Ze snappen het pas als ze aan de overkant van de Linnaeusstraat neervallen

Screenshot_6

(Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten)

“Er is helemaal niets aan de hand hier! Gewoon doorlopen mensen!”, riep de linkse kerk gisteren massaal in koor nadat het bericht in Trouw was verschenen over een “Vergeten Driehoek” van de Haagse Schilderswijk waar de sharia inmiddels de dienst uitmaakt op straat. Waarschijnlijk was de censor van die linkse krant op vakantie want zulke politiek incorrecte berichten verwacht je normaal gesproken niet in dat blaadje. Bij de culturele marxisten van de NOS wisten ze niet hoe snel ze hun Gutmenschen vrienden moesten benaderen om de kille feiten af te zwakken. Het is namelijk niet de bedoeling dat u niet meer op linkse partijen gaat stemmen bij de komende verkiezingen. En zo komen er enkel een geestelijk brok moreel verlof, een christen-dhimmi, een zakelijk opportunist en een islamiet aan het woord. Ach, er was ooit wel eens iets geroepen maar waar hebben we het over. En dat was het dan. Songfestival er overheen en iedereen leeft weer in de waan van een nieuwe dag. Maar de Amsterdam Post niet. We gaan het even duiden en lopen het hele zootje zwakzinnige kletsmajoors eens bij langs.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Islamisering, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ze snappen het pas als ze aan de overkant van de Linnaeusstraat neervallen

 1. Ad de Koning zegt:

  Ze zien het pas als ze het zelf aan de lijve ondervinden, maar de moslims zullen wel zorgen dat de pers het pas als laatste aan de live ondervindt.

  Like

 2. Martien Pennings zegt:

  Het is niet zeker dat ze het dan al snappen!
  Ik heb het verhaal al vaker opgelepeld.
  Authentiek echt zo gebeurd!

  Ik ken een vrouw, laten we haar Marijke noemen, die Mohammed B. heeft toegeroepen en hem heeft proberen af te houden van zijn daad, toen Theo van Gogh aangeschoten naar de overkant van de Linnaeusstraat was gevlucht en Bouyeri klaar stond de op de grond liggende Theo met pistoolschoten af te maken. “Doe het niet”, riep ze een paar keer en had oogcontact met hem. En in die ogen, zei ze, lag een volkomen kalme, onthechte zekerheid dat hij het wél ging doen. En hij deed het.

  Een paar weken na de moord op Theo sprak ik haar. Ze vertelde haar verhaal, inclusief beschrijving van hoe Bouyeri was gekleed in reldeldellah, met bijpassend moslims mutsje en baardje. Hoe hij geheel voldeed aan het cliché-beeld. Marijke, het proto-type van een naïef linkse Gutmensch, besloot haar verhaal aldus:

  “Maar als je mij nou vraagt: heb ik een enge moslim gezien? Nou, nee. “

  En wat ik toen achter mijn kiezen hield, maar wat ik hier nu opschrijf, is dit:
  “Ach, Marijke, jij had een week in Auschwitz kunnen rondlopen, zonder een enge SS-er tegen te komen.”

  Nee, als ze aan de overkant van de Linnaeusstraat neervallen, dan heb je er die het nog steeds niet snappen.
  Vergeet niet: dit is authentiek en letterlijk zo gebeurd!
  Ik ken die vrouw echt!
  Dit is een waar verhaal .
  Onaangedikt.
  Zelf meegemaakt.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien ennings 20.31u Wat een buitengewoon karakteristiek voorbeeld! Zo bezien is deze vrouw, deze ‘goedmens’ weliswaar een ècht ‘goed mens’, maar het lijkt mij -ik kan het mis hebben- een onmogelijke opgave om haar nog een afdoende mate aan realiteitszin bij te brengen.
   Zulke mensen zijn ècht ‘te goed voor deze wereld.’

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s