Paul Weston uit felle kritiek op islam-appeasers Johnson en Cameron

Screenshot_11

Boris Johnson (links) en David Cameron

De voorzitter van de Britse partij “Liberty GB”, Paul Weston, heeft de appeasende uitlatingen van de Britse minister-president David Cameron (“De aanval is een verraad aan de islam”) en de burgemeester van Londen Boris Johnson (“Ik wil graag uitdrukkelijk benadrukken dat het een grote fout zou zijn om vanwege deze misdaad de islam te beschuldigen”) fel bekritiseerd:

In een statement in de wekelijkse internet radioshow van de English Defence League (iedere donderdag, vrijdag en zondag van 20.30 – 22.30 uur Engelse tijd) was Weston ontsteld over het feit dat Cameron en Johnson in zo´n duidelijke situatie als in Woolwich nog steeds – tegen beter weten in – de islam verdedigen. Weston zegt verder in duidelijke taal hoe uitzichtloos de toekomst voor de nu geboren Britse kinderen is als de islamitisch bevolking van Groot-Brittannië zich elke tien jaar verdubbelt, zoals op dit moment het geval is. Als de situatie nu al zo erg is, hoe zal deze er dan over 10, 20 of 30 jaar uitzien?

Hieronder het bijna 5 minuten durende indrukwekkende statement van Paul Weston:

 

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/woolwich-attentat-weston-ubt-scharfe-kritik-an-islambeschwichtigern-johnson-und-cameron/#more-327830

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, English Defence League, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

33 reacties op Paul Weston uit felle kritiek op islam-appeasers Johnson en Cameron

 1. marijke zegt:

  Helemaal mee eens wat Paul Weston zegt.Daar valt niets meer aan toe te voegen.Bravo Paul

  Like

 2. friki zegt:

  Ik hoop voor de Freedom Party van Paul Weston door deze situatie heel veel meer aanhang krijgt.
  Door alle leugens maken de overheden zich zeer kwetsbaar, want de waarheid zal uiteindelijk zegevieren, men kan niet “blijven” ontkennen. Wie de media beheersen en aansturen zijn de boosdoeners er achter. Tijd voor nieuwe omroepen met counterpropaganda.

  Like

 3. madeleine zegt:

  Blijkbaar zijn in Stockholm ook een paar stoute Zweden toch in gang geschoten, natuurlijk aangevallen door de politie. Want dàt kunnen ze niet hebben uiteraard.

  http://www.nationell.nu/2013/05/24/300-nationella-i-stockholm-polisen-till-attack/

  Like

  • madeleine zegt:

   Wel spijtig dat dit nu weer net dié mensen moeten zijn die écht foute gedachten hebben. Op deze manier kan islam nooit een halt worden toegeroepen;

   Like

   • lucky9 zegt:

    Wat is er fout aan nationalisme?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    madeleine 14.44u. Zelfs dàt begin ik langzamerhand te betwijfelen: Met dieven vangt men dieven en die anderen doen tóch niets. Laat die ‘fouten’ in Godsnaam maar even hun gang gaan; Later kun je díe dan wel weer eens gaan aanpakken.

    Like

 4. luckybee zegt:

  Oh toch wel Onze God heeft een hekel aan despoten egaal of het uit religieuse motiven komt of indoctrinage.Zo als het Marxisme.Hun doel is de absoluthisme.

  Like

 5. Jan de Wit zegt:

  Ik vraag me al heel lang af waarom er steeds de kop in het zand gestoken wordt als het over de islam gaat. De woorden van Winston Churchill over een eerder opkomend gevaar komen het dichtst in de buurt vermoed ik. “An appeaser is one who feeds a crocodile – hoping it will eat him last“.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Hear! Hear!
  Dit is een fantastische “rant” van Paul Weston!

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Laat het duidelijk zijn de vrijheid zal over een aantal jaren terug bevochten moeten worden. Er zal veel onschuldig bloed gaan vloeien omdat de overheden die we nu hebben te laf zijn om wit te noemen wat wit is en zwart wat zwart is. De elite weet zelf inmiddels met 100% zekerheid dat ze 30 jaar geleden de verkeerde weg zijn ingeslagen betreffende de multiculturele samenleving, betreffende de immigratie en ook betreffende de EU waanzin. Hierop terug komen kunnen ze niet meer want dat zou hun politieke doodvonnis betekenen. Liever behouden ze voorlopig nog de macht en doen alsof hun neus bloed. Dat er straks duizenden slachtoffers gaan vallen nemen ze op de koop toe en hebben ze al lang en breed in hun opportune berekeningen ingecalculeerd. Wat ze nu aan het doen zijn is een politiek bedrijven die zolang als het nog kan het bloedvergieten en de de chaos doet opschuiven naar de toekomst. Dat dit bloedvergieten gaat komen is in mijn beleving een totale zekerheid en onafwendbaarheid als niet per direct het roer betreffende de islam en islamisering 180 graden om gaat. De elite gaat straks liever mee ten onder in volledige mede schuldigheid dan nu te moeten bekennen dat ze het fout hebben gezien. De bomen zullen niet hoog genoeg zijn waaraan ze allemaal opgehangen moeten worden. Europese maatschappelijke systemen die voor pakweg 40 jaar nog redelijk tot goed functioneerden “”moedwillig op ideologische gronden”” volledig ontwrichten mag nooit en te nimmer onbestraft blijven. Bedenk goed het Europese volk hier niet om heeft gevraagd. Mij hebben ze niet gevraagd wat ik ervan dacht miljoenen moslims te importeren, mij hebben ze niet gevraagd wat ik ervan dacht de nationale staten op te heffen. Niet alleen de islam moet aangepakt worden maar vooral het groen/linkse en vals sociaal democratische en vals liberale establishment zal voor de rechtbank gesleept moeten worden, maar helaas ook de rechtelijke macht is totaal gecorrumpeerd door deze zeer foute multiculturele ideologie. Blijkbaar is het onvermijdelijk dat om de zoveel tijd de maatschappij gereinigd moet worden met 100 duizenden, niet uitgesloten miljoenen slachtoffers alvorens weer een nieuw begin gemaakt kan worden.

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   guusvelraeds zegt:
   25 mei 2013 om 16:12

   ……………….maar helaas ook de rechtelijke macht is totaal gecorrumpeerd door deze zeer foute multiculturele ideologie………………..

   Gezien het feit dat ze de realiteit niet meer onder ogen kunnen zien en de burgers wel, is het aan de burger om die walgelijke linkse g*dvergeten socialisten en pro- islammers te berechten.
   We zullen binnen een minuut een oordeel kunnen vellen.
   Het vonnis luid:
   Wij, het volk, verklaren u SCHULDIG aan landverraad, roverij, misleiding, bedrog en volksverlakkerij.
   U kunt kiezen tussen dood door verbranding, of u laten vierendelen.

   Zo kunnen we op een werkdag 420 landverraders afvoeren.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Ook ik geloof dat die toekomstige geweldsuitbarstingen eraan gaan komen.
   Wat er totnutoe in Parijs Londen en Zweden gebeurt is zijn maar voorboden.
   Het wordt steeds moeilijker de duivel terug te drijven naar zijn hel.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   Helemaal met U eens Guus!

   Like

 8. Jean zegt:

  Bij die harde linkse koppen wil het maar niet doordringen dat ALLE ELLENDE & MISERIE veroorzaakt wordt door die achterlijke gewelddadige islambarbaren, ze zijn vergiftigd via doctrinaire waanzin waarbij ze zich boven de seculiere wetten verheven voelen.
  Het wordt hoogdringend tijd die achterlijken snel tot de realiteit te brengen en die realiteit is dat enkel en alleen seculiere wetten aan de orde zijn, al die religiewaanzin moet aangepakt worden, gecontroleerd worden en bijgestuurd worden w.w.z. dat bij de minste afwijking t.o. de seculiere wetten die bullshit verboden moet worden van welke strekking het ook mag komen, al die waanzin moet ‘ondergeschikt’ worden aan de seculiere samenleving, de tijd van sprookjes en fabeltjes is reeds jaren verleden tijd.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  Als de hele wereld roept wat Paul Weston voor de zoveelste keer heeft uitgelegd, dat iedere dag herhaalt, dat iedere dag in al die onaangepaste, vrouwenhatende, islamitische oren toetert, heb je kans dat de opmars van dat verdomde woestijngeloof gestopt kan worden.
  Met een afwachtende houding gaat dat pertinent niet werken.
  Onze eigen en enige goed geïnformeerde islamspecialist Hans Jansen schreef ’t al eens in de Telegraaf: de koran is een jachtacte en ze zijn al beledigd als je geen moslim wordt.
  http://tinyurl.com/bmpkazd

  Like

 10. Rick zegt:

  Bij deze een zéér vriendelijk doch dringend verzoek aan alle potentiële aanslagplegers; Zouden jullie in het vervolg a.u.b. jullie “werkterrein” kunnen verleggen naar politiek links geëngageerde doelwitten?? Bespaart de gewone burger een hoop ellende en heel misschien opent het dan wél de ogen van deze chronische wegkijkers Bij voorbaat mijn hartelijke dank voor jullie medewerking.

  Like

  • Anneke zegt:

   Het werkterrein zal niet verlegd worden naar politiek links ge-engageerde doelwitten. Zie de radicalen islamieten als huurlingen van onze politiek verraders….De malloten uit de politieke hoek vinden deze spanningen werkelijk fantastisch…Hun (NWO) droom gaat vrijwel werkelijkheid worden…”Althans in deze waan verkeren ze nog wel….”.

   Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Alle moslimfundamentalisten OPROTTEN uit deze wereld, te beginnen in de Europese Unie.!!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/25/muslim-repatriation-from-europe-what-a-great-idea/
  Peace will dominate the world, NOT islam..!!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Boris Johnson: “Islam is een religie van vrede. Het zijn de extremisten die woorden in de koran uit hun verband halen.”
  http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1896095/Boris-Johnson-defends-stance-on-Islam-in-mayoral-debate.html
  Boris Johnson: “Deze moord heeft niets met de islam te maken en is ook niet oorzaak van de Britse politiek”
  http://www.itv.com/news/update/2013-05-23/boris-wrong-to-blame-islam-or-british-foreign-policy/
  Boris Johnson: Islam leert hoe jongeren dienen te worden opgevoed en het slechte af te wijzen zoals MISDAAD en GEWELD. Moslims zijn een verrijking ”
  http://www.hillingdontimes.co.uk/news/asianspotlight/spotlight/8372063.Mayor_visits_East_London_mosque/

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Het is in Nederland helaas niet veel beter de meeste van ‘onze’ politici zijn collaborateurs/landverraders net als het merendeel van de media !! Het misselijk makende zooitje verraden het eigen volk !!
  Gesteund door een stelletje minkukels van gutmenschen die totaal verblind naar de ondergang rennen, waarin ze de rest van de bevolking meesleuren.

  Like

 14. Jan zegt:

  We are searching for a motiv

  Like

 15. Pingback: Annelies Beck: VRT-verslaggeefster bereikt perverterings-hoogtepunt | E.J. Bron

 16. Jan zegt:

  Cameron voert na de moord op de militair blasfemiewetten in:

  Benjamin Flatters van Lincoln werd in de boeien geslagen en afgevoerd nadat hij naar wordt beweerd racistische of antireligieuze opmerkingen op Faceboek had geuit.
  Een tweede persoon kreeg een bezoek van de politie die hem gaf te kennen zich gedeisd te houden op de sociale media.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2330180/Woolwich-attacks-Man-charged-making-racist-anti-religious-Facebook-comments-British-soldier-s-death.html

  Like

 17. Jan zegt:

  Wat de wandelende toupet heeft te melden

  Op fiets en met helm bezoekt Johnson een moskee

  Ik kwam eens voddebaal Job Cohen tegen op fiets, model oma met terugtrap (echt). Muisgrijze kleren, geen stropdas, flodderend jasje. Jeetje, wat een treurnis, de armoe van het socialisme droop van hem af.
  Dhimmie Johnson geen haar beter. Alleen als deze gekken dood zijn slaap ik beter, niet als zij in de kerkers van slot Loevestein zitten.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Dacht ik nog ooit dat die communist Ken Livingston afgelost werd door een conservatieve Johnson.
   Het lijkt Nederland wel waar de VVD ook telkens linkser wordt met Rutte als toppunt, hoewel Dijkstal ook al helemaal fout was.

   Like

 18. Jan zegt:

  Ook mooie kritiek van Greg Gutfeld op het gedrag van de Britse regering

  Greg Gutfeld: “Muslim Supremacists Are the Rock Stars of the Tolerati”

  Like

 19. Jan zegt:

  Minister van Binnenlandse Zaken van UK overweegt om Pamela Geller en Rober Spencer inreisverbod te geven wegens hun ‘opruiende activiteiten.’
  http://www.bbc.co.uk/news/uk-politics-23004858

  Like

 20. Jan zegt:

  “Cameron’s ‘mission accomplished’ = Afghan war was a waste”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s