VIDEO: Pat Condell – “Moslims moeten Jihad afwijzen”

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Pat Condell – “Moslims moeten Jihad afwijzen”

 1. manna zegt:

  zoals altijd perfecte analyse.
  heb hem nog nooit zo boos gezien.
  geen afsluitende ‘peace’….

  Like

 2. Philippine zegt:

  Pat Condell is weer geweldig.
  Hij doet het toch maar.
  Hij durft het toch maar.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Beste Pat Het staat in de Koraan en a Hadith geschreven dan mag een moslims het niet aflenen.Anders ga je de Hel in.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Beste Pat Condell, dat zullen MOSLIMS nooit doen, de JIHAD MOETEN ze doen, omdat het in de KORAN staat, dus forget it.

  Like

 5. Ad zegt:

  Heel goed zoals altijd, maar toch.

  het afwijzen van ‘armed jihad’ is natuurlijk niet genoeg, dat zal geen effect hebben. Die hele leer van tawhid en uma en de sharia blijft dan nog gewoon over.
  Dit ‘afwijzen van jihad’ is dan te vergelijken met een voetbalelftal dat (conceptueel en lichamelijk) getraind is om te scoren en nu de opdracht heeft om bij een scoringskans te stoppen of richting eigen doel te schieten.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, hij meent hier voor 200% wat hij zegt, maar weet tegelijkertijd dat fwijzen voor moslims geen optie is.
  Want welke moslim distantieert zich nu van de Jihad? Ook al zul je er best onder hebben, die er persoonlijk niet aan deelnemen, dan is distantiëren nóg een brug te ver. Dat frustreert hem zichtbaar, trouwens, welke westerling zou het niet frustreren? Daar kunnen wij vanuit onze levensvisie nou eenmaal niet bij. Zelfs voormalige RAF-leden hebben zich later wel gedistantieerd van hun politieke ideologie, maar dat zul je moslims alleen zien doen als ze het gelóóf afzweren. Anders nooit.

  Like

 7. Anneke zegt:

  Adonai El Shaddai….Shalom Yhwh….Hij is de G’d van Vrede. Al merken we hier nog niet veel van, maar zie Hem als de Ware Beschermer van de mensheid. Hij is de Creator/Schepper, niet de islamitsche allah. We leven nu op een helse planeet, heet gebakerd…letterlijke toename en de is al aan het barsten. De verschillen, de scheuringen nemen letterlijk toe. Via nare -, voor ons mensen, ONDOORGRONDELIJKE wegen, komt het uiteindelijk allemaal goed en zal al het gespuis zijn uitgeroeid. VERNIETIGD door hun eigen domme maatregelen, actie’s. Hun massa-graf is al (door hunzelf) gegraven en zal niet leeg blijven. Neem het Irak, Iran, Syrië, Turkije, Egypte, de Gaza-strook, Jordanië, de Nrd-Afrikaanse strip en de rest van de huidige wereld onder het vergroot-glas en wordt wakker. Kom tot besef, wàt er letterlijk gaande is op onze planeet.

  Like

 8. De inlichtingendienst AIVD merkte in haar jaarverslag van 2008 op dat er nog maar tien Nederlandse websites online staan die direct oproepen tot een jihadistische ideologie. Vaak zijn deze websites ook meerdere jaren oud, zegt de dienst. Inspiratiebronnen voor deze sites zijn vaak Arabische jihadistische websites. In de rechtbankverslagen over de Hofstadgroep staat dat de leden pamfletten en video’s van buitenlandse bewegingen met elkaar deelden. De video’s varieerden van radicale preken tot onthoofdingen. Een voorbeeld van zo’n video is van een Australische prediker die oproept tot de onthoofding van Geert Wilders.

  Like

 9. ben zegt:

  je moet zien op youtube,3710 die het eens zijn met hem en 73 die het niet eens zijn met hem maar sijtig genoeg zijn het de 73 gezinden die het voor het zeggen hebben in een zogenaamde democratie waar de meerderheid het voor het zeggen zou moeten hebben. waar een minderheid het voor het zeggen heeft zoals in europa het geval is moet men van een linkse dictatuur spreken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s