De tijd dringt: links én rechts moeten radicale islam aanpakken

Screenshot_34

Ook minister Asscher bezocht de Haagse Schilderswijk

(Door: Afshin Ellian)

Nederland wordt geregeerd door twee seculiere partijen. Deze partijen zijn bij uitstek geschikt om de problematiek van de radicale islam in welke vorm dan ook aan te pakken. De tijd van ontkennen, ontkennen, ontkennen is voorbij.

Shariawijken bestaan niet. De islam bestaat niet. Kapmessen en jihadisten in Londen bestaan niet. U, als lezer, bestaat niet. Lodewijk Asscher bestaat wel. Allaho Akbar, weg met alles wat niet bestaat!

Asscher, de minister van Sociale Zaken is ook belast met de integratie van immigranten. Een mooie combinatie: economie, uitkeringen en immigranten.

Hij bezocht naar aanleiding van de berichtgeving in dagblad Trouw over de salafistische enclave in Den Haag, de Schilderswijk.

Intolerantie

Wat heeft het ministeriële bezoek aan de Schilderswijk opgeleverd? Waarom was Asscher daar?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Islamisering, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Salafisten. Bookmark de permalink .

18 reacties op De tijd dringt: links én rechts moeten radicale islam aanpakken

 1. G.Deckzeijl zegt:

  Lodewijk Asscher is met hetzelfde pro-moslimsop overgoten als Job Cohen.
  Die zie ik van z’n levensdagen niet in actie komen tegen het groeiende leger tapijtvreters.
  Theo van Gogh zei eens over Cohen dat ’t een jood is die je makkelijk om een boodschap
  kan sturen. Lees maar eens wat Theo in z’n laatste column “Onze burgemeester” van 29 okt 2004 schreef. http://www.theovangogh.nl

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Asscher de man is ziende BLIND !!!

  Like

 3. Anneke zegt:

  De politiek rechter-flank is al decennia buiten bedrijf. Vanaf de jaren-70 (20ste-eeuw) wordt dit land bestuurd door de socialistische naams-christenen èn de socialistisch democraten…..Voornamelijk het CDA en de PvdA hebben aan het NL- roer gestaan!!!/!!! Helaas, maar hun navigatie-systeem is nooit functioneel geweest en het land is terecht gekomen in een totaal fatale koers. “Vaarwel……NL” !!!/!!!

  Like

 4. G.Deckzeijl ben het eens met je. Nu is de vraag zal de Nederlandse regering Afshin’s waarschuwing te harte nemen? ben bang van niet. Kwestie van afwachten wanneer het hier losbarst. Maar dan in alle steden tegelijk.

  Like

 5. Roni Thome zegt:

  Vergeet het maar!. Anno 2013 zitten dezelfde soort bange schijthopen in de regering en Tweede Kamer als in regering De Geer van mei 1940. Als puntje bij paaltje komen, wordt regering Rutte II een ‘regering in ballingschap’. Met een verschil!… Ze gaan niet per onderzeeër naar Londen. Zij gaan eerder als Business Class VIP naar Zurich of Genève om daar het geld (petro-dollars) te collecteren dat Arabische matties uit Saudi Arabië en de Emiraten hadden gedoneerd als teken van jarenlange trouwe dienst. Als Zwitserland niet veilig is, dan gaat de poen naar de Cayman eilanden en zijzelf naar een tropische paradijs. Dat geldt zeker voor PvdA. Viezerik Samsom en zijn maat Lodewijk Asscher weten de weg. De moderne geschiedenis kent de naam Asscher als een naam die in hecht verband staat met laten van ‘het voetvolk’ in de kou.

  Like

 6. henk schroemges zegt:

  Ben er 100% van overtuigd dat als in ons land een commissie zoals voorgesteld door dhr.. Ellian wordt ingesteld en rapport uitbrengt dat de hele 2e kamer alweer -voor de 100 duizendste maal geschokt zal zijn. Doch komen met een oplossing? ho maar, dat is nu weer net iets te veel gevraagd van de veelal politiek correcte , laffe landverraderlijke types zowel in de 2 kamers als in de rest van het land!
  Dus blijven wachten maar op toestanden zoals b.v. in Syrie en vele Afrikaanse staten.
  De uiteindelijke oplossing zal toch moeten komen van de massa kiezers en niet kiezers die aan den lijve ondervinden wat er feitelijk aan de hand is.
  En daarna kan dan heel wegkijkend, goedgelovig en buigend Nederland terecht geschokt zijn.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Wat te beginnen met een regering die a) alle berichten vanuit het buitenland naast zich neerlegt b)alle signalen vanuit eigen land naast zich neerlegt en c)als ze echt niet anders kunnen met een half oog even ergens kijken en vervolgens laten weten DAT ER GEEN MOSLIMPROBLEEM IS?!
  Afshin Ellian zegt terecht: de regering bestaat uit twee seculiere partijen, die het samen kunnen en moeten aanpakken. Hij zegt, eveneens terecht, er moet een commissie worden gevormd. Allemaal waar, maar ziet iemand het kabinet Rutte II al iets in die richting doen? Ik namelijk niet.
  En waarom niet, daar kun je alleen maar naar raden. Honderdduizend speculaties hebben we al gemaakt over hoe die ‘goedmensen’denken, maar hun houding blijft, zeker in deze dagen en met al die berichten vanuit Zweden en Engeland, stoïcijns en totaal onbegrijpelijk!
  Je kan er wel wrange geintjes over blijven maken, dat ze massaal gedrogeerd zijn en zo, maar er komt een punt dat het geen geintje meer is. WAT MANKEERT ZE?

  Like

 8. Q zegt:

  Toch aardig dat Elsevier in de reacties het volgende laat staan

  urbanus 11:44
  Het is al te laat. Een bloedige confrontatie is in de meeste Europese landen niet meer te voorkomen.

  Linkse politici/journalisten/rechters etc. zullen blijven ontkennen, omdat ze geen gezichtsverlies willen lijden. Ze zullen de schuld in de schoenen van het gewone blanke volk (extreem rechts in hun optiek) proberen te schuiven.

  Daarom had Breivik gelijk. De enige weg naar herstel is gelegen in de uitschakeling van de interne (blanke) vijand.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Zoals ik reeds in 2006 schreef:

  “Als het over — (Een gedeelte van! Er zijn ook goeie!) — onze Rif-Marokkanen gaat, dan is er, ben ik bang, slechts een enkele remedie voor de naïviteit: een paar jaar ervaring doen hetzij als agent in bepaalde wijken van grote steden, of als treinconducteur op bepaalde lijnen, als taxichauffeur, slotenmaker, ambulance-medewerker, receptioniste, onderwijzer(-es) in bepaalde wijken van de grote stad. Je hoeft maar een keer een paar agressieve Marokkanen van dat slag voor je neus gehad te hebben om te weten wat ik bedoel.”

  Goed idee inderdaad om de ervaringen die dit soort mensen “op de werkvloer” opdoen eens in kaart te brengen via een zware commissie.
  Maar de reactie is voorspelbaar: “Erger dan gedacht, kabinet geschokt.”
  En daar blijft het dan bij.

  Like

 10. Frans Brassens zegt:

  Nederland heeft op 12 september 2013 zijn BEULEN gekozen!

  Die oproep in Elsevier van Afshin Ellian aan de slapende Nederlandse overheid is uiteraard volkomen terécht! Wat dóet men daar toch in Den Haag? Waar is men mee bezig?

  Van beide levensgrote (en levensbedreigende) gevaren, de graaiende, corrupte en fascistische E.U. én de steeds brutaler, veeleisender, intoleranter, opdringender en beestachtiger wordende islam, wordt weggekeken.
  Sterker nog: Beide uiterst kwalijke en schadelijke zaken worden gesteund, gepromoot, gepamperd en men speelt er de slaaf van.
  Constant wordt toegegeven aan absurde eisen van beide. Waarop nieuwe eisen volgen.
  Constant worden bedrog, arrogantie, leugens, misdaden (en maak het rijtje maar langer) veronachtzaamd, gebagatelliseerd, vergoelijkt.
  Ze hebben daar in Den Haag begrip en ontzag voor alles wat grandioos VERKEERD is.

  Maar zich bekommeren om het Nederlandse volk, het échte Nederlandse volk, is er niet bij.

  Het is alsof al die schertsfiguren in het kabinet en in de Tweede Kamer gehersenspoeld zijn, blind gemaakt, doof gemaakt.
  Of is men daar zo laf en vooral dom, omdat men niet beseft dat ook zij slachtoffer zullen worden van de islam? Tenzij ze zich bekeren tot die ideologie, zoals de gemoslimde autochtone mol die eerder in de PVV was geïnfiltreerd….
  Dat Haagse zooitje wordt nu nog als ‘nuttige idioten’ beschouwd, maar ze zullen hun vet nog krijgen als ze zich niet bekeren tot kennisname en nadenkendheid.
  Zijn ze daar nu écht zo onnozel? Of denken ze daar, door óns op te offeren aan de E.U. en de bedreigende islam, gespaard te blijven? Wat dat laatste betreft, dan kennen ze de versteende eeuwige koran èn de geschiedenis niet, dan hebben ze ook geen énkel psychologisch inzicht.

  Door zó onnoemelijk dom, kortzichtig, kennisloos te zijn gedragen zij zich als regelrechte misdadigers. Medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid, op de keper beschouwd.
  Die schandelijke Haagse lieden horen voor een tribunaal te komen, berecht te worden, zwaar gestraft te worden.

  En ‘het volk’? Dat slaapt weer, op een gelukkig groeiend aantal na. Maar het dóet niets.
  Het denkt nog altijd dat het vólksvertegenwoordigers heeft gekozen.
  Het beseft niet dat ze hun BEULEN hebben gekozen!

  Like

  • Anneke zegt:

   Het volk heeft totaal NIETS te zeggen; beste Frans. Het volk slaap absoluut niet, maar staat feitelijk met de rug tegen de muur. Stemmen worden niet serieus genomen, onmogelijk…want…: De politiek is al decennia / ‘eeuwen’ in handen (GIF-klauwen) van de financieel-economische high-society elite. Diegenen die de NWO in hun gedachten/dromen hebben. Die Nwe. Wereld Orde moet en zal er komen; kost wat het kost. En het kost de gehele mondiale maatschappijen inmiddels HEEL VEEL….”Een peperduur prijskaartje bungelt aan die high-society elite fantasieën”.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Dat is me allemaal maar al te zeer bekend Anneke. Ik schrijf daar dan ook op andere plaatsen zeer regelmatig over.
    Maar in één ding ben ik het niet met je eens:
    ‘Het volk’ slaapt grosso modo wél, op de wakkere anti-EU en anti-islam mensen na en die groep groeit, gelukkig.

    Deels komt die slaperigheid door desinformatie en misleiding, maar de hoofdoorzaak is ongeïnteresseerdheid. Waarbij ook een stuk gemakzucht om de hoek kijkt.
    Zolang het niet ál te erg wordt. ‘gelooft men het wel’.

    Als men zich eens verdiepte in de betreffende zaken of zou luisteren naar mensen die er het fijne van weten, zou men een stándpunt kunnen innemen, en niet bijvoorbeeld zómaar wat stemmen, maar wéten waar een partij voor staat -in de !praktijk! dan-.

    Overigens, zelfs de ‘wakkeren’ laten zich voor een deel neppen.
    Bijvoorbeeld door zich te laten verleiden door de diverse corrupte staatsmedia en door mogelijk gemanipuleerde polls, om ‘strategisch’ te gaan stemmen.
    Met desastreuze gevolgen, zoals we weten.

    Like

 11. R.Paulus zegt:

  Brassens

  Waaruit bestaat het echte Nederlandse volk? Is mijn Italiaanse mamma die hier al 70 jaar woont geen echte Nederlandse? Is de indisch-Nederlandse oma van Geert Wilders soms geen Nederlandse? Wie bepaalt op welke criteria wie echt is en wie namaak? Ben benieuwd.

  Like

  • Jade zegt:

   Ik zou zeggen, iedereen die Nederland wil omtoveren tot een islamitische
   staat is geen echte Nederlander, ondanks verstrekte paspoorten.
   Daarnaast heb je ook nog een grote groep landverraders, die welwillend
   meewerken aan de vorming van zo`n staat, vanwege de oliebelangen.

   Like

 12. Frans Brassens zegt:

  Ik vrees, Paulus (12:12), je te moeten herkennen als iemand uit de linkse hoek.
  Je redeneertrant is er in ieder geval naar.
  In plaats van te beseffen wat iedereen met gezond verstand beseft bij zo’n uitdrukking, probeer jij mij op zijwegen te leiden.
  Dat lukt hier niet, Paulus. Op dit blog publiceren alleen maar intelligente mensen en soms trollen.

  Like

 13. Jade zegt:

  @Frans Brassens 25 mei 2013 om 11:15
  Ijzersterke reactie, Frans.
  Ze zijn compleet geschift geworden in Den Haag.
  Toch vinden zij zelf dat ze goed bezig zijn…
  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2013/05/rutte-dit-kabinet-is-beste-sinds-woii

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Ja Jade, dat Rutte-figuur is er me een. Ik las dat bericht al op een andere plaats. Lachwekkend en triest tegelijk.

   Elders schreef ik om 16:35 er het volgende over:

   “En puber Rutte maar lachen bij alle ellende in Nederland.
   Hij vindt zijn ‘eigen’, Nederland afbrekende, shit-kabinet het allerbeste sinds de Tweede Wereldoorlog. Heus, dat zéi die lul.
   Een bewijs temeer dat we in die incompetente leugenaar te maken hebben met een zuiver geval van negatief autisme, gekoppeld aan narcisme: zelfverheerlijking.
   ‘Eigen roem stinkt’ zeiden we vroeger. En dat zeg ik ook nu, al is er van ‘roem’ natuurlijk geen enkele sprake.

   Rutte is daarbij nog erger gestoord dan alleen maar autistisch en narcistisch. Zeer schadelijk voor Nederland. Misdadig zelfs.
   Hij moet maar zo spoedig mogelijk worden opgepakt en behandeld in een gesloten inrichting als je het mij vraagt, om nóg erger te voorkomen.
   Wat mij betreft samen met zijn kabinetsleden, want ook daarin zijn uiterst ‘merkwaardige’ figuren te vinden van wie ik me afvraag of ze wel beschikken over een normaal denkvermogen én over integriteit, betrouwbaarheid”.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Frans Brassens 18.38. uur, op 25/5. Geheel mee eens. Maar beste Frans, ik vrees voor de andere psychiatrische patiënten, dat RUTTE ze nog GEKKER maakt dan ze al zijn!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s