Melanie Philips over het ontkennen van het wezen van de islam door de Britse quasi-elite

Screenshot_7

Hier volgt een stuk in het Engels door Melanie Philips. Er is op dit moment geen vrouw- en mankracht om het te vertalen. Maar de belangrijkste foto uit het artikel staat hierboven. Het onderschrift luidt:

“Anjem Choudary at a demonstration in 2007, with alleged Woolwich killer Michael Adebojalo behind him”

Oh, heerlijke doorgedraaide softe rechtsstaat waaraan wij ten onder aan het gaan zijn! Want let op dat “alleged” (vermeend)  voor het woord “killer”: het zou juridisch niet correct en eventueel strafbaar zijn als “Mailonline” dat woord had weggelaten. De verdachte is immers nog niet veroordeeld!

Lees verder >>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", Elite, Groot-Brittannië, Hypocrisie, islamofascisme, Linkse Kerk, mainstream-media. Bookmark de permalink .

15 reacties op Melanie Philips over het ontkennen van het wezen van de islam door de Britse quasi-elite

 1. Roelf-Jan Wentholt zegt:

  En kijk eens, de moordenaar draagt het Arafat sjaaltje. Precies zo’n sjaaltje dat van Agt altijd om heeft als hij Israel belastert. Wie weet is het wel het zelfde sjaaltje dat van Agt ooit leende van het publiek in de zaal. Van Agt was toen zijn eigen moordenaars-sjaaltje vergeten en zei dat hij zich zonder dit bloedsymbool “naakt” voelde. Vanuit de zaal kreeg hij er eentje te leen. Het zou toch mooi zijn als dat deze was. “Alles is Een” zou Gerard Reve hierover zeggen. En natuurlijk is ook Reve’s verzuchting “Was het maar oorlog” (want dan konden we ze te lijf) hier op zijn plaats.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Ik vind bij jou die onderdrukte razernij die uit alle lettergrepen sijpelt altijd mooi, Roelf.
   Die lichtvoetige moordlust die van elke lettergreep een aparte kogel zou willen maken.
   Ja-ja!
   Wij verlangen!
   Wij verlangen naar uiterst teder wurgen, wurgen, lángzaam wurgen tot je bijna van genot zélf stikt.
   Bij voorkeur met een “Palestijnensjaal”.
   Zou het bij Van Agt nog lang genoeg duren om zijn ogen te laten uitpuilen?
   Of zou-ie eerder de ongeest geven?

   Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Hier is die baardaap op de foto nog een keer.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Klare taal waar niets op af te dingen valt. Melanie Philips stelt hier dat het feit dat er natúúrlijk grote aantallen goed geïntegreerde, vreedzame moslims bestaan, dit geen reden is om de radicalen níet aan te pakken en tevens geen reden om net te doen of de terreurdaden van, onder meer, de afgelopen dagen niets met de Islam te maken hebben. Toch is dat wel wat er vooralsnog gebeurt.
  Goed, men kondigt dan nu wel ‘hardere maatregelen’aan -kon ook slecht anders, na alle gebeurtenissen- maar je voelt met je klompen aan dat het bepaald niet van harte gaat. Eerst maar eens kijken wat daar in de praktijk van terecht komt. Ach, het is precies als hier: Jarenlang hebben de gevestigde “fatsoenlijke”politici getracht, Islam-kwesties op een “fatsoenlijke”manier te beslechten, ook al kwam dat vaak neer op zaken in de doofpot stoppen, maar tja, nu is dus het moment aangebroken dat de doofpot oververzadigd raakt. Dus moeten ze hun werkwijze bijstellen, al hebben ze geen idee hoé. Lastig toch, zoiets!

  Like

 4. Anneke zegt:

  Een gelijk ‘proces’ is hier in het land zichtbaar. De, inderdaad quasi-elite blijft maar ontkennen, een gevaar bestaat er niet voor de Europese samenlevingen….Máár oh hemel….onder tussen neemt de spanning fiks toe. Deze quasi-elite zijn nu net allemaal aanbidders van satanisch -, demonische krachten…o.a. de Vrijmetselarij. Realisme is bij hun verdwenen, besmet met geld, rang&status menen zij de wereldbevolking onder hun duim(schroeven) te kunnen houden. Máár we zien dat deze ‘duimschroeven’ fiks aan het slijten zijn, gaan dus losser zitten. Eens zij wij burgers verlost van het heersende gif, allesbehalve milieu-vriendelijk…..Juist FUNEST…..

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Extremisme aanpakken alleen helpt niet en deze daden ( niet alleen in Engeland maar overal) uit naam van Islam zijn niet alleen de daden van extremisten…………….het kan zomaar iedere moslim zijn…….hij/zij wordt pas extremist genoemd na de daad……………..

  Fanatiekelingen heb je in alle geloven……tja maar er is maar één zogenaamd geloof namelijk Islam alwaar men de dood verheerlijkt, waarbij het leven niets voorstelt, waarbij het liefs vrouwen en kinderen gebruikt worden en jonge mannen maar wat al e graag onschuldigen doden door zelfmoordaanslagen of gewoon afslachten. Pak niet alleen extremisten aan maar het zogenaamde geloof en vergelijk Islam niet met andere religies, want Islam is geen religie.

  Like

  • Helena zegt:

   Helemaal mee eens jowitteroos, als een moslim zich niet afzet tegen al het geweld wat er in naam van zijn “geloof” plaatsvindt, en dat kan alleen door dat “geloof” volledig af te zweren, dan blijven zij een potentieel gevaar. Er is maar 1 oplossing allemaal terug naar land van herkomst.

   Like

   • Lucky9 zegt:

    Dat “geloof” volledig afzweren Helena, kan helaas ook een ideologische vorm van takiyya zijn: muda’rat.
    Mijn hart bloedt terwijl ik dit schrijf, maar zelfs een ex-moslim kan nooit permanent boven alle verdenking komen te staan. Het kan een “slapende” hypocriet zijn. Om deze reden is uw conclusie de enige juiste: “Er is maar 1 algemene oplossing, allemaal terug naar land van herkomst.” Herleidt het aantal en het overige wijst zichzelf wel uit. Echt aanpassen of definitief oprotten! Er is geen alternatief.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Helena 22.18. uur, op 27/5. Inderdaad de beste en meest redelijke oplossing ligt voor de hand: ALLE MOSLIMS TERUG NAAR HUN GEBOORTELANDEN! En neem gelijk hun Nederlandse paspoort in! Al het andere gaat NIET WERKEN!

    Like

 6. jowitteroos zegt:

  Tommy Robinson talks in London today

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Melanie heeft natuurlijk helemaal gelijk met die ontkenningen van veel politieke figuren.
  Het is altijd zo geweest en het zal altijd zo blijven totdat de situatue uit elkaar spat.
  Ze kunnen dan wel niet meer zeggen “WIR HABEN ES NICHT GEWUSST”

  Like

 8. ben zegt:

  zolang of dat we met “politici” opgezadeld zitten waar hebzucht de bovehand heeft op moraal zal er niks veranderen in de positieve zin. sommige dingen zijn belangrijker dan het geld uit saoudi-arabie.

  Like

 9. luckybee zegt:

  JAMMER DAT DE QUASIE ELITE DE MEDIA FAST IN DE HANDEN HEBBEN, ZO DAT WIJ GEEN GELEGENDHEID HEBBEN ONZE STEM TE LATEN HOREN.

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Jawel hoor, we kunnen wel degelijk onze stem laten horen:
  HIER..!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s