Moslimbroederschap infiltreert in Amsterdam

Screenshot_37

Blauwe Moskee in Amsterdam-West

(Door: Martien Pennings)

Van die mejuffrouw Nanninga zou ik zo langzamerhand wel een beeltenis willen hebben om boven mijn bed te hangen. Nee, het is niet Wilma Nanninga van de  Telegraaf. Hoe dan ook: Nanninga ontwikkelt zich steeds meer tot een groot anti-jihadiste. En ik vraag dan ook regelmatig aan Bert de Webmaster of een stukkie van haar in aanmerking komt. En de laatste tijd is dat steeds vaker inderdaad zo.

Vandaag heeft Nanninga weer een fraai stukje muck-raking journalism that’s gonna change the Netherlands geleverd.

We serveren u hier de laatste alinea, maar voor rest moet u zelf op GeenStijl even . . . . eh . . . . . dichterbijlezen >>>

“We hebben dus te maken met iemand die in het bestuur van een moskee zit die in handen is van de Koeweitse Moslimbroederschap. Iemand wiens connecties diep in de Amsterdamse (PvdA)politiek reiken. Iemand die tegen betaling van belastinggeld adviezen uitbrengt over zeer gevoelige dossiers als radicalisering, integratie en veiligheid. En hij doet dat met een dubbele pet op, als we het voorzichtig zeggen. Als wij het niet voorzichtig zeggen zouden we het zo formuleren: hij infiltreert en voert met instemming van een deel van de Amsterdamse politiek een Koeweits-extremistische agenda.”

________________________________

Door:

Martien Pennings

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Moslimbroederschap infiltreert in Amsterdam

 1. felix zegt:

  Een aantal atoombommen op Koeweit, Abu Dhabi, Dubai,Doha,(Qatar) Bahrein, Daar zitten n.l. de grootste schurken van de Europees, islamitische ellende (Ik kon nog veel meer bijvoeglijke naamwoorden verzinnen, maar ik houdt het maar hierbij.) Probleem opgelost !! Soms fantaseer ik erover. !!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet je ervan zeggen? Het is en blijft gewoon allemaal TUIG! Machtsbelust, corrupt, hypocriet en ga zo nog maar een tijdje door. En B&W van Amsterdam laat dat vlak onder haar neus in haar eigen stad infiltreren……..
  Tegelijkertijd moet ik er aan denken, hoe men één of twee jaar geleden in Vlaanderen op z’n achterste benen stond omdat het VB een carnavalsslager had uitgebracht, getiteld: “Oh nee, alweer een moskee!” Nou zeg, wat was dàt erg! Neem me niet kwalijk, maar als je zo bekijkt, wat zich in een dergelijke ontmoetingsplaats allemaal verzamelt, lijkt dat liedje mij méér dan gerechtvaardigd!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Verwondert mij niets, van de Partij van de Allochtonen! Ze hebben daar nog zo een troetel moslima ene Fatima Elatik, die enorm heeft geblunderd en gefraudeerd als voorzitter van een stadsdeel in Amsterdam. Zum kotzen wat islamieten hier alles voor elkaar krijgen!

  Like

 4. baksteen zegt:

  Blijkbaar kun je deze waarheden enkel nog zeggen als undercover, Nederland in oorlogstijd met internet dat nu nog functioneert, kun je je voorstellen als dat wegvalt. Nanninga, blijven spuien!

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  En dat kan allemaal in Nederland van het geld dat jan met de pet en nog wat idioten als ikzelf aan de gemeenschappelijke pot MOETEN afdragen.

  Like

 6. maria zegt:

  Maar in de statuten van al deze moskeeën zul je geen concreet aanknopingspunt naar de Salafisten vinden, daarvoor zijn ze te slim want ze weten dondersgoed hoe de wet te omzeilen. Imam Al-Forkani, die jongeren NIET ontmoedigde om Jihad te voeren maar alleen zwak aanvoerde dat ze de Koran-teksten niet letterlijk hoefde te nemen. Vanaf 5.00:

  Like

 7. maria zegt:

  En Syrië-ronselaar Maiwand-al-Afghani (Shabir Burhani) zegt doodleuk bij K&vdB met zijn schaamhaar-baard de Londen-aanval “niet te kunnen veroordelen” want “begrijpelijk” in het kader van de “misdaden” tegen islam. En Knevel c.s knuppelen hem niet achter het decor maar laten hem rustig zitten zonder een weerwoord! Ik word GEEN EO-lid!!

  Like

 8. treintrien zegt:

  Eens, die mevrouw Nanninga is me er eentje 😉
  Een bijzonder kind, dat is ze 😉

  Zij is eigenlijk de enige redacteur waarvan ik nog wel eens een heel stuk met inclusief linkjes wil lezen op gs. De anderen zijn wat verzandt in puberale tietenstukjes en dergelijke.
  Dat vind ik wel heel jammer, het was een erg goed weblog met veel scoops, een goede provocerende manier van stukjes brengen door echte schrijvers.
  Nu is het een redelijk weblog met een heel goede redacteur. MHO.

  Ik zou haar graag eens over iets anders horen dan die verrekte islam. Volgens mij kan ze een heel verhelderend licht laten schijnen over wel meer onderwerpen: de economie, de zorg, belastingen etc etc, maar zoals het er nu voorstaat is het misschien wel goed om een journalist te hebben die zich er wél in verdiept, zodat de rest van het hoernaille er niet meer omheen kan.

  Like

 9. treintrien zegt:

  Oh…jakkes… en nou uitgerekend in dat antwoord op heer Pennings een knoepert van een dt-fout maken.
  Sorry meneer Pennings, verzand moet natuurlijk zonder t.

  Raar woord eigenlijk. Verzand. Is dat wel Nederlands? Of vernederlands Limburgs?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Erger nog treintrien! Verzend met d is goed in dit geval!! 😀

   (voltooid deelwoord, wordt dus in dit geval: ze zijn verzand)

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Treintrien 2.56u. Nee, Treintrien, geen vernederlandst Limburgs. Verzanden (werkwoord) is wel degelijk Nederlands. Een beetje beeldsprakig eigenlijk. Van “onder het zand raken, onzichtbaar worden of in de vergetelheid raken, zogezegd. Letterlijk betekent het dat de betekenis van iets vager, onduidelijker wordt.
   Waar U in dit geval mee te maken heeft is het voltooid deelwoord, dus inderdaad met een d op het eind. In het geval van de persoonsvorm (bv. “Het onderwerp verzandt gaandeweg…..enz.) is het met dt.

   Like

   • treintrien zegt:

    Toch ’t instinct achterna de volgende keer.
    Bedankt. (En dan ben ik toch niet voor niks geen neerlandicus geworden haha.)
    En wat een verschrikkelijk mooi woord: Beeldsprakig. Word ik blij van. Zomaar, tussen alle ellende door.

    Like

 10. luckybee zegt:

  Mischien is dat haar bescherming tegen de Koeweitische Islam Broederschap?

  Like

 11. G.Deckzeijl zegt:

  Tijd om terug te vechten!!
  http://www.barenakedislam.com/2013/05/29/minnesotastan-joggers-attacked-by-somali-muslim-gang/
  Want we zijn, en daar ziet ’t naar uit, nergens meer veilig.

  Like

 12. Anneke zegt:

  “Politiek GRIJP NU in”… . …Begin met een Moskee-VERBOD èn werp al de fanatieke ophitsers (islamitische ‘geestelijken’) het land uit en ‘gooi ze over naar het land van herkomst’. Kaats de ballen maar keihard terug, dàn toon je een sterke ruggegraat!!! ! !!! Handel naar eer en geweten; voorzover jullie dit nog kunnen. Jullie dienen een land te beschermen tegen al dat gespuis en klaar te staan voor de inwoners van ’t land. “Pfff; wat zijn wij burgers verraden en we zien ons werelddeel, met de seconde sneller, naar de afgrond ‘hollen’. Domoren; kijk en luister om je heen èn zie wat er gaande is in het westen”. Wij westerlingen zijn allen kleine – en grote satans bekeken door de islamitische ogen. Worden actief vergeleken met apen en varkens, zo’n lage dunk hebben de islamieten van ALLE andersdenkenden. Jood of christen, homo of hetero, religieus, of atheïst…….Voor ons is er totaal géén respect, maar helaas jullie hebben eveneens géén respect voor de (autochtone en goedwillende allochtonen) inzittenden. Nou, daar gaan we dan, gezellig met z’n allen naar de ‘stort van het verderf…..’ Goede reis…..

  Like

  • Anneke zegt:

   Toevoeging:….Israel, Europa en Amerika zitten met ‘z’n drieën in het-zelfde schuitje’. Verraden door alle actieve SOCIALISTISCHE boeven, zijn wij als volk totaal beursgeslagen. Shimon Peres is eveneens géén goeds aan te schrijven !!! ! !!! Als president van Israel, zelfs nu op hoogbejaarde leeftijd, toont deze rakker (joods????) veel te vaak zijn politieke voorkeuren. Hij zou volgens berichten op bezoek zijn geweest bij de nwe. paus, een klein deel van Jerusalem zal paus Franciscus cadeau worden gegeven, voor de lieve vrede. Hij heeft een schokkende toespraak gehouden in Syrië, eveneens betr. de lieve vrede…Het grote gros van de Israelische bevolking zou terug willen gaan naar de ‘grenzen van voor 1967’. EEN BIG LIE…..om te kotsen. Hij is een SOCIALISTISCHE VRIJMETSELAAR tot op het naakte bot. “Dit soort politici hebben het land Israel en haar bewoners menigmaal letterlijk voor schut gezet. Er tevens voor gezorgd dat het anti-semitisme weer fiks opwakkert”.

   Like

 13. Anneke zegt:

  YHWH El SHADDAI !!! ! !!! Kies voor de G’d de Vader van Abraham, Izak en Jakob/ISRAEL. Zijn geschreven woord is GEEN sprookje, al heb ikzelf deze gedachten eveneens lang ‘gekoesterd’. Gehersenspoeld door het politiek -, maatschappelijke bewind èn door de naweeën van WW-II, die grootouders en ouders zo duidelijk hebben moeten ervaren.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 14.05. uur. Dat is ook mijn overtuiging Anneke!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s