Moedige Somalische kapot gemaakt door politiek correct Zweden

(Door: Joost Niemöller)

Zweedse Hirsi Ali vluchtte uit multiculti paradijs.

Zweden is bezig een steeds gevaarlijker land te worden. De politiek correcte dictatuur ligt als een verstikkende deken over het media landschap. Een Somalische immigrante was er een van de weinigen die niet braaf afhankelijk wilde zijn van de Zweedse verzorgingsmaatschappij door gewoon, als alle andere Somaliërs, werkloos te blijven en in de ruime vrije tijd te werken aan de ondergraving van het Westen. Juist zij was haar leven niet meer zeker in Zweden. Dankzij de heersende Zweedse ‘PC-elite’.

Een belangrijke niet-politieke correcte website bracht het nieuws.

Amun Abdullahi werd journaliste bij een Zweeds radiostation. Ze woonde in een voorstad van Stockholm, Rinkeby, die berucht was vanwege de kleine twintigduizend Somaliërs die daar wonen en een streng fundamentalistische gemeenschap hebben opgezet, uiteraard voor geen centimeter lastig gevallen door de Zweedse autoriteiten. Het was dan ook niet vreemd dat zich binnen die gemeenschap met gemak ook de Somalische tak van al Qaida, al Shabab, kon ontwikkelen.

Screenshot_25

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", Islam, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, nieuw fascisme, political correctness, Zweden. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moedige Somalische kapot gemaakt door politiek correct Zweden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Zogenaamde “dappere” vrouwen mèt hoofddoek(..!!!) die bepaalde misstanden aan de kaak willen stellen, worden door mij gewantrouwd. Ze was in mijn beleving geloofwaardiger geweest zonder hoofddoek. Mèt bekruipt mij het gevoel dat hier voor de zoveelste keer TAYSIR wordt toegepast. http://tinyurl.com/3hu6x9u
  Achtergrondinfo: http://tinyurl.com/3mepfoc

  Like

  • BertG. zegt:

   Is inderdaad ook wat over te zeggen. Wel een grote mond opzetten maar wel je hoofddoek ophouden omdat allah dat wil. Heel scherp.

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  @E.T.Bron Webmaster, ik hàd een comment op dit onderwerp, maar op de één of andere manier -ik weet bij God niet hoe- is hij terecht gekomen op het onderwerp ‘Zware rellen in wijk Stockholm’.
  Geen idee hoe dat mogelijk is. Ik meld het maar even voor de goede orde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s