Imran Firasat: “Ik zal spoedig vermoord worden”

Screenshot_4

Onderstaande is mijn (ongeschoolde) vertaling uit het Engels, aangetroffen op Jihad Watch. Amsterdam Post en E. J. Bron hebben al eerder aandacht hieraan geschonken (zie aldaar). Hier zien we de uitbarsting van de pusbult die Europa aan het vergiftigen is: het tegemoetkomen aan chantage door een barbaarse denkwijze. Leert een mens niet van de geschiedenis? Stoten ezels zich 1400 jaar lang weer aan dezelfde harde en scherpe steen?

(De Spaanse regering keurt de uitlevering van Imrat Firasat aan een islamitisch land goed.)

Ik ga sterven. Maar ik kan beter zeggen dat ik binnenkort vermoord zal worden. De vijand die me gaat vermoorden is niet de een of andere moslim, maar een machtige man van de Spaanse regering die me de laatste maanden onafgebroken vervolgt en nu gaat hij me op ieder moment doden door zijn diplomatieke macht te misbruiken.

Het onthullen van het gevaar van de radicale islam voor onze vrije en moderne samenleving is een vloek op mijn leven geworden. Eerder waren het alleen moslims die me dreigden te zullen doden, maar nu is het de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken in de regering die alle agressieve, onrechtvaardige en onnodige stappen neemt om mij te elimineren.

Eerst herriep hij mijn vluchtelingenstatus, zonder mijn argumenten ter verdediging in overweging te nemen. Toen gebruikte de minister zijn politieke invloed en dwong de justitiële autoriteiten om me te vervolgen voor de ‘hate crime’. Maar ik had de waarheid aan mijn kant, daarom won ik die zaak. Er vond zelfs geen verhoor plaats en de rechter oordeelde dat er geen enkele misdaad was begaan.

De minister kon geen andere manier vinden om me te vervolgen om de moslims tegemoet te komen en vandaag heeft hij mijn uitlevering goedgekeurd aan Indonesië, de grootste moslimpopulatie op aarde, dat drie jaar geleden valse aanklachten wegens moord tegen me fabriceerde en aan Spanje om mijn uitlevering verzocht.

Het is belangrijk om hier op te merken, dat Indonesië nooit de intentie had om me voor die veronderstelde misdaad te vervolgen, maar dat ze me, 8 dagen nadat ze me zelf terug naar naar Spanje uitgezet hadden, bij afwezigheid hiervoor aanklaagden.
Hoewel mijn uitlevering aan Indonesië werd geweigerd, boden de rechters van de Hoge Raad Indonesië de mogelijkheid om me in Spanje te vervolgen. Maar het was geen verrassing dat de Indonesische autoriteiten zich nooit meer lieten zien. Ze zijn zelfs nooit in beroep gegaan tegen de beslissing van de Hoge Raad om mijn uitlevering te weigeren.

“The international covenant on civil and political rights” is door de Indonesische autoriteiten geweld aangedaan door me geen eerlijke kans te geven om me te verdedigen, door me, zonder een redelijke tijd in acht te nemen, in absentia te berechten en door mijn recht op “onschuldig tot het tegendeel bewezen is” niet te respecteren. Er is tegen mij geen enkel fysiek bewijs aangeleverd, zoals vingerafdrukken of DNA. Dit alles werd gedaan met het verborgen motief om me te willen vermoorden voor mijn kritiek op islam.

Nu de Spaanse minister mijn uitlevering aan Indonesië heeft goedgekeurd, weet ik niet hoe lang ik nog te leven heb. Ik kan spoedig gevangen genomen worden. Ik kan spoedig uitgeleverd worden of ik kan spoedig in Spanje vermoord worden, aangezien de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken mijn bestaan in Spanje niet meer kan verdragen. Voor hem is mijn vrijheid van meningsuiting minder belangrijk dan het tevreden houden van de moslims die rellen creëren, ambassades afbranden, onschuldige soldaten vermoorden enzovoort, om de Westerse wereld te intimideren en ons van onze rechten en onze vrijheid te beroven.

Op het moment dat mijn regering aan mijn kant zou moeten staan om me te beschermen, bereiden ze zich voor om me uit te leveren aan de dood door islamitische handen. In een tijd dat ik de steun van mijn regering nodig had, stak de minister een mes in mijn rug.

Ik heb in het verleden mijn onschuld bewezen. Alles wijst erop, dat de Indonesische autoriteiten nooit de wet hebben gerespecteerd en gewoonweg zoeken naar een mogelijkheid om me wegens blasfemie te executeren. Maar waarom zou dat de Spaanse minister iets moeten schelen? Voor hem is het belangrijk om iedereen die zich verzet tegen de islam te elimineren, om vrij baan te geven aan degenen die Spanje in “Al Andalus” willen veranderen en dan voorwaarts zullen gaan om heel Europa te veroveren.

Ik besef dat het aftellen van mijn leven is begonnen. Maar ik laat jullie allen weten, dat als me iets aangedaan word of ik vermoord word, dat de Spaanse minister van Binnenlandse Zaken de verantwoordelijke is en de vlekken van mijn bloed voor eeuwig op de nationale Spaanse vlag zullen blijven. Je zult je me alleen herinneren als islam uiteindelijk in Spanje zal heersen. Dan zullen enkele mensen misschien zeggen dat we een dappere soldaat verloren, die een belangrijke rol had kunnen spelen in de strijd tegen de radicalisering en het terrorisme van de islam.

Zolang er mensen zijn als de Spaanse minister van BiZa, zullen we ons niet kunnen ontdoen van islamitische terroristen. Want mensen als hij moedigen de islamitische terroristen aan, door mensen als ik, die de moed hebben om te strijden tegen de Islamitische Jihad te vechten de pas af te snijden.

Mijn hartelijke dank aan u allen. Ik hoop u weer te zien als ik in leven blijf. Blijf alsjeblieft vechten tegen de gewelddadige leren van Mohammed en geef nooit op. Dank voor alle liefde en steun. Goodbye.

Met hoogachting,

Imrat Firasat
(een trotse ex-moslim)

Vertaald uit het Engels door:

D.G. Neree

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Imran Firasat: “Ik zal spoedig vermoord worden”

 1. Ik blijf ook vechten tegen de gewelddadige leer van de ‘profeet’. Die geen eens een profeet was. Maar een valserik. Ik blijf vechten tegen die griezel en geef nooit op!

  Like

 2. Jean zegt:

  Helaas wordt de verkeerde persoon uitgeleverd,

  Like

 3. Fred zegt:

  Ter herinnering en opfrissing ;https://ejbron.wordpress.com/2012/09/07/must-see-video-bill-warner-waarom-we-bang-zijn-een-1400-jaar-bewaard-geheim/
  Regelmatige bezoekers van deze site kennen deze wel, anderen wellicht niet en daarvoor is deze link bestemd

  Like

 4. lucky9 zegt:

  De islamofiele “pusbult” is goed gevonden want tot nu toe dacht ik eerder in termen van islamofiele kanker. Dat laatste is inderdaad te emotioneel geformuleerd omdat het de ziekte al bij voorbaat de eindoverwinning gunt.
  Het is pus, het is een bult, en de pusbult zal verdwijnen, en het pus zal sapen met de pamper in de verbrandingsoven eindigen, zoals met pus sinds de oertijd behoort gehandeld te worden. Lucky9 XXV-V-MMXIII.

  Like

 5. 2Crazy2bTrue zegt:

  Het is inderdaad godsgeklaagd wat daar gebeurd in Spanje. Wat een toppunt van lafheid. Laten we maar hopen dat de ruggengraatloze politici in Nederland er niet te veel door aangestoken raken. Sinds de vlucht van Hirsi Ali naar de US en de winst van Wilders in de rechtzaak die hem door moslimlikkers was opgedrongen, leek het er hier wat beter op te worden.

  Like

 6. Pieter Nokkio zegt:

  @2crazy2betrue: gebeurt moet helaas (onvoltooid tegenwoordige tijd) met een t; we zouden willen dat het voltooid deelwoord hier op zijn plaats was.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En weer buigt men voor de nazi-ideologie islam! Het is een schande, dat een conservatieve regering van Spanje, een onschuldig man uitlevert aan de moordenaarssekte van Mo de pedoprofeet. Franco zou zich omdraaien in zijn graf. Dit is geen toeval, ook de engelse conservatieve regering buigt voor haatbaarden. Dit betekent volgens mij, dat er sprake MOET zijn van een goor COMPLOT, en dan kan het niet anders dan dat de BILDERBERGERS, de OLIEMAATSCHAPPIJEN, en de lakeien van de NWO overal DE MACHT in handen hebben!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  ” is mijn vrijheid van meningsuiting minder belangrijk dan het tevreden houden van de moslims”

  Het ‘tevreden houden van moslims’…
  Hoe krijgen die moordlustige islamieten met hun gevaarlijke handboek (koran) het toch voor elkaar dat ze overal worden afgelikt, verdedigd en gefaciliteerd!?!?!
  Iedereen moet nu zo langzamerhand toch wel weten wat ze allemaal uithalen en hoe gevaarlijk die achterlijke ‘cultuur-ideologie’ is.
  Desondanks rukken ze gestaag op met hun kont omhoog op een bidkleedje (een stuk of wat keer per dag).
  Nog even en wij westerlingen worden allemaal de moskee en de boerka ingetrapt.

  Ik vraag me af wat bespottelijker is: het verwennen van moslims of het verafgoden van de ‘oranjes’…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   “Ik vraag me af wat bespottelijker is: het verwennen van moslims of het verafgoden van de ‘oranjes’…”

   Het ‘beledigen’ van moslims en ‘oranjes’ schijnt in elk geval beide strafbaar te zijn.
   Compleet geschift!
   Vrijheid van meningsuiting, laat me niet lachen!
   Het vrijelijk je mening uiten dient er alleen maar voor dat men weet wat we denken zodat men ons in voorkomende gevallen kan op- en aanpakken.

   Like

 9. Ekster zegt:

  Tistochwat, je hebt geheel gelijk. We worden onderdrukt omdat we voor onze vrijheid opkomen. Aangezien de Euro-politici ons net als de moslims de mond willen snoeren, zijn het natuurlijke bondgenoten. Van beide kanten wordt onze vrijheid bestreden en snel ingeperkt. Het is een grote schande wat men ons aandoet. Kijk naar de dhimmies Cameron en Boris Johnson, wat een gore leugenaars. Dat soort mensen is nog gevaarlijker dan de moslims want ze hebben de macht. Omdat “onze” politici ons laten vallen zijn we in onze strijd tegen de vijand geheel op onszelf aangewezen. Dat is dus een zeer ongelijke strijd, die bijna niet te winnen zal zijn. Desalniettemin moeten we het met alle macht die we hebben proberen omdat we anders hoe dan ook verloren zijn…

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  …..Kan hij zich niet als vluchteling in Nederland aanmelden dan?…………

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Imrans hachelijke situatie is de eerste twee-traps aanval tegen een Europeaan voor het gebruiken van de vrijheid van meningsuiting in de discussie over de islamitische dreiging die Europa overspoelt. Terwijl Imran geen gevangenisstraf meer te wachten staat is er nog steeds de dreiging te zullen worden gedood om zijn bekering tot het Christendom indien hij wordt uitgezet naar Pakistan. Indien het Spaanse hooggerechtshof Imran’s vluchtelingenstatus herstelt zal zijn overwinning niet alleen zijn leven redden maar zal het ook het recht beschermen in het westen om vrijelijk over de islamitische dreiging te kunnen spreken.

   Like

 11. Pingback: Spanje wil vluchteling uitwijzen, omdat hij de islam heeft bekritiseerd | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s