Links pleidooi voor internering van moslims

Screenshot_10

(Door: Roelf-Jan Wentholt)

Een hele hoop linksigen kraaien nu dat de moorddadige terreur als in Londen ONZE schuld is. Want wij doden moslims in moslimlanden. Dus het is logisch dat zij nu hier onze mensen komen doden. Deze idioterie gutst overal uit het riool dat wij vroeger “de vrije pers” noemden.

Wat is er mis met dit standpunt?

Ten eerste veronderstelt het standpunt dat wij in die moslimlanden opzettelijk burgers zouden doden. Dit is absoluut een grove leugen. Het is totaal in strijd met de werkelijkheid. De Westerse legers hadden met gemak half Afghanistan kunnen ombrengen.

Dat was misschien beter geweest, maar zo is het niet gegaan. Integendeel, het was de hele tijd schooltjes bouwen en vijanden omarmen. Omdat ze dan je vrienden zullen worden. Dream on, leunstoel vrede-brengers van links! Dream on! Ik snak naar de dag dat jullie je loon zullen krijgen. Kijk nog even naar hoe Khomeiny omging met zijn linkse supporters.

Goed.

Ten tweede veronderstellen de journalisten die met deze bewering van morele equivalentie aan komen zetten dat de moslimterroristen opkomen voor een gezamenlijk islamitisch belang. Want zij zeggen dat de moslimterrorist terugvecht in een oorlog waarbij wij slachtoffers maken in moslimlanden en zij, op hun beurt, zo gaat de redenering, bij ons wat burgers komen doden. Dit betekent dat deze journalisten veronderstellen dat het Westen in oorlog is met de islam. Dit is een onvermijdelijke conclusie. Realiseer u dat de slachters in Londen uit Nigeria kwamen. Daar zijn geen Westerse legers actief.  Corrigeer me als u kunt.

Deze conclusie leidt tot een onvermijdelijke slotconclusie waar de linksigen heel erg van zullen schrikken: want als het zo is dat wij in oorlog zijn met de islam en de islamieten die hier wonen daarom het logische en begrijpelijke verlangen koesteren onze burgers te doden, en deze moslims dat ook doen, al is het maar een of twee keer, dan hebben wij het recht volgens de wetten van de oorlog al deze islamieten te interneren als krijgsgevangenen. Nee, niet het recht, maar zelfs de plicht!

Linksige mensen kunnen  niet denken. Dat is me al vaker opgevallen. Daarom zijn het allemaal van die parasieten. Maar goed, dat is weer een ander verhaal.

Screenshot_9

Door:

Roelf-Jan Wentholt

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Appeasement, Communisme, Desinformatie, Dhimmitude, Groenen, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, Moslims, Naïviteit, socialisme, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Links pleidooi voor internering van moslims

 1. Tom Hendrix zegt:

  Prima artikel Roelf-Jan Wentholt. Met de dag vervloek ik de RODEN meer. Zij zijn grotendeels verantwoordelijk voor de instroom van deze VIJANDEN van ONZE SAMENLEVING, de HAATBAARDEN der ISLAM!

  Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Ter bescherming van mij kinderen en kleinkinderen, zou ik wensen dat dit islamities gebroet uit ons land rigoreus verwijderd word. Niet goedskiks dan met geweld. Als er niets gebeurd, zal Nederland en Europa ten ondergaan en hebben de moslims gewonnen. Mijn vraag is, is dit wat de linkse politiek wil?

   Like

  • luckybee zegt:

   TSIA DE MEDIA IS NOG STEEDS FAST IN HUN HANDEN, Zo lang dat zo is hebben wij geen middel om onze stemmen te laten horen of te laten zien.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Roden zijn niet uit te roeien; ze zijn te vergelijken met de mieren die met honderden tegelijk mijn keuken binnendringen en die mijn hele terras hebben laten verzakken.
   Bovendien vertroetelen en beschermen ze die schadelijke bladluizen (te vergelijken met islamieten)!
   Elk bestaand vergif en natuurlijk anti-mieren huismiddeltje heb ik al geprobeerd, maar ze nemen alleen maar in aantal toe en ze hebben kennelijk geen natuurlijke vijanden.
   Ja, die hébben ze wel: lieveheersbeestjes en hun larven (te vergelijken met de PVV-stemmers), maar die worden door die krengen van mieren (te vergelijken met de roden) aangevallen en verjaagd.

   Ik overweeg de aanschaf van een miereneter.
   Nu nog iets bedenken tegen de roden.

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Een jaar of 6, 7 geleden voorspelde Howard Kunstler…
  http://www.kunstler.com
  … in zijn bestseller The Long Emergency 2 dingen.
  1: dat de prijs van een vat ruwe olie explosief zou stijgen hetgeen in 2008 uitkwam: toen kostte een vat ruwe olie van 159 ltr maar liefst 147 dollar.
  2: hij voorspelde ook dat de Europeanen moslims zouden deporteren als ze zouden doorgaan op dezelfde voet(steeds mee eisen stellen, overlast veroorzaken, afijn lezer, u weet het nu onderhand wel) zoals ze nu bezig zijn, dus zich niet conformeren aan onze wetten en omgangsvormen, ons hun imperialistische ideologie van (vrouwen)haat en apartheid opdringen.
  Tot op heden is het nog niet tot deportaties gekomen. Maar van mij mogen de treinen weer gaan rijden. Niet naar Auschwitz maar naar Mekka of zuidelijker. En dan alleen vervoer in OPEN goederenwagons want het is lekker weer.
  Ik kan niet wachten… Ik wil al die vrouwenhaters nog wel uitzwaaien…

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @G.Deckzeijl 16.57. uur. Beste Gerrit, mag ik deze RATTEN mee uitzwaaien? O happy day, als het werkelijkheid word.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Het wordt de hoogste tijd om afscheid van hun en de 5e colonne (de landverraders) te nemen !!

    Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Koddebeier, u heeft gelijk. Uit de aard der zaak dienen de linkse landverraders net als in 1945 te verschijnen voor een oorlogstribunaal. Hoogverraad, ondermijning van de democratie der Nederlanden en heulen met de vijand dient hen ten laste te worden gelegd. Dat de doodstraf hier op volgt, moge duidelijk zijn.

    Like

   • Th.M. van Baarle zegt:

    En hoe zwaaien we dan?
    Met z’n allen, met z’n allen.
    Van je hiep, hiep, hoeree!

    Like

 3. Jade zegt:

  Inderdaad, we zijn al lang in oorlog…
  Alleen is men expres vergeten het ons te vertellen.

  Like

 4. Anneke zegt:

  De ‘Allah-bahbah’ – aanbidders zullen op een gegeven ogenblik wereldwijd VERLIEZEN, hun mondiale droom kalifaat zal niet in vervulling gaan. Hetzelfde geldt voor de NWO-droom….zal eveneens géén waarheid worden. Frustratie is ‘in beide kampen’ heel groot en zal nog groeien èn dan…..’hebben we de poppen aan het dansen’. De satanische engelen kunnen afdruipen, ‘met de staart tussen de benen’ van angst !!!/!!!

  Like

 5. friki zegt:

  Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel.!! Hopelijk gebeurt dat nu snel. PVV heeft momenteel al 28 zetels. .Optimistisch blijven.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Volkomen waar, Roelf-Jan, en nog geheel conform de recente geschiedenis ook.
  Zo ging het ook in WOII: Na 7December ’41, toen Amerika officieel bij de oorlog betrokken was, werden Amerikanen van Japanse afkomst geïnterneerd.Misschien ook van Duitse, weet ik niet zeker, maar in ieder geval van Japanse, vanwege de aanval op Pearl Harbour natuurlijk. En in Australië interneerde men immigranten van Duitse afkomst. Niets nieuws onder de zon dus en gezien alle dreigingen die ons al jaren van Islamitische zijde worden toegeslingerd helemaal niet zo”n gek idee, als het echt uit de hand zou gaan lopen op wereldniveau. Maar oh-oh, ik hóór de linkse kerk al, wanneer dít bespreekbaar zou worden gemaakt!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Nadat Duitsland NL was binnengevallen in 1940, werden op Curacao mensen met Duits paspoort ook geïnterneerd. Het betrof hier echter nazi,s EN Joodse mensen. Die werden bij elkaar gevangen gezet.( geen pretje dus voor laatst-genoemden.)
   Die Joodse mensen hadden ook een Duits paspoort en waren enkele jaren ervoor gevlucht uit Duitsland. Dit was, zoals men in NL noemt: REGEL = REGEL.
   Gelukkig werden de joden later wel vrij-gelaten. Wat US betreft:: Hier werden Americanen met Japanse achtergrond, die meestal heel loyaal aan US waren, gevangen gezet en hun bezittingen geconfisceerd. Later heeft Amerika excuses hiervoor aangeboden en zijn ze (ik weet het woord niet……….!!!!!!!!) ze kregen geld uitgekeerd. In de jaren 50 was er een film over.

   Like

 7. Jean zegt:

  Laten we duidelijk zijn, wij Europeanen hebben niets verloren in die moslimlanden, als die zich onder mekaar de hersens willen inslaan, ze doen maar, maar die moslims hebben hier ook niets verloren en zeker niet die achterlijke waanzin propaganderen, het is nu de plicht van de Europese politiek ALLE grenzen van Europa te sluiten zodat er niet één moslim meer door kan want elke dag met braakneigingen rondlopen is een pretje.

  Like

 8. Jan zegt:

  Socialisten parasiteren ook op wat een ander denkt of heeft bedacht. Dus zo’n ‘ander verhaal’ is dat nou ook weer niet.

  Volgens de PvdA is de ellende de schuld van Israël omdat het die arme palestijnen onderdrukt. Timmermans had het over een ‘doorn in de zijde van de wereld’.

  Like

 9. daiyu-ninja zegt:

  Ja ja, onze schuld. De lafaards.
  Ik heb geen soldaten naar Afghanistan gestuurd en ook niet naar Syrie.
  De regering stuurt ze daar naar toe. Dus, niet de burger hoort de nek doorgesneden te worden, maar de regering.

  Die smeerlappen willen ons een schuldgevoel aanpraten.
  Gaat niet lukken bij mij. Want moslims slachten al 1400jr anderen af, zonder dat men hen iets aan gedaan heeft.
  Die fundamentalisten hebben geen reden of aanleiding nodig om iemand in blokjes te hakken.
  Enkel het feit dat je geen moslim bent, maakt hen al moordlustig.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @daiyu-ninja 20.53. uur, op 27/5. De moslims zullen ons willen vermoorden, simpel omdat WIJ geen MOSLIMS zijn. Zo eenvoudig ligt het, maar de politieke faalhazen, gebruiken wollig taalgebruik, om de islam toch weer in bescherming te nemen. Het zal worden; HUN tegen ONS! En verwacht maar niets van de Politiek in Nederland, buiten de SGP en de PVV leggen ze de ISLAMISERING geen strobreed in de weg! KOTS!

   Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Correctie. ..aan gedaan moet aangedaan zijn.

  Like

 11. Helena zegt:

  Wauw! Roelf-Jan. Dit artikel is wel zo ontzettend logisch, toch zou ik er nooit opgekomen zijn.
  Jouw redenatie klopt voor de volle 100% en is verbluffend in zijn eenvoud. Als al die (s)linksen zich dat nu eens zouden realiseren, ja je hebt gelijk ze schrikken zich kapot en wat moeten ze
  nu toch weer verzinnen om recht te lullen wat zo vreselijk krom is.

  Like

 12. peter selie zegt:

  Interneren? Repatriëren!

  Like

 13. Urbanus zegt:

  Wij doden moslims in moslimlanden…
  Maar over de moslims die in zogeheten moslimlanden andere moslims doden hoor je dan weer niets… Uiterst merkwaardig.

  Like

 14. Martien Pennings zegt:

  Ja, mooie redenering: als leip-links zegt dat het Westen in oorlog is met “de moslims”, dat het Westen daar expres een beetje burgers loopt te vermoorden en dat het dus heel begrijpelijk is dat moslims in het Westen op hun beurt gaan lopen moorden, dan volgt daaruit dat we in oorlog zijn met alle moslims en dat alle moslims geïnterneerd moeten worden.

  Like

 15. madeleine zegt:

  Moest er in moslimlanden geen olie zitten dan was het zelfs niet nodig geweest om ginds voor een stabiele samenleving te zorgen. En dan zouden ze m.i. al lang naar hun heimweelanden teruggestuurd zijn. Maar in Afghanistan moet men een pijplijn kunnen leggen, Irak bulkt van de olie, en als de Saudiers hun zin niet krijgen draaien ze de kraan dicht.

  Like

 16. Jean zegt:

  Ik heb veel gelezen over de beide wereldoorlogen en ik hoop dat zoiets nooit meer zal plaatsvinden maar als vandaag een oorlog zou beginnen (m.i. is die al bezig) tegen die achterlijke gewelddadige barbaren dan zal ik met plezier deelnemen tot de laatste islameicel is uitgeroeid en/of is verdreven van ons grondgebied.
  Voor alle duidelijkheid: dat wil niet zeggen dat ik de waanzin van die van Rome volg, integendeel, geen enkele waanzin resp. volksverlakkerij volg ik, voor mij zijn enkel de seculiere wetten aan de orde. Die uit Rome is van mening dat één kind te weinig is voor een gezin? Waar bemoeid die eikel zich mee? Dat hij zijn eigen pedofiele club maar eens controleert dan heeft hij zijn handen vol.
  Mijn reeds jaren vermeld standpunt “religie, monarchie én corrupte politici zijn de ondergang van de democratie” wordt dagelijks bevestigd.
  Het eerste wat moet aangepakt én opgedoekt moet worden is dus de religie en de monarchie, twee items uit de middeleeuwen toen burgers nog niet konden lezen en schrijven.

  Like

 17. Oma zegt:

  Als linkse drollen zeggen dat het onze schuld is dat moslims hier beginnen te moorden omdat er in hun land oorlog is (waarbij moslims andere moslims uitmoorden!) en slachtoffers vallen door westerse legers (die vaak op aanvraag daar zijn, of om de burgerbevolking te beschermen tegen de vechtende moslimpartijen!) dan stellen ze eigenlijk dat moorden uit wraak is toegestaan…Waanzin…zolang het maar westerlingen zijn die vermoordt worden, wordt alles uit de kast gehaald om te vergoeilijken, spontane braakneigingen krijg je van zulke nestbevuilers!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Oma 10.10. uur. Inderdaad NESTBEVUILERS dat zijn het Oma! En met voorsprong de vileine rode smeerlappen, te weten de socialisten, en de sociaal-democraten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s