UPDATE (2): Islamitische onlusten in Zweden

In het stadsdeel Husby in Stockholm hebben ongeveer 200 jonge moslims kennelijk goed georganiseerd honderden auto´s in brand gestoken en gebouwen in brand gezet. “Megafonen”, de toonaangevende groep in deze onlusten, kreeg als “jeugdgroep” subsidie van de stad.

Barenakedislam bericht dat nu is gebleken dat deze “jeugdgroep”bestaat uit revolutionaire, islamitische activisten, wier doel het is om de omgeving waarin ze leven te verwoesten.

Meer dan 80% van de bewoners van Husby zijn niet-Europese migranten, hoofdzakelijk Arabieren en Afrikaanse moslims.

Ze eisten dat de staat moskeeën zou moeten bouwen en dat de islamitische oproep tot gebed vijfmaal per dag moet klinken.

Screenshot_3

Via Twitter heeft de groep “Megafonen” de gewelddadige opstanden georganiseerd, waarbij islamitische mensenmenigtes brand stichtten om de politie in de war te brengen en ambulances met stenen en vuurwerk bekogelden. Er is zelfs door hen met vuurwapens geschoten.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67763

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Islamisering, Jihad, Moslims, Terrorisme, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op UPDATE (2): Islamitische onlusten in Zweden

 1. Mooi zo! Laten ze de westerse samenleving maar uitdagen en proberen te verwoesten. Want… Boontje komt om zijn loontje! Met Boontje doel ik op de moslims en vele linkse politici en stemmers…

  Like

 2. manna zegt:

  het begint….

  Like

 3. Benedict Broere zegt:

  Zweden is al decennialang de meest voorbeeldige verzorgingsstaat op de planeet en verschijnt voortdurend op zeer gunstige plaatsen in alle vergelijkende cultuuronderzoeken. Je zou dus zeggen dat er in dat land maximale kansen zijn om te integreren en om door te stromen naar goede banen en welvaart. Het lijkt evenwel een onmogelijke taak mensen te helpen die een cultuur aanhangen die volledig gebaseerd is op haat en geweld en die er op uit is alle andere cultuur te vernietigen. Het moet voor die vriendelijke en tolerante Zweden een behoorlijke shock zijn om dit mee te maken. Zoals het ook nog wel enige tijd zal nemen, voordat ze werkelijk begrijpen wat er aan de hand is. Dat de vijand geen object van zorg is maar daadwerkelijk een vijand.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Mooi zo laat deze radicale islamitische activisten bij ons in Nederland net zo provoceren en geweld gebruiken tot dat het breekpunt bereikt wordt, zo dat de overheid wel tot actie moet overgaan. De tijd van overleggen en tenenkrommende tolerantie is bijna voorbij mijns inziens, de bestuurlijke elite bestaand uit slinkse gutmenschen zetten hun hakken in het zand en redeneren de problemen volgens vast patroon weg. De spreekwoordelijke druppel moet maar snel de emmer doen overlopen, anders moet men voorlopig elke avond wanneer het NOS-journaal inschakelt om 20:00 h constateren dat het toegeven aan de eisen van de islamieten gewoon doorgaat.

  Like

 5. Ik help het je hopen Jack maar denk eerder dat dit het begin is van het opstaan van de Vijfde Colonne.
  En beangstigend is het als 100 man tonen tot dit in staat te zijn en de rellen hoogstwaarschijnlijk zien als een overwinning.
  Het weerwoord is ver onder de maat, deze terroristen hadden zonder uitzondering allemaal gearresteerd dienen te worden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Tijluylenspiegel 17.20U.Daarin heeft U alle gelijk van de wereld, zeker in dat laatste, maar we hebben nu eenmaal inmiddels geconstateerd dat de Zweden, zeker in de laatste decennia, verschrikkelijke watjes geworden zijn.
   Opgevoed volgens sociaal-democratische leest, in crèches en naschoolse opvang omdat beide ouders zonodig moesten werken, naar socialistisch ideaal.
   Grootgebracht met álles samen doen’en altijd lief zijn voor elkaar en elkaar altijd, àltijd blijven begrijpen, dan kwam alles goed. En allemaal in multi-cultiverband. Nou, je ziet waar het toe leidt. En nu weten ze niet wat ze er mee aan moeten. Want het is duidelijk dat die moslims niet bepaald reageren volgens het boekje. Also, Kleiner Schwede (ipv ‘Mann’) was nun?
   Triest eigenlijk, als je er over nadenkt.
   Het enige wat de rest van Europa kan doen is: hier lering uit trekken. Deze ramp MAG zich niet verder uitbreiden.

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Deze ramp zál zich verder uitbreiden.
    De linkse Gutmensch leert NIET omdat hij de confrontatie met de realiteit niet aan wil gaan.
    Daar is hij te genotzuchtig voor.
    Dit continent zal ge-Libaniseerd & Ge-Beiroetiseerd worden.
    Dit continent zal in brand staan en de “linksen” zullen zeggen: “Dat krijg je nou van dat islambashen.”
    Ze zullen het fijne gevoel in hun eigen organisme altijd boven alles blijven stellen.
    Dat betekent als de werkelijkheid onontkoombaar wordt: anderen de schuld geven.

    Like

   • Geert zegt:

    Nou Theresa, Dat gaat niet gebeuren kijk maar naar de opstanden in Franse voorsteden ze stonden erbij en keken ernaar. D66 denk dat meer geld in die moslim buurten stoppen de oplossing is, zolang dit soort verraders hier de dienst uitmaken gaat er niks veranderen

    Like

  • De relschoppers dienen allemaal gearresteerd en uitgezet te worden naar hun thuisland!

   Like

 6. wachteres zegt:

  ’t Zou me niet verbazen als er geld ingezameld wordt voor deze ‘arme raddraaiertjes’.

  Ik zag een ander filmpje hierover; aan een Zweedse journalist werd gevraagd hoe de mensen erover dachten. En ja hoor, de sociale achterstand kwam weer te voorschijn.

  Mensen willen niet zien wat er aan de hand is, want als je niet de politiek-correcte conclusies trekt dan ben je slecht.

  Ik denk al tijden, zelfs al vliegen de bommen ons om de oren, dan zullen de linksen nog excuses zoeken en die ook wel vinden.

  Degenen die nu nog slapen, moeten wakker geschud worden.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   De Zweden moeten een mentaliteitsomslag maken.
   Ze moeten af van het misplaatste idee dat moslims geweld plegen omdat zij een sociale achterstand hebben, en beseffen dat moslims al 1400jr geweld plegen. En dat hun gewelddadige gedrag voorgeschreven wordt door de koran en het niet veroorzaakt wordt door sociale achterstand.

   Like

 7. koddebeier zegt:

  De Zweden plukken nu de wrange vruchten van jaren lang een fascistisch socialistiche regering.
  Links is fasicme kijk naar de Europese Unie die ondemocratische bende zelf verrijkers.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Zweden … een verkracht en mishandeld leeg gevreten paradijs.

  Like

 9. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  Als dit in Nederland ook op gang komt, dan zal de premier een toespraak houden en daarvan zal de mededeling zijn: “Dat krijg je nou van dat Islam-bashen”. En alle nette kranten zullen vol staan met artikelen die uitleggen dat het geweld van islamitische jongeren veroorzaakt wordt doordat deze jongeren door Nederlanders worden gediscrimineerd en uitgesloten. “Met de nek aangekeken”, ik hoor het ze gewoon nu al zeggen. Moet je zien hoe nu uitgerekend vice premier Asscher onmiddellijk capituleert voor het moslim gajes in Den Haag. Hij kan niet wachten om het allemaal te bagatelliseren. “Je moet het klein houden” noemde zijn partijgenoot Cohen dat.

  Koning Willem Alexander zal meteen naar een of andere islamitische club rennen om daar zijn medeleven te tonen met deze arme verschoppelingen. Pas als de elite er zelf van langs krijgt zullen zij inzien dat met de Islam absoluut niet te leven valt. Maar dan is het echt te laat. Beetje somber. Want zelfs als Wilders de grootste partij wordt, zal dit proces van een immer achteruitschuivelende (“accomoderende”) elite, niet gestopt worden. Of Wilders moet een absolute meerderheid halen. Tjsa, dat is helaas niet erg waarschijnlijk.

  Er is nog een andere mogelijkheid: Dat in Nederland groepen Nederlanders het niet meer pikken en de boel bij de moslims kort en klein gaan slaan. Maar dan zal onze overheid snel en hard optreden. Tegen de opstandige Nederlanders.
  Ja, het is echt een heel sombere situatie waar we in terecht zijn gekomen.

  Like

 10. Q zegt:

  Ik schrok al even, maar gelukkig steken ze in de UK nog geen auto’s in de fik. Dat scheelt weer.
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/186732/man-onthoofd-in-londen-op-klaarlichte-dag.html

  Like

 11. Trucker zegt:

  Uit het relaas van de openbare (KR)omroep BRT hun webstek deredactiebe licht ik het volgende “…Megafonen, een organisatie die met jongeren in arme wijken werkt, zegt dat bezuinigingen in de dienstverlening, ondergefinancierde scholen en de sluiting van jeugdcentra het ongenoegen hebben aangewakkerd…”
  Wie het gehele artikel (goed) leest komt tot de conclusie dat de rellen enkel en alleen het werk zijn van de islamieten, maar dan moet men dus GOED lezen wat de meesten niet doen- daardoor ook steeds die GESCHIFTE verkiezingsuitslagen want de meesten volgen niks diepgaand.
  Loepzuiver misleiding van de argeloze kijker/lezer waarddor het lijkt of de ECHTE Zweden die arme onschuldige cultuurverrijkers (dus islamieten) niks gunnen, niks is minder waar maar voor het links (dus ook de media) is het nooit genoeg.
  Zoals overal waar ze neerstrijken als sprinkhanen op een veld palmen ze alles in, krijgen ze hun zin niet slaan ze alles en iedreen kort en klein.
  Eén oplossing : VOLLEDIGE segregatie gevolgd door VOLLEDIGE uitwijzing (gedwongen in deze geen probleem) en probleem opgelost.

  Like

 12. Lucky9 zegt:

  Zonet gehoord op het nieuws bij VTM.
  In Londen onthoofden twee mannen iemand terwijl ze “god is groot” riepen.
  Dat zullen voorzeker Vlamingen, Nederlanders of Surinamers geweest zijn, denk ik dan.
  Moslims zouden zo iets nooit roepen. Zeker als ze iemand aan het onthoofden zijn!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s