Japan – het land zonder moslims

Screenshot_15

In de Jewishpress-editie van 19-05-2013 verscheen een uitermate lezenswaardig artikel van de Israëlische geleerde en docent Arabisch en Islam aan de Bar-Ilan-universiteit in Tel Aviv, Dr. Mordechai Kedar, over een land dat richtinggevend zou kunnen zijn voor de omgang met de grootste bedreiging voor vrijheid en vrede in onze tijd. Hieronder de Nederlandse vertaling:

Er bestaan landen in de wereld, vooral in Europa, die op dit moment een belangrijke culturele transformatie als gevolg van de islamitische immigratie doormaken. Frankrijk, Duitsland, België en Nederland zijn interessante voorbeelden van het feit dat de immigratie uit islamitische landen, samen met het hoge islamitische vruchtbaarheid, effecten op alle terreinen van het leven heeft.

Het is interessant om te weten dat er een land in de wereld bestaat waarvan de officiële en openbare omgang met de islamitische aangelegenheid volledig anders is. Dat land is Japan. Dit land is op alle terreinen m.b.t. de moslims zeer terughoudend: op diplomatiek niveau wordt Japan zo goed als nooit bezocht door hoge politieke persoonlijkheden uit islamitische landen en Japanse leiders bezoeken zelden islamitische landen. De betrekkingen met islamitische landen worden beperkt tot de handel in olie en gas, die vanuit enkele islamitische landen naar Japan worden geïmporteerd. De officiële politiek van Japan is dat moslims geen staatsburgerschap krijgen en er worden ook nauwelijks verblijfsvergunningen van onbepaalde duur afgegeven.

Japan verbiedt het werven voor de islam (“Dawah”), omdat het de actieve bekering tot de islam bevordert en omdat de islam als een vreemde en ongewenste cultuur wordt beschouwd. Weinig academische instellingen doceren de Arabische taal. Het is heel moeilijk om boeken, zoals de koran, naar Japan te importeren, en moslims die naar Japan komen zijn in de regel werknemers van buitenlandse ondernemingen. In Japan staan maar heel weinig moskeeën. Het is de officiële politiek van de Japanse autoriteiten om alles in het werk te stellen om de binnenkomst van moslims te verhinderen, ook als het gaat om artsen, ingenieurs en managers van buitenlandse ondernemingen die werkzaam zijn in de regio. De Japanse samenleving verwacht dat islamitische mannen thuis bidden.

Japanse ondernemingen letten er bij buitenlandse arbeidskrachten speciaal op dat het geen moslims zijn. En iedere moslim die probeert om zich in Japan te vestigen, ondervindt hoe moeilijk het is om een woning te huren. Overal waar een moslim leeft worden de buren onrustig. Japan verbiedt de oprichting van islamitische organisaties en instellingen, ook de oprichting van moskeeën en islamitische scholen is praktisch onmogelijk. In Tokio is slechts één imam.

In tegenstelling tot datgene wat er in Europa plaatsvindt, zijn maar heel weinig Japanners de islam toegedaan. Als een Japanse met een moslim trouwt, wordt ze door haar sociale en familiaire omgeving uitgestoten. De sharia wordt in Japan niet toegepast. Er bestaan enkele levensmiddelen in Japan die volgens het islamitische recht “halal” zijn, maar het is niet gemakkelijk om deze in de supermarkt te vinden.

De Japanse omgang met de moslims wordt ook door cijfers bewezen: Japan heeft 127 miljoen inwoners, maar slechts tienduizend moslims, minder dan een honderdste deel van een procent. Het aantal Japanners dat bekeerd is, wordt als uiterst gering ingeschat. In Japan zijn enkele tienduizenden buitenlandse werknemers die moslim zijn, vooral uit Pakistan, die het gelukt is om via bouwbedrijven als werknemer naar Japan te komen. Maar vanwege de afwijzende houding tegenover de islam blijven ze in de minderheid.

Er bestaan meerdere redenen voor deze situatie:

1. De Japanners neigen ertoe alle moslims als fundamentalisten te beschouwen die niet bereid zijn hun traditionele zienswijze in te ruilen voor de invoering van moderne denk- en gedragswijzen. In Japan wordt de islam als vreemde religie waargenomen, die ieder intelligent mens zou moeten mijden.

2. De meeste Japanners hebben geen religie, maar gedragswijzen die met het Shintoïsme en met elementen van het boeddhisme verbonden zijn, geïntegreerd in de nationale traditie. In Japan wordt de religie in een nationalistisch concept ingebonden en er bestaan bepaalde vooroordelen tegenover buitenlanders, of ze nu Chinees, Koreaans, Maleis of Indonesisch zijn – ook het Westen vormt geen uitzondering op dit fenomeen. Sommigen noemen dat een “gezonde ontwikkelde zin van nationalisme”, anderen noemen het “racisme”. Het lijkt erop dat geen van beiden verkeerd is.

3. De Japanner wijst het concept van het monotheïsme en het geloof in een abstracte god af, omdat zijn wereldconcept meer verbonden is aan het materiële en minder aan het geloof en emoties. Het lijkt erop dat zij het Jodendom en de islam gelijkstellen. Het christendom bestaat in Japan en wordt niet negatief bekeken, kennelijk omdat het beeld van Jezus in Japan wordt waargenomen zoals de beelden van Boeddha en Shinto.

De meest interessante zaak in Japan is dat de Japanners niet de behoefte voelen om zich voor hun afwijzende wijze van omgang met de islam te verontschuldigen. Ze maken een duidelijk onderscheid tussen hun economisch belang in bronnen van olie en gas uit islamitische landen, die het Japan betaamt om goede betrekkingen met deze landen te onderhouden – en het Japanse nationalistische standpunt dat de islam als iets ziet dat niet bij Japan hoort en dat daarom de moslims buiten moeten blijven.

Omdat de Japanners een zacht temperament hebben en gelatenheid en rust tegenover buitenlanders uitstralen, neigen buitenlanders ertoe om dat te betrekken op hoffelijkheid en respect van de Japanners tegenover hen. Een Japanse diplomaat zou nooit zijn stem verheffen of hard in aanwezigheid van buitenlanders over hen spreken. Daarom geloven buitenlanders in het Japanse respect, ondanks hun racisme en discriminatie van moslims in de kwestie van de immigratie. Een Japanse ambtenaar, die wordt geconfronteerd met een pijnlijke vraag over de wijze waarop de Japanners met moslims omgaan, zal in de regel afzien van de beantwoording van deze vraag, omdat hij weet dat een eerlijk antwoord woede zou opwekken en omdat hij zowel niet in staat als niet bereid is een antwoord te geven dat niet met de waarheid overeenkomt. Hij zal glimlachen, maar de vraag niet beantwoorden en als hij in het nauw gebracht wordt zal hij verwijzen naar zijn meerdere, hoewel hij heel goed weet dat ook die de vraag niet zal beantwoorden.

Het lukt Japan om een land te blijven bijna zonder islamitische aanwezigheid, omdat Japans afwijzende houding tegenover de islam en de moslims ieder niveau van de bevolking doordringt, van de man op de straat, via organisaties en ondernemingen tot oudste firmanten en het ambtenarendom. In tegenstelling tot andere landen bestaan er in Japan geen mensenrechtenorganisaties ter ondersteuning van de islamitische aanspraken tegen de positie van de regering. In Japan sluist niemand moslims illegaal het land binnen om een paar Yen te verdienen, en bijna niemand geeft hen de juridische ondersteuning die ze nodig zouden hebben om een tijdelijke of permanente verblijfsvergunning of een staatsburgerschap te krijgen.

Een ander punt hoe de Japanners de islamitische immigratie verre van zich houden is hun houding tegenover de werknemer en het werk. Gastarbeiders worden in Japan negatief waargenomen, omdat zij de arbeidsplaatsen van Japanse werknemers inpikken. Een Japanse werkgever voelt zich verplicht om Japanse werknemers aan te stellen, ook als dit hem veel meer kost dan buitenlandse werknemers hem zouden kosten. De traditionele verbinding tussen een werknemer en een werkgever in Japan is veel sterker dan in het Westen en de werkgevers en werknemers voelen een wederzijdse verplichting voor elkaar: een werkgever voelt zich verplicht om te zorgen voor het levensonderhoud van zijn werknemers en de medewerker voelt zich tegenover de werkgever verplicht om zijn werk goed te doen. Deze situatie schept geen prikkel voor de acceptatie van buitenlandse werknemers, die slechts weinig betrokkenheid hebben voor de werkgever.

Het feit dat de publieke opinie en de ambtenaren in hun houding tegen islamitische immigratie samen een soort ijzeren muur rondom Japan vormen, leidt ertoe dat moslims niet de rechtvaardiging en niet het vermogen hebben om dit te overwinnen. En de wereld zwijgt over deze onoverkomelijke muur, want de wereld begrijpt dat het geen zin heeft om Japan in deze aangelegenheid te bekritiseren, omdat kritiek Japan er niet van zal overtuigen om de poorten te openen voor een islamitische immigratie.

Japan leert de hele wereld een interessante les: er bestaat een directe correlatie tussen nationaal erfgoed en de toestemming om binnen te komen: een volk dat een solide en duidelijk nationaal erfgoed en identiteit bezit, zal niet toestaan dat de werkelozen van de wereld haar overrompelen. En mensen van wie het culturele erfgoed en hun nationale identiteit zwak en broos zijn, hebben geen afweermechanismen om een vreemde cultuur het binnendringen in hun land en hun leven te verhinderen.

Screenshot_16

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/japan-das-land-ohne-moslems/

Vertaling: L.S. Gabriel

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.jewishpress.com/indepth/opinions/the-land-without-muslims/2013/05/19/

Auteur: Mordechai Kedar

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Japan, Moslims. Bookmark de permalink .

48 reacties op Japan – het land zonder moslims

 1. baksteen zegt:

  Die snappen het. Eigen cultuur, ideologie en volk komen op de eerste plaats, doe je dat niet dan is er geen plaats.

  Like

 2. bobzelf zegt:

  Ja en onze landverraders drinken een kopje thee en nemen gelijk een paar miljard per jaar mee om de moskee in het midden te houden ! ( zal ik maar zeggen )
  Je moet toch wel heel hard op je hoofd gevallen zijn vroeger in de speeltuin !.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Een land praktisch zonder moslims. Wat een verademing.

  Like

 4. Hans Jacobs zegt:

  Wow, immigratie-pdfjes nu aan het downloaden.

  Like

 5. Pieter Nokkio zegt:

  We love Japan!
  Een verstandig volk

  Like

 6. Hans Jacobs zegt:

  Sorry link vergeten, voor de andere vluchtelingen alhier; http://www.japan-guide.com/e/e2221.html

  Like

 7. manna zegt:

  vertaald uit het duits? dacht dat wachteres aan het translaten was. 😉
  desalniettemin: perfecte vertaling en heerlijk leesvoer!

  Like

  • Wachteres zegt:

   Tja, Manna, E.J wilde het liever zelf doen. Ik heb hem een hele lange neus gegeven
   😆 😆 😆

   Ik geef toe, hij kan het BIJNA net zo goed als ik …….. 😉

   Daar komt bij, wij gaan donderdagnacht op vakantie en ik heb weinig tijd.

   Zouden we EINDELIJK eens mooi weer krijgen?????

   Like

 8. ben zegt:

  hier kan het westen nog iets van leren

  Like

 9. pineut zegt:

  Als toevoeging op bovenstaand artikel: Japan is naast China ook nog eens één v/d oudste culturen ter wereld die ondanks de moderniteit haar culturele geschiedenis altijd in ere heeft gehouden. Wij noemen dat tegenwoordig Folklore maar in Japan is het Japanse erfgoed in vele delen en facetten nog altijd aanwezig. Soms opvallend, maar meestal onopvallend. Berucht zijn bijv. de heroische eeuwenoude oorlogen en strijd verhalen uit vervlogen tijden met o.a. China. En voor wie het interessant vind, Japan heeft zelfs een eigen Hollandse Enclave die toepasselijk klein Nederland heet. Daar wonen geen Nederlanders maar het is Nederlands erfgoed nagebouwd in Japan als een klein dorp. Huis ten Bosch in Japan : http://www.businessinsider.com/huis-ten-bosch-dutch-village-in-japan-2012-5?op=1

  Na de 2e WO mocht Japan geen strijdmacht meer bezitten, voornamelijk vanwege haar destijds agressieve en imperialistische houding van Keizer Hirohitho. Het was tevens een periode waarin één van de beroemdste en beruchtste vechtkunstenaars van het toneel verdween. De Samurai, enkele jaren terug verscheen hierover een film, The Last Samurai. Eén van de deleted scenes is een onthoofding door een Samurai, let op hoe Japanners reageren op iemand die met disrespect voor hun cultuur en hun leefwijze afrekenen. Die mentaliteit is al duizenden jaren in dit volk ingebakken, dat verklaard ook de grote onzichtbare ijzeren muur die Japan om zichzelf heen heeft getrokken. Je komt er gewoon niet in !

  Vr. Gr. Pineut

  Like

 10. pineut zegt:

  Reblogged this on Bent u al de Pineut ?.

  Like

 11. Martien Pennings zegt:

  Ingewikkeld.
  De schrijver zegt:
  “Sommigen noemen dat een ‘gezonde ontwikkelde zin van nationalisme’, anderen noemen het ‘racisme’. Het lijkt erop dat geen van beiden verkeerd is.”
  Ja, met dat racistische nationalisme hebben we kennis gemaakt in WO II.
  De Japanse geest lijkt nogal open te staan voor allerlei extreme afwijkingen.
  Op de Japanse tv schijnen de gekste spelshows populair te zijn en vooral als er een flinke dosis seks met sadisme gemengd wordt.
  Zeer vormelijk beleefdheid gaat samen met een grote potentie tot gekte.
  Misschien heeft dat hoffelijke dwangbuisje waarin Japanners schijnen te zitten wel direct met die potentie tot gekte maken.
  Kanten van medailles en zo.
  Het is in elk geval een cultuur die de menselijke mogelijkheden tot waanzin niet ontkent en in die zin is die cultuur Verlicht.
  En die cultuur stelt hen bovendien in staat de islam, een cultuur die de wrede waanzin tegenover de Ander tot norm heeft verheven, te herkennen en buiten te houden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Martien Pennings 4.53u. Je zegt daar een waar woord, Martien, het IS een ingewikkelde kwestie.
   Japan heeft zo’n sterke eigen cultuur, dat het de Islam inderdaad prachtig buiten de deur houdt, maar als de vraag zich aandient of WIJ in die cultuur zouden kunnen leven, weet ik vrijwel zeker van niet.
   Japanners KUNNEN plezierig zijn om een tijdje te gast te hebben, bijvoorbeeld, maar ik schat zo in, dat de westerse gastheer het gevoel weliswaar niet kan benoemen, maar een zucht van opluchting slaakt als de oh zo hoffelijke vormelijke gast weer de deur uit is. Kun je nagaan wat dat wordt als je door hen wordt BEZET. Daar hebben veel voormalige Nederlands-Indiërs over kunnen meepraten -gesteld dat hen die gelegenheid gegund werd, want vaak was dat niet het geval, in het Nederland van na WOII.
   Het mag in dit verband -de Islam- allemaal zo ideaal lijken, maar je moet wel verder kijken. De positie van de vrouw in Japan, bijvoorbeeld, is oorspronkelijk geen erg beste.In het openbare leven is dit feit inmiddels sterk afgezwakt -hulde aan de amerikaanse invloeden van na de oorlog- maar binnen de familiekring treedt het niet zelden nog steeds pijnlijk aan de oppervlakte. De meest geëmancipeerde dochters, die voor ingenieur studeren veranderen daar, zeker als er bezoek is, in kimono-dragende Geisha-achtige wezens met bloemen in het haar die de ‘thee serveren.’Zeker op het platteland leven hele families nog in clan-verband en worden de jongere schoondochters geacht, oor de hele familie te koken en anderszins de voetveeg te spelen. De zorg voor hun kinderen wordt door hun schoonmoeder overgenomen -die zich op haar beurt weer richt naar de wensen van haar echtgenoot, de ‘patriarch’ die met assistentie van zijn zoons de ‘mannenzaken’ regelt. Wat dat betreft is er echt niet zoveel verschil met de moslims!
   En wat te denken van de positie van de dochters in de Keizerlijke Familie! Na de oorlog schafte de Amerikaanse bezetter de Japanse adel af, zodat de daarop volgende generaties eigenlijk geen kans meer hebben op een adellijke partner. Voor de mannen maakt dit weer niet uit: Nadat Keizer Akihito in 1959 de spits afbeet en met de rijke burgerdochter Michiko Shoda trouwde -thans Keizerin Michiko- wordt elke niet-adellijke bruid na het huwelijk prinses, net als in het westen. Maar de dochters? Die VERLATEN na het huwelijk het Keizerlijk Huis automatisch en gaan, in TEGENSTELLING tot hier in het westen verder ècht gewoon door het leven als Mevrouw-die-en-die. Ik heb er een term voor bedacht: Japanse prinsessen zijn wegwerpprinsessen.
   Velen hier op de site die mijn mening aangaande koningshuizen inmiddels kennen, zullen zich verbazen dat ik me híer druk over maak, maar ik hoop dat U begrijpt, dat het accent in dit geval even anders ligt: Dit behelst niet de positie van de adel, maar de positie van de vrouw.
   Alles bij elkaar genomen wil ik maar zeggen: Die sterke culturele positie ten opzichte van de Islam is heel mooi en Japan verdient ook op andere punten respect, maar laten wij ons niet verliezen in blinde adoratie voor alles wat Japans is: Ze hebben genoeg zaken die wij westerlingen ècht niet kunnen wisselen.
   .

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Zo zie ik het ook Martien… toch ben ik bijzonder BLIJ hun houding t.o.v. de islammers te zien, ik hoop dat ooit ‘hier’ ook een dergelijke houding zal ontstaan… hadden ‘wij’ maar iiietsepietsie van die Japanners…. niet van het slechte natuurlijk… dààr hebben ‘wij zelf’ al meer dan genoeg van…

   Like

 12. louis-portugal zegt:

  Ik meen gelezen te hebben dat een ASYLZOEKER 2 jaar in een gevangenis gaat om te bewijzen dat hij werkelijk daarnaartoe wil.Die hebben ze dus ook niet.
  Onvrede over je werk doe je niet via staken maar d.m.v. het dragen ven een zwart bandje om je arm te dragen gedurende het werk.
  En idd. Martien ze zijn zeer hard tegen niet japanners zoals in ww ll duidelijk te zien was.
  Overigens viel mij op dat ze in allerlei kroegen een eigen fles wisky, hun favoriete drank, hebben in een eigen vakje.

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Daar zitten zeker geen landverraders in de politiek.

  Geliked door 1 persoon

 14. Petrossa zegt:

  Artikel gebaseerd op hoaxmail die sinds eind vorig jaar de ronde doet.
  Hier het echte verhaal over Japan (en die mail):

  http://www.pomonieuws.nl/2013/05/wilders-japan-is-sterk-anti-moslim.html

  Like

 15. henk schroemges zegt:

  Dus toch nog 1 land te vinden dat niet buigt voor een verlammende en giftige cultuur.
  Wie zijn eigen cultuur steeds onder -waardeert en zelfs verafschuwt is gedoemd opgevreten te worden door een sterker roofdier.

  Like

 16. jowitteroos zegt:

  De schrijver zegt ook ( punt 3): Het lijkt erop dat zij het Jodendom en de islam gelijkstellen, met daarvoor de zin ( punt 1) dat alle Japanners de neiging hebben alle moslims als fundamentalisten te beschouwen die niet bereid zijn hun traditionele zienswijze in te ruilen voor de invoering van moderne denk- en gedragswijzen.

  Like

 17. Ik keek er niet raar van op eigenlijk,
  Wat ik er van las is het erg duidelijk dat deze groep met
  name Islamieten niet welkom zijn in het land van de rijzende ZON.
  SUPERGOED vind ik het
  waren er maar meer die dat durven,
  En elke islamiet behoord Thuis te bidden en nergens anders..

  Like

 18. Joop Klepzeiker zegt:

  Heer Pennings petje af, met een heel zachtaardige overkomende tekst legt u toch de vinger op de zere plek.

  Like

 19. luckybee zegt:

  Nationale erf Goed? is dat niet Appartheid en dus rassisme?

  Like

 20. Seculiere zegt:

  Vele zullen het waarschijnlijk oneens met mij zijn maar Turkije en Japan hebben meer met elkaar gemeen dan Turkije en b.v. Marokko.

  Turken komen origineel tenslotte uit die streek…

  Like

 21. Jan zegt:

  Holbewoner met Obsessief Ingebeeld Slachtoffer Syndroom, komt in aanraking met civilisatie. Hilarisch.

  Like

 22. Eén van de redenen waarom ik zo veel van Japan hou!

  Like

  • Stille_Willy zegt:

   Ik ook, want die hebben het ten minste begrepen hoe je trammelant buiten de deur moet houden, daar zou Nederland wel eens een lesje van kunnen leren

   Like

 23. Jan zegt:

  Het einde van Japan: islam kruipt via het vliegveld Japan binnen

  Japanese airports becoming ‘Islam-friendly’ to cater to growing Muslim tourism
  Because of rising tourism from Muslim countries, Japanese airports have are gradually adapting to cater to Muslim visitors.
  Existing ‘silence’ rooms have been turned into prayer rooms. Bathrooms now feature taps for Muslim ritual washing and airport restaurants are asking patrons not to drink alcohol when sitting next to Muslims.
  As a Muslim, Hideaki Yotsutsuji, spokesman for the Japan Halal Association, said Muslim communities in Japan largely welcome the airports’ attempts to improve hospitality toward Muslims.
  But Yotsutsuji also warned airports to keep in mind that trumpeting their pursuit of Muslim-friendliness could backfire. “By touting your place as ‘Muslim-friendly,’ you’re basically getting their hopes high,” he said.
  In fact, “No matter how ‘friendly’ you think your place is, some of the Muslims will feel betrayed just by, say, finding a person next to them drinking alcohol,” he warned.
  http://www.asianews.it/news-en/Japanese-airports-becoming-'Islam-friendly'-to-cater-to-growing-Muslim-tourism-30808.html

  Hoe is het mogelijk dat iemand kiest voor terreur door voor geld te zwichten

  Like

 24. gert van penisruk zegt:

  Eindelijk een land die het snapt. gewoon je eigen identiteit houden en niet het achtelijke berber cultuur laten integreren in hun samenleving.

  Like

 25. Daan5 zegt:

  Japanners zijn extreem etnocentrisch. Dat komt naar voren in hun manier van denken inzake de islam, christendom en jodendom….

  Like

 26. Anneke zegt:

  Zo, wow….kaaiiiigoed nieuws!!! ! !!! Gaat de zon weer schijnen??? ? ??? De duistere wolken zijn bij mijzelf aan het wegtrekken. Japan een WIJS voorbeeld, voor de diep VERWARDE en zeer VERDEELDE westerse maatschappijen. Een beter voorbeeld als het Franse SHARIA-land kan men niet hebben. Het wordt tijd dat de mainstream-media de WAARHEID/REALITEIT weer op papier zet. “ZIJ hebben samen met de politieke gifslangen heel wat goed te maken, met ons burgers”. BEDROGEN, BELOGEN en BESTOLEN en dit al TIJDEN-lang. “SCHANDALIG; hufters zijn het en niets anders”………..

  Like

 27. Poktor zegt:

  WAT een HEERLIJK land! Ik ga verhuizen naar Japan!

  Like

 28. Yvonne zegt:

  Prettig als Nederland ook veel terughoudender zou zijn voor wat betreft Islam. Maar wat een reaguurder hier terecht opmerkte: niet alles is zonneschijn in Japan. Als westerling zouden wij enorme moeite hebben ons aan te passen. Ik zou daar in ieder geval niet kunnen aarden. Daarom zou ik daar ook nooit naar toe willen verhuizen. Met name vrouwen hebben daar nog steeds een ondergeschikte positie, wat voor een buitenlander niet direct merkbaar is, maar wel degelijk het geval is. Heel veel moslims kunnen hier in het Westen niet aarden. En dus vind ik dat als onze levenslijl/cultuur ze niet aan staat: niet naar hier komen of terug gaan naar land van herkomst.

  Yvonne54

  Like

 29. Joppertje zegt:

  Japan een land naar mijn hart, was ik maar een bewoner van dat land.

  Like

 30. Riko zegt:

  wie bekend is met de islam weet dat volgens dit geloof de Islam over de werld zal gaan heersen.

  Like

 31. Peter zegt:

  Moslims. Achterlijk shit volk. Weg ermee.

  Like

 32. Gwnmezelf zegt:

  Enige oplossing voor ons Nederlanders is massale bijeenkomsten organiseren. En dit aanpakken met goeie tactische bewegingen. politiek zal dit zo goed als bijna niet lukken. Wel als heel Nederland bij elkaar komt uit liefde en respect voor onze cultuur, land, kinderen en toekomst.
  Praten en politiek heeft geen zin, niemand die luistert naar dit zoals bijvoorbeeld onze Geert Wilders heeft zelf niet altijd goeie punten maar betreft de islam heeft hij groot gelijk.

  Islam leert uit de Qoran om mensen te vermoorden of en het land over te nemen.
  De dood staat hier tegenover mochten mensen ook niet willen bekeren zoals het onthoofden van onze Nederlanders bijvoorbeeld. Steeds meer wijken zoals in zweden, Engeland en Frankrijk worden no go zones dit betreft omdat de politie daar ook gewoon niet durft te komen en hebben niks te zeggen in deze wijken dit betekent dat je dus gewoon vermoord kunt worden dmv deze lui.

  Dit zal ook gebeuren der zijnde tijd alles wat de moslims doen op dit moment is veel kinderen produceren en zodoende hun de les stoffen leren uit de Qoran wat voor ons niet gunstig is.
  Reken maar uit hoe dit over de aantal jaren zal zijn voor ons met kwa getallen zwaar in de minderheid te zijn en hier totaal niet opgewassen tegen te zijn. De actie moet nu gebeuren en z.s.m oftewel ook bijeenkomsten organiseren. Via het internet en andere gangbare middelen die er zijn om dit tot een goed project te kunnen leiden zijn er mensen nodig met ballen.

  Ik zou mijn leven geven om jullie en ons nederlanders te redden van deze onheil. Maar we kunnen dit niet alleen net zoals de moslims dit niet alleen doen maar met z’n allen zo moeten wij ook opereren dit is helaas de enige oplossing aangezien de politieke macht geen ruk doet dan maar koppen die rollen..

  Ik weet ook niet anders meer wat we hier tegen kunnen doen zou willen dat je met dat rot volk kon praten maar dit willen ze niet en mocht dit wel zo zijn zullen ze wel weer met een leugen komen want ook dit volgens de Qoran mag, liegen tegen ongelovigen zoals wij varkens in hun ogen die afgeslacht moeten worden. Waarom zouden we hierop wachten op dit moment die zeker ter zijnde tijd zal komen. Ik ben zelf geboren in Nederland en half bloed maar ik wordt misselijk van de manier hoe moslims met mensen omgaat die geen moslim is. Ook hoe er in syrie elke dag mensen dood gaan en kinderen ook dmv USA coalitie bv die dit allemaal gesteunt heeft en maar niet wilt samen werken met Putin et. Helaas de waarheid is hard maar dan maar een burger oorlog maar dan beter goed voorbereid met z’n allen tegen hun vind je niet?

  mvg het beste

  Like

 33. Mona zegt:

  De Islam is de antichrist in de Bijbel. Hij komt van het Oosten trekt naar het Westen. Zal zeggen God heeft GEEN zoon> Allah heeft geen zoon op de Moskeeën. 666 is zijn naam> islam 666 is goed Jihad strijd. Johannes zag op Patmos het teken dat NU op de vlag van de IS en de groen vlag staat.

  Like

 34. Moslim zegt:

  Japan is in toekomst moslim vrije metselaars aanbidders van duivel zullen met de duivel de dag al worden vernietigd

  Like

 35. Joshua zegt:

  @Moslim zegt:
  17 januari 2019 om 21:44

  Dat gebeurt er ook met de duivelse islam, want ook jullie zijn duivel aanbidders!
  Hoe kan je een pedofiel,moordenaar ,leugenaar en parasiet als profeet hebben dat bewijst al dat de islam een duivelse moordenaars bende is!!

  Like

 36. Edmond Mazet zegt:

  Moslims en migranten misbruiken de ” gegeven” rechten om met een grote voet tussen de deur Europa in te palmen. De grote boosdoeners zijn de christen en de socialistische overtuigingen….mede de met de beste bedoelingen opgerichte mensenrechten…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s