UKIP vestigt de aandacht op de Bilderberg-ontmoeting van dit jaar

Screenshot_34

De Europarlementariër Gerard Batten, die sinds 2004 de United Kingdom Independence Party (UKIP) voor de kieskring Londen vertegenwoordigt, wees waarschuwend naar de voor juni geplande ontmoeting van de Bilderbergers. Hij zou, zo bericht hij, alle grotere media in Groot-Brittannië aangeschreven en op basis van de wet op de informatievrijheid een verzoek aan de politiechef van het direct aan Londen grenzende graafschap Hertfordshire gericht hebben, waarin hij vraagt wie eigenlijk voor de omvangrijke politiemaatregelen in de omgeving van de ontmoeting moet opdraaien.

“De volgende ontmoeting van de Bilderbergers zal in Engeland plaatsvinden. Als ontmoetingsplaats wordt het Boshotel Watford en als periode 6 tot 9 juni dit jaar genoemd”, zei Batten, die in het Europees Parlement lid is van de commissie voor burgerlijke vrijheid, justitie en binnenlandse zaken, en verwees naar de “wet van het stilzwijgen”, die blijkbaar in verband met deze jaarlijkse conferenties zou gelden. “Bij deze jaarlijkse ontmoetingen komen de rijkste, machtigste en meest invloedrijke persoonlijkheden uit de wereld van de politiek, de financiën en de economie bij elkaar. Rondom de ontmoetingen heerst een grote geheimzinnigheid en dit was voor de gevestigde gedrukte en elektronische media om sinds 1954 (in mei 1954 vond de eerste ontmoeting op uitnodiging van prins Bernhard van Nederland in het Nederlandse hotel Bilderberg in Oosterbeek plaats) niets over deze bijeenkomsten te berichten. Maar in het tijdperk van het internet kan zijn bestaan niet langer geheim gehouden en doodgezwegen worden. Ik heb aan alle gevestigde kranten en televisiezenders in Engeland geschreven en gevraagd of zij van plan zijn over deze bijeenkomst te berichten – en zo niet, wat de reden daarvan zou zijn.”

Battens kritiek is goed gemotiveerd. De gevestigde media blijven in principe stom als het om deze geheimzinnigste van alle topontmoetingen gaat. De Europarlementariërs wijst er terecht op dat de alternatieve media na enige terughouding nu in grotere mate de taken van de verslaggeving over de Bilderberg-ontmoetingen overnemen, terwijl de zogenaamde opinie vormende media zich nog steeds in terughouding oefenen.

Onder leiding van Nigel Farage behaalde de UKIP bij de regionale verkiezingen dit jaar onlangs een opmerkelijk verkiezingssucces en kwam op de vierde plaats terecht wat betreft het aantal gewonnen zetels, en op de derde plaats wat het aantal geprognosticeerde stemmen in het hele land betreft. Dit verkiezingssucces van de UKIP verleent nog extra gewicht aan de woorden van Batten en maakt het voor de gevestigde media moeilijker om vast te houden aan hun tot nu toe gevolgde politiek van stilzwijgen.

Naast zijn kritiek op de gevestigde media kondigde Batten aan dat hij bij de politie van het graafschap Hertforsshire op basis van de wet op de informatievrijheid [“Freedom of Information” Act (c. 36) uit het jaar 2000] een verzoek tot het vrijgeven van informatie heeft ingediend: “Ik heb volgens de wet op de informatievrijheid een verzoek ingediend en o.a. om een antwoord op de vraag verzocht op welke basis de maatregelen van de politie doorgevoerd worden en wie uiteindelijk voor de kosten daarvan zal opdraaien. Ik wacht met spanning het antwoord af… Maar ik moet waarschijnlijk nog wat geduld hebben, omdat mijn vraag aan de politiechef van Hertfordshire onder procesnummer 2013/000159 nog steeds aanhangig is, hoewel mij al op 16 april werd meegedeeld dat er ´op dit moment aan mijn aanvraag zou worden gewerkt´.”

Van de andere kant van het politieke spectrum van Groot-Brittannië neemt de afgevaardigde van het Britse Lagerhuis van de partij “Respect-The Unity Coalition”, George Galloway, het woord. Hij zou zich afvragen, zei hij onlangs, wat “Watford eigenlijk misdaan heeft om deze inval van de Bilderberger-lijkenpikkers in de plaats te verdienen.”

De vraag om welke onderwerpen het op deze Bilderberg-bijeenkomsten eigenlijk precies gaat, verdient de belangstelling van zowel linkse als rechtse politieke kringen. Ook al bezweert de Bilderberggroep steeds dat er “geen resoluties voorgesteld zouden worden, geen stemmingen zouden worden gehouden en geen politieke standpunten zouden worden afgegeven.”Toch gaf de voormalige secretaris-generaal van de NAVO en al tweemaal deelnemer aan deze ontmoetingen, de Belg Willy Claes, in 2010 toe dat men van de deelnemers zou verwachten om de conclusies waartoe men tijdens de conferentie zou zijn gekomen, ook in de praktijk omzetten. Na iedere tussenconferentie van de Bilderbergers wordt er een rapport samengesteld en daarna gaat men er als vanzelfsprekend van uit “dat de deelnemers bij de vormgeving van hun politiek in hun desbetreffende milieu rekening houden met dit rapport.”zoals Claes vertelde, zou de oprichter van Bilderberg, prins Bernhard, dit proces in een interview ooit als volgt hebben gekarakteriseerd: “Er wordt een bepaald idee ingebracht…, dat iedereen bevalt, en dit concept wordt dan in praktijk gebracht.”

Zoals de Europarlementariër van UKIP benadrukte, zou in verband met de Bilderbergers het tot op de dag van vandaag voortdurende stilzwijgen van de gevestigde media over deze ontmoetingen en de daar gevoerde discussies bijzonder verontrustend zijn.

Screenshot_35

Bron:

http://info.koppverlag.de/hintergruende/europa/jurriaanmaessen/britischeindependence-party-lenkt-aufmerksamkeit-auf-diesjaehriges-treffen-der-bilderberger.html

Auteur: Jurriaan Maessen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite. Bookmark de permalink .

12 reacties op UKIP vestigt de aandacht op de Bilderberg-ontmoeting van dit jaar

 1. bobzelf zegt:

  Go, Nigel GO , Jezus wat een kanjer !
  Breek de tent maar af , miijn stem heb je !!
  Heerlijk , eindelijk wordt net als met Pim Fortuyn , alles bespreekbaar gemaakt !
  Want als we op pinokkio en die SSer pechthold , van die referendum partij moeten wachten ,nou DAT GAAT nooit OPSCHIETEN !

  Like

 2. lucky9 zegt:

  De Belg Willy Claes is nu niet bepaald van onbesproken gedrag. Vieze zaakjes zijn dit vies mannetje niet vreemd.
  http://www.liberation.fr/monde/0101263461-proces-agusta-dassault-et-claes-condamnes-prison-avec-sursis-pour-l-avionneur-francais-et-l-ancien-ministre-belge
  Veroordeeld tot voorwaardelijke gevangenzittingstraf voor diegenen die het Frans niet machtig zijn. En vermoedelijk is dat slechts de keppel op de ijsberg.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  De Bilderbergkliek is een satanische, mensvijandige organisatie!

  Like

 4. Ambassador zegt:

  Ook het gros van de deelnemers leeft van of eet mee van belastinggeld. Mag ik a.u.b. weten wat en waarom met die investering wordt gedaan? En voor wie?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Is hij familie van de Engelse konings huis?Batten?Zo heten ze ook toen ze nog in Coburg/ OberFranken leefden.

  Like

 6. bobzelf zegt:

  volgens Bernard , wordt er dan een bepaald idee ingebracht !!!!!!!!!!!! en dat concept wordt dan in praktijk gebracht !!!
  Nou daar hebben ze in brussel goed naar geluisterd !!!!!!!!!!!!!!!!
  Rijden in auto’s met SS emblemen ! zelfs op je trouwdag !!!
  Steekpenningen !!!
  Omkopingen !!
  Geld wegsluizen !!
  Zakken vullen , en niet te weinig !
  Schijt hebben aan de burgers , dan wel LANDGENOTEN !
  Beetje neuken hier en daar !!
  En weigeren nederlands te spreken zelfs na 40 jaar , whahahaha !!
  Dus al deze goede dingen , nou daar lusten ze in brussel wel pap van !!
  dUS GOED STELLETJE GAJUS, ONGEDIERTE, RATTEN BIJ ELKAAR !
  VERGIFTIGEN DIE HAP , EN DAARNA GOED ONTSMETTEN GRAAG !

  Like

 7. Anneke zegt:

  De media zijn feitelijk al tijden lam-geslagen door deze gifadders (onder de fig. groene zoden)….En public is men toch zo meelevend met het volk…máár als het puntje bij het paaltje komt, dan is men stokdoof èn ziende blind, voor de waarschuwingen vanuit de (mondiale)samenlevingen. De media heeft zich puur laten omkopen en is (OVERDUIDELIJK) om de GIFvinger van deze bliksemschichten gewonden. Ben(achteraf bekeken)blij dat ‘k niet voor de journalistiek heb gekozen. “M’n ouders waarschuwden me al medio jaren-70”!!! ! !!!

  Like

 8. Anneke zegt:

  Het wordt tijd dat de mainstream-media deze (gevaarlijke) groep èn al hun ‘dochter-ondernemingen’ grondig onder de loep gaat nemen. Het is totaal tegendraads, kijkende naar de westerse grondwetten èn de ‘vrijheid van democratie’. Inmiddels is er al heel wat geschiedenis bekend; betr. wijlen prins Bernhard èn daar zou men een leerzaam lesje uit kunnen trekken. Máár helaas…realiteit en waarheid is een intens TABOE. En wie hebben dit taboe ontworpen???/!!! “De NWO-gifadders, achter de duisteren politieke schermen èn de financieel-economische tak”. ZIJ zijn de regelaars, zij zijn de SATANISCHE demonen op wereldwijd niveau. KIJK UIT…..

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  @Anneke 12.49. uur. Helemaal mee eens Anneke!

  Like

 10. nn zegt:

  ….prins Bernhard, zou dit proces in een interview ooit als volgt hebben gekarakteriseerd: “Er wordt een bepaald idee ingebracht…, dat iedereen bevalt, en dit CONCEPT wordt dan in praktijk gebracht.”….
  Als dat waar is, dan is dat het bewijs dat ze allemaal een DUBBELE AGENDA hebben!!! Ze passen een concept toe waar buitenstaanders geen weet van hebben! Vandaar dat ze in het Westen overal dezelfde problemen hebben! Niemand reageert nog normaal, overal wordt ‘HET CONCEPT’ toegepast! Links en rechts, allemaal pro-islam! Bernard zelf had er graag een harempje op na gehouden, dat is in ieder geval zeker! En zo heeft de islam wel meer voordeeljes voor de elite! Ze zijn ons willens en wetens aan het islamiseren, met de sharia kan je het volk goed onder de duim houden zo heet het in die kringen!

  Like

 11. Yves Leterme was Prime Minister of Belgium with 800.000 votes. Then he wrote a book promoting “The Rhineland Model” (ennemy of the financial speculating capitalism). He has been then permanently sabotaged and he resigned and found a euro job in France. Later, Von Rompuy – from the same party than Yves Leterme – became then President of EU…. one day AFTER HE HAD MADE THE PRESENTATION OF HIS ACTION in from of the Bilderbergs…it gives you an idea of the orientation of EU…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s