Kinderen mogen creperen in moskee-internaten

Screenshot_21

D’oh Asscher! Wat doe je nou? De ViceMinPres (PvdA) was zowaar lekker op stoom met zijn onderzoek naar de integratie-(on)bereidheid van de Turkse verenigingen Milli Gorüs, Gülen, Diyanet en Suleymanci. Op zich mogen Turken zich organiseren natuurlijk, maar kinderen ophokken in brandgevaarlijke moskee-internaten, meisjes uitsluiten van een leven in de Nederlandse maatschappij en klokkenluiders kapot intimideren, meh. Doe maar niet. Bouwt u voor de grap zomaar in het wild een schuurtje in uw achtertuin dan staat er sneller dan u ‘vergunning’ kunt zeggen een legertje ambtenaren met boetes te zwaaien. Maar die moskee-internaten, die moeten zelf toezicht houden op de boel. Nou en dat hebben we dus gezien, dat zelf toezicht houden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kinderen mogen creperen in moskee-internaten

 1. luckybee zegt:

  Alles wat moslims doen is volgens de PvdA beschermswaardige, Cultuurbijdrage.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Het zal mij een worst wezen !!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Hoeveel “öuderen” zijn hier op dit blog, die alleen all bij ,t zien van zo,n foto……..zich groen en geel ergeren. BEN IK DE ENIGE ?????????????????????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Delamontagne 17.17u. Natuurlijk bent U dat niet! welke weldenkende Nederlander zou zich niet groen en geel ergeren?! In een vorig comment heb ik er al eens gewag van gemaakt dat Nederland juist terughoudend geworden was met internaten, dat dat alleen maar een goede zaak was, en dat we ond wat dat betrof niet moesten laten overbluffen door een stel fundamentalistische moslims, die daar anders over schijnen te deken. (Zoals ze dat over alles doen.) Zo ga je gewoon niet met kinderen om -immers:IJzeren discipline en nog brandgevaarlijk ook! Inderdaad, Asscher begon flink, maar Oh jé, krijgt Mijnheer alweer koudwatervrees? Krabbelt hij alweer terug? Mijn God, wat hèbben we hier eigenlijk?Bewindvoerders of een stel bange kleuters, die in hun schulp kruipen zodra moslims het eerste zuchtje laten?! Je houdt het toch niet voor mogelijk: een beleidsmaatregel aankondigen en dan toch weer terugdeinzen zodra het allochtonen, of beter gezegd, móslims betreft! Tjesus, Asscher, ben je een man of een wezel?! Nee, laat maar; ik weet het antwoord al: Je bent gewoon een…dhimmi.

   Like

 4. Anneke zegt:

  “Hmmm; hoe zit het nu met instellingen als Jeugdzorg en de Kinderbescherming”???/!!! Die weten (zogenaamd) nergens van….Het overbekende AFschuif-systeem. En oh ja….hoe zit het met de humanistische kinderrechten/-bescherming…..”ONgeldig verklaard…al tijden gelee”.

  Like

 5. 5 kids = 10 x kinderbijslag. KATJING!!! Dus niet meer werken, alleen kinderen fokken!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @delamontagne 17.17. uur. Wat mij betreft niet. Ik ben aan het koken van woede nu ik dit weer lees. Dit is weer een gevolg van de ISLAMISERING van NEDERLAND, die gesteund wordt door alle politieke partijen, behalve de SGP en de PVV. De HAATJURKEN mogen alles hier! Hoe waar is het wat Pim Fortuyn zei: ” Dit LAND IS HET ZAT, C’est ca”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s