Boston, Londen, Stockholm: de oorlog, die al begonnen is

Screenshot_11

Boston, Londen, Stockholm zijn de etappes van een nieuwe godsdienstoorlog in het hart van het Westen. Twee bommen hebben de publieke opinie opgeschrikt en haar voor ogen gehouden wat ze het liefst zou willen verdringen, namelijk dat het Jihad-terrorisme bestaat. De daders waren twee Tsjetsjeense broers, van wie eentje “islamist” werd, die de aandacht van de Russische geheime dienst op zich had gevestigd, die dit vergeefs aan de Amerikaanse collega´s had meegedeeld.

Vorige week werden de overwegend door moslims bewoonde wijken van Stockholm, te beginnen met Husby, in brand gestoken. De islamitische straatvechters vielen de politie aan, staken auto´s, winkels en huizen in brand, gooiden met Molotovcocktails, alles onder het roepen van “Allahu Akbar!”. Dit is duidelijk op video´s te horen, die door de moslims zelf op YouTube zijn gezet.

De golf van geweld werd veroorzaakt doordat de politie een man had doodgeschoten. Deze gewelddadige moslim was bewapend met een kapmes, bedreigde daarmee een vrouw en had de toesnellende politieagenten aangevallen.

“Niemand van jullie is meer veilig” – “islamistische” getuigenis

Twee andere met kapmessen bewapende “islamisten” hebben in Londen de Britse soldaat Lee Rigby vermoord. Een van de beide daders, Michael Abedolajo, verklaarde met een tegelijkertijd via zijn mobiele telefoon verzonden videogetuigenis: “Niemand van jullie is meer veilig […] Wij geloven in Allah en zullen nooit stoppen jullie te bestrijden.”

Nu pas ontdekken we, of je kunt beter zeggen ontdekken we opnieuw, na jaren slaap, dat er een interne vijand bestaat. Zelfs een bedreven samenzweringstheoreticus zou zo´n scenario kunnen bedenken dat we de laatste maan meemaken: uitbraken van geweld in drie grote steden in drie westerse landen door radicale moslims. Je zou de indruk kunnen krijgen dat de aanvallen zouden zijn gecoördineerd. Dat zijn ze echter niet. En dat maakt de zaak nog erger.

De verschillende mozaïeksteentjes van dit gewelddadige scenario worden niet door een uniform plan bijeengevoegd. Alle drie de zaken hebben echter één ding gemeen, de gezamenlijke “islamistische” cultuur.

Imam Choudary bekeerde in Londen een van de daders tot de islam

Abedolajo bijvoorbeeld, een christen, werd door de “islamistische” imam Anjem Choudary in Londen tot de islam bekeerd. Diezelfde imam, die zijn aanhangers ertoe oproept het sociale stelsel te plunderen en zich door de Europese landen financieel te laten onderhouden en de vrijheid voor de Jihad te gebruiken. Diezelfde imam, die op een herdenkingsdag ter gelegenheid van 11 september verklaarde: “De islam is superieur, die zal nooit bedwongen worden. De vlag van de islam zal in Downingstreet gehesen worden.” Hoe? Heel eenvoudig: door voortplanting en bekering. Choudary verklaarde in een preek dat de Europeanen zo decadent zouden zijn dat ze zelfs niet meer in staat zouden zijn om kinderen te verwekken. “Wij nemen dat van hen over. En pakken hen hun land af.” Volgens de chef van de “islamisten” zou de islam in staat zijn om alleen door zijn grote vruchtbaarheid te zegevieren.

In het grote stedelijke gebied Londen zijn van de 8 miljoen inwoners ongeveer 1 miljoen moslim. In enkele wijken zijn ze in de meerderheid. Na de 11e september verdubbelde het aantal bekeerlingen tot de islam. Hun aantal is niet groot, maar het lukt de “islamisten” in de door hen gecontroleerde wijken de aanpassingsdruk op de weinige niet-moslims te verhogen. Veel belangrijke is de toename van de moslims die sindsdien “islamisten” werden. Vooral onder de jonge moslims, die uit niet-islamitische families afkomstig zijn, is een fenomeen van radicalisering te zien.

Screenshot_12

De strategie van Abu Bakr Naji: via westerse multiculti staatsdoctrine islamitische parallelsamenlevingen vestigen

Wat voor Groot-Brittannië geldt, geldt ook voor Zweden. Wordt in Groot-Brittannië de immigratie gemotiveerd door het vinden van werk, in Zweden vooral door het royale toestaan van asiel. Er bestaan geen officiële onderzoeken over de ideologische instellingen van de asielzoekers. Het is niet bekend hoeveel van hen in Zweden politiek asiel kregen, omdat zij zich in hun thuislanden als “islamisten” onderdrukt voelden. De gebeurtenissen van Stockholm spreken in ieder geval duidelijke taal. Ze zijn uitdrukking van een afgronddiepe verachting van hun gastland, dat hen in echte of zogenaamde nood hulp heeft aangeboden.

“Niemand van jullie is meer veilig”, verklaarde Abedolajo met het bloed van de zojuist vermoorde soldaat aan zijn handen. Deze zin is niet van hem afkomstig. Hij is afkomstig van de Al Qaida strateeg Abu Bakr Naji, die een van de belangrijkste manifesten van het moderne Jihadisme heeft geschreven. Naji vertegenwoordigt daarin het standpunt dat de Jihad in de hele wereld gevoerd zou moeten worden, overal waar moslims zijn. Hij predikt de oprichting van “islamitische zones” in de westerse samenlevingen. Hij wil geen directe strijd om de politieke macht in een westers land, maar de opbouw van islamitische parallelsamenlevingen met eigen wetten en instellingen, met eigen veiligheidstroepen en zelfs een eigen leger. En dat alles in de landen en steden van het Westen, die plaats bieden aan moslims, voor de neus van de autoriteiten van de staat. Daarmee dient een direct conflict met het gastland en diens samenleving zolang uitgesteld te worden totdat de opbouw van de eigen islamitische samenleving en de getalsmatige uitbreiding voldoende vooruitgang zouden hebben geboekt. De vorming van eigen partijen in de zin van de liberaal-democratische rechtsorde zou vermeden moeten worden, omdat dit alleen maar de aandacht van de westerse samenlevingen zou opwekken.

“Islamistische” strategie voor christenen, agnostici en gematigde moslims gevaarlijk

Deze strategie is gevaarlijk. En dat niet alleen voor christenen, die, als het aan “islamisten” zoals Choudary zou liggen, in de toekomst door hun islamitische buren vervolgd zouden worden, zoals in Nigeria of andere “gemengde” samenlevingen in Afrika. De strategie is ook gevaarlijk voor de moslims. Voor die moslims, die naar het Westen zijn geëmigreerd, omdat zij niets te maken willen hebben met het “islamisme”. Naji richt zich juist tot hen. Zijn strategie werd nadrukkelijk ontwikkeld om dit deel van de moslims tot de orde te roepen, opdat zij zich niet teveel door de verzoekingen van de samenleving van de “ongelovigen” laten beïnvloeden.

Het “islamisme” leeft van het multiculturalisme, dat hem geboden wordt door de samenlevingen van Europa en Noord-Amerika. De radicaalislamitische woordvoerders, wier doel de kolonisatie en daarna de overname van het Westen is, hebben al lang begrepen, de een na de ander, dat zij vanwege de nieuwe multiculturele staatsdoctrine van het Westen alles kunnen verlangen wat ze willen, en het ook krijgen. Ze kunnen eigen islamitische rechtbanken hebben, die vonnissen op basis van de sharia (bijvoorbeeld in Canada). Ze kunnen een door de moslims zelf gecontroleerde hulppolitie hebben (bijvoorbeeld in Groot-Brittannië). Ze kunnen in naam van het multiculturalisme zelfs complete stadswijken krijgen, waarin ze hun levenswijze kunnen uitoefenen (Engeland en Zweden). De eclatante tegenstelling schijnt niemand op te vallen, in ieder geval niet diegenen die politieke beslissingen nemen en de publieke opinie controleren. Ze weten precies dat een westerse regering, voor de vraag gesteld om met een gematigde islamitische organisatie of een “islamistische” te onderhandelen, beslist voor de “islamisten”en deze waarschijnlijk ook nog royaal financiert (wat regelmatig in de VS gebeurt).

Islamitische zones, islamitisch recht, islamitische politie – Westen zet in op “islamisten” i.p.v. op gematigden en financiert ze ook nog

De gematigde moslim geldt als vanzelfsprekend. Hij is “nutteloos”, terwijl de dialoog alleen maar op diegenen gefocust is die haat prediken, in de uitzichtloze poging hen ervan te overtuigen een “bemiddelaar” tussen de culturen te worden. Het “islamisme” weet al lang dat het in het Westen, vooral in Europa, te midden van volkeren leeft die hun eigen identiteit afwijzen, ontkennen, ja zelfs ten dele zelfs openlijk bestrijden. Samenlevingen, waarin geen volkeren, maar alleen nog bevolkingen bestaan. Daarom staan de “islamisten” klaar om deze landen hun identiteit op te dringen.

Screenshot_13

Bron:

http://www.katholisches.info/2013/05/25/boston-london-stockholm-der-krieg-der-schon-begonnen-hat/

Auteur: Andrew Taylor

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Al Qaida, Appeasement, Dhimmitude, Elite, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, politici, Racisme, Rotzakken, Sharia, Socialisten, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

22 reacties op Boston, Londen, Stockholm: de oorlog, die al begonnen is

 1. koddebeier zegt:

  Jammer dat de auteur Andrew Taylor nog in de waan leeft dat er gematigde moslims zouden bestaan, verder is het een redelijk verhaal.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @kodebeier 18.42u. Hij is immers niet de enige. Die Melanie Philips had ook een redelijk verhaal, maar die gem,atigde moslims, daar geloofde ze toch eveneens in. Er zijn er maar heel weinig, denk ik, die de theorie van “Het Project” aanhangen, ofschoon ik persoonlijk er inmiddels van overtuigd ben, dat je daar in ieder geval rekening mee moet houden, hoe vergezocht het misschien ook lijkt. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Het zijn de RODEN/SOCIALISTEN en ander LINKS GESPUIS, die door hun cultuurrelativisme onze Europese cultuur en normen en waarden te grabbel hebben gegooid. Zonder geweld komen we van de ISLAM nooit meer af. En het ergste is nog, dat de RODEN in onze samenlevingen meeheulen met onze ergste vijanden de islamieten. We gaan nog veel meer en ergere zaken meemaken door deze HAATBAARDEN van de ISLAM IDEOLOGIE! Mark my words!

  Like

 3. Jan zegt:

  Mooie filmpje: hond accepteert geen djihad en gaat over tot tegenaanval.

  Like

  • maria zegt:

   Die honden!! LOL!! En dat zeg ik als poezenmens!
   Maar omdat Jihad niet “georganiseerd” lijkt en graag een “willekeurige” indruk maakt, staan de meeste mensen je nog steeds glazig aan te kijken als je wijst op de gevaren van islam.

   Like

   • Helena zegt:

    Ja geweldige beesten die honden! Heb zelf 3 katten waarvan er 2 al naar boven schieten als de deurbel gaat dus ja daar heb je niet zo veel aan als het op verdediging van het baasje aankomt. Ga er toch maar eens over denken een hond aan te schaffen eentje die poezen lief vindt maar moslims haat. Moslims haten honden je wil niet weten wat ze die beesten (dieren in het algemeen) aandoen maar mooier nog ze zijn er doodsbang voor. Dus ja een flinke Duitse herder en dan nog ergens een wapen zien te ritselen, voorlopig een stevige honkbalknuppel bij gebrek aan beter. Het wordt, ben ik bang, tijd om overal op voorbereid te zijn. Ik verrek het om afgeslacht te worden zonder enige kans op zelfverdediging.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Mijn sympathie gaat naar de hond Jan. @Jan 19.19.uur.

  Like

 5. Th.M. van Baarle zegt:

  Een goed stuk over strategie, financiering en stuwende krachten.
  Maar hoe komen ze zo ver om zulk immens wrede, gruwelijke dingen te doen.
  Ik heb gepoogd daar iets over te schrijven.
  Zie https://ejbron.wordpress.com/2013/05/26/de-barmhartige-samaritaan-en-de-lustmoordenaar/
  te vinden elders op deze blog.

  Like

 6. Ik ben 48 maar ik hoor mijn hele leven al van het brute geweld van moslims, zelfs tegen elkaar, in het Midden Oosten en Afrika via de media. Maar de laatste jaren ook in de VS en Europa. Ik heb mijn leven lang al gewaarschuwd voor de valse profeet Mohammed en zijn Allah (de Duivel). De meeste mensen sloegen mijn waarschuwingen in de wind en beschuldigden mij van godsdienstwaanzin, vreemdelingenhaat en racisme. Maar de moslims haten ons. Dat is iets wat de westerse mens over het algemeen niet wil geloven. Ik heb toch altijd gelijk gehad met mijn uitspraken!

  Like

 7. Jean zegt:

  Wij weten al jaren dat die barbaarse waanzin islam genaamd een gewelddadige smeerlapperij is, wij zeggen dat ook reeds jaren maar diegenen die dat moeten horen, de linkse smerige ratten, hebben stopjes in hun oren gestoken en/of zijn omgekocht om dergelijk verradersstandpunt in te nemen t.o. de eigen bevolking.
  Wij zullen ze die stopjes niet uit de oren halen dat doen die gewelddadige barbaren wel.
  Reeds jaren zeg ik “nooit een moslim in mijn huis”, achter dat standpunt sta ik nu nog steviger.
  Ik ben het ook niet eens met de Europese militaire aanwezigheid in die moslimlanden, dat die maar zelf hun miserie oplossen want alla is toch zo groot en machtig, dus, ze soppen het zich maar op. Laten wij die barbaren die last hebben van onze seculiere wetten, onze normen en waarden, onze beschaving en onze cultuur asap opladen en afvoeren richting rifgebergte dan zijn ze met eigen volk en eigen waanzinnigen onder elkaar, zij blij en wij zeer blij.
  Hoelang zijn wij nog van plan ons te laten dicteren door een stelletje achterlijke verraders?

  Like

 8. felix zegt:

  Honden hebben soms meer verstand dan hun baasjes…..

  Like

 9. Het wordt tijd dat van onze kant uit het noodzakelijke wordt gedaan. En het kan nog steeds, zie

  http://www.barenakedislam.com/2013/05/25/muslim-repatriation-from-europe-what-a-great-idea/

  Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Waarom krijg ik toch zo’n heerlijk, onverklaarbaar aangenaam gevoel in mijn buik als ik dit soort beelden zie? Het ultieme genot zou zijn als ik die honden een hele groep van dat ongedierte zou hebben zien verscheuren. Maar ja, we kunnen niet alles tegelijk hebben natuurlijk. Ik ben tevreden, het is een begin van de weerstand. Het soort beelden dat ik beoog, zullen in de nabije toekomst dagelijkse kost worden.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Theresa Geissler zegt: 27 mei 2013 om 20:21
  Ik geloof ook in “Het Project” Ik heb er heel veel over gelezen. Kijk eens naar ons eigen land, hoe ze ons aan een boom laten bungelen, er wordt niets gedaan, niet opgetreden, de EU heeft alles te vertellen, we hebben niets meer in te brengen, nou ja, je maandloon, we mogen al niet meer kritisch zijn over de EU, dan krijg je een boete. De moslims worden hemelhoog geprezen, de slechten als excuus gebruikt, die hebben het nog niet zo goed begrepen, en ga zo maar door. Ik word er langzamerhand wanhopig onder. Er is maar EEN partij die een ommekeer kan maken, de PVV, daar zet ik mijn punten op, dat is een partij waar ik vertrouwen in kan hebben. Laten we die partij steunen, zowel met die zooi moslims als die zooi uit de EU die ons arm maakt. Trouwens beiden maken ze ons arm.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Jan zegt: 27 mei 2013 om 19:19
  Wat een fantastisch filmpje, van de dieren kunnen we nog een hoop leren, ik wilde dat hij die rotzakken dood had gebeten, sorry.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Jack Terrible zegt: 27 mei 2013 om 19:54
  Daar heb ik altijd in geloofd, Allah is de duivel, kan niet anders, er niets goeds gekomen uit dat geloof, geen liefde, geen medeleven, enz, alleen haat en geweld, waar zou dat vandaan komen??? Juist, van de duivel en uit de geschriften al eeuwen terug beschreven. Zij zijn degene die ons op de proef moeten stellen, kijken hoe sterk wij zijn. We zijn al eeuwen terug gewaarschuwd voor het volk dat ons wil vernietigen, laten we dat toe???? Laten we eindelijk eens zien hoe de JONGENS van Jan de Wit in elkaar zitten? Gaan we eindelijk eens over tot actie?? Oke, ik doe mee!!! Mijn Vaders naam was Jan de Wit, dus!!!!

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Avidia 02.47. uur. Inderdaad Avidia, we moeten in ACTIE gaan komen, en wel MASSAAL. Vredig komen we nooit van de islam af, en ook nooit van het gedrocht EU, het communistische monster geschapen door Kohl en Mitterand- Duitsland en Frankrijk- op de Top van Maastricht in 1992. Ecrasez línfame! Dat zei Voltaire en terecht! Weg met de pluche klevers, en landverkwanselaars, en iedereen van de reageerders weet wie ik bedoel.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ik moet donderdag naar de bijbel cursus ik ben benieuwd of daar al een verandering zichtbaar wordt.Nu wij heel duidelijk onder de aanfallen van moslims zijn.

  Like

 16. Jan zegt:

  Geitenneuker zegt dat hij beledigd wordt door Britse vlag van zwangere vrouw. Politie knikt begrijpend en rekent haar in.

  Like

 17. Jan zegt:

  Libanese headbanger in Londen klaagt over de vele Europese immigranten in die stad

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s