Birma/Myanmar: opnieuw bloedige gevechten tussen boeddhisten en moslims

Screenshot_2

Deze keer braken de onlusten uit in de stad Lashio, aan de grens met China in het noordoosten van het land, na een “ruzie” tussen een moslim en een boeddhistische vrouw, zegt Al Arabiya. Boeddhistische bronnen echter zeggen dat de moslim de boeddhistische vrouw in brand had gestoken.

Daarop gingen de boeddhisten en de moslims op elkaar los. Inmiddels werden er al een moskee en een boeddhistische tempel in brand gestoken, evenals de nodige woonhuizen en winkels.

“Een ambtenaar bevestigde de arrestatie van een moslim, die een vrouw in brand had gestoken met benzine.”

Raw Story

De moslims gelden daar als illegale immigranten, hoofdzakelijk uit Bangladesh, wat zelfs Al Arabiya toegeeft:

…moslims, die men het staatsburgerschap heeft geweigerd en die door de bewoners van het land als illegale immigranten uit Bangladesh worden beschouwd.”

Dat is dan de volgende fase van de islamisering: te vuur en te zwaard. Waarbij men dit menig domme goedmensch en volksverrader van harte gunt.

Huffington Post schrijft overigens dat men het aan moslims in Rohingya verboden heeft om meer dan 2 kinderen te krijgen. Deze maatregel geldt alleen voor moslims, de boeddhisten mogen ook meer kinderen verwekken. Een noodzakelijke maatregel. Ook al hyperventileren velen vanwege “discriminatie”, zo´n maatregel is beter dan een burgeroorlog die het land in puin legt en veel doden veroorzaakt.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/28/in-burma-gibt-es-wieder-blutige-kampfe-zwischen-buddhisten-und-muslime/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Myanmar (Birma). Bookmark de permalink .

24 reacties op Birma/Myanmar: opnieuw bloedige gevechten tussen boeddhisten en moslims

 1. Jean zegt:

  Het is altijd én overal ellende met die achterlijke onderontwikkelde gewelddadige barbaren. Of het nu Europa, Amerika, Azië, Australië of Afrika betreft, steeds draait het uit op barbaars geweld.
  Maar ja, ze worden zot gedraaid door die soepjurken in die mosselketen. Laten we die ‘versneld’ allemaal oppakken en retourneren naar land van herkomst, ze sowieso een spreekverbod opleggen en stoppen met ze financieel te onderhouden, geweldpredikers én haatzaaiers kunnen we missen als kiespijn.

  Like

 2. Anneke zegt:

  Zie, de Babylonische BLOED- en Olie-VLEKKEN verspreiden zich nu wel heel rap over de wereld. De islam-ellende is straks voor ons mensen niet meer te overzien, wonderen moeten actief worden. Anders is de planeet binnen zeer afzienbare tijd totaal ONLEEFBAAR. Dàn zal de planeet dus zijn vernietigd door de afgoden van oorlog…Allahbahbah èn Mammon. “Gelukkig; zo-ver zal het niet komen. De radicale islam-barbaren graven nu hun eigen graf, samen met de aanbidders van de afgodische geld-god Mammon. Zonder dat ze hetzelf beseffen; lijkt wel. Haleluyah” !!!/!!!

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Helemaal geen slechte oplossing(huffingtonpost.com) dat allahschreeuwers maar twee stuks addergebroed mogen verwekken. Alst aan mij had gelegen werd er door dat uitschot nooit meer iets verwekt. Gewoon laten uitsterven is de ultieme oplossing voor alle door dat uitschot veroorzaakte problemen. Meer over demografie en de aanhangers van die veroveringsideologie islam>>>
  http://www.amsterdampost.nl/paul-weston-het-is-niet-rascistisch-om-je-land-te-verdedigen/#comment-99039

  Like

 4. E.J. Bron zegt:

  DOEI JIEP, HAVE A SHIT LIFE!

  Like

 5. Jan zegt:

  Bangladesh wil de koppensneller ook niet. Interview met malloot (weet niet meer wie het is)

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Toe maar, meteen weer sprake van een mens in brand steken -en dat dat dan ook weer een vrouw is, ligt voor de hand. Kent iemand een andere bevolkingsgroep bij wie een ruzie op die manier uit de hand loopt? Nee, daar móeten wel weer moslims bij betrokken zijn. Typisch.

  Like

 7. Tiemen Veenstra zegt:

  Jullie zitten in het verkeerde land, beste mossels! Mijn advies is om zo snel mogelijk naar Zweden te emigreren. Daar worden jullie met open armen ontvangen, je kunt er je leven lang op je luie reet zitten en je mag raak fokken, want de Zweden zijn gek op jullie. Je hoeft je kinderen er niet zelf op te voeden, ben je gek, dat doet de staat. Onderwijs, medische verzorging, juridische bijstand, reclassering, alles wordt door die stomme ongelovigen betaald. En die gezellige buurtfeestjes waarbij wel eens een paar auto’s in de fik gaan, daar doen die Zweden echt niet moeilijk over…. 😉

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tiemen Veenstra 17.48. uur. Zo is dat, de RODEN al tientallen aan de regering in Zweden zijn OVERAL de 5e colonne van de HAATBAARDEN! Overal waar de gore SOCIALISTEN mee aan de knoppen draaien, zien de MOEZELMANNEN de kans schoon om de bevolking te terroriseren, en de maatschappij ONLEEFBAAR te maken! En dat alles met ondersteuning van RODEN, LINKS-LIBERALEN, GROEN LINKSEN en CHRISTEN DEMOCRATEN-KOTS!

   Like

 8. Trucker zegt:

  Ik ken GEEN natie op de gehele wereld waar als er islamieten “vertoeven” er geen onrust is.
  Overal waar ali, yoessef en fatiam aankomen is er binnen de korste tijd een conflict dat HEEL VAAK tot tomeloos geweld (van hun uit) uitbarst.
  OPROTTEN

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @EJ, who the fuck is Jiep…??????

  Like

 10. G.Deckzeijl zegt:

  Alles klar, herzlichen dank!

  Like

 11. luckybee zegt:

  Moslims mogen liegen,Soera 5 vers :” 89. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor de eden welke gij in ernst aflegt. De boetedoening er voor is: tien armen te spijzigen met het gemiddelde voedsel waarmede gij uw huisgezinnen voedt, of hen te kleden, of het vrijmaken van een slaaf. Maar wie dat niet kan doen zal drie dagen vasten. Dit is de boete voor uw eden, wanneer gij zweert. Maar houdt uw eden. Zo legt Allah u Zijn tekenen uit, opdat gij dankbaar moogt zijn.

  Quote:
  Soera 2 vers:” 225. Allah zal u niet ter verantwoording roepen voor uw ijdele eden, maar Hij zal u ter verantwoording roepen voor hetgeen uw hart heeft verdiend. Allah is Vergevensgezind, Verdraagzaam.

  Quote:
  Soera 16 vers :” 106. Wie Allah verwerpt, na te hebben geloofd – behalve hij die wordt gedwongen terwijl zijn hart in het geloof vrede blijft vinden – en zijn hart voor het ongeloof opent, op hem rust Allah’s toorn; en er zal een grote straf voor hem zijn.

  Voor Budhisten is een leugen net zo’n zonde als bij ons. Dus ik geloof de Budhist veel eerder als de Moslim.

  Like

 12. guusvelraeds zegt:

  Verdorie! Die boeddhisten steeds weer. Houd het nu nooit een keer op?

  Like

 13. Jan zegt:

  Waarom heeft een Birmese boeddhist een pistool? (retorisch)

  Like

 14. Jan zegt:

  12 augustus 2013
  Nazi’s van de VN komen naar Birma om de boeddhisten op het hart te drukken om met moslims in een en hetzelfde bed te kruipen

  Like

 15. Jan zegt:

  Boeddhisten laten duidelijk merken dat tapijtvreters met hun poten van hun (boeddistische) vrouwen hebben af te blijven. Traditiegetrouw zijn de verenigde nazi’s zeer bezorgd over het geweld tegen ‘onschuldige, islamitische burgers.’ Moslims zeggen dat zij ‘in angst leven’.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jan: 17.39. uur. Ach gut de moslims doen huilie, huilie. Wat zijn ze toch zielig. Maar dat het moslim gespuis in 1400 jaar tijd 278 miljoen slachtoffers heeft gemaakt, daar hoor je de moslims niet over, ook niet de zgn. gematigden!

   Like

 16. Jan zegt:

  Overal waar moslims zijn is gedonder, wordt gemoord: nog eens Birma

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s