De Franse politie heeft de islamitische mesaanvaller opgepakt

Screenshot_11

“Aanval op Franse soldaat was religieus gemotiveerd”

Of dit de dader is op bovenstaande foto, kunnen we niet met zekerheid zeggen, want het is de enige foto waarop de dader van La Défense zou staan afgebeeld. In een bericht van de BBC ziet men hem ook in de video, van achteren.

De messentrekker, die afgelopen zaterdag een Franse soldaat had neergestoken, is gearresteerd. Bij de verdachte gaat het om een 22-jarige radicale moslim:

Goed geïnformeerde bronnen zeggen dat de 22-jarige al minstens 3-4 jaar een aanhanger “van de traditionele, zelfs radicale islam zou zijn”.

France 24

Hij had de aanslag zaterdag in het winkelcentrum “La Défense” gepleegd.

En ondanks de eerste, reflexmatige uitlatingen van de Franse president Hollande, wordt nu gezegd dat het een geïmiteerde daad van de Londense soldatenmoord geweest zou zijn.

Dat zijn uiteraard allemaal radeloze verklaringen voor de publieke opinie, want de pr-afdelingen van de politici zijn niet voorbereid op deze aanslagen. Daarom weten ze ook niet welke uitlating het meest sussende effect op de publieke opinie zou kunnen hebben. Daarbuiten op straat lopen nu al enkele duizenden van zulke “aanhangers van de traditionele islam” en het worden er iedere dag meer. Moslimmigranten, die zich tien jaar geleden nog tevreden stelden met gewone criminaliteit tegen de Europese gastsamenlevingen, worden tegenwoordig radicale islamieten. Wie de “linkse” en “linksautonome” manifestaties volgt, heeft ook die jonge moslims gezien, die zich nu nog als “linkse marxisten”, “socialisten” enz. camoufleren, maar de strijdkreet “Allahu Akhbar!” al oefenen.

Overigens is deze dader zijn carrière als radicale islamiet ook zo begonnen: als een gebruikelijke veelpleger, met talrijke diefstallen, wordt er in het bericht van de BBC gezegd (in de video).

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/29/die-franzosische-polizei-hat-den-muslimischen-messerangreiffer-festgenommen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Islam, islamofascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op De Franse politie heeft de islamitische mesaanvaller opgepakt

 1. Trucker zegt:

  Als Maine Le Pen presidente van Frankrijk wordt moet ze als eerste de guillotinne terug in het strafrecht plaatsen om dit soort islamieten een kopje kleiner maken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Trucker 18.51. uur. En anders standrechtelijk de KOGEL wat mij betreft. Kort proces met deze GEITENEUKER en zijn achterlijke wrede ideologie de PISLAM!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Trucker en Tom Hendrix 18.51 en19.01 Nou, Heren, gezien het blijkbare temperament van Madame Le Pen lijkt het mij alleszins mogelijk, dat zij dit graag in overweging zou willen nemen -als de grondwettelijke mogelijkheden haar dit tegenwoordig nog zouden toestaan, natuurlijk. Ik weet het niet.. Jaren geleden heb ik wel eens ergens gelezen dat de beul van Parijs weliswaar geen executies meer uitvoerde, maar desondanks nooit van zijn officiële functie was ontheven. Maar ja, dat is ook alweer jaren terug. Hij schaamde zich absoluut niet voor zijn beroep. Zoals hij zei: Iemand moest het toch doen. En dat is de zuivere waarheid.

    Like

 2. delamontagne zegt:

  Onder “Faits-divers”, lees ik hier in de kranten dat het om ene “Alexandre” gaat. Niet bepaald een arabische naam. Is een bekeerling en geinspireerd door de Londense gebeurtenissen.
  In de verdere berichtgeving zal ,t wel worden gebagatelliseerd.

  Like

  • maria zegt:

   Klopt, bekeerlingen zijn “roomser dan de paus” en dat is wel zo handig voor de imams die hun handen in onschuld wassen. Bekeerlingen komen rechtstreeks in handen van salafisten die ze volgieten met haat jegens het “westen” en de droom van een “kalifaat” en ze vervolgens als kanonnenvlees de jihad insturen. Wel eens moslims gezien/gehoord die zich werkelijk uitspreken tegen jihad?? Ze zeggen hooguit dat het niet “hun islam” is maar werkelijk afstand doen is er niet bij. Wel automatisch kruipen ze in de slachtofferrol, maar ik heb NOG NOOIT een moslim horen protesteren tegen de onthoofdingen!

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Je was me voor, Trucker!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Overigens is deze dader zijn carrière als radicale islamiet ook zo begonnen: als een gebruikelijke veelpleger, met talrijke diefstallen, wordt er in het bericht van de BBC gezegd (in de video).

  Dus de zoveelste ware volger van Mohammed. Want ook deze was veelpleger, terrorist, seksueel pervers en moordenaar. Je zult toch een dergelijk persoon als Mohammed hebben als rolmodel. Altijd heeft de pers het maar over radicale islamieten. Als een moslim 100% de Koran navolging geeft de soenna en de Hadith’s dan is hij inherent radicaal. Is dat nu onwetendheid van de pers of is het steeds opnieuw opzet met doel een rookgordijn te leggen ten gunste van de islam? ik vrees dat laatste.

  Like

 5. Waarschijnlijk is de slachting en de poging daartoe nog niet genoeg, pas als er nog een paar van die idioten binnen afzienbare tijd soortgelijke gruweldaden begaan is er een kans dat men er écht niet meer omheen kan.
  Tot die tijd zal men het af blijven doen als incidenten.
  Bespottelijk ? Ja zeer, maar het is al een al jaren beproefd middel dat ze zeker zullen proberen.

  Like

 6. luckybee zegt:

  De zelfde recept voor deze misbaksels.

  Like

 7. louis-portugal zegt:

  Ze voelen zich steeds machtiger en onderzoeken hoever ze kunnen gaan.
  Gezien de tegenstand, van ontkennen,bagatelliseren enz., die ze krijgen wordt de situatie telkens ernstiger.
  Ik vraag me werkelijk af wanneer de eerste aangevallene terug gaat steken of beter schieten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s