Rik Torfs: een geestelijk gestoorde wordt rector magnificus van de universiteit van Leuven

Screenshot_17

Rick Torfs bidt om een vagina, een boerka en een visum voor Pakistan

(Door: Martien Pennings)

Ik ga even verderop citeren uit een interview dat is afgenomen door redacteur Tom Ysebaert van de Vlaamse “Standaard”, dat op 21 mei 2013 verscheen en dat alleen voor abonnees toegankelijk is.

Het interview is met Rik Torfs. Hij is “kerkjurist” van zijn vak. Hij wordt de rector magnificus van de Leuvense universiteit en hij is geestelijk gestoord. Want wie voor vrijheid van boerka is, geeft ruim baan aan een symbool dat tegelijk Swastika en Jodenster is en daarenboven ook nog eens fysiek ultiem repressief. De boerka en de niqaab zijn de meest extreme symbolen van de racistische onderdrukking en het onderdrukt zijn in de oerste manifestatie van wat wij samenvatten onder “nazisme”, namelijk de islam. Anders gezegd: de islam is een nazisme avant, pendant et après la lettre. Ik heb dat uitgelegd en onderbouwd in een aantal opstellen.*

Je kan natuurlijk ook veronderstellen dat de gekte van Torfs inhoudt dat hij de nazistische helle-ideologie die islam heet gewoon onderschrijft. Maar waarschijnlijker is dat het gewone domheid is, gekoppeld aan de diepe hang naar zelfmanifestatie die de “linkse” hedonistische narcist kenmerkt. Kijk mij eens goed en ruimdenkend zijn! En dat heerlijk schuldgevoel van waaruit ik zielige moslims aan het hart druk! Proud to be ashamed! Oh wat is het toch fijn in mijn eigen hoofd!

Ik citeer uit het interview:

Interviewer:  “Zullen we u nog in populaire tv-programma’s zien opduiken?”

Rik Torfs: “Iets als de Slimste Mens, dat zal niet meer gaan. Occasioneel moet het wel kunnen. Louis Tobback zat er soms toch ook in. Als hij het mag, ik ook (lacht). Mijn aanwezigheid in die programma’s heeft mijn geloofwaardigheid niet geschaad. Je mag ernst niet zien als de afwezigheid van humor. Sommigen zijn als academicus door de Slimste Mens bekender geworden. Denk aan Jean-Paul Van Bendegem en Eva Brems. Dat zijn mensen die echt iets te vertellen hebben. Ze hebben de moed gehad om deel te nemen, waren niet bang af te gaan. Dat gaat samen met moed op andere vlakken. Brems heeft in het parlement als enige tegen het verbod op boerka’s gestemd. Chapeau.”

Eva Brems? Kóm, eh . . . Ach ja! Eva Brems: ook al het denkraam en de morele vermogens van een knaagdier.
___________________

* Hier de meest uitgebreide uitleg en hier een kortere en hier de nog kortere en dan ook nog ten enenmale en ten anderenmale de uitleg van Emmet Scott.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", België, Islam, landverraad, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

5 reacties op Rik Torfs: een geestelijk gestoorde wordt rector magnificus van de universiteit van Leuven

 1. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Het pleiten voor (het toestaan van) een boerka is een daad van openlijke agressie jegens de democratie en de rechtsstaat. Dat keurige rectortje beseft dat waarschijnlijk niet. Zou die er wel eens echt over na hebben gedacht? Wie de boerka toestaat is een misdadiger. Wie de boerka toestaat is een assistent-slavendrijver. Ja, naar Pakistan met die man.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Tja, soort zoekt soort, hè. Als deze Rik Torfs inderdaad Rector Magnificus wordt aan de KU van Leuven krijgt hij onder meer als wetenschappelijk medewerkster Nadia Fadil, Marokkaans-Belgisch docente Sociologie, die MIJ ooit ràzend maakte met haar proefschrift, waarin ze stelt, ‘dat het westen toch maar het beste haar superioriteitsgevoelens kon opgeven. Kon het nu niet onmiddellijk terug vinden en voor het toevoegen van de link heb ik nog éven de hulp van mijn zoon nodig, maar dat voeg ik later nog wel toe! Het is alweer een tijdje geleden, maar nijdig dat die tekst me toen gemaakt heeft! Aanmàtigend, ik heb er geen ander woord voor! Enfin, die gaat dus waarschijnlijk zéér gesteund worden door haar nieuwe Islamgekke Rector Magnificus annex goedmens. Ideale situatie daar, in Leuven!

  Like

 3. F Bonebakker zegt:

  Op rotten naar Pakistan

  Like

 4. heleen zegt:

  Voor mij is het duidelijk: Torfs haat vrouwen.

  Like

 5. wim van rooy zegt:

  Rik Torfs is zo postmodern dat het koketteren in zijn genen is gaan zitten. Hij toont met zijn uitspraak over de boerka dat, zoals bij zovele westerlingen het geval is, de openheid van geest zo groot is geworden dat de hersenen eruit getuimeld zijn. Zouden die mensen hun lichtzinnige oordelen ooit kunnen inzien of hebben ze zichzelf dermate gehersenspoeld dat de liquid modernity er zo driftig heeft kunnen woekeren dat ze, zoals Martien Pennings stelt, echt een soort perverse en dodelijke waanzin hebben ontwikkeld? Torfs verdient inderdaad een enkeltje Swat-vallei.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s