Premier Cameron: aanslag Londen is verraad aan alle moslims (+ video-update!)

Screenshot_14

Er is niets in het islamitische geloof dat de brute moord op een Britse soldaat rechtvaardigt. De terroristische daad is dan ook een verraad aan alle vredelievende moslims die in Groot-Brittannië leven.

Dat heeft de Britse premier David Cameron donderdag gezegd tijdens een persconferentie in London.

De Conservatieve premier zei daarbij wel dat geen enkel geloof ter wereld zo vaak wordt misbruikt om te moorden als de islam, ‘het zou absolute onzin zijn omdat te ontkennen,’ zei Cameron.

Prioriteit

Het aanpakken van deze fundamentalistische terreur blijft dan ook de hoogste prioriteit. Ook de moordenaars van de Britse soldaat zullen daarom met grootste zorg worden berecht.

Cameron had een speciaal dankwoord voor de vrouw die op de moordenaars inpraatte totdat de politie kwam. ‘Ze zei tegen de mannen dat ze de oorlog die zij in het hoofd hebben nooit zullen winnen. Op dat moment sprak die vrouw namens ons allemaal,’ zei Cameron lovend.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering. Bookmark de permalink .

29 reacties op Premier Cameron: aanslag Londen is verraad aan alle moslims (+ video-update!)

 1. marijke zegt:

  Boy o boy mag ik een teiltje

  Like

 2. wim van rooy zegt:

  De islam wordt niet misbruikt, hij wordt gewoon gebruikt.

  Like

 3. Roelf-Jan zegt:

  Die zogenaamde vredelievende moslims zijn het (willig) instrument van de islamitische beulen en moordenaars.

  Like

 4. Wim Shalom zou jij zo vriendelijk willen zijn om je emailadres te willen sturen? Bert heeft mijn emailadres

  Like

 5. Marc Bouwman zegt:

  Hoe is het mogelijk? Die Cameron is buitengewoon gevaarlijk. De koran doet niets anders dan oproepen tot moord jegens niet-moslims. Die slager beroept zich juist op de koran, met name soera 9, waarin tot moord op niet-moslims word opgeroepen.

  De bewering van Cameron dat “niets in het islamitisch geloof de moord op een Britse soldaat rechtvaardigt” is een uitgesproken leugen!

  Cameron gedroeg zich al eerder laakbaar, toen hij twee maanden terug de EDL beledigde en zwart maakte. Hiermee onderschreef hij, mijns inziens, de illegale arrestatie van Tommy Robinson, leider van de EDL.

  Die man moet weg. Hij begrijpt niet dat hij het is die, met zijn uitspraken en handelwijzen, verraad pleegt jegens het Engelse volk, en de niet-islamitsche volken in het algemeen.

  Like

 6. Die cameron toch; jammer dat het zijn schoonzoon niet was. Kijken wat hij dan zegt!

  Like

 7. friki zegt:

  Er is niets in de islam die deze werkelijk verschrikkelijke daad rechtvaardigt, dat zegt Cameron o.a.
  Hij kan niet anders, want de infiltratie is al een feit in alle regionen van het establishment. De EU en de samenwerking met de Arabische landen spreken boekdelen.

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Cameron is laf. http://tinyurl.com/3z6csvp

  Like

 9. gielah zegt:

  Onzin natuurlijk!
  Vanmorgen, op een gesprekskring, zat ook een dame te beweren dat ´dit natuurlijk extremisten geweest zijn..´. Toen ik beweerde dat deze twee slagers geheel conform de islam en de koran gehandeld hebben, loensde zij mij wat bozig toe, want kennelijk meende ook zij dat de islam persé haar door de media en de kerken bedachte imago van ‘goed’ en ‘de vrede dienend’ moest behouden.

  Ik sta elke keer weer versteld hóe goed de indoctrinatie gewerkt heeft!
  Hoeveel decennia zullen we nodig hebben om dit soort hersenspoeling weer uit de mensen te krijgen?

  Like

 10. Geert zegt:

  Cameron, jij hebt het Britse volk verraden en ook jou voorgangers door je land vol te laten lopen met dit soort figuren. Eigenlijk ben je het zelfde als die islam zwakzinnige.

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Natuurlijk! “Een verraad aan alle vredelievende moslims….”Dat moest er meteen wel weer even bij. Laten we net doen, alsof er één van hèn is afgeslacht door een toevallig doorgedraaide ‘Broeder’.Het slachtoffer was toevallig wel een autochtoon, een militair, bereid zijn leven te geven voor zijn land! Nu heeft hij het moeten oferen door een volstrekt zinloze moord. Maar Premier Cameron is net als zijn overige europese collegae: Doodsbang om zijn ‘goedmensenaanzien’ kwijt te raken. Rutte, Merkel of Hollande hadden het tenslotte niet anders ingekleed.Alles goed en wel, maar als ze van nu af aan die moslims, vredelievend of niet, niet beter in de gaten gaan houden en scherper corrigeren, dan zul je zien, dat dit soort incidenten hand over hand gaan toenemen met als eindresultaat een complete burgeroorlog, daar helpt geen ‘vredelievende moslim aan!’ Wereldleiders, bezin jullie voor het te laat is!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Hebt u die Londense janet ook gehoord? Heel die slachtpartij had niets met de islam te maken ondanks dat het uitschot steeds stond te schreeuwen allah akbar of iets in die zin.
   Hopelijk plaatsen ze een galg op een plein in Londen en laten ze die vuiligheid lekker bengelen zodat iedereen eens kan gaan kijken naar barbaarse vuiligheid die vergiftigd waren van waanzin én geweld omdat hun pedofiele voorbeeld ze dat voorgeschreven had.
   Als onkruid in het gazon zit besproeien we het, als barbaars krapuul tussen beschaafde mensen loopt dan zouden wij daar niet mogen tegen optreden en uitroeien, althans toch de natte droom van die achterlijke zwaar dementerende uitgerangeerde idioten liggend in de diverse regeringen/parlementen én EU gedrocht.
   Tussen nu en einde 2016 zal die achterlijke smeerlapperij uitgeroeid worden en verdreven zijn uit Europa wat die achterlijke zwaar dementerende uitgerangeerde idioten daar ook mogen over denken want de smeerlapperij komt ons de strot uit net zoals ons dat EU gedrocht de strot uitkomt.

   Like

   • Anneke zegt:

    Is het niet de bedoeling dat wij (autochtone) burgers op de vlucht slaan ??? Hopen de (psychotische) mafketels uit Brussel, Den Haag en London dit niet stil in hun ver-ijsde/versteende hart ???

    Like

 12. Theresa Geissler zegt:

  5e regel van boven: oferen moet natuurlijk zijn offeren.

  Like

 13. Jean zegt:

  Hoe komt het toch dat al die verraders van onze westerse cultuur zo gehecht zijn aan die achterlijke idiote gewelddadige waanzin islam genaamd?
  Is hun wat beloofd?
  Weten ze dan heden ten dage nog steeds niet dat moslims NOOIT te vertrouwen zijn?
  Zien ze geen wereldnieuws waar dagelijks op te zien is dat er weer honderden mensen het leven verloren hebben a.g.v. dat achterlijk barbaars geweld gepleegd door barbaren zonder normbesef, helemaal zot gemaakt door die soepjurken in die mosselketen?
  Hoelang denken ze nog verder te gaan met die barbarij ons door de strot gedramd door uitgerangeerde zwaar dementerende idioten? De limiet is anders reeds overschreden, nog liever oorlog tegen die smeerlapperij dan er één seconde rekening mee te houden.

  Like

 14. Vrij eenvoudig, Het Linkse gedachtegoed herkent heel veel van hun ideologie in de Islam.
  Daarom ondersteunen ze de Islam. Hetzelfde deed Hitler. Links heeft alleen nog steeds niets geleerd van Iran. De Islam duld geen andere ideologie naast zich. Dezelfde fout maakt de Linkse kerk. Ook die hoor je niet terwijl er honderdduizenden broeders en zusters afgeslacht worden in naam van de religie Islam. Ook de Linkse Jood maakt deze fout. Een islamist ziet echt niet of er een linkse Jood voor de loop van zijn geweer staat. Het enigste wat hij weet is “De Jood moet dood”.

  Like

 15. Ik hoop dat we samen nu een andere kijk op dit soort volk gaan krijgen..
  Want een man in uniform die op deze manier zijn dood in moet gaan is met geen worden te beamen .
  Met een kapmes in stuken hakken, Engeland moet ze allemaal er uit flikkeren.
  zelfs die ht heilig boontje uithangen waar zij ook zijn..
  op deze aarde.
  Oprotten

  Like

 16. luckybee zegt:

  Premier minister Cameron heeft de Koraan nooit gelezen geloof ik, en vertrouwd op de leugens van de zgn moderate moslims, die hem dit voortavelt
  Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Wat de terrorist gedaan heeft heeft de toestemming van de Koraan en a Hadith.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Wanneer beginnen we met het sluiten van moskeeën? Want daar wordt wekelijks het monster islam opnieuw geboren en aangesterkt met opzwepende preken .Het monster wordt steeds brutaler en de dag komt met rasse schreden naderbij waarop een clash met de infiltrerende islam niet meer te vermijden is dankzij 30 jaar poco beleid.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Guusvelraeds 17.20u. Als iemand -Wilders bijvoorbeeld- dàt in de Kamer zou opperen, Guus, dan zouden de Goedmensen aldaar nog eerder gaan blèren, dan de moslims het zouden doen. Moskeeën sluiten, het idéé! Verschrikkelijk, wat een heiligschennis om daar zelfs maar van te rèppen! Halsema bracht ooit stíkkend van verontwaardiging uit: “Mijnheer Wilders, Die vrouwen worden door hun omgeving gedwongen, een hoofddoek óm te doen en nu gaat U ze weer dwingen,die hoofddoek àf te doen!” Nou ja, op dezelfde manier zie ik een andere goedmens -want zij is nu eenmaal vertrokken- in staat om verontwaardigd te happen: “Mijnheer Wilders, die mensen worden door hun omgeving al gedwongen, de meest verwrongen haatpreken aan te horen en nu gaat U ze weer dwingen, die verwrongen haatpreken níet aan te horen!” Tja, die arme moslims toch, wat ze ook doen, altijd zijn ze wéér de dupe van mannen als Wilders…..
   Hou toch op! De goedmensen graven hun eigen graf èn het onze 9wat erger is) maar zelfs met alle gebeurtenissen van de laatste dagen is het ze nóg niet aan het verstand te peuteren!

   Like

 18. Achille zegt:

  Wanneer beginnen wij met te stoppen onze (blijkbaar) wederzijdse haat en agressie weer terug te sturen? Al eeuwen trapt de ‘burger’ erin. Zich tegen elkaat laten opzetten door slim in elkaar gedraaide leugens. Te complex om geheel te doorzien. Wie ‘het’bedacht heeft en hoe delijnen ook precoes lopen/ Stop met Haat te voelen in JOUW EIGEN hart tegen iemand anders. Dáár ligt de sleutel. In het rad van ‘wedergeboorte’ heb je de ene keer de klus om de agressor te zijn en de andere keer het slachtoffer. Doorbreken van dat karma (simpel oorzaak en gevolg, voor de mensen die het té spiritueel vinden, karma is ook gewoon in jouw eigen leven wat je zaait- dat oogst je) dus, Doorbreken van Karma doen we alleen als we niet meer mee doen aan de oorlog in onszelf en zeker niet met de bedachte terroristenoorlog door regeringen ergens. (Poeh… best lang…)

  Like

 19. Anneke zegt:

  Cameron ga heel snel, dus rap, de boeken van Joel Rosenberg lezen en specifiek “De Twaalde Imam….”. Neem aan dat je deze schrijfstijl nog wel kunt begrijpen….als je je geweten activeerd…Alle (ietwat) andersdenkenden wordt een BRUTE afslachting toegewenst door de fanatieke – super middeleeuws denkende islamieten..Joden, chirstenen, seculiere personen e.a. worden vergeleken met APEN EN VARKENS. “Jijzelf dus ook, infantiel jochie Cameron….”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging….Zoals vele verstandige Europeanen beseffen eveneens vele Nederlanders dat….de multi-culturele samenvorming totaal is mislukt. De Multiculti droom is een brandende -, zeer heet geworden, oven. Een (figuurlijke) oven uit één van de concentratiekampen van WW-II. Europa, Afrika, Amerika en Azië…alle vier deze werelddelen zijn een hete (openlucht) oven geworden. De wereld is brandende…..èn HOE !!! ! !!!

   Like

 20. schnoebel zegt:

  Vervuld van verdriet ben ik. Het knaagt aan mij, iedere dag. Niet omdat ik bang ben de rest van mijn, hopenlijk nog lange, leven de islam te moeten ondergaan maar omdat ik vrees dat mijn toekomstige kleinkinderen geconfronteerd zullen worden met die godvergeten duivelse ideologie die hen extreem zal beperken in hun ontwikkeling. Die vrees van mij wordt gevoed in de wetenschap dat ik twee zonen op de wereld heb gezet die, hoewel zij beiden maatschappelijk een prima positie hebben bereikt, zij, ondanks het voldoende potentieel aan intelligentie, zich toch manifesteren als zijnde politiek correct. Een van hen woont momenteel in Londen. Jawel in (Notting Hill) het deel dat (nog) niet echt last ondervindt van de multiculturele invasie. Echter vandaag heb ik contact gehad met die zoon en hoewel ik zielsveel van hem houd begrijp ik zijn visie niet die hij en zijn vrouw delen met de opinie van Cameron. Ik zoek uiteraard de schuld bij mij zelf. Ooit heb ik mijn kinderen besmet met het linkse virus. Het virus dat ik denkelijk wel overwonnen heb. Maar nooit heb ik kunnen bevroeden dat zij, gezien de gevaarlijke djihadisten in Weseuropa, zouden kiezen voor het dhimmitude gedrag dat zij nu vertonen. Geïndoctrineerd vee, aldus bestempel ik hen. Erg, héél erg, maar ik kan niet anders.

  Like

 21. Theresa Geissler zegt:

  @Schnoebel 22.22u. Wat moet dit U, die zelf toegegeven heeft, niet zoveel te reageren, hoog zitten, dat U nu op deze treffende wijze hier uw hart lucht! Maak Uzelf niet al te veel verwijten, Schnoebel; fouten maken in het leven doen we allemaal en de vorming van je kinderen heb je nooit helemaal in de hand. Waarom niet? Omdat kinderen, als het goed is, géén robots zijn. Omdat ze de ‘waarden van de ouders nooit helemaal klakkeloos overnemen, maar altijd datgene erbij voegen, wat vanuit hen zèlf komt. En dat is maar goed ook. Hoe denkt U dat het generatieconflict ontstaat? Daardoor, toch zeker! En we krijgen er allemaal mee te maken, niet direct omdat we het zo ontzettend slecht doen, maar omdat we allemaal mènsen zijn.
  Het leven is niet volmaakt, maar prachtig ís het. Of dat kan het zijn.
  Uw zoon leert het meeste door eigen ondervinding. En daarvoor is een mens niet gauw te oud.
  Heel veel sterkte…..Schnoebel.

  Like

 22. Jan zegt:

  Cameron gaat vanaf augustus Al Qaida in Syrië bewapenen:

  Britain is prepared to send arms to Syrian rebels should peace talks set for June fail to bring about an end to the conflict, The Financial Times reported on Friday, citing UK officials.

  The EU ban on arming rebels expired Monday, paving the way for the UK to potentially send weapons to forces opposing Syrian President Bashar Assad.
  http://www.jpost.com/Middle-East/UK-ready-to-arm-Syria-rebels-if-peace-talks-fail-315069

  Een pot augurken heeft een hoger IQ dan Cameron (en Hollande)

  Als WO III uitbreekt is het in Syrië

  Like

 23. Jan zegt:

  Cameron tilt verraad naar geheel nieuw niveau:

  Cameron betaalt de Taliban £6.6 miljoen om niet aan te vallen als de Britten zich terug trekken.

  Taliban bribed not to fight in run-up to withdrawal of British troops from Afghanistan
  http://www.express.co.uk/news/uk/404307/Taliban-bribed-not-to-fight-in-run-up-to-withdrawal-of-British-troops-from-Afghanistan

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s