Nederland verliest Hirsi Ali aan Amerika

Screenshot_8

(Door: Michael van der Galien)

The land of the free and the home of the brave.

Ooit – lang, lang geleden – was Nederland een absolute hemel op aarde voor vrijdenkers, filosofen, schrijvers, en ieder ander die niet welkom was in hun thuisland.

Helaas is die tijd niet meer. Tegenwoordig is ons kikkerlandje vooral bedoeld voor politiek-correcte denkers die de gospel van het multiculturele socialisme verkondigen. Zij die daar anders over denken worden net zo lang lastig gevallen tot ze het land uitvluchten (of vermoord worden door milieu- dan wel moslimextremisten).

Als zodanig kan het niet als een verrassing komen dat Ayaan Hirsi Ali Amerikaans staatsburger is geworden. Deze vrije denker, deze vrouw die zich door niets of niemand de wet laat voorschrijven, en die gewoon zegt en schrijft wat ze gelooft, begrijpt namelijk al lange tijd dat ze haar leven en vrijheid niet veilig is in Nederland.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nederland verliest Hirsi Ali aan Amerika

 1. Marieke zegt:

  In de USA kan men nog zeggen waar het op staat, nog een vrouw met “ballen”
  Judge Jeanine Pirro, aan u het woord…
  http://www.therightscoop.com/must-watch-judge-jeanines-epic-smackdown-on-the-mother-of-the-boston-jihadi-bombers/

  Like

 2. Wachteres zegt:

  “Als we échte veranderingen teweeg willen brengen in Nederland moeten we dit soort heldinnen (en helden) vol passie in onze armen sluiten”

  Juist, en om dat te bereiken zullen we toch echt links en al diegenen die, ook in rechtse kringen, door links gehersenspoeld zijn, moeten aanpakken, wat zeg ik, we moeten links, het linkse denken, elimineren.

  Volgens links is er geen islamisering in Nederland gaande. Nee, en als het zich wel zichtbaar ontwikkelt dan ontkennen we het gewoon, nietwaar, linkse flapdrollen? Laffe land- en cultuurverraders!!!!!

  Zie het nieuwste artikel van Frik op deze site en natuurlijk de indrukwekkende werkstukken van Martien en Roelf-Jan tezamen met honderden andere artikelen over de islamisering en de ontkenning van links.

  Dankzij de infiltratie van links in heel Europa, wie niet voor ons is, is tegen ons en is derhalve een racist en een fascist, kunnen/willen mensen niet meer zelfstandig denken, want wie wil er nu een racist zijn of een fascist, niemand toch?

  De nazi’s wisten het al: vertel maar lang genoeg leugens en op den duur worden die wel geloofd.

  Ondertussen gaat, dankzij het linkse beleid, dat de islam de vrije ruimte geeft om ons grondgebied te veroveren, onze vrijheid naar de knoppen. Mensen in heel Europa durven niet meer te zeggen wat ze denken, het ‘gezag’ durft niet meer handelend op te treden, want o wee, je mocht eens beschuldigd worden van racisme, als je als politieagent of als ‘sociaal’ werker moslims moet aanpakken, ook al verkrachten ze honderden meisjes, zelfs beneden de leeftijd van twaalf jaar.

  Gevolg, in GB worden jonge meisjes, en niet een paar, jarenlang seksueel misbruikt door moslims, o wat zeg ik nu, door Aziaten. Waren de beesten, want mensen kun je hen niet noemen, maar niet-moslims geweest, dan waren ze tenminste al veel eerder achter slot en grendel verdwenen, omdat de lafaards hun taak om het schorriemorrie van de straat te halen dan wel hadden aangepakt.

  Waren de vervolgers van de Joden in Europa maar blanken of negers of van welke cultuur dan ook geweest, als ze maar geen moslims zijn, dan had in Noorwegen de laatste Jood daar niet het licht uit hoeven doen en was het voor diezelfde Joden niet nodig geweest om te maken dat ze wegkomen uit de Europese landen, waar we dankzij onze Joods/christelijke/humanistische liberale opvattingen een vrijheid hebben waar onze voorouders honderden jaren voor hebben moeten vechten en zelfs hun leven voor hebben over gehad.

  Sinds wanneer laten we die Joden maar gaan, komen we niet voor hen op en bieden we hen bescherming? Of zijn we bang ook dan voor racisten en fascisten te worden uitgemaakt?
  En is het mogelijk dat we eigenlijk al bang zijn voor ded islam?

  Als dat het geval is dan ben ik er trots op om te behoren tot diegenen die door verraderlijk en laf links op deze goedkope manier in de niet linkse hoek worden gezet. Dan draag ik met trots de linkse kwalificaties ‘racist’ en ‘fascist’ omdat die smerige leugens zijn om hun ideaal van een multicultisamenleving door bedrog en meer en meer gebruik van intimidatie en zelfs geweld door te kunnen zetten.

  Er zijn honderden voorbeelden van infiltratie van de fundamentalistische islam in het hele Westen en toch blijft links ontkennen dat die infiltratie er is.

  “Niet willen horen, niet willen zien en zwijgen” is al JARENLANG het linkse Credo.

  Mogen we eindelijk eens van links vernemen waarom ze een achterlijke, voor middeleeuwse ideologie willens en wetens in bescherming nemen ten koste van de autochtonen, ten koste van onze cultuur en ten koste van onze vrijheid?

  Want van ‘vrijheid van meningsuiting’, een groot goed in Nederland [en in Europa], iets waar wij altijd, terecht, trots op zijn geweest, is allang geen sprake meer.

  Dankzij de idealen van links die een multicultisamenleving beoogt, het verlies van onze cultuur en al het goede dat daarbij hoort, hebben ze allang ingecalculeerd, want een mens moet wel gek of heel stom zijn om niet te beseffen dat de islam geen ‘godsdienst van de vrede’ is en bepaald de ‘vrijheid van denken’ ‘niet op zijn programma heeft, laat staan dat de islam zoiets ooit zal accepteren,

  Een mens hoeft alleen maar naar het Midden-Oosten te kijken en de gruwelijke dingen willen zien die daar aan de hand zijn. Maar ook hiermee wil links liever niet te maken hebben.

  Christenen en andersdenkenden die vervolgd en op een gruwelijke manier vermoord worden?
  Dergelijke gebeurtenissen passen niet bij de opvattingen die links wil hebben over de islam en en die worden dus door hen zoveel mogelijk ‘niet gezien’.

  Links weet donders goed dat er geen vrijheid is in de islam om je godsdienst vaarwel te zeggen als je dat wilt, om maar niet te spreken over het geweld t.o.v. van vrouwen, meisjes en andersdenkenden, dat nu ook deel uitmaakt van onze cultuur.

  Dankzij de linkse idealen zullen wij terug gebracht worden naar een achterlijke cultuur die dateert uit de vroege middeleeuwen en die nooit de gelegenheid of maar de kans heeft gehad om zich te ontwikkelen.

  Blijkbaar haten de linksen zodanig datgene wat wij hebben, en natuurlijk is dat niet volmaakt, maar zouden we daar met elkaar niet beter aan kunnen gaan werken, dat ze alles in het werk stellen om onze maatschappij te vernietigen?

  En wordt de islam door links ge-/misbruikt om onze samenleving te ontregelen om toch maar weer die geweldige communistische/marxistische samenleving van stal te kunnen halen?

  Als ik zie waar de EUSSR mee bezig is, ook die berooft ons stap voor stap van onze vrijheid,
  dan weet ik bijna zeker dat ik gelijk heb.

  Like

  • Harrie Custers zegt:

   Of je gelijk hebt weet ik niet. Ik deel wel je mening. Pas wanneer er openlijk over gesproken kan worden, zonder de andere mening neer te halen met persoonlijke aanvallen, pas dan wil ik mijn mening herzien. Dus precies zoals Hirsi Aly zegt: tot dan beschouwen we elkaar blijkbaar niet als gelijken. Het kan niet zo zijn dat de ene religie, de ene politieke stroming wèl beledigd mag worden en anderen niet. En het omgekeerde geldt natuurlijk ook.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wachteres 13.03u. U HEEFT gelijk, Wachteres, en de auteur van dit artikel natuurlijk óók.
   De kunst is alleen om ons te blijven focussen op wat we eraan moeten dóen, in plaats van het ‘noodlot’ onder ogen te zien er deemoedig bij neer te zinken. -U doet nu in uw comment het eerste en dàt is navolgenswaardig, hoe verleidelijk het ook af en toe mag zijn om te vervallen in het tweede. Maar dat is precies wat de moslims willen en dan is alles inderdaad verloren! Nooit voorspellen: Over tien jaar is iedere kritische geest hier dood of gevlucht, maar blijven stellen: DAT MAG NOOIT GEBEUREN. En ons blijven bezinnen op een middel om dat te voorkomen.

   Like

 3. Henk.V zegt:

  Michael van der Galien heeft gelijk. Nederland, ooit de bakermat van de hoogste graad van vrijheid in de westerse wereld is veranderd in een laffe (1), zo op het oog een pacifistische samenleving vol van jolig besef van gelijkheid en veelkleurige harmonie waarin plaats is voor iedereen (2) op basis van gelijkheid en gelijkwaardigheid…..

  Ik markeer twee punten uit dit ” idyllisch” verhaal., want in dit paradijselijke plaatje bleek geen plaats voor Ayaan, want haar veiligheid en vrijheid van meningsuiting konden niet permanent worden gegarandeerd.

  Dit geeft aan dat zij in daadwerkelijk gevaar verkeerde en dat zeer besefte. Het diep beschamende is daarbij dat de politiek correcte kliek het gevaar steeds probeerde consequent te bagatelliseren en haar boodschap onderuit wilde halen. En ook nu, lang nadat deze moedige vrouw met kennis van zaken een veilig heenkomen heeft gevonden in Amerika, gaat het wegkijken van problemen, of het ontkennen en/of of het verkleinen ervan, of – misschien nog erger-: het veralgemeniseren ervan, gewoon door en dus-ik citeer een voormalige vorstin met rode sympathieën- is het waar dat ”de leugen regeert.”

  Bedenk dit goed : wie gevaar opzettelijk verzwijgt, omdat men het kamp van de potentieel bedreigende groep niet wil bruuskeren, die is ONTSTELLEND LAF. Het zal jullie in dit verband niet zijn ontgaan dat de NOS met groot nieuws kwam : Er was niet zoiets als een toepassing van sharia in de Haagse Schilders wijk.
  Wat een opluchting en geruststelling, niet waar? Daar ontspringen de salafisten weer eens de dans.Ze staan NIET meer onder verdenking.. wel, wel we kunnen weer gerust slapen. De harmonie blijft intact, wat de juistheid van de ”appeasement cultuur” van politiek correct weer eens bevestigt..

  Dream on, zaagselhoofden! Maar zaagsel in het hoofd of niet: men heeft ondertussen heel goed in de gaten, dat iedere site die de theorie van politiek correct toetst aan de gebleken alledaagse praktijk, aan gebeurtenissen in de samenleving die deze theorie totaal ondergraven, niet zo maar wat beweert!! Er worden duidelijk open zenuwen geraakt . Dat moet ophouden vindt politiek correct en dus moeten alle onwelgevallige sites bestreden worden, zo nodig met ”wettelijke middelen” tot zwijgen gebracht. In de wonderwereld van het moderne linkse denken is dus iedereen NIET gelijk en er is ook geen plaats voor iedereen! niet voor Ayaan, niet voor Wilders, maar ook niet voor ons.

  Het is de hoogste tijd dat we allemaal ZELF nadenken tot een verplichte, grote voorwaarde voor een gezonde wereld verheffen.In de wollige moderne linkse visie is het wenselijk dat wij zo mensvriendelijk, positief, en respectvol worden dat wij vinden dat iedere mening evenveel waard is en gelijkwaardig, ook als de onderliggende gedachtegangen ervan volstrekt verschillen en zelfs een tegengesteld doel kunnen beogen!
  Dit moeten wij VERPLICHT vinden, maar iedereen met enig inzicht zal begrijpen dat deze opeenstapeling van allerlei onvergelijkbare intenties tot een totale chaos voeren, tot ondergang van onze ooit zo goed functionerende maatschappij!

  Ik pak één vorm van wollige idealisme er uit, dat vol is van goede wil en werkelijk, o zo zachtaardig, verheven en sympathiek oogt – op het eerste gezicht- het PACIFISME..
  ”Geen wapengekletter!”, zegt de pacifist.””Geen leger als het even kan!” Overleg en nog meer overleg, waarin je elkaar vindt!” Mooie gedachte, niet waar? Deze vreedzame wolkenfietsers richtten een beweging op voor de oorlog ”Het Gebroken Geweertje” Volgelingen van deze idealistische beweging droegen soms een speldje. Het symbool laat zich raden.Laten we maar zeggen dat het geen konijn voorstelde.

  Goddank vond het kabinet Colijn het mogelijk de idealistische golven die ons land overspoelden in te passen in voorgenomen drastische BEZUINIGINGEN die men wilde doorvoeren om de economische crisis te bezweren ( De geschiedenis herhaalt zich echt.vaak!.) Alle uitgaven voor noodzakelijke moderniseringen van de bewapening van onze krijgsmacht werden geschrapt..
  Het gevolg daarvan zagen wij in de meidagen 1940.Een groot leger te velde, slecht getraind, miserabel uitgerust, met een zwak moreel werd in vijf dagen tijd opgerold door een relatief klein hypermodern leger. Een van de gevolgen van deze extreme verzwakking van onze defensie was de decimering van de joodse bevolking van ons land: bijna tweehonderd duizend joden betaalden dus de prijs voor een linkse hobby.

  Het hele westen dacht pacifistisch. Overleg met de potentiële vijand boven alles! Geen oorlog weer! Appeasement, appeasement..De herinnering aan de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog werkte verlammend en verhinderde het nemen van logische maatregelen: zoals de opbouw van een noodzakelijk sterke defensie.( Klinkt dit niet vreselijk hedendaags??)

  Het gevolg kennen we: zes miljoen Joden kwamen om. Tienduizenden zigeuners en politieke tegenstanders verloren het leven in concentratiekampen, en voor de bevrijding sneuvelden miljoenen militairen, en dan zwijg ik nog over de aantallen slachtoffers onder de burgerbevolking!
  Het Westen heeft zoveel provocaties en schendingen van verdragen en afspraken over zijn kant laten gaan, als gevolg van de voorkeur voor de pacifistische denkmethode.

  http://historianet.nl/vraag-het-historici/hoeveel-soldaten-sneuvelden-in-woii?tl_start=1939-01-01&tl_end=1945-12-31&tl_state=open

  Aan zogenaamde mooie idealen kunnen vreselijke prijskaartjes hangen!! Sta daar maar eens goed bij stil.

  Het pacifisme woekert door de politiek correcte opvattingen heen en wij noemen het nu appeasement.Je gaat bij mensen op de thee. denkt door overleg tot overeenstemming te komen met mensen die fundamenteel;andere opvattingen en doelstellingen koesteren. Je kijkt weg van problemen en uiteindelijk geef je stap voor stap je maatschappij op.
  Appeasement. De hoogste graad van wijsheid in de ogen van degene die de confrontatie met de islam schuwt. Appeasement, de wijsheid van de lafaard.

  We moeten dat woord door het toilet spoelen en vasthouden aan de uitgaanspunten die ons land tot een van de meest gezegende van de wereld hebben gemaakt.

  Niets, maar dan ook niets zullen wij daar ooit van opgeven.

  Like

 4. Wachteres zegt:

  @ Theresa Geissler 19 mei 2013 om 13:46u.

  Natuurlijk heb je gelijk, Theresa. We moeten er iets aan doen.

  Maar we kunnen alleen maar iets doen als we weten wat er aan de hand is en wie de veroorzaker is van alle ellende.

  En ik denk dat wij zo langzamerhand, door alle info die we krijgen, precies weten wie de grote schuldigen zijn.

  En dat is niet de fundamentalistische islam, die doet waartoe hij de gelegenheid krijg, En vanuit zijn standpunt goed te begrijpen. Hij wil de wereld veroveren en krijgt de kansen om dat te doen.

  De fundamentalisten lachen zich wel slap, en terecht, om zoveel westerse stommiteit.

  Links ziet iemand als Ayaan niet als een heldin, zij bekritiseert de islam en dat vindt links alleen maar vervelend. Zoiets mag je blijkbaar van links niet doen.

  De schrijver van het artikel kan wel zeggen dat we mensen als Ayaan als helden moeten zien en hen in de armen moeten sluiten, maar dat zal niet gebeuren als het aan links ligt.

  Ik heb proberen duidelijk te maken waarom dit niet zal veranderen. De linksen blijven denken zoals zij denken. Anders valt hun droomwereld in duigen en dat zullen ze nooit toestaan.

  Daarom hoop ik dat dit door mensen gelezen wordt die eigenlijk geen idee hebben wat er aan de hand is. Als die iets willen ondernemen, moeten ze eerst weten waar we tegen moeten strijden.

  Anders kunnen we nooit de overwinning behalen. We vechten niet tegen windmolens.

  Vanzelfsprekend ben ik het met je eens.

  Like

 5. Wachteres zegt:

  ive.wsj.com/video/tests-of-citizenship/99711054-5D02-4F9E-8D19-D79742D83AD0.html#!99711054-5D02-4F9E-8D19-D79742D83AD0

  Een interview met Ayaan vlak nadat zij Amerikaans staatsburger werd.

  Like

 6. marijke zegt:

  Ben jaloers op je schrijven Wachteres.Bravo

  Like

 7. Wachteres zegt:

  @ Dank je Marijke.

  Dit lukt me niet zo vaak meer, alleen als ik echt kwaad word. 😛

  Like

 8. henk schroemges zegt:

  Allemaal schijnen we in de gaten te hebben wie die politiek correcte laffe landverraders zijn doch telkens stemmen we weer op die nitwits? Bang? voor wie en wat eigenlijk?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henk Schroemges 11.33 Tja…..’we…’ Ik denk niet dat ook maar één van de reageerders hier op die nitwits stemt.Dat zult U toch echt aan die blinden daar buiten moeten vragen.

   Like

 9. BertG. zegt:

  Ook in Zweden kan je maar beter je bek houden en je hand ophouden als Somalische vrouw.
  En de Zweden kijken de andere kant op. Niks aan de hand, doorlopen.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2013/05/moedige-somalische-kapot-gemaakt-door-pc-zweden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s