VIDEO: Ingrid Carlqvist – “Elke keer als ze rellen schoppen, krijgen ze meer geld” – een nogal eerlijke verklaring voor de Zweedse onlusten

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Ingrid Carlqvist – “Elke keer als ze rellen schoppen, krijgen ze meer geld” – een nogal eerlijke verklaring voor de Zweedse onlusten

 1. Anti zegt:

  Hopelijk gaan we dit meer zien, het wegkijken en pamperen moet stoppen en kan alleen als wij het volk ertegen in opstand komen, de Islam en zijn volgelingen moeten uit Nederland verdwijnen zodat we ons mooie Nederland terugkrijgen en wij een stuk veiliger zijn.

  Like

 2. Hans zegt:

  Dat is hier ook, hoe groter de bek die ze hebben, en hoe groter de onvrede, hoe meer ‘activiteiten’, ‘begeleiding’ en sponsoring er plaatsvindt. Pvda baantjesmachines pur sang.
  Terwijl ze vragen, nee smeken, om de lange lat. En ze krijgen hem niet.
  Inrtussen is er voor onze bejaarden geen cent, die zitten, letterlijk, in de stront.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Een eerlijke EN nuchtere verklaring. Geld is toch altijd wat er uiteindelijk bij die lui achter zit, al proberen ze dat listig te verbergen achter zg. ‘hogere doelen.’ Bij die Hamas-wijven zag je dat al: je kinderen opofferen om tenslotte het verzekeringsgeld en dergelijke op te strijken.Dus waarom dan hier niet door middel van vernielingen? Toch maar allemaal eigendom van de Kafirs! (Oh nee, niet eens: Kafirs hebben het allemaal in leen van húllie!) De enige remedie is immers: Geen duimbreed meer toegeven, al dat tuig oppakken en de cel in en vervolgens het land uit! Maar ja, de man in de straat mag dat dan wel door hebben, peuter dat, de wetgevende- uitvoerende- en rechterlijke macht maar eens aan het verstand. Dan waren ze daar al een heel stuk verder. Net als hier, trouwens.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Wanneer hebben de Zweden eindelijk genoeg van de Socialistische regering? het is de hoogste tijd geloof ik.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s