VIDEO: Update over de rellen van de islamitische wilden in Zweden

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Jarre Tell)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Moslims, Zweden. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Update over de rellen van de islamitische wilden in Zweden

 1. Geweldig de linkse bende (regering) krijgt nu een koekje van eigen deeg (Islam de religie van vrede) Ben benieuwd wanneer het ook in Nederland losbarst.

  Like

 2. Ben zegt:

  Heerlijk dat dit die linkse Zweden overkomt. Dat dat mooie land maar naar de hel mag gaan!!!.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Maar ook wat gebeurt in Den Haak schilders wijk wordt door een jonge journalist ontkent; ik hoop dat ze hem als eerste de keel doorsnijdt.Staat in de Koran dat moslims dat moeten doen.

  Like

 4. Dr. Kwast zegt:

  Is dit niet waar Zweden zelf om gevraagd heeft ! Net als Nederland ! Deze mensen die geimmigreerd zijn hebben niets te verliezen. Alles wat ze bezitten komt van het land waar ze een toevlucht gezocht hebben. Dat land wordt nu door die zelfde mensen naar de afgrond geholpen. De rijkdom, het woongenot, het komfoor van gaan door het land, waarbij de kameel thuis kan blijven. Niets hadden ze en zo zouden ze het willen houden. De ezel en kameel terug, die vreten wat gras en op zijn tijd wat water. De toekomst is voor hen geen begrip, een dag verder kunnen ze niet bekijken. Alles wordt voor hen geregeld. Sla kapot wat heel is, morgen is het vernieuwd, SIM SALA BIM. Aladin met de wonderlamp. Ook jongeren van eigen bodem doen daar vaak aan mee, recalcitrant ten opzichten van het nieuwen wat hun niet aan staat of wat vernielt kan worden. Abri’s of verkeersborden. Maar de islam vernielt de toekomst, de vooruitgang, de orde handhaving, de wet. Zij willen leven zoals ze deden in het zand. Waar hun ouders over praten in de avond uren. Hoe spannend het was om net niet te bevriezen in de tent, hoe ze honderden meters moesten lopen om bij een waterput te komen. Hoe ze vrouwen verrot konden slaan of heerlijk met stenen het lichaam verrot te gooien zonder dat er een tegen woord werd gegeven van de mensen die dat niet snappen dat dat toch fantastisch is, de bloedspetters in het rond te zien spetteren. Of de kop van een of ander ongelovige te zien rollen van het lichaam door het kromzwaard. Islam een moordcultuur.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Alles goed en wel, maar je vraagt je toch af of Zweden -en de rest van de linkse wereld- hier nu nog eens wat van leren of niet.Want ziet U de zweedse regering naar aanleiding van deze gebeurtenissen nu eens zeggen: “Nu is het genoeg geweest! We registreren die lui op nationaliteit en gooien ze er allemaal uit?” Zou meer dan logisch zijn. Maar verdomd, dan zou je weer zien, dat, nog afgezien van de allochtonen, tóch heel links Europa daar over zou gaan blèren, Al liet je ze deze beelden hónderd maal zien!
  Onbegrijpelijk, maar vooralsnog waar….!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Nou de volgende verkiezingen allemaal weer fijn links stemmen, he eikels !!!

  Like

 7. Helena zegt:

  Webmaster ik maak me ongerust, het is 3 uur later en ik sta nog steeds in afwachting van moderatie. Alles goed?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Helena 20.57u. Ik begrijp wat je bedoelt, Helena. Gisteren had ik hetzelfde. Maar ik heb maar afgewacht. Ik neem aan dat het van meerdere dingen afhankelijk is of Hr. Bron kan modereren en wanneer en ik kan me voorstellen dat dat wel eens onregelmatig kan zijn. Maar ik snap volkomen wat je bedoelt; ik was ook opgelucht dat het weer op gang kwam.
   Weet je, by the way, over wie ík me zorgen maak? Tom Hendrix! We hebben nu al ier of vijf dagen niets van hem gehoord en dat is niet normaal, voor zijn doen. Maar wat moet je? Dit is geen schooolklas of een kantoor. Er naar informeren of het aankaarten heeft geen zin. Maar ik beken, dat het me bezig houdt.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Beste reaguurders,

    De heer Bron was vanavond op bezoek bij “vederso” in Beatrixoord in Haren bij Groningen. Ik heb daar enkele uren met hem gesproken (want gelukkig kan hij dat weer veel beter!) Zoals u wellicht weet heeft vederso maanden geleden een hartinfarct en een beroerte gehad. Hij verblijft nu al 3 maanden in het revalidatiecentrum. Gelukkig zit er nog steeds progressie in zijn herstel, maar 100% de oude zal hij nooit meer worden. Vandaar dat ik niet kon modereren vanavond.

    Wat betreft Tom Hendrix: niets aan de hand. Is op vakantie!!

    Webmaster E.J.

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  @E.J. Bron 23.03u. Bedankt, Webmaster! Ik besef dat het eigenlijk te gek is om over te praten, maar het hield me tóch bezig. Tom is niet iedereen, zegt U nou zelf.
  Echt blij, dit te lezen!

  Like

 9. wim van rooy zegt:

  Wat we hier zien, is het overnemen van de straat door de moslimse SA. Eerst het schuim, daarna komen de ware heren die het zaakje naar hun islamitische SS-hand zetten. The scum of the earth volgt gewoon Mohammed na.

  Like

 10. baksteen zegt:

  “Het zijn jongeren zonder zicht op een goede toekomst, dat ze dat niet hebben is onze schuld en die moeten we dus helpen” De ontkennende fase is nog echt niet over hoor bij onze zweedse vrienden, die gaat door tot ze hun eigen warme bloed uit hun nek voelen vloeien zoals dagelijks in oa Syrie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s