Zweden: fotoshop-satire? – parkeerbon voor in brand gestoken auto´s

Screenshot_36

Volgens informatie van de politie in Stockholm is het te gevaarlijk om je te verzetten tegen vandalistische moslims. De wetten m.b.t. fout parkeren worden echter nog steeds consequent toegepast; de door de islamitische meute in brand gestoken auto´s worden van de desbetreffende parkeerbon voorzien (zie foto). De Zweedse politie grijpt ook consequent in wanneer Zweedse burgers proberen hun eigendom zelf te verdedigen.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/05/schweden-knollchen-fur-abgefackelte-autos/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Criminaliteit, Cultuurstrijd, dictatuur, Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Zweden: fotoshop-satire? – parkeerbon voor in brand gestoken auto´s

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Het lijkt wel of we met krankzinnigen te maken hebben. Mijn verbazing inzake dit soort van idioterie in West-Europa stijgt met de dag. Ik weet niets meer te zeggen want ik begrijp het niet meer. Sprakeloos dus.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Nou niet allemaal gaan afgeven op de Zweedse bureau-cratie. Nederland kan er ook wat van. Een jaartje terug kreeg iemand een electriciteits-rekening van +- 1000.000 en 32 cent. Op z,n klacht hierover kreeg hij/zij te horen::::”betaalt U nu eerst rustig de rekening, dan kunnen we daarna kijken waar de fout zit.”
  Niets nieuws dus

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Het spijt me, maar dit is bitter sarcasme in plaats van realiteit. De foto toont helemaal geen bon.
  Zie http://nageltjes.be/wp/?p=4698 He is not a she! Laat ons wel wezen, het is zo al meer dan erg genoeg daar in Zweden.
  Friatider.se een licht satirische politiek incorrecte site is die graag de draak steekt met de plaatselijke socialistische roverheden. Meer is er niet aan de hand.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou ja, wehadden al een tijdje door dat de Zweden compleet de weg kwijt zijn; nu weten we het zeker. Ze strompelen als het ware verdwaasd rond op de rokende puinhopen van hun multikul-paradijs en weten zich maar aan één ding vast te klampen: “Niet de moslims aanpakken, alleen onszelf….Niet de moslims aanpakken, alleen…..onszelf……Níet de ….moslims….alleen….ons….zelf……..-Een mantra, die ze zichzelf nu eenmaal gedurende jaren hebben aangeleerd. Wat zouden ze dus anders moeten?
  Intriest, als je er bij stil staat. Wat moet je in Godsnaam met zulke zielenpoten?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler 21.59. uur: “Wat moet je in Godsnaam met zulke zielenpoten?” nou laat ze het maar uitlepelen Theresa. Dat krijg je van het pamperen van moslims! Eigen schuld, dikke bult.

   Like

 5. Zowel in Zweden als Nederland: Steden mogen door extremisten vernietigd worden, maar een verkeersovertreding (i.c. de staatskas vullen) gaat toch voor!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s