Israël verliest de propaganda-oorlog door eigen schuld

Screenshot_19

(Door: Martien Pennings)

Rond Israël is nu al zo’n veertig jaar een propaganda-oorlog aan de gang. Het wordt ook wel een war of ideas genoemd. Ik vertaal dat als “conceptuele oorlog”. Israël is die oorlog aan het verliezen omdat Israël de leugens niet tegenspreekt en de verdedigers van Israël niet van informatie voorziet om de hetze te weerspreken.

De hetze tegen Israël is op unieke wijze massaal en onophoudelijk. Wat zijn de redenen voor die chronische tsunami van Israël-haat?

De eerste reden is voor de hand liggend: Israël-haat is gemaskeerde Jodenhaat. Een tweede reden zou kunnen zijn: als een Europeaan Israël demoniseert, hoef hij zich niet zo schuldig meer te voelen over Auschwitz. Vandaar dat de demonisering ook die krankzinnige proporties aanneemt: “de Israëli’s zijn net Nazi’s”.

Er zijn nog meer en recentere historische redenen dat sinds 1973 Israël in Europa wordt gedemoniseerd. In die veertig jaar is de Dauerhetze tegen Israël deel geworden van een gigantische pro-islam-campagne.

Toen de “protestgeneratie” – dat is die van de “68-rers” uit de vorige eeuw – merkte dat het westerse “proletariaat” niet meer “revolutionair” was, hebben ze de dragers van de meest reactionair-regressieve ideologie uitgekozen als nieuwe vertegenwoordigers van “het progressieve”. Hoe dat kon? Het is mij een raadsel. Ik ben van die generatie en je moet óf extreem dom óf extreem kwaadaardig zijn, of misschien ook beide, om de islam als een vooruitstrevende kracht te zien. In een aantal essays heb ik aangetoond dat de islam de oerste vorm is van wat wij Nazisme* noemen.

Er waren wel historische omstandigheden die deze keuze voor de islam van “links” in de hand werkten. Zo werd Europa vanaf 1973 (“oliecrisis”) gechanteerd* door de islamitische olielanden. De eisen uit de woestijn – Bat Ye’ Or heeft het gedocumenteerd –  in ruil voor ongestoorde olieleverantie waren: 1) haat tegen Israël, 2) massa-immigratie uit islamitische landen, 3) respect voor de islam.

En daar kwamen ze! De gastarbeiders! Het was alsof de van zijn proletariaat  beroofde linkse mens met succes  een “contact-advertentie” had gezet:

“Marxistische Gutmenschen zoeken onderdrukte klasse om samen wereldrevolutie mee te maken.”

Intussen vergaten de Europese “revolutionairen” hun eigen carrière niet. De “mars door de instituties” begon en werd succesvol afgesloten. In die instituties zaten natuurlijk nog heel wat oude vossen, die in de samenwerking met de olie-Arabieren nog een andere mogelijkheid zagen: net zo machtig worden als Amerika en misschien machtiger.

Voor gecoördineerde samenwerking met de olie-Arabieren moesten de landen van  “Europa” natuurlijk wel eerst onderling nauw gaan samenwerken. En was die Europese samenwerking in het kader van het “nie wieder!” niet óók nog een prachtige gedachte? Een gedachte natuurlijk die vooral bij de “oude vossen” leefde.

Zo kwam alles bij elkaar in één heerlijk en groot EU-verband: glanzende carrières voor de 68-ers en tóch “revolutionair” blijven, haat tegen het “neo-koloniale Israël”, liefde voor het nieuwe moslim-proletariaat en vooral voor de “Palestijnen”, ongestoorde olie-aanvoer, een EU-machtsblok contra “Amerika” en ook nog “nie wieder!”

Mijn Cohn Benditje wat wil je nog meer!

Zo is de “protest-generatie” van de jaren 1960 aan de macht gekomen. En als ze zelf niet meer in alle niches van de macht zitten, hebben ze inmiddels hun tweede-generatie-kloons daar geplaatst.

Dat brengt me terug bij de propaganda-oorlog tegen Israël.  Die wordt dus niet alléén verloren doordat de regering en de ambassades van Israël weinig tot niks doen aan voorlichting, maar ook doordat die propaganda-oorlog  zo massaal en onophoudelijk is. En die is zo massaal en onophoudelijk vanwege het cultuur-monopolie van de “68-ers” en hun klonen. Zoals ik al 100 keer heb gezegd: de linkse nep-elite zit in alle niches van de macht op het gebied van media, onderwijs en politiek. Ze hebben de hele Europese cultuur vergiftigd. Er is alléén maar plaats voor hun penséé unique. Het werkt dus van twee kanten: een laks Israël en een verbeten vijand.

Er is nog een derde factor: het onbedaarlijke liegen.

Ik klaagde maandagmorgen over dat liegen tegen Roelf-Jan Wentholt en ik was werkelijk van plan er het bijltje bij neer te gooien. De aanleiding was wéér een nieuw leugenstuk in een groot Vlaams blad, in de Knack.  Zo’n stuk van een of andere trut van Oxfam-Novib wordt door vele duizenden mensen gelezen, mensen die toch al gehersenspoeld zijn door de mainstream-media. Dus wat willen wij nou met onze marginale blogjes? Er brak iets bij me en ik was er even werkelijk slecht aan toe.

Dus om mij op te vrolijken stuurde Roelf-Jan in zijn netwerk een mail rond met de volgende inhoud:

“Elke dag is er wel weer een nieuwe beschuldiging te vinden in de Echte Grote Mensen Pers. Zie nu weer hier:  de overvloedig gesubsidieerde haat-organisatie Oxfam-Novib trapt weer eens naar Israël. Ik weet blindelings en HONDERD PROCENT ZEKER  dat de beschuldiging loos is. Maar ik kan dat vanuit hier niet allemaal steeds weer opnieuw uitzoeken door het internet af te schuimen. Waarbij je overigens, als je googelt op iets met het woord Israël er in, eerst door tweehonderd meter “Palestijnse” propaganda-bagger moet.

Wat ik nu graag zou willen is: e-mail adressen en telefoonnummers van mensen in Israël die hoogstwaarschijnlijk en meteen al uit het blote hoofd dit soort beschuldigingen kunnen ontzenuwen. Waarom is er niet een centraal Israëlisch aanspreekpunt in elk land dat de informatie heeft en geeft die de leugenhetze kan indammen?

Ik ben me er van bewust dat het tegenspreken van leugens geen kleinigheid is omdat in wezen van de ontkenner gevraagd wordt dat hij van alle moleculen op aarde altijd de precieze verblijfplaats en interactie kent. Dat is het smerige van liegen. Dat is de reden dat leugens effectief kunnen zijn. Dat is de reden waarom dat Palestijnse tuig en hun linkse handlangers altijd liegen.

Om het nog even persoonlijk te maken: ik had hartstikke spit in mijn rug vanochtend maar van pure woede is de pijn in één keer zo goed als helemaal verdwenen! Het zal de wonder werking van adrenaline zijn.”

Tot zover Roelf-Jan.
En ik?
Ik zal dit stuk eens doormailen naar een paar instanties en personen.
Nee, ik noem geen namen.
Want alleen al genoemd worden door een Radikalinski als ik vinden sommige brave personen en instanties niet fijn.
Ja, daar gaan we de conceptuele oorlog, de war of ideas wel mee winnen.
_________________________

* Hier de meest uitgebreide uitleg en hier een kortere en hier de nog kortere en dan ook nog ten enenmale en ten anderenmale de uitleg van Emmet Scott

** “Koeweit-Koeweit-kiele-kiele-Koeweit-kiele-kiele-kiele-Koeweit-kiele-kiele-hopsasa.” Sjeik Yamani kwam onderhandelen. Een vriendin van mij zat in die tijd een keer tegelijk met Yamani in een hotel in Genève. Hij had een hele verdieping afgehuurd voor zijn harem alleen al.

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestina", Appeasement, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Naïviteit, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

30 reacties op Israël verliest de propaganda-oorlog door eigen schuld

 1. Tom Hendrix zegt:

  Beste Martien Pennings ik ben het geheel met je eens. Het artikel klopt van voor tot achter. Ik denk dat de oude Drees (PvdA), vanwege Nieuw Links, uit de PvdA is gegaan, omdat deze wijze man vooruit zag, wat de dolgedraaide linkse bloemenkinderen van plan waren. En exact, de MUZELMANNEN werden de neuwe proletariërs voor de PvdA. Daar is de ellende begonnen, gloeiende nog aan toe! De rode Joop den Uyl, begon ermee, door de gastarbeiders- let op het woord gast- toe te staan hun familie naar Nederland te halen. Volledig fout! Daarna het -wat ik noem verraad van Straatsburg- Oil for Immigration plan, aangenomen door de linkse-en andere verraders in het Europese Parlement, waardoor horden onaangepasten mochten instromen in geheel Europa. En weer Martien denk ik aan Pim Fortuyn, in zijn uitspraak ” Dit land is het ZAT, cést ca”, waarmee Pim zijn doodvonnis tekende. Mijn hekel aan de RODEN/ SOCIALISTEN en de
  andere landverkwanselaars van liberale en christen-democratische snit wordt steeds groter. Hulde voor uw strijd Martien!

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Weer mooi Martien en ben het weer met jou eens.
  Gisteren sprak ik met een jonge journalist en vertelde hem dat ik een hekel had aan de P.O. door hun gewiekse linkse standpunten.
  Hij zei dat hij gewerkt had in een programma met Ad v. d. Heuvel dat nu blijkbaar weer van de kijkbuis was genomen maar dat niet zo links was incl. hemzelf.
  Toen we over Israel spraken, waar hij vaker geweest was, ging het uiteindelijk fout.
  Na wat op en neer praten kwam de MUUR.
  Ik vroeg hem waarom die muur er was waarop hij al enigszins geirriteerd antwoordde, tegen zichzelf opblazende palestijnen in bussen.
  Hij vond het smerig van Israel dat ze met het plaatsen van die muur hier en daar stukjes palestijnse tuinen hadden ingepikt zodat mensen alleen nog maar door voor-of achterdeur hun huis inkonden.
  Ik zei dat er muur en draad was wat hij bevestigde.
  Ik vroeg welk gedeelte muur en welk gedeelte draad was en waarom er dat gedeelte muur was.
  Dat kon hij beiden niet zeggen.
  Nadat ik vertelde dat er 4 a 5 % muur was en de rest draad en dat de muur tegen het schieten door palestijnen vanaf hun daken op israelis aan de overkant zei hij.
  Ik voel het al en ik laat me niet in de palestijne hoek drukken en hij liep weg.
  Einde discussie.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  De eerste klap was vanmorgen weer een daalder waard, Martien! Je artikel in één ruk uitgelezen zoals gewoonlijk, dus alleen om die reden al vraag ik je met klem, het bijltje er vooral NIET bij neer te gooien! Een geluk dat je voor zulke momenten steun hebt aan een deskundige evenknie els Roelf-Jan. Ik kan me je inzinking trouwens goed voorstellen, want ik heb meteen je link naar de Knack eens ingetikt. Bij de eerste alinea zag ik het al: De gewone prietpraat. Damesbladenniveau. Die Liesbeth Goossens speelt het handig (en toch stom) door te beginnen met een zielig verhaaltje over die palestijnse boer met zijn vrouw en negen kinderen. -Voor hetzelfde geld had ze daar een kritische noot bij kunnen plaatsen, maar dat liet ze wel uit haar hoofd, want dan had ze die Palestijn direct ontmaskerd als een onverantwoordelijke islamitische klootzak, die zijn vrouw aan de lopende band zwanger maakt, ongeacht de gevolgen. Enfin……Via dat verhaaltje komt ze dan gaandeweg op die bulldozers. Ook heel slim, bulldozers. Met een beetje geluk kun je daarmee associaties oproepen met, bijvoorbeeld, “the grapes of wrath” van Steinbeck. (Althans, als ze zelf ooit van dat boek gehoord heeft.) Hoe dan ook, het effect is bereikt en dat Madam zelf amper kaas gegeten heeft van de eigenlijke achtergronden….Who cares. Ik kan me levendig voorstellen dat de moed je in de schoenen zonk bij het lezen van zulke shit. -Met desondanks zo’n grote oplage. Daar zou je toch ook moedeloos van worden! Maar alsjeblieft, hou het vol! Houd je vast aan je eigen inzichten, waar je trots op kunt zijn!
  Je verklaring voor de omarming van de Islam door de Mei ’68 generatie is alleszins plausibel, al kan ik het niet laten -probeer me dat maar te vergeven- er nog éven de reden aan toe te voegen, die ik in een eerder comment al suggereerde: De Mei ’68 generatie zette zich tevens af tegen de christelijke hiërarchie en sympathiseerde óók met de Islam omdat het christendom daar afwijzend tegenover stond. Ze dachten, dat er aan sympathiseren alléén geen consequenties verbonden zouden zijn. En dat was dus stom. Maar tot op de dag van vandaag weigeren ze dat toe te geven.

  Like

 4. reageerbuis zegt:

  Weer schitterend verwoord!

  Like

 5. baksteen zegt:

  Martien,
  mbt dat verhaal van Oxfam (heb ze pas nog de deur gewezen met als argument aan de verbouwereerde collectant dat ik niet geef aan antisemitische organisaties) hier alvast wat over het waterbeheer en dan met name in area C.
  er staat meer in het stuk en op de site, je zult hem wel kennen.
  een kort citaat: “In totaal hebben de Palestijnen sinds de ondertekening van de Oslo akkoorden over water 250 illegale waterbronnen geboord. Wanneer de ‘Civil Authority’ de in area C gelegen illegale putten weer sluit, volgt er meestal een desinformatiecampagne via het internet.
  http://missingpeace.eu/nl/2011/07/water-als-brandstof-voor-het-palestijns-israelische-conflict/

  gewoon blijven schrijven, komt goed!

  Like

 6. baksteen zegt:

  Israel zou er inderdaad goed aan doen dit soort artikelen direct van repliek te dienen en de verspreiders er van tot rectificatie te dwingen.

  Like

 7. R.Paulus zegt:

  Hasbara Fellowships is een organisatie die sinds 2001 jonge studenten naar Israel haalt om hen te trainen in het ontmaskeren van anti-Israel propaganda en het geven van pro-Israel berichtgeving.De organisatie zegt sinds de oprichting bijna 2000 studenten te hebben getraind die zijn uitgewaaid over een kleine 200 campussen in de VS.

  In Nederland verschijnt Likoed Nederland vaak op websites om tegengas te geven. Het is dus niet zo dat Israel niks doet.Sinds een aantal jaren is er binnen Buitenlandse Zaken een speciale propaganda( hasbara) afdeling opgericht om berichten uit te sturen, te coordineren en te stimuleren.

  Like

  • Martien Pennings zegt:

   Likoed Nederland ken ik natuurlijk wel.
   En er zullen best technieken zijn die ik nog niet ken en die ik van zo’n Hasbara-cursus kan opsteken.
   Maar waarom geef je nou niet even een link naar die hasbara-melogum?
   En dan nog: het gaat niet om algemene technieken, maar vooral om concrete informatie om zo’n wijf als dat in Knack te kunnen bevechten.
   Je moet dan concreet iemand hebben die de situatie ter plekke goed kent en zo’n verhaal over die “Palestijnse” boer aan de kaak kan stellen voor wat het is: een leugen.
   Je moet voorts een NGO-specialist hebben, en liefst een Oxfam-Novib-specialist, die het algemene verhaal onderuit kan halen waarbij die boer als “schrijnende” illustratie dient.

   Like

 8. lucky9 zegt:

  Beste Martien Pennings,
  Ik geloof dat jij abonnee bent op Knack. Des te beter want dan zal je na deze reactie van mij sneller begrijpen dat dit flutblad helemaal niet meer representatief is maar inmiddels deel uitmaakt van de poco-regimepers van het onland.be. Individueel doen sommige redacteurs en journalisten nog hun best om dit zo goed als mogelijk te weerstaan en te verbergen maar de waarheid is dat Knack in feite een gratis bijlage geworden is bij het Mondiaal Magazine en de abonnees en lezers nog altijd het omgekeerde geloven. Zelfs intelligente lezers als jezelf schijnen dat niet te beseffen. Jij struikelt nu over 1 artikel maar elke week zijn er zo meerdere artikels die doen kokhalzen. Niet bepaald mijn favoriete lectuur dus. In heel Vlaanderen is er geen enkel weekblad en -op De Tijd na- geen enkel dagblad meer dat objectieve berichtgeving brengt. Je moet niet alleen goed weten wat je leest, maar ook hoe je leest en vooral waar je leest.
  En dit sluit naadloos aan bij je andere opmerkingen in je waarheidsgetrouw artikel, waarvoor dank.

  Like

 9. Martien Pennings zegt:

  Dit is dan voor 99,99 % zeker dan weer wél waar: “Woman beaten to death in Gaza suffered years of abuse” : http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=599122

  Like

 10. Pieter Nokkio zegt:

  Webmaster, aan mijn reactie maar achterwege, bedenk ik bij nader inzien!

  Like

 11. rommel zegt:

  Martien, jij lijdt duidelijk onder battlefield fatigue symptoms, een combat stress reaction. Maar dat is geen excuus om de wapens neer te leggen. Hou er rekening mee dat we dat als deserteren zien, en met de nodige straftucht onder het krijgsrecht gesanctioneerd zal worden. We verlaten niet het slagveld. Neem een weekje vakantie in de Ukraine met het benodigde bordeelbezoek om weer op adem te komen. Daarna verwachten we je weer in de loopgraven.

  Like

 12. Peter van Buuringen zegt:

  Martien, bedankt voor je goed onderbouwde stukken, het zijn de leugens die zo graag gehoord worden door de jodenhaters hier kan Israël weinig tegen doen, geen beginnen aan, wordt ook niet gesubsideerd door het westen. O ja voor ik het vergeet AH was ook een socialist.

  Like

 13. Weet je wat een aardige collega gisteren vertelde; “ik heb mijn vrouw wat van je laten lezen, ze werd kwaad op je, ze mag die hele Pim Fortuyn ook niet. Ze haat jullie standpunten. Je haat moslims. Ze wil je graag dood…” Ik haat net als Geert Wilders geen moslims maar de islam! Ik had wel iets kunnen zeggen maar soms is zwijgen beter. Er is nog een collega die zo over me denkt als zijn vrouw. Als ik wat terug zeg komt er weer een discussie en dan halen ze hun vriend de baas erbij. En die baas zet we dan weer op een andere werkplek. Laat ik maar niks zeggen over de islam en wachten tot een geschikt moment. Al vallen er bij bosjes slachtoffers door moslims dan nog krijgt rechts de schuld! “Want rechts heeft het leven van die lieve en zielige moslims verpest! En je ziet wat Israël doet, de moordmachine.” Volgens mij kijken een collega en een vrouw van een collega te veel naar linkse websites!

  Like

 14. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik mag gaarne dit maar weer eens onder de aandacht brengen, misschien helder dit iets op.

  Misschien staat er iets herkenbaars in,

  http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta08/ERES1605.htm

  Like

 15. Joop Klepzeiker zegt:

  ach wat ga hier maar eens spitten

  http://www.dhimmitude.org/d_today_eurabia.html

  slaat dit niet over

  The Euro-Arab Dialogue and The Birth of Eurabia,

  Like

  • friki zegt:

   Het boek van Bat Y’or genaamd “Eurabia”, is een prachtig document. Na het lezen van dit boek werd me alles duidelijk. De puzzelstukjes vallen elke dag meer op z’n plaats.

   Like

 16. Roni Thome zegt:

  CHAPEAU Martien Pennings voor uw verhelderende artikel. Ik meen nog een reden te noemen voor het demoniseren van Israël. Een reden die niets te maken heeft met Jodenhaat en ook niet met ideologische gronden. In elk geval niet direct. Conflicten in het Midden Oosten zijn goud waard. Een goed voorbeeld is Frans Van Anraat, die in de jaren ’80 grondstoffen voor chemische wapens aan Saddam Hussein had geleverd. Deze man had geen ideologische motieven nodig. Het kon hem een zorg zijn dat Saddam Hussein zijn spullen gebruikte voor de productie van mosterdgas en zenuwgas. Ook de slachtoffers in Irak en Iran lieten hem koud. Ook het conflict tussen Israël en de Palestijnen levert een geweldige business. Vooral voor de politiek-correcte ‘Gutmenschen’ is het conflict een ‘everlasting goudmijn’. Arabische landen (Saudi-Arabië, de Emiraten) plus Islamitische organisaties betalen prima aan westerse bobo’s die hun P.R. verzorgen. Anti Israël propaganda van de kant van Westers linkse cq. liberale politici, intellectuelen, media en universiteiten zorgt voor het scheppen van onmetelijk grote secreten vol geld gevestigd in Zwitserse (of Liechtensteiner)banken. Iedere nieuwe vloed aan Intellectuele krokodillentranen over het lot van de Palestijnen, brengt automatisch nieuwe Rolexen op intellectuele polsen; gekocht aan de Bahnhofstrasse in Zurich (of in een van de winkels in de prachtige luchthaven van dat stad).

  Like

 17. Joop Klepzeiker zegt:

  Tja dan dit ook nog maar eens

  http://www.thejerusalemfund.org/www.thejerusalemfund.org/carryover/documents/charter.html

  Let eens op

  Article Thirteen: Peaceful Solutions, [Peace] Initiatives and International Conferences

  Like

 18. Goed stuk weer van meneer Pennings.
  Zijn stelling over OPEC 1973 heeft in de marge van de olie prijs verhoging ook een pro islam respect en anti Israël politiek afgedwongen bij de Amerikaanse en West-Europese politici van die tijd.
  OPEC 1973 was afpersing en onderdeel van de samenvallende oorlog in 1973 tegen Israël.
  De grote opdrachten voor jacht bommenwerpers met het bewust beoogde verlies van de Vietnam compenseerde men met die verhoging van de OPEC olie prijs in ruil voor US wapen aankopen door Syrië, Irak, Saudi Arabië, Perzië enz.
  Dat is de drive achter de loopbaan van senator John McCain die de personificatie is geworden waarvan president Eisenhower over het Amerikaanse (politieke) militaire en wapen complex eind jaren vijftig voor waarschuwde.
  Het sinds 1950 draaiende MKULTRA project wiens CIA de heroïne van Cambodjaanse warlords in bodybags kapitaliseerde en het geld aan hen gaf in ruil van het stoppen van de Ho Chi min route door grensgebied welke drughandel weer de basis is van de Limburgse drug problematiek en de Sisalounge meta amfetamine zoals net besproken in het Haagse vragenuurtje …
  De wellicht belangrijkste drijfkracht achter de oorlogen tegen Israël in 1956, 1967, 1973 en nu 2013 was de opname in 45-50 van tientallen duizenden nazi’s in Egypte, Syrië, Irak, Argentinië.
  Maar ook in NASA en de Amerikaanse raketwapen industrie en 500 dr. Mengele’s in project MKULTRA van de CIA dat in complexe programma’s neerkwam op een psychologie grens verschuiving voor massale genocide. (Indonesië 1965, Cambodja, Nigeria 1967 Oost-Timor 1975, Videla Zorreguita 1975-80 Rwanda 1994 enz.)
  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_genocides_by_death_toll
  2. Na de oprichting van Israël; in 1948 was de politieke elite van Israël ook bewust van de nazi’s in Argentinië en Amerika. De Israëlische politieke elite heeft tegen de achtergrond van de Koude oorlog en die opname van nazi wetenschappers ook daar vuile handen gemaakt. Israël ging in Argentinië achter Mengele, Eichmann maar tienduizenden andere nazi’s liet men 30.000 Argentijnen vermoorden.
  Diana West heeft onbewust hierop al een voorschot genomen met haar boek “American Betrayal: The Secret Assault on Our Nation’s Character ” Hoe FDR communisten toe liet (Venona) in Amerika en eigenlijk begon dat al met Woodrow Wilson en Edward House na de 1e wereldoorlog toen W.Lenin aan de macht kwam en financiële relaties aanknoopte met het westen. Ook John Foster en Allen Dulles hebben grote invloed daarop gehad.
  3. Na 1973 toen Nixon de Vietnam oorlog gepland liet verliezen en met loslaten goudstandaard grote inflatie in Arabische wereld veroorzaakte werd in 1974 MKULTRA door de Frank Church committee werd ontmaskerd werd de veroordeelde en amnestie verleende CIA director Richard Helms ambassadeur in Perzië. Kort daarop werd op advies van de katholieke Pool Zbigniew Brzezinski de Perzische bevolking die op het westen was georiënteerd door Jimmy Carter verraden aan de Ayatollahs van Komeini uit Frans exil terug gekeerd.
  Dit werd m.i. sindsdien de methode van de Amerikaanse buitenlandse politiek in de islamitische en Aziatische wereld om op het westen georiënteerde seculiere bevolkingen te verraden en uit te leveren aan fundamentalistische krachten waar Israël bij staat .
  Conclusie: Het is historisch niet verstandig om Israël te verdedigen door het in het middelpunt van de historische ontwikkeling te plaatsen.
  De Joodse wereld gemeenschap heeft met de oprichting van Israël een voor hen met de landing op de Maan vergelijkbare wending genomen in hun wereld geschiedenis.
  De jood houd op te bestaan en de Israëlier is geboren.
  De Islam heeft in zoverre ook weinig met de Joden en Israël te maken indien men bereidt is de islam niet als religie te zien maar als een als religie vermomde moorddadige militaire doctrine die niet alleen Israël maar het hele christendom van de planeet wil wegvagen.
  4. M.i. heeft in de strijd tegen de Islam de christelijke wereld met hun linkse bevrijdingstheologie hun rechtse religieuze angst tegenover de seculiere en atheïstische gemeenschap om vanwege het primaat van het geloof de islam juist het predicaat van een religie te ontnemen met name met hun supersessecionism http://en.wikipedia.org/wiki/Supersessionism een kwalijke rol tegenover Israël …

  Like

 19. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Anti-Zionisme en Anti-Semitisme hebben noodzakelijkerwijs overeenkomsten. Links heeft niet het minste recht de Holocaust erbij te halen om hun agenda door te drukken.

  Like

 20. Pingback: Knack censureert, waant zich links, maar is extreem-rechts | E.J. Bron

 21. Pingback: The Middle East Piece: echt historisch onderzoek inzake Palestina | E.J. Bron

 22. Jan zegt:

  @Bron

  Je bent dus een handlanger van de Mossad of Sjien Beet
  Citaat: “En natuurlijk is er dan ook nog het internationale leger van bloggers en Facebook-gebruikers die als onderdeel van deze propagandamachine alles duizendvoudig reproduceren, VOLGENS RICHTLIJNEN UIT JERUZALEM.”
  Grove middelen worden bij deze media-oorlog niet geschuwd. Maar soms sta ik er toch nog versteld van hoe ver dat gaat en hoe makkelijk ook de smerigste onzin door de Israel-fanclub overal gretig voor zoete koek wordt geslikt.
  http://abu-pessoptimist.blogspot.nl/2013/08/unrwa-slachtoffer-van-hasbara.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s