De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa

Screenshot_33

(Door: Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten)

Ja, laten we het maar eens gewoon zo noemen zoals het is. De autochtone Europeaan wordt aangevallen, geïntimideerd, structureel voorgelogen, gediscrimineerd, beroofd, gemolesteerd en zelfs aan de lopende band vermoord om wie hij is: een blanke Europeaan. De autochtone Europaan is de oorlog verklaard.

Hans Janmaat durfde te zeggen dat hij de multiculturele samenleving wilde afschaffen. Nu vond ik Janmaat nooit een van de slimsten en verdacht hem zelfs van racisme maar zijn stelling was het meer dan waard om over in debat te gaan. Al in zijn tijd sloeg de verpaupering in de steden toe door massa’s immigranten die graag de vruchten van de Nederlandse spaarpotten wilden plukken maar ons en onze cultuur gewoon diep haten. We weten wat er gebeurde. Niemand ging met hem in debat. Hem werd de mond gesnoerd en hij werd geïntimideerd middels een aanslag op het hotel waar hij een bijeenkomst hield. Algemeen bekend is dat de linkse kerk daar verantwoordelijk voor was.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", Communisme, Marxisme, Socialisten. Bookmark de permalink .

2 reacties op De oorlog tegen de autochtone bevolking van Europa

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Ik zal je even wakker schudden, JiepMK.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s