Gedenkteken wijkt voor haatzaaiers

Screenshot_33

Een Joods herdenkingsteken aan de Paul Krugerschool aan de Fisherstraat in Den Haag wordt uit angst voor vernieling door moslims niet geplaatst. Islamitische buurtbewoners zouden bezwaar hebben gemaakt tegen een gedenksteen.

Dit blijkt uit een brief van de 55-jarige Debbie Zoutendijk uit Wassenaar die zij aan de Haagse gemeenteraad heeft gestuurd. Aanleiding voor het schrijven van de verontwaardigde Zoutendijk is een incident dat op 4 mei zou hebben plaatsgevonden in de voormalig Joodse school in Den Haag, waar een aantal lezingen over de oorlogstijd van het lyceum werd gehouden.

Zoutendijk bezocht het project Open Joodse Huizen. De vrouw merkte na de voorstelling op dat er helemaal geen gedenkplaat aanwezig was bij de Paul Krugerschool, waar in de oorlog Joden zijn weggevoerd. Ze vroeg uitleg aan een docente, die haar vertelde dat ’de school wel met een ontwerp bezig was geweest, maar dat zij toch van de gedenksteen afzagen’. Dat besluit is genomen nadat men uit ’de buurt’ geluiden had vernomen dat zo’n plaquette door de overwegend islamitische buurtbewoners niet geaccepteerd zou worden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Dhimmitude, Holocaust, Islam, Islamisering, Joden, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, politici. Bookmark de permalink .

4 reacties op Gedenkteken wijkt voor haatzaaiers

 1. Tistochwat zegt:

  “Islamitische buurtbewoners zouden bezwaar hebben gemaakt tegen een gedenksteen”

  O ja? Nou en?
  Geef die lui maar weer hun zin; de Nederlander heeft tóch niets meer te vertellen in zijn ‘eigen’ land.
  Het gaat van kwaad tot erger…
  Je kunt in dit land het best een moslim zijn; of nog beter: een islamitische crimineel met een uitkering en een brutale agressieve grote bek.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  In een “”echt fatsoenlijk”” land zouden ze de bezwaar makende moslims er meteen uit sodemieteren. Bevalt het niet, je weet waar je vandaan komt. Maar ja, we zijn met handen gebonden aan EU regelgeving en ander fraais. Althans daar wordt steeds weer mee geschermd. De geïmporteerde grootverbruiker van ons sociale stelsel heeft gisteren geen bijdrage geleverd, zal dat vandaag niet doen en morgen nog veel minder. Ik kan het niet vatten dat het plaatsen van een Joods monument problemen oplevert en van Aartsen weigert antwoord te geven omdat de boze brief hierover gericht was aan het gemeentebestuur. Hebben leden van de politiek correcte elite nog wel een individuele mening? Denk het niet, dat kost hun subiet hun carrière.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s