Annelies Beck: VRT-verslaggeefster bereikt perverterings-hoogtepunt

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

Ik moet dit even inleiden. Of eigenlijk zou je naar Paul Weston moeten luisteren die probeert uit te leggen dat de premier van een land waar zojuist een slachtpartij in naam van de islam is gepleegd en die dan vervolgens zegt dat dit verraad aan de islam is, een krankzinnige moet zijn. Inderdaad: het is alsof je zegt dat de Blitzkrieg of de Jodenhaat verraad aan het Nazisme is.

Ik moet het hebben over een uitzending van het actualiteiten-programma Terzake van de VRT, van de Vlaamse televisie dus, op donderdag 23 mei 2013. Het is de avond van de dag waarop twee Nigerianen een Engelse soldaat in burger hebben afgeslacht op klaarlichte dag in een gewone wijk in Londen. Annelies Beck is de VRT-verslaggeefster die de standup doet in de wijk Woolwich waar de slachtpartij heeft plaats gevonden. Ik ga even voorbij . . . . . . . nee , ik ga even NIET voorbij aan de gruwelijke hypokrisie en domheid van de verslaggever in de studio die zijn vragen aan Annelies Beck begint met de stelling dat er “vandaag” nog erg veel onduidelijkheid is geweest over de daders en hun motieven.

Want dat is een megaleugen omdat alle mainstream-media, inclusief de VRT, een zwarte man lieten zien met een bebloed mes en een bebloede machete die druk stond te praten, maar die keurig door een overvoicende commentaarstem onverstaanbaar werd gemaakt.  Natuurlijk werd diezelfde dag toch al heel gauw bekend wat die zwarte man stond te vertellen. De man zei gewoon dat de slachtpartij in naam van Allah en de islam was gebeurd.

Vooraf dit: ik weet niks van Annelies Beck. Ik bekijkluister haar voor het eerst. Eerste indruk: het smoeltje en haar hele schuinse uitstraling bevallen me niet, maar dat is subjectief. Nu ik dit hele kleine stukje standupper van haar heb gezien hoef ik ook verder niks meer van haar te weten. Ook dat is subjectief. Ik ga op puur instinct gewoon verder. Uit de manier waarop zij zich in die paar minuten uit, kan ik genoeg opmaken: dit is een meisje dat de multicultuur liefheeft. Goed. Verder. Die leugenaar in de studio vraagt dus naar het slachtoffer, de op straat afgeslachte soldaat, en dan antwoordt  vanaf 1:38 mejuffrouw Beck:

“Ja, hij heeft dienst gedaan in Afghanistan.
Zijn naam is Lee Rigby.
Hij was 25 jaar.
Hij was drummer bij de Second Fusiliers* en op dit moment BULKEN DE MEDIA VAN DE GETUIGENISSEN WAT VOOR EEN VRIENDELIJKE VROLIJKE MAN DAT WAS.
Hij was vader van een zoontje van 2 en Manchester United-fan.
Ja, zoiets maakt op dit moment zo’n slachtoffer alleen nóg maar menselijker en herkenbaarder. “

Wat gebeurt hier?
Ik zou zeggen, lezer, probeer het eens te benoemen.
Neem uw tijd.
Dat heb ik ook gedaan.
Er gebeurt hier  iets ultiem smerigs.
Maar geef het eens een naam.
Komt BULKENDE pervertering in de buurt?
Ja, dat is op zich goed.
Ik moet er eerst maar eens een nachtje over slapen.
Ik vind mezelf nogal een denkende taalkunstenaar, maar misschien gaat dit toch boven mijn macht . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Om half vier ‘s nachts wakker geworden met hét woord kant en klaar op mijn lippen.
Maar voor ik het opschrijf lees ik eerst mijn mail.
Iemand uit mijn netwerk vertelt dat voetballer Ribéry van Bayern München, die club waar ze een speciale club-moskee willen gaan bouwen voor de islamitische spelers, zijn zoon “Zwaard-van-de-Islam” heeft genoemd.

Het woord!
Het woord is: humaniserings-hetze.
Of nog iets uitgebreider: slachtoffer-humaniserings-hetze
.

Juffrouw Beck doet alsof het vertellen van de menselijke trivia uit het leven van soldaat Lee Rigby deel uitmaakt van een laster-campagne tegen . . . . . . . ja, tegen wat?
Tegen de multiculturele samenleving en de islam en de moordenaars, vermoed ik.
Ik zou het anders niet weten.

“De humaniserings-hetze tegen de islam neem bizarre vormen aan. Vandaag is op de voorpagina van de Telegraaf een hele rij foto’s van slachtoffers gepubliceerd die gisteren bij de aanslag op de Bijenkorf in Amsterdam zijn omgekomen. In wat ongetwijfeld een poging is de islamitische aanslagplegers te demoniseren, of zelfs dit hele geloof in een kwaad daglicht te stellen, nam de Telegraaf zelfs zijn toevlucht tot het vermelden van allerlei trivialiteiten uit het leven van een aantal van de 223 omgekomenen. Zo werd onder de foto van Femke Halsema vermeld dat zij moeder was van drie kinderen en de islam altijd een warm hart heeft toegedragen. Van de eveneens omgekomen Alexander Pechtold, met wie Halsema na haar scheiding is gaan samenwonen, werd vermeld dat hij ’s zaterdags vaak vrijwillig in de bosbouw ging werken, omdat houthakken goed was voor zijn conditie. Men vraagt zich af of dit soort human interest in gevallen als dit niet de verhoudingen tussen bevolkingsgroepen onnodig op scherp zet.”

Een dag na het standupje van Beck, op 24 mei, zou de emotionele persconferentie plaats vinden die de weduwe, de moeder en de vader van de vermoorde Lee Rigby gaven.
Dat was een volstrekt authentieke gebeurtenis, met mensen die vanuit een oprecht en diep verdriet vertelden over de echtgenoot, de vader en de zoon die Lee Rigby was.
Dat moet Beck dan wel een extreme uiting hebben gevonden van dat  “BULKEN [VAN]DE MEDIA VAN DE GETUIGENISSEN WAT VOOR EEN VRIENDELIJKE VROLIJKE MAN DAT WAS”.

Op dezelfde pagina van de VRT waarnaar ik hier heb gelinkt staan nog een paar fragmenten rond hetzelfde onderwerp.
Die heb ik niet bekeken.
Ik kan er niet meer tegen.
____________________

*Mejuffrouw Beck bedoelde: “the 2nd Battalion of the Royal Regiment of Fusiliers”

Dit is de blote link naar de uitzending:

http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/terzake/EP_130523_TerZake?video=1.1638133

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, België, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

11 reacties op Annelies Beck: VRT-verslaggeefster bereikt perverterings-hoogtepunt

 1. wim van rooy zegt:

  Beck is het typische voorbeeld van een koket postmodern quasi-kosmopolitisch gansje. Ze interviewt vaak buitenlandse romanschrijvers in verschillende talen en men begrijpt dat men dan een heel andere kijk op de wereld kijkt: zo’n open multiculturalistische visie waar zo’n afgeslacht soldaatje niet echt in past. Vandaag staat de wereld meer dan ooit op zijn kop omdat zogenaamde intellectuelen in het kwade het goede zien, en andersom. De kardinale vraag is of onze beschaving zal aflopen met een bang of met een whimper (T.S.Eliot).

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Wim van Rooy, 9.23u. Ja, U kent haar natuurlijk beter en kunt daar met meer zekerheid over oordelen. Maar je kunt het zo langzamerhand ook globaler zien: Al die media-verslaggevers zijn van hetzelfde voorspelbare type. Hoogstwaarschijnlijk worden ze gescreend op politieke kleur en ik zou er aan willen toevoegen: speciaal de vrouwen -of het moet zo zijn dat die zich uit zichzelf nadrukkelijker zo profileren, dat kan ook. In ieder geval is het type zowel in Nederland als in Vlaanderen/Wallonië standaard. De foto van deze dame wekt al geen vertrouwen bij de kritische mens, precies zoals Martien zegt, en dat is dan reeds vóór je haar hebt horen praten en/of haar lichaamstaal hebt kunnen waarnemen. Maar dat blijkt dan verder alleen maar te bevestigen. Triviale bijkomstigheid: Ik werd getroffen door haar gelijkenis met Cynthia Nixon (Miranda) uit “Sex and the city”, in feite nog een compliment omdat dat de minst ‘gelikte’ van de vier is. Maar je kunt dat voor hetzelfde geld vertalen naar “onbeduidend’ al naar gelang de geestelijke bagage. En ik denk wel dat dat bij deze Mw. Beck van toepassing is.

   Like

 2. wim van rooy zegt:

  ….op de wereld krijgt (niet: kijkt).

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Waarom oeverloze debatten/discussies geen zin meer hebben.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 09.47. uur. Hoe waar wat Pim hier zegt. Ook ik ben het gloeiende gloeiende kotszat met al dat MOSLIMTUIG. En omdat hij de WAARHEID sprak moest hij vermoord worden, op bevel van de vuile gore ROOIE RATTEN!

   Like

 4. jowitteroos zegt:

  die zogenaamde slachtoffer-humaniserende woorden is de non- basis waarop men de islam en zijn slachtpartijen goedkeurt. Hierdoor worden die woorden een middelvinger naar het slachtoffer.

  Like

 5. Jean zegt:

  .Martien,
  Als Volbloed Vlaming wil ik u graag helpen: Die Beck is een oerdomme gans, een gans die parasiteert op gemeenschapsgeld, als die gans de klepper open doet komt er enkel en alleen omfloerste linkse stank uit.
  Een zootje waar wij in Vlaanderen van oververzadigd zijn en een griezelige hekel aan hebben.
  Weet u dat die BRT ons jaarlijks 350.000.000 euro kost en dat om ± 3.000 leeglopers aan de vreet te houden die als hobby hebben programma’s te herhalen en te herhalen en te herhalen!
  Wij Volbloed Vlamingen willen dat links propagandagedoe asap zien verdwijnen zoals we ook dat EU gedrocht liefst asap zien verdwijnen, daar liggen ± 55.000 klaplopers te parasiteren op gemeenschapsgeld en aan wanbeleid te doen door die import van barbaren van BUITEN Europa ons door de strot te drammen met alle gevolgen zoals die barbaarse slachtpartijen tegen burgers, de achtelijken hebben geen enkel normbesef omdat ze vergiftigd zijn door die soepjurken in die mosselketen die tot overmaat van ramp ook nog financieel met belastinggeld onderhouden worden.
  Kan het nog waanzinniger?
  Het lontje van de tijdbom is zeer kort geworden in Vlaanderen, de ontploffing zal tot ver buiten Vlaanderen te horen én te zien zijn.
  Als ik Gerald Celente lees dan zou 2016 wel eens het cruciale jaar kunnen worden tégen die achterlijke gewelddadige barbaarse waanzin. Laat dat aub. waarheid worden zodat Europa schoon geveegd kan worden door al die barbaarse rotzooi in containers te flikkeren die dan kunnen afgevoerd worden richting rifgebergte.

  Like

 6. Martien Pennings zegt:

  Ganz gut, Rolf!
  Enne . . . . . kan dit niet op een tegeltje, Bert, en dan bovenaan de rij iconische plaatjes in de rechterkolom?
  Ik bedoel dit:
  David Cameron: http://ind.pn/187V2GY: “This ( . . .) attack ( . . .) was also a betrayal of Islam and of the Muslim communities who give so much to our country. There is nothing in Islam that justifies this truly dreadful act.”

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Bij de woord keuze en samenstelling van woorden wordt in een klap duidelijk dat ook de multiculturalist volledig gespeend is van enig gevoel voor rechtvaardigheid en totaal geen last heeft van een knagend geweten. Het menselijke aspect, dat elke cultuurdrager in zich heeft of het nu haat of verdraagzaamheid is wordt gemakshalve kunstmatig losgekoppeld van cultuur en opvoedingsomgeving waarin de persoon in kwestie ingebed is en wordt probleemloos toegeschreven aan louter en alleen kwaliteiten van het individu zelf. De moordenaar heeft zijn daad gedaan omdat hij het zogenaamd ondragelijk vindt dat tegen zijn geloofsbroeders gevochten wordt “”dat ondraaglijke”” maakt hem tot slachtoffer. Het echte slachtoffer Lee Rigby heeft ooit op enig moment in zijn leven gevochten in Afghanistan, dat maakt hem op zijn minst een dader. Deze ultiem perverse redenering is noodzakelijk omdat anders het bouwwerk van de multiculturele ideologie instort. Het trieste van het hele verhaal is dat de 2 daders helemaal niet geweten hebben dat ze een oud Afghanistan gediende tot slachtoffer hadden uitgekozen. Dat is achteraf wetenschap die ook nog eens de multicultureel ingestelde goed uitkwam. De 2 moordplegers zijn die dag in de auto gestapt met het doel een moord te plegen en zijn derhalve gaan cruisen naar een slachtoffer. Dat het slachtoffer een mannelijke blanke Brit moest zijn was duidelijk. Dat hadden ze tevoren lang en breed bepaald voordat ze in de auto stapten. Nadat ze eenmaal een geschikt slachtoffer gespot hadden verliep alles heel snel. Botsten van achteren tegen hem aan en schakelden op deze manier elke weerbaarheid in een seconde uit (geheel conform de ambush tactiek van hun perfide rolmodel) en namen toen ongehinderd de tijd de “”op dat moment naamloze blanke man”” af te slachten. Wat deze twee zwarte mannen gedaan hebben is een misdaad zoals je maar weinig tegenkomt. De islam beschermende uitspraken nadien van politiek verantwoordelijken en media verantwoordelijken zijn voor mij in elk geval een teken dat de Europese burger van deze elite’s niets meer te verwachten heeft. Niets van enige bescherming en niets van preventie voor islamitische overheersing in de toekomst. De Europese burger staat er alleen voor en zal vroeg of laat gedwongen zijn de wapens op te nemen. De islam zal voor de zoveelste keer uit Europa weggeslagen moeten worden want uit zichzelf zal deze inhumane ideologie niet meer vertrekken. De geschiedenis van de islam is hier heel duidelijk over, zij infiltreert, zij infecteert en zij neemt bezit van oorspronkelijke culturen. De islam kan ook niet anders want de “”hard core”” van haar activiteiten en doelstelling is onderwerping. Nooit en nooit kan een Europese islam ontstaan omdat de islamisten “”NOOOOOIT”” met de koran in de hand bestreden kunnen worden.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Maak het mezelf gemakkelijk, heb enkele reacties opgezocht die ik deze week heb geplaatst en daar de relevante passages uitgehaald.
  Tussen haakjes het gaat over de media en in het bijzonder de openbare KRomroep BRT (radio en webstek), voor de Nederlandse reageerders ik heet de VRT nog steeds BRT met de B van pelgisch daar ze niet de minste Vlaamse interesse tentoonspreiden.
  Die madam beck is inderdaad multikul als de pest, is volgens mij (naast de juiste partijkaart zoals SPA/ GROEN/ PVDA) verplicht op de BRT nieuwsdienst.

  “Vandaag pas thuis, heb de berichtgeving over slachtpartij enkel gehoord op radio.
  Zoals steeds op de BRT openbare KRomroep was het een verslag dat de islamieten wou sparen.
  De voorwaardelijke wijs “zouden” zegt alles, het ging hem over de daders van deze slachtpartij waarbij het tuig dat hournalisten vormt nog geen objectieve commentaar kan geven over een slachtpartij die nota bene gefilmd is en waarbij er x getuigen zijn.
  Volgens de hournalisten wordt gezocht naar (ik citeer) “…de oorzaak van de “steekpartij…”, iedere Rechtse én islamofoob weet dat islam de oorzaak is dus hoeft er niks aan toegevoegd worden :sedert 9-11 is de derde wereldoorlog begonnen met als inzet de totale overheersing van de barbaarse cultuur die islam heet…”

  “Niks nieuws onder de zon ivm met de struisvogels die overal in eurabia de nationale regeringen uitmaken, dat de media in hun kielzog meelopen is dus ook niet verwonderlijk daar beide groepen oververtegenwoordigd zijn door linkse multikulle IDIOTEN…”

  “…En de berichtgeving over de slachtpartij en de bomaanslag, beide gepleegd (naar “goede” gewoonte) door islamieten werd de voorwaardelijke wijs gebruikt: in Groot Britagne “zouden” en in de USA “zouden” en “zou”, waar de gehele wereld weet wie en wat is het volgens de BRTB nog niet zeker.
  OPROTTEN daarmee…”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s