VIDEO´S: EDL protesteert in Woolwich en wordt aangevallen door de politie

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Overheid, Terrorisme. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO´S: EDL protesteert in Woolwich en wordt aangevallen door de politie

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Let maar op, we krijgen nog veel meer islamitische rotzooi, tenzij snoeihard wordt ingegrepen door ronselaars/bekeerders/imams en hun achterban te denaturaliseren en uit te zetten en moskeeën te sluiten. Want dat zijn, en dat is in de afgelopen jaren bewezen, regelrechte broeinesten van TERREUR. http:/tinyurl.com/7rysh7v
  http://tinyurl.com/6ed8jyh

  Like

 2. Tiny zegt:

  En wat beweert nu hier en daar de leugenachtige MSM daarover vandaag? Teiltje of een badkuip nodig? Ik ga wel naar buiten het regent, kan het direct wegspoelen.

  Like

 3. jowitteroos zegt:

  ..De politie zal hier wel eerder aanwezig zijn geweest dan de 20 minuten nadat de man vermoord was door een allah hu akbar schreeuwende KL..th..ter…………..zo zie je maar weer waar de prioriteiten liggen……………………..

  Like

  • Tiny zegt:

   Klopt wel, maar die dragen geen wapens in UK. Ze moesten wachten op de special forces.
   Ik dacht dat ze ondertussen wel een wapenstok hadden, maar kan me vergissen. Gewoon met dat ding erop los slaan, waarvoor zijn ze anders bij de politie als ze de veiligheid niet kunnen waarborgen.

   Like

 4. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2013/5/Premier-Cameron-aanslag-Londen-is-verraad-aan-alle-moslims-1262893W/

  En het ‘goedpraten, dit heeft niets met de islam te maken’ is al begonnen.

  Cameron doet de aftrap. Dagen zullen we iets dergelijks horen:

  De Conservatieve premier zei daarbij wel dat geen enkel geloof ter wereld zo vaak wordt misbruikt om te moorden als de islam, ‘het zou absolute onzin zijn omdat te ontkennen,’ zei Cameron.

  Als er honderden aanslagen komen, dan maken die allemaal ‘misbruik’ van de islam.

  ZeLf heeft de islam nooit SCHULD.

  “Wie het vatten kan, die vatte het”.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Luister, optreden tegen extreem-rechtse bewegingen zou alleen maar goed zijn als de politie in gelijke mate optrad tegen andere oproerkraaiers -moslims, bijvoorbeeld- en dat dóet ze niet. Sterker, naar de recente berichten te oordelen laat ze zelfs militairen afslachten op straat door compleet doorgedraaide jihadisten! Maar er wèl bij zijn als een tegenbeweging, ook al staat die toevallig te boek als extreem-rechts, van zich laat horen, dat deugt natuuriljk niet . Dat lijkt sterk op meten met twee maten, waarbij het de bedoeling is, dat de autochtone bevolking het hoofd buigt voor de moslim-gekken. Dus toch ook weer in dit verband: Islamisering! Sorry, Londen maar tegen díe achtergrond wordt het wat moeilijker om je tegenover zo’n actie als van de EDL op te stellen. Ze kunnen nog zo extreem en fout zijn, maar behandel eerst hun islamitische tegenstanders maar eens op dezelfde manier, dan praten we verder.

  Like

  • Hans zegt:

   De EDL IS NIET EXTREEM RECHTS. Hoe kom je daar nou bij? Volgen jullie hier ook al het stempel wat Labour op deze beweging gedrukt heeft?
   En “extreem en fout zijn”????????
   Waarin fout?
   Ik moet de eerste moslim nog zien die onthoofd is door de EDL
   Verder is de EDL niet racistisch, tenzij je moslims tot een ras verklaart.
   Post hier eens één voorbeeld waarin de EDL buiten zijn boekje is gegaan.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Hans

    Ga niet zo tekeer man. Dat weten we hier toch ook wel!!! Ik heb alleen een filmpje overgenomen. Typ maar in in de zoekbalk rechts “EDL” en je ziet hoe ik over de organisatie denk (nog afgezien van het logo van de EDL in de rechter zijbalk!!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Hans 14.16 Sorry. Misschien te sterk uitgedrukt. Ik weet er verder ook erg weinig van af, al kan ik wel stellen dat ze zó te boek staat en dat de goegemeente nu eenmaal erg snel op haar achterste benen staat bij rechtse bewegingen.Maar ik stel óók dat dat nu geen prioriteit heeft en dat ze eerst de moslims maar eens op eenzelfde consequente manier moeten gaan tegenhouden vóór ze met een beweging als de EDL beginnen Daar is niet veel tegen te zeggen,toch?.

    Like

 6. W. de meerenpaal zegt:

  Om de bevolking een rad voor ogen te draaien zullen de Politiek Correcten blijven beweren dat het allemaal niets met de Islam te maken heeft, ook al schreeuwen de daders van de daken dat zij dit in naam van de Islam doen om in hun strijd tegen de ongelovigen rechtstreeks naar het paradijs te gaan om met een eeuwige erectie met hun 72 maagden verenigd te worden, zoals hun profeet zijn strijders beloofd heeft. Dezelfde profeet die beweerde: “Ik heb overwonnen door middel van terreur”. In interviews met Moslims over de gewelddadigheden van fundamentalistische Moslims tegenover niet-Moslims wordt de Moslim door de Politiek Correcten nooit of te nimmer erop gewezen of ondervraagd over de vele controversiële teksten uit de Koran of de Hadiths, die de niet-Moslims als Kafirs beledigen, vernederen, demoniseren en met geweld bedreigen. Deze teksten rechtvaardigen en zetten de fundamentalisten aan om geweld tegen niet-Moslims te gebruiken. Na elke bloedige en beestachtige aanslag wordt er alleen maar wederom de nadruk op gelegd hoe vredelievend de Islam is. Zo hoeven Moslims zich nooit te verantwoorden voor de gewelddadige teksten van hun “heilige” geschriften.
  Met hun morele grootheidswaanzin sluiten de extremistiche Politiek Correcten moedwillig hun ogen hiervoor en gaan verder met hun tactiek om weer kost wat kost de misdaden van fundamentalistische Moslims te bagatelliseren met het zogenaamde verraad tegenover de Islam, sociale achterstand, racisme, slechte huisvesting, werkeloosheid etc. om zodoende de verantwoordelijkheid weer bij de autochtone bevolking te leggen. Islamofobie en racisme wordt door hen als chantagemiddel gebruikt om nooit inhoudelijk op de controversiële aspecten van de Islam in te hoeven gaan en dat komt de Moslims en de Politiek Correcten enorm goed uit. Politiek Correcten hebben al hun integriteit verloren en staan nu synoniem voor pathologische leugenaars en sociopathische hypocrieten.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Ik vraag me af hoe die politiek correcten zich gaan gedragen tijdens de te verwachten burgeroorlogen.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt: 23 mei 2013 om 13:33

  Theresa, deze partij is zoiets als de partij van Wilders, daar kun je voor of tegen zijn, ik ben VOOR! Maar als jij tegen bent, heb ik daar niets op tegen, ieder zijn eigen partij.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Avidia 3.31u. Nee, hoor ik bèn er niet op tegen. Ik weet alleen , zoals gezegd, weinig af van die EDL en ja, dan is het met een voorlopig oordeel: Wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als de eerste beschrijving die je er over tegenkomt blèrt van: extreem-rechts etc. dan ben je geneigd, te zeggen, ja, daarmee moet je terughoudend zijn, want die zijn bijvoorbeeld ook vaak helemaal niet vrouwvriendelijk, ik zeg maar wat. Je gaat niet de ene groep vrouwenhaters inruilen voor de andere, zeg nou zelf. Maar ik heb ook gezegd: Extreem-rechts is weliswaar niet zo’n beste zaak, maar het heeft nu geen prioriteit. EERST consequent tegen de Islam optreden, vóór je demonstraties van extreem-rechts gaat aanpakken. Als jij, die de EDL beter schijnt te kennen, beweert, dat het zo erg niet is, dan geloof ik dat direct en dan zeg ik: Oké ik zat er naast.Vergeet dat van de EDL maar en laat ze zonder meer demonstreren. Wat de Britse politie dus weer niet deed, maar dat is bepaald niet jouw of mijn schuld. Ik stelde HOE DAN OOK: Laat die EDL in eerste instantie demonstreren.
   Het is immers nooit te laat om nieuwe inzichten op te doen. Dat kan óók hier op de site. Wat de één toevallig niet weet, kan de ander hem bijbrengen. Worden we allemaal wijzer van.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s