Nederlandse regering: sinaasappels verbouwen is erger dan moord

Screenshot_29

Christenen en Joden zijn inferieur volgens de Palestijnse staatstelevisie

De Nederlandse regering stoort zich aan Israëlische producten uit ‘nederzettingen’ en wil die daarom apart gaan labelen. Dat is bijzonder.

In de eerste plaats weet iedereen dat de grotere Joodse woonwijken bij Israël zullen blijven bij een definitief vredesverdrag. Dat is door de bemiddelaar de VS toegezegd en door de Palestijnen zelf als realiteit onderkend, zo bleek uit de gelekte ‘Palestine Papers’.

Dat is ook niet gek, want Israël heeft een sterke juridische claim op de Westelijke Jordaanoever; het is in 1922 unaniem aan het Joodse volk toegezegd door de Volkerenbond – dus ook door Nederland. Artikel 6 van dat besluit bepaalt dat “Joodse nederzettingen aangemoedigd dienen te worden.”Dat besluit is nog steeds rechtsgeldig. Het gaat dan ook niet om ‘bezet gebied’ maar om ‘betwist gebied’.

En het is met twee maten meten – dus discriminerend – om alleen Israëlisch betwist gebied als zodanig te gaan labelen. Er zijn in de wereld nog ruim honderd betwiste gebieden, blijkt uit een lijst op Wikipedia. Dus waar blijft het labelen van producten de door Marokko bezette Westelijke Sahara en het door China bezette Tibet?

Maar toch stoort het de Nederlandse regering als Israël sinaasappels verbouwt in ‘nederzettingen’.

Dat is helemaal bijzonder, in het licht van het feit dat de Nederlandse regering zich niet stoort aan de Palestijnse oproepen tot geweld tegen Joden, onder meer op de Palestijnse staatstelevisie, of aan het betalen van salarissen door de Palestijnse staat aan Jodenmoordenaars.

Daar staat de Nederlandse regering zelfs volledig achter, want dat wordt betaald met Nederlandse ontwikkelingshulp.

Door:

Likoed Nederland

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

8 reacties op Nederlandse regering: sinaasappels verbouwen is erger dan moord

 1. Theresa Geissler zegt:

  Houd het er maar op dat de Nederlandse regering een klap van de molen te pakken heeft. Van de “Goedmensen-gekte-molen” om precies te zijn.
  Dat is een zeer ernstige psychische aandoening, die helaas nog niet één twee drie te genezen is, temeer daar wij over de oorzaak nog steeds gedeeltelijk in het duister tasten.
  Wellicht dat grondige analyse en dito onderzoek op den duur een deugdelijk vaccin voortbrengt -niets is onmogelijk- maar vooralsnog zitten de deskundigen muur- en muurvast.
  Zie het als een hardnekkig aids-virus.

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ik schaam mij voor Nederland, wat een blamage om Israel en de bewoners van de Westbank zo dwars te zitten.
  Regering kom met een werkbare oplossing voor het gehele conflict of hou anders je grote mond er zijn waarachtiger wel grote problemen die jullie hebben op te lossen!

  Like

 3. baksteen zegt:

  Is je wel eens opgevallen dat het de moslims blijkbaar eigen is om altijd alles om te draaien.
  Als er een uitdrukking op deze groep van toepassing is het wel die we vroeger op het schoolplein gebruikten: “Wat je zegt dat ben je zelf”

  Like

 4. daiyu-ninja zegt:

  ………………De Nederlandse regering stoort zich aan Israëlische producten uit ‘nederzettingen’ en wil die daarom apart gaan labelen……………………

  Stoorde ze zich maar eens aan die hufters in brussel en aan dat monsterachtige moslim en oostblok tuig.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Naar de daden van onze regeringen kunnen de moslims wel eens gelijk hebben;ze veroordelen altijd de verkeerde.Maar nooit de daders.

  Like

 6. Anneke zegt:

  Wat is NL een domoren-land geworden, zeg. Beseft men dan helemaal niet dat ALLE inwoners van het land Israel véél baat hebben van de export handel van (binnenkort) ge-etiketteerde producten ???/!!! De Israelische economie ‘draait’ stukken beter en stabieler, dan de Europese en Amerikaanse economieën. En….de economieën in Midden- en Oost Azië….”Dit is géén toeval…Fraanske Timmermans”.

  Like

  • Tiny zegt:

   Beseffen? Lijkt mij veel te veel gevraagd verder te denken als hun autistische tunnelblik veroorloofd. Zover ze al überhaupt in staat zijn ook maar iets te denken. Ze doen maar wat.

   Like

 7. J. de Witt zegt:

  de Quay, van Agt, van den Broek, van Bommel, Timmermans.
  http://www.valkhofpers.nl/een-donkere-spiegel
  het zit in de inktzwarte genen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s