VIDEO: Britain First – “Arresteer Choudary of wij doen het!”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Marijke)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO: Britain First – “Arresteer Choudary of wij doen het!”

 1. bobzelf zegt:

  Nou ik kan je vertellen ze zijn van de P.v.dA WEER wezen kijken en er was echt helemaal niks aan de hand ! whahahahahhaa , nou deze geweldige gaat weer in 1 keer naar de Pvd.A !!!!
  iemand problemen mee ???

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @bobzelf 27 ei 22.43u. Nee. Ik niet. Lucky9 heeft wel gelijk, dat het nogal schimmig is, wie of wat Britain itst nou weer is, maar ‘this guy’ heeft alvast op één punt groot gelijk: Het is een schandaal dat haatzaaiers als de Choudary die uiteindelijk de oorzaak zijn van al deze moordaanslagen, nog steeds ongemoeid worden gelaten! Dat tuig verdient het niet o vrij rond te lopen. Lekker de haatpreker-achter-de-schermen blijven spelen maar intussen aanzetten tot moord op alles wat Kafir is! En niets wordt er tegen ondernomen, niets! Stuur maar naar de PvdA; dat zijn toch dezelfde soort lapzwansen!

   Like

 2. Helena zegt:

  Nou ik hou mijn adem in en hoop en bid voor een goede afloop.
  Zou reageren vanuit NL zin hebben, als het sowieso al zin heeft?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  @E> J. Bron Het kan aan mijn laptop liggen, Webmaster, maar ik kreeg geen geluid bij dit filmpje. Weet niet of dat klopt.

  Like

 4. His “Belgian” “Brother” is in jail…

  Like

 5. Paardestaart zegt:

  Geweldige actie. Natuurlijk zullen de conservatives zich nu genoodzaakt zien ook deze griezel de “vrijheid van meningsuiting” te garanderen; de trouweloze sukkels zullen zich ook nu de gelegenheid niet laten ontnemen om jammerlijk te blunderen.. ^_^

  Like

 6. Th.M. van Baarle zegt:

  In Engeland is de beer los. De twee jonge moslims, die de soldaat “geslacht” hebben, hebben bij wijze van spreken de steen in de vijver gegooid.
  Britain First heeft een ultimatum gesteld. Wat gebeurt er als de Britse politie de ophitser Choudary niet arresteert? Als Britain First dan in actie schiet krijgen we aan de oppervlakte wat al een tijdje smeult. De derde Wereldoorlog wordt zichtbaar. Deze heeft een geheel ander karakter dan de vorige oorlogen. Dit wordt een guerilla-oorlog in een enorm stedelijk gebied. Dat gebied is heel West – Europa.
  Overal zullen de lustmoordenaars hun werk gaan doen. We hebben immers gezien dat herhaaldelijk zelfmoord-moslims hun moordadige gruwelen vertonen. Wel, een veelvoud zal in actie komen.
  Ik heb eerder beschreven vanuit welke mentaliteit ze dat doen. zie maar bij :
  https://ejbron.wordpress.com/2013/05/26/de-barmhartige-samaritaan-en-de-lustmoordenaar/
  Er is al vaak gewaarschuwd om er wat aan te doen met de sinistere uitspraak ….. voordat het te laat is. Wel, het is al te laat. Het is niet meer te voorkomen. Het wordt straks een kwestie van terugvechten uit lijfsbehoud. Velen zullen zich van een wapen willen voorzien. En gelijk hebben ze. Met je blote handen begin je niets tegen deze gehersenspoelde moordmaniakken.
  Sterkte allemaal.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Th.M.van Baarle 23.14. uur, op 27/5. Ben het eens met uw betoog. We zullen terug moeten vechten, van onze regeringen en politiek kunnen we NIETS VERWACHTEN, ze zijn nog steeds ISLAMOFIEL. Het gaat komen tot een burgeroorlog, tussen ons en onze vijanden de islamieten, en dat voorzie ik op korte termijn. De kruik gaat zolang te water tot hij barst!

   Like

 7. Republikein zegt:

  kill these animals

  Like

 8. Dat zijn tenminste mensen met pit!

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Ben benieuwd hoe dit gaat ontwikkelen. Tommy Robinson werd opgepakt omdat hij een bedreiging was en is voor de gevestigde politiek. Een politiek van onverantwoorde multiculturaliteit, van wegkijken en van demoniseren van critici. Terwijl het echte laaghartige en meest gevaarlijke islamisten tuig vrij kan rondlopen en hun vernietigend handwerk kan blijven uitoefenen. Daarnaast is het de grootste schande dat deze schofterige “”echte”” haatzaaiers vrijelijk kunnen blijven genieten van alle sociale voorzieningen die opgehoest worden door de maatschappij die zij het meeste haten.

  Like

 10. Lucky9 zegt:

  Ik heb uiterst gemengde gevoelens bij deze video. Too little too late, zou ik zeggen.
  De EDL en de UKIP hebben wél recht van spreken. Maar who the fuck is Britain first? Een sekte conservatieve rotariërs? Uit welk hol of van onder welke steen komen zij gekropen, om nu pas -uitermate macho met dasspeld en al- de arrestatie van 1 enkele criminele moslim te eisen? Welke bevoegdheid hebben zij om dat eventueel zelf te doen? Hoe kan dat nu helpen: 1 arrestatie, gevolgd door een show voor de bühne? Het doel is duidelijk! Apeasement zwijgen en slikken!
  Het lijkt niet meer of niet minder dan platte politieke recuperatie en indoctrinatie van de torries om de imago-schade te beperken. Hun numero uno ligt nu op de Balearen. Wie gelooft deze mensen nog ?
  Ik weet wel dat onkruid en virussen snel groeien in aantal, maar hier trap ik niet in. Met permissie, dit stinkt even erg als de socialistische heilsleer. Ik hoop oprecht dat de Britten, de Welch en de Schotten ook deze islamofiele boven hen gestelden een ferme kick in the ass geven. The sooner the better! Weg met Cameron, en zeker met Johnson en Blair!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Politiek,Media en Politie de verraders van het eigen volk, ik wens Britain First veel succes.
  Het verzet begint..

  Like

 12. madeleine zegt:

  Was er nu geen 80 jarige oma gearresteerd omdat ze iets niet netjes riep tegen een paar moslims? of die paar maanden die op een forum of facebook een paar politiek incorrecte dingen geschreven hadden over de recente slachting? Waarom laat men die haatzaaiende imam dan vrij loslopen? Schrik van de mob misschien?

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik begrijp de tactiek niet van de BF, eerst even aankondigen wat je gaat doen en zo proberen en overheid te chanteren tot actie, en men denkt dat dat gaat lukken ?
  In de weet dat de overheid niet van zins is deze man te arresteren, maar hem tegemoet te komen met een prachtig huis..

  En nu zijn de mensen rond dat beest gewaarschuwd en zullen ze met honderden om hem heen staan, inclusief een politie bewaking dus het word een veldslag met een gegarandeerde nederlaag voor BF of een zwaar gezichtverlies door het afblazen van de aangekondigde actie .

  Maar misschien kan iemand de juistheid van deze tactiek even uitleggen.

  Voor woensdag avond zitten er een paar BF mensen in de gevangenis, die worden namelijk wel heel goed in de gaten gehouden.

  Maar ach in dit proces der gebeurtenissen moet men nog veel leren zoals geen zinloze dreigementen uiten en zich zo in een hoek lullen.

  Dom dommer domst !

  Like

 14. Marc Bouwman zegt:

  Ik was even benieuwd hoe BritainFirst hun voorgenomen arrestatie van Chadoury hadden uitgevoerd. Volgens onderstaande link is te zien dat de politie die gast juist in bescherming hebben genomen.

  Volgens britianfirst.org:

  http://www.britainfirst.org/news/police-act-in-response-to-britain-first-choudary-arrest-demand-to-protect-him/

  Volgens The Sun:

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/4947555/Anjem-Choudary-moved-into-hiding-by-police-after-threats.html

  Volgens The Daily Mail:

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2333199/Police-rush-home-hate-preacher-Anjem-Choudary-protect-family-threats-blames-Camerons-crusade-turning-young-Muslims-terror.html

  Op de achtergrond van foto’s van die gast is natuurlijk die moslim (geboren en getogen in Londen; Nigeriaanse achtergrond, dus zeker geen Afghaan) te vinden die vorige week die Britse militair onthoofdde.

  De politie beschermt dus haatzaaiers. De man is niet gearresteerd maar voor ‘eigen veiligheid’ geevacueerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s