Ook Amnesty International gebruikt door PVDA (+ video!)

Screenshot_15

Amnesty International dat naar eigen zeggen een onafhankelijke mensenrechtenorganisatie is, laat zien zich te laten gebruiken door de PVDA door vandaag met het jaarboek uit te komen over de mensenrechtensituatie in 159 landen Nederland. Zelfs staatsomroep NOS vindt dat het illegalenbeleid goed functioneert maar Amnesty toch echt niet.

We konden erop wachten, Nederland behandelt de zielige asielzoekers schandalig en stopt ze zo maar in de gevangenis. Er wordt natuurlijk automatisch vanuit gegaan dat de asielzoekers zielig zijn en in eigen land vervolgd worden vanwege hun politieke overtuiging of seksuele geaardheid. Wat uiteraard niet wordt beschreven is de werkelijke reden van hun komst naar Nederland waar de poorten wagenwijd openstaan en waar je zonder controle met uitkeringen kunt frauderen. Ook wordt niet gesproken over de criminele organisaties die de gelukszoekers tegen woekertarieven naar het beloofde land brengen en via schimmige stichtingen via een omweg aan Amnesty doneren om zich maar vooral te blijven inzetten voor het lot van hun ‘cliënten’.

Gisteren kwamen al de ‘onderzoekers’ van de VU in beeld die middels een zelf verzonnen rapport de kiezers van de SP en de PVV in diskrediet brachten om zodoende de gevoelens van de gemiddelde Nederlander om te krijgen in het voordeel van de illegalen die volgens de PVDA gewoon legaal moeten worden zodat ze ze voortaan overdag vrij kunnen rondlopen en stelen terwijl u (voor ze) aan het werk bent.

Hoe komt het dat Amnesty zo selectief te werk gaat?…vragen over andere zaken in Nederland vinden ze niet belangrijk en proberen die op een subtiele manier weg te moffelen. Een man die een waxinelichthoudertje naar de gouden koets gooit gaat op verzoek van het koninklijk huis voor ander half jaar de bak in tegen alle wettelijke regels in maar dat heeft geen prioriteit voor Amnesty.

De vraag is dus: Wie hebben er belangen om aan Amnesty te doneren…zijn het bepaalde politieke partijen, zijn het mensenhandelaren die graag willen dat hun cliënten legaal naar Nederland kunnen komen om zodoende hun zakken te vullen of zijn de subsidies die uiteindelijk door u gefinancierd worden toch dermate interessant voor Amnesty dat zich alleen maar op de asiel ‘problematiek’ concentreert?

Bron:

http://www.waarinholland.nl/2013/05/23/ook-amnesty-international-gebruikt-door-pvda/

Auteur: Victor Wijsman

(h/t jowitteroos)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Criminaliteit, Nederland, Socialisten. Bookmark de permalink .

3 reacties op Ook Amnesty International gebruikt door PVDA (+ video!)

 1. Rick zegt:

  Inderdaad bizar. Toen ik jaren geleden, n.a.v. ernstige misstanden in P.I. Nieuw Vosseveld (tijd perk Koehorst), eens contact opnam met Amnesty International; kreeg ik nul op rekest.
  Zij bemoeiden zich namelijk louter en alleen met misstanden in het buitenland!?
  Maar laten we wel wezen, al dit soort organisaties zijn per saldo spin-off’s van links georiënteerden en hun achterliggende politieke structuren.

  Like

 2. felix zegt:

  Micha Kat, de rottende linkse appel, een hele onfrisse figuur in (extreem) links.Kortgeleden nog veroordeeld. Lees hier…
  http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2013/3/Journalist-Micha-Kat-veroordeeld-voor-bedreiging-en-belediging-1191538W/

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  Ze bemeoien zich in Nederland alleen maar met die zielige asielzoekers in detentie, want daar worden ze mishandeld joh, gewoon te erg voor woorden. Maar dat een waxinelichtgooier 1,5 jaar zit, ach Amnesty kan toch niet alles aankaarten wel ( luister de video af). Amnesty ontvangt geen subsidies maar bestaat dank zij particuliere giften…………………euh…….wat is hun maatstaaf voor mensenrechten eigenlijk en waarom alleen maar 1 groep onderzoeken ( weer die zielige asielzoeker die onmenselijk door Nederland behandeld wordt…………) tja, zet je toch aan het denken wie die opdrachtgever is of waar die particuliere giften dan vandaan komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s