen. En dan wordt er in het laatste boek van de bijbel gesproken over de Valse Profeet die verbrandt gaat worden in het meer van vuur dat met zwavel brandt. Dat betekent symbolisch het einde van de invloed van ‘profeet’ Mohammed, het einde van de islam. De bijbel is een profetisch boek. De bijbel bestaat uit 66 verschillende boeken, bundels en brieven. En de bijbel belooft een duizendjarig Koninkrijk na deze Eindtijd. Daar zie ik naar uit!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jack Terrible 21.0u. Ik ben heel blij voor jou om dat te lezen. Ik denk ook echt, als je je er voor openstelt, dat je er wat aan hebt. We kennen Ben intussen allemaal wel van de site hier en ik heb hem zelfs een beetje leren kennen vlak vóór ik hier op de site terecht kwam. Ik had éénmalig een reactie geplaatst op Tora-Yeshua waar hij direct heel aardig op reageerde. Dat deed me toen heel veel omdat ik net een paar rot-ervaringen gehad had op “Geen Nieuws” (onder ons gezegd: een véél onprofessionelere site dan deze.) Ben is een goed mens, dat staat ook voor mij vast. En ik weet zeker dat hij een goede pastor is. Bij hem zit je goed, dat staat vast. Maar ik zit, denk ik, te gecompliceerd in elkaar om weer een geloof te omarmen. Dat is het opstandige in mij, dat ik van huis uit te lang heb onderdrukt. Helaas zijn we niet allemaal geholpen met hetzelfde. Maar ik ben wèl blij voor jóu.

   Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Vergeef mij dat ik het beter weet. Niemand kàn zich bekeren tot de islam omdat de shahada tegenstrijdigheid in zich heeft. Zo moet men verklaren dat Allah de grootste Allah is en dat er geen andere God zou zijn. En men moet verklaren dat Mohammed zijn profeet is. Maar Mohammed is dood, dus hij is niets meer! Dus dit is onzin, ook omdat Mohammed de bedenker van Allah is. Ook zou er naast Allah geen andere God zijn, maar dat wordt direct weer onderuit gehaald. Want als iets niet bestaat ken men er niet aan refereren.

  Die zogenaamde verklaring van geloof heeft geen enkele waarde, want het is met zich zelf in conflict, het is een contradictie. Daarom kan niemand zonder schuddebuiken die shahada uitspreken, het is kolder.

  Een ander punt, er zijn meer smerige onderbroeken in Nederland dan schone, er zijn meer hoeren dan nonnetjes. Dat er dan nu blijkt dat er meer zelfverklaarde moslims zouden zin dat b.v. katholieken dat verbaast mij dus niet. Maar of het feitelijk waar is dat is een tweede! Het kost veel moeite om het huis schoon te houden, als men niets doet dan vervalt alles. Het kost moeite om de beschaving te onderhouden, doet men niets dan tiert de misdaad en het onrecht. En die twee zaken zijn de voedingsbodem voor de islam, ongelijkheid en slavernij. Het is dus geen wonder dat er steeds meer mensen komen die geen moeite meer willen doen om de beschaving stand te laten houden, de moed opgeven en het verval laten zegevieren.

  Om de rechten van de mens te handhaven, de misdaad terug te dringen, het onrecht te bevechten en de beschaving in stand te houden is het belangrijk om het verval te stoppen, de islam moet een halt worden toegeroepen. Het kan de schijn hebben dat de islam aan de winnende hand is, maar er is geen optie dat de beschaving ten onder gaat. Dat moet duidelijk zijn. De enige optie is daarom de islam te bestrijden.

  Like

 6. @Theresa 21:38 uur; Theresa, je hoeft ook geen geloof te omarmen. Je hoeft helemaal nergens heen. Je kunt ook bidden tot de Allerhoogste in de naam van Jezus de Messias. En vragen aan de Allerhoogste wat je zelf wilt. Dat kun je ook niet doen. Daar ben je helemaal vrij in. Wat we wel samen hebben is de site van E.J. Bron!

  Like

  • BertG. zegt:

   Jack, als je in een god wilt gelooft dan is ie overal waar jij wil dat ie is.
   Daar hoef je geen kerk voor te bezoeken. En daar heb je verder niemand voor of bij nodig.
   Als je wilt zit ie naast je op de bank of achterop je bagagedrager van je fiets.
   En kan je ‘m altijd aanroepen op elk moment wanneer jij dat wilt.
   Dat was de mening van me opa.

   Hoe ik er verder over denk (mijn mening) dat moet verder wel duidelijk zijn gezien mijn reacties op sommige items.
   Maar iedereen is en mag daar geheel vrij in zijn en beleven zoals een ieder dat wil.

   Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2326976/Mother-Oxford-sex-gang-pair-blames-victims-She-says-schoolgirls-playing-toys.html

  Moeder van kinderverkrachters geeft de kinderen de schuld:

  “De meisjes zouden met poppen moeten spelen”….

  Typisch islam: ze hebben zelf NOOIT schuld. Vooral die ‘lieve jongens’ niet.

  Like

 8. louis-portugal zegt:

  Islam bloeit op vind ik nog maar zwak uitgedrukt.
  Hij rukt op met grote snelheid.
  Als ik hier en daar wat van die converten zie zoals Pierre Vogel, in Duitsland, vind ik het werkelijk beangstigend.
  Zoals Bert bron allang bij HVV en nu met zijn eigen blog laat zien is de islam een immense bedreiging voor vooral hun eigen vrouwen en hun eigen uitstappers en ontkenners maar ook voor de hele westerse wereld.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Door de dominion systeem zijn ook de moslims thuis in de UK. Gelukkig hebben wij zo’n systeem nooit gehad, wij hebben ook niet de wereld met onze armeen veroverd.

  Like

 10. Gisteren vroeg ik op Twitter aan Free Palestina en bekeerling Arnoud van Doorn wat er in de koran geschreven staat over afvalligen, christenen, Joden en ongelovigen? Toen antwoordde Free Palestina dat ik niks waard ben omdat ik alleen maar aandacht wil. Toen antwoordde ik dat dat geen antwoord was op mijn vraag! Nou geven ze me helemaal geen antwoord meer! Je kunt het nalezen op @JackTerrible

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s