Londen: moslimterroristen wilden vliegtuig met 300 passagiers opblazen

Screenshot_50

Een Boeing 777 van Pakistan International Airlines

Nog twee terroristen verstoorden vandaag David Camerons idylle met zijn aardige islamitische onderdanen. Terwijl hij gisteren nog zo mooi had gesproken, die aardige moslims nadrukkelijk een “verrijking” genoemd, die hij nooit zou willen vergeten. Hij wilde ondanks de beestachtige moord van Woolwich zijn verbond met de moslims door niets laten verstoren. Maar hier komen de volgende lastposten al, die de islam net zo “verraden” hebben als de twee anderen, de machetemoordenaars van 22 mei:

Twee passagiers van het Pakistaanse vliegtuig, dat in de namiddag door Britse gevechtsvliegtuigen naar de luchthaven Londen-Stansted werd geëscorteerd, zijn gearresteerd vanwege bedreiging van het luchtverkeer. De beide gearresteerde mannen van 30 en 41 jaar zouden een ruzie zijn begonnen met de cabinepersoneel en gedreigd hebben het vliegtuig op te blazen.

Daarop zou de crew vluchtkapitein Nadeem Sufi geïnformeerd hebben en de piloot zou verzocht hebben om in Londen te mogen landen. Britse gevechtsvliegtuigen escorteerden het Pakistaanse vliegtuig van het type Boeing 777 met 297 passagiers en 11 bemanningsleden aan boord naar Stansted. De Typhoons van de Britse Royal Air Force stegen op vanaf het militaire steunpunt Coningsby.

Een passagier zei tegen de Pakistaanse zender Geo TV dat de twee mannen meerdere keren geprobeerd zouden hebben de cockpit binnen te dringen.

Der Spiegel

Staatschef Cameron zou simpelweg zijn liefdesverklaring aan de moslims in de media kunnen herhalen, want de situatie was bijna identiek.

En daarna kunnen ze morgen weer twee autochtone Britten arresteren, die “racistische leuzen” m.b.t. deze terreuraanslag twitteren? De terreur hoeft men niet te bestrijden, maar o wee als er een “racistische leuze” tegen deze terroristen wordt geuit:

Twee werden vanwege hun commentaren op Twitter over de aanslag in Woolwich gearresteerd en daarna op borgtocht vrijgelaten.

Men diende een klacht in bij de politie over twee comments, die zogenaamd racistisch of antireligieus waren.

The Independent

Natuurlijk zijn zulke racismebeschuldigingen puur eenrichtingverkeer. Wie Tommy Robinson en zijn familie op Twitter met moord bedreigt, heeft niets te vrezen. Zoiets geldt in het geïslamiseerde Groot-Brittannië als heldendaad in de ogen van de “antiracistische” media en als een door Allah gewenste daad in de ogen van de moslims.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/24/london-muslimterroristen-wollten-flugzeug-mit-300-passagieren-in-die-luft-sprengen/#more-45350

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Pakistan, Terrorisme. Bookmark de permalink .

8 reacties op Londen: moslimterroristen wilden vliegtuig met 300 passagiers opblazen

 1. Eén van die twee moordenaar van de Engelse soldaat in Londen wordt een held genoemd door een imam. Er is geen één imam te bekennen in de wereld die dat niet doet, denk ik. Zelfs linkse blanken vinden dat de Engelse regering die moord zelf veroorzaakt heeft door militairen te sturen naar Afghanistan. Daar moet je de oorlog mee winnen!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ach, schei toch uit! Die Cameron zou vandaag nog afgezet moeten worden vanwege zijn lapzwanzerige opstelling en al die andere halfzachten in de omringende landen erbij! Wat hèbben ze na de gebeurtenissen van de afgelopen dagen nog hun eigen mensen te verloochenen!Wat is dat voor een houding?! Ik zeg jullie, als zich vanavond nog een groep manifesteert, die zegt, wij gaan demonstreren op het Binnenhof, dan sluit ik mij meteen aan! In je eentje bereik je niemand en loop je voor joker, helaas…..

  Like

 3. Petrossa zegt:

  Je wordt gearresteerd voor een ‘anti-religieuze’ opmerking? WTF?

  Like

 4. Hans zegt:

  @webmaster.
  Waarom gebruikt u steeds pleonasmen?
  U kunt toch ook zeggen
  moslims wilden vliegtuig met 300 passagiers opblazen
  of
  Terroristen wilden vliegtuig met 300 passagiers opblazen
  Waarom steeds zo dubbel? “moslimterroristen”?
  ;oP

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Hallo Hans! Voor mij is iedere hoofdoek- en djellabadrager een potentiële terrorist, een soldaat van allah en de koran een genocide-handleiding.
  Onthou dat maar.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik hoop dat er in Engeland zeker zoveel gefrusteerde conservatieven rondlopen als hier VVD-ers.
  Twee van dezelfde soort die Cameron en Rutte..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s