Pim Fortuyn op herhaling: “De islam is een achterlijke cultuur”

Screenshot_7

Als Pim Fortuyn, lijsttrekker van Leefbaar Nederland, in de regering komt, verdwijnen de wachtlijsten. Er komt geen asielzoeker meer binnen. Zeker geen islamiet, want die ‘zien ons als een minderwaardig soort mensen.’ Tien jaar na zijn dood herpubliceert de Volkskrant het geruchtmakende interview met Fortuyn dat het einde betekende van zijn carrière als lijsttrekker van Leefbaar Nederland. Oorspronkelijk gepubliceerd in de Volkskrant van zaterdag 9 februari 2002.

Bouwvakkers lopen af en aan in Palazzo di Pietro, de villa van Pim Fortuyn in het centrum van Rotterdam. Verbouwen is ook wat de lijsttrekker van Leefbaar Nederland wil doen met de Nederlandse politiek. Fortuyn, goed voor twintig zetels in de peilingen: ‘Als ik het juridisch rond kon krijgen, zou ik zeggen: er komt geen islamiet meer in.’

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Pim Fortuyn op herhaling: “De islam is een achterlijke cultuur”

 1. G.Deckzeijl zegt:

  En zo is ’t en niet anders! http://tinyurl.com/7zl4y95
  (maar u kunt natuurlijk ook op de knop links naast contact klikken)

  Like

 2. Roel du Pree zegt:

  Pim was zijn tijd ver vooruit en zag heel goed in welk gevaar de massale inbreng van de muzelmannen voor ons land en onze verworven vrijheden vormen.
  Het is een kwestie van tijd voor we in ons land barbaarse taferelen zullen mee gaan maken die nu in islamitische landen orde van de dag zijn.
  Met dank aan politiek Den Haag die de deuren van ons land wijd open heeft gezet voor deze oude vijand waar onze voorouders zich kapot voor hebben gevochten om die buiten de deur te houden.

  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/05/18/haagse-schilderswijk-domein-van-orthodoxe-moslims/

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Fortuyn was een man die zei waar het op stond. Helder. Duidelijk. Maar dat hij gelijk had is nooit erkend door de andere politici die altijd in de ja maar-mentaliteit zijn blijven hangen. “Ja, maar….dat moet je toch van geval tot geval bekijken.””Ja maar….àlle moslims zijn toch niet zo…..Ën zolang er ergens iets “ja maar”- achtigs aan te ontdekken viel, grepen ze niet in. Ze hadden -toen al- wel eens beter vooruit kunnen kijken en aan de toekomst van hun kinderen, voor mijn part hun eígen kinderen, kunnen denken: Nu, zo’n dertien jaar later de symptomen zichtbaarder worden zitten díe er mee! Allemaal doordat de vorige generatie koste wat het kosten mocht de ruimhartige wou blijven spelen.

  Like

 4. Tistochwatt zegt:

  Misschien is dit oud nieuws, maar ik plak de link voor de zekerheid even; het kwaad rukt steeds verder op…

  http://www.elsevier.nl/Politiek/nieuws/2013/5/Kamer-wil-dat-overheid-ingrijpt-bij-moslimenclave-Den-Haag-1259137W/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s