Peace in our time!

Screenshot_20

(Door: trias politica)

Gisteren werd de Westerse wereld opgeschrikt door de brute moord, op klaarlichte dag, door twee moslim fanaten op een Britse militair b.d. in Londen. Zij slaakten daarbij de bekende Jihadistische kreet ‘Allah Akbar’ en waarschuwden ons, voor het oog van de natie, dat ‘we’ nooit meer veilig zullen zijn (‘you will never be safe, we will not stop fighting’). De Britse premier Cameron wist vervolgens niet hoe snel hij deze terreurdaad moest downplayen door de onmenselijke daad ook een verraad aan islam te noemen. Is er een tweede Chamberlain opgestaan in Engeland?

Cameron sprak tijdens een bezoek aan Parijs, geflankeerd door de socialistische president van Frankrijk, François Hollande, onder meer de volgende woorden:

“Dit was niet gewoon een aanval op Groot-Brittannië en de Britse manier van leven; het was ook verraad aan de islam en de moslimgemeenschappen die ons land zo veel geven. Er is niets in de islam dat deze werkelijk verschrikkelijke daad rechtvaardigt.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, lafheid, landverraad, Naïviteit. Bookmark de permalink .

4 reacties op Peace in our time!

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Cameron is de Chamberlain van de 21e eeuw.
  http://tinyurl.com/3z6csvp

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ja, prima artikel van Trias Politica. Alleen….We wéten het inmiddels al. Al die feiten zijn al x-aantal maal de revue gepasseerd. Zelfs Chamberlaine wel, denk ik. In ieder geval kun je over laatstgenoemde kort zijn, alle west-europese regeringsleiders van dit ogenblik zijn gewoon kleine Chamberlaintjes. Punt. En dan te bedenken, dat de generatie van onze ouders nog zó’n mond had over Chamberlain en dat zo’n stoethaspel ‘vandaag de dag'(jaren ’60-’70) nooit meer aan de bak zou komen in de politiek. Nee, nee. Ze moesten nú nog eens rond kunnen kijken…..
  Maar om terug te komen op het artikel in het algemeen: die feiten zijn dus bekend. Waar het om gaat is, een manier vinden om het al die blinden en dan in het bijzonder de hedendaagse Chamberlains afdoende aan het verstand te brengen. En hoe doe je dat als zelfs mega-rellen en slachtpartijen op klaarlichte dag niet blijken te helpen? _Om heel eerlijk te zijn, dààr had de èchte Chamberlain dan niet eens mee te maken, níet op eigen bodem….

  Like

 3. Hans zegt:

  Ondertussen kun je hier je geuzenshirt bestellen: http://shop.helpforheroes.org.uk/
  Ik heb er vast drie besteld anders loop ik straks steeds in hetzelfde…

  Like

 4. luckybee zegt:

  De enige wat deze iidioten moeten doen is de Koraan lezen en de a Hadith. Daar staat het der in dat het de islam is die dit befeligd en niemand anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s