Video´s München: moslims voor islamitische terreur

Screenshot_41

(Door: Michael Stürzenberger)

Islamitische terreuraanslagen nemen de laatste tijd verdacht veel in aantal toe: Boston, de pogingen in Bonn, Leverkusen en Canada, Londen, nu Parijs. Het lijkt erop alsof er achter de schermen iets gaande is in de richting van een “heilige oorlog” tegen de westerse wereld. Bijzonder storend is de stiekeme maar ook openlijk getoonde instemming van de “ware gelovigen” onder ons voor de beestachtige moorden op “ongelovigen”. Vorige week zaterdag 18 mei deed DIE FREIHEIT in het extreem “verrijkte”stadsdeel van München Neuperlach verhelderende ervaringen op.

Op 28 november 2008 kwamen er 10 Pakistaanse moslims naar Bombay om, in overeenstemming met de koran, ongelovigen te doden, waar ze deze ook maar vinden. Ralph Burkei, de voormalige vicevoorzitter van de Duitse voetbalclub TSV 1860 München, penningmeester van de Beierse CSU en chef van het “Bayern Journal” kwam daarop als een van de 174 doden in een lijkkist naar Duitsland terug. Hier de reactie daarop van de moslims in Neuperlach:

 

In deze video steken moslims hun duimen op en applaudisseren bij de berichten over de gepoogde moslimterreuraanslagen op het hoofdstation van Bonn en op een trein in Keulen:

 

Allemaal op zichzelf staande gevallen? In de hele wereld hebben moslims bijvoorbeeld ook de 9/11-apocalyps bejubeld. Een lid van de CSU in München vertelt over een gesprek met ongeveer een dozijn islamitische, in Duitsland wonende, zakenvrienden uit Turkije, Afghanistan, Iran en Egypte op 12 september 2001, waarin zij vol vuur het volgende zeiden:

“Eindelijk toont Allah zijn macht”

“De Amerikanen moeten zich nu warm aankleden”

“Israël zal in de zee verdwijnen”

“Er zal nog veel meer gebeuren”

“Allah zal zegevieren”

Daarvoor zou hij zijn hand voor de “vreedzame, gematigde en geïntegreerde” islamitische zakenvrienden in het vuur hebben willen steken. Dat is het gevaarlijkst: we weten niet wat er in de koppen van de moslims midden onder ons rondgaat. Ze komen vaak heel sympathiek, aardig gastvrij en behulpzaam over. Maar ze kunnen ook gewoon een tweede gezicht hebben, waarin de koran rondgaat. Ook enkele van de 9/11-daders, die in Hamburg woonden, werden door buren beschreven als uitermate aardig en beleefd. Een oudere dame had een van de moordpiloten meer dan een keer te gast op koffie met gebak. Zij kon zich absoluut niet voorstellen dat hij onder het geschreeuw van “Allahu Akbar!” het World Trade Center invloog en duizenden mensen vermoordde.

Het is erg dat men medeburgers ervan moet verdenken tikkende tijdbommen te zijn. Maar het is helaas zo: wie als moslim de koran doorleest en hem als datgene beschouwt wat hij volgens de islamitische doctrine is – het eeuwig geldende woord van Allah – kan een “slaper” zijn, die het volgende moment op weg is om de moordbevelen van zijn god uit te voeren. Als de tijd en de aanleiding gekomen zijn.

Daarom is het onschadelijk maken van de koran en het beëindigen van de voorbeeldfunctie van Mohammed de belangrijkste maatschappijpolitieke taak van de 21e eeuw voor de westelijke wereld. Anders zal deze in de jihadistische terreur, burgeroorlog en chaos ten onder gaan.

Met deze modernisering van de islam zijn ook de moslims in Europa geholpen om zich te integreren in de opnemende samenleving. Hun vijandbeeld “ongelovigen” zal dan verdwenen zijn. De vrouwen beleven gelijkberechtiging. Er kan een vermenging tussen moslims en niet-moslims plaatsvinden. De acceptatie van de grondwet als enige fundament van wetgeving wordt tot stand gebracht. En de bron voor geweld en moord zal definitief de grond onder zijn voeten zijn kwijtgeraakt.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/video-munchen-moslems-pro-islamischen-terror/#more-328049

Auteur: Michael Stürzenberger

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, koran, Mohammed, Moslims, Taqiyya, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Video´s München: moslims voor islamitische terreur

 1. Martien Pennings zegt:

  Die Mörder sind unter uns . . . . .

  Like

 2. Jan zegt:

  Bizar
  Naar aanleiding van de slachting in Londen is een vrouw van 85 in de boeien geslagen omdat zij zich volgens de ‘autoriteiten'(hahahaha) kritisch uitliet over moslims.
  http://www.kentonline.co.uk/medway_messenger/news/Friday-prayers-patrol-1128/

  Zo, nu oma van de de straat is gehaald is deze weer veiliger en slaap ik weer beter.

  Like

 3. Roel du Pree zegt:

  Mag je de waarheid niet meer spreken door te zeggen dat de islam een kwaadaardig gezwel in de wereld is dat verspreidt wordt door mensen die zichzelf moslims noemen?

  Like

 4. Jean zegt:

  Waar wachten we nog op om heel die rotzooi op te ruimen?
  Moeten eerst nog mensen vermoord of afgeslacht, verkracht worden?
  De beker loopt over t.o. die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi. Er valt NIETS te tolereren, NIETS te respecteren wat die waanzin betreft, die baardapen uit die mosselketen oppakken en terugsturen naar land van herkomst.
  Westerlingen sta recht en pak die linkse rotzooi die aan mekaar hangt van verraad en profitariaat aan en verdrijf die rotzooi uit onze samenleving willen we nog enige toekomst overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Roel du Pree 14.07. uur. Neen, Hr. du Pree, ook in Nederland niet meer. Weet U niet meer dat de vuile verraadster HALSEMA van GROEN SLINKS, met medeweten van VVD,CDA,Demonen 66, SP, CU, werd er besloten dat de ISLAMISERING HIER DOOR MOET GAAN. We worden door deze VERRADERS en hun partijen belazerd en bedondert!!

  Like

 6. Er is slechts één werkende (tweeledige) oplossing en dat is remigratie bevorderen en moslims uitsluiten in onze huidige maatschappij, zodra de financiële bron opdroogt weten ze niet hoe snel ze weg moeten komen, want laten we onszelf toch vooral niks wijs laten maken door onze ‘correcte’ politici, het leeuwendeel parasiteert op onze ‘sociale’ wet en regelgeving.
  Ze hebben niet bijgedragen aan de opbouw van onze verzorgingsstaat en erger nog, ze hebben ook niet de intentie dat ooit te gaan doen.

  Like

 7. Jan zegt:

  De kosten van de import van dit schorem is niet ondragelijk, maar ronduit obsceen.

  Noorwegen verliest op iedere geïmporteerde djihadist $713,000. In 7 jaar tijd werd Noorwegen $12.185.810.000 armer.
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/norway-loses-713000-on-every-muslim-immigrant/

  Londen geeft meer uit aan sociale voorzieningen ($54.450.000.000) dan aan defensie ($51.159.680.000)
  http://frontpagemag.com/2013/dgreenfield/london-spends-more-on-welfare-than-the-entire-uk-spends-on-defense/

  Like

 8. 2Crazy2bTrue zegt:

  Wat een optimist is die Michael Stürzenberger ten aanzien van zijn eigen cultuur. Als de islam instort, zal dat niet door het Westen komen, maar hoofdzakelijk door eigen kortzichtig beleid.

  Het is bekend dat de islam geen respect heeft voor het erfgoed van andere culturen. Minder bekend is echter dat het respect voor zijn eigen oudheden net zo laag is. Zo zijn in Mekka recentelijk alle archeologische herinneringen aan het begin van de islam weggebuldozerd en opgeofferd aan moderne architectuur.

  Mocht de islam ooit nog eens naar zijn bronnen terug willen gaan, dan blijken die er niet meer te zijn. En in de islam betekent dat wat niet bestaat nooit bestaan heeft. Zo zal de islam door zijn eigen gedrag uiteindelijk vanzelf in het niets oplossen.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Zéér oneens!! Michael Stürzenberger is een van de dapperste islamcritici van Duitsland. Elke zaterdag opnieuw staat hij in München om zich te verzetten tegen de bouw van een groot islamcentrum in de stad in het bijzonder en tegen de islamisering van Duitsland en in Europa in het algemeen.
   Daarbij moet hij door de politie beschermd worden, omdat hij anders belaagd zou worden door agressieve moslims!!!

   Like

   • 2Crazy2bTrue zegt:

    Mijn affiniteit met het moderne Duitsland is al lange tijd zo goed als verdwenen en de naam Michael Stürzenberger zegt me dan ook niets. Ik reageer slechts op dit artikel. Daarbij komt nog eens dat ik vaak dingen buiten het perpectief van een enkel mensenleven bekijk en dan zien de zaken er wat anders uit. Daar hebben wij in het ‘nu’ natuurlijk weinig aan, maar zo zit mijn denkwereld nu eenmaal in elkaar.

    Like

 9. Is onze overheid nu echt blind ? Wij gewone burgers zien toch dat het de spuitgaten uitloopt !!

  Like

  • Jade zegt:

   Onze regering is oost-indisch blind…
   Europa in de chaos storten is waarschijnlijk het doel.
   Opdat we de voeten zullen kussen van de EUSSR.

   Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  moslims zijn als de dood voor allah. Dat zeggen ze zelf.
  Maar wij worden van islamfobie beschuldigd als we onze angsten voor de islam uiten en de gevolgen daarvan.

  moslims zijn zelf islamfoob. Erger: ze zijn geobsedeerd van angst voor hun allah.
  Want O WEE, als ze niet doen wat allah wilt dan zal allah, wanneer ze dood zijn, hun doodskist laten krimpen,of hun met de hamer op het hoofd slaan.. En ja, dat doet meer dan ontzettend veel pijn.

  Like

 11. Filip Debels zegt:

  ze zijn allemaal geschift die Moslims ! Er is slechts 1 God en dat ben je zelf, die zit in jezelf. Die moslims zijn te dom en achterlijk om dat in te zien ! Ze zijn gebrainwashed en in mijn ogen niet waard van te leven ! Een atheist.

  Like

 12. 2Crazy2bTrue zegt:

  @Filip Debels
  Gelijk heb je. Ze zijn het niet waard om te leven. Dat ze nog wel leven komt omdat ze door onze politici aan het infuus van onze welvaardstaat zijn gelegd. Als luizen zuigen ze zich vet aan de boom van onze beschaving. Ik krijg de laatste tijd steeds meer visioenen van onze Noordzeekust, van horizon tot horizon vol met galgen, met daaraan al onze landverradelijke politici en ambtenaren, bungelend in de wind.

  Like

 13. Pingback: De Koran onschadelijk maken? | Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s