EDL en Sikhs zouden zich aaneensluiten

Dat zijn momentopnames, die je alleen maar dankzij de sociale netwerken zo live kunt ontvangen. Ze hebben desondanks een grote draagwijdte en tonen het politieke vermogen van Tommy Robinson, want het is voor hem een groot succes als hij de Sikhs in Groot-Brittannië en in de wereld aan zich kan binden. Wanneer de Sikhs als groepering aan de kant van de EDL gaan staan en samen de straat opgaan om te demonstreren tegen de moslims en de linkse autonomen (en zogenaamde liberalen). De media zouden hun haatredes tegen de “rechts-radicalen” en “vreemdelingenhaters” moeten herschrijven en ze zouden veel terrein verliezen.

Zo betuigt een Sikh zijn sympathie op Twitter:

Screenshot_12

En dit schrijft Tommy Robinson:

Screenshot_13Onze kristallen bol wil niets voorspellen, maar ergens in de wereld is vermoedelijk iemand al ijverig aan het plannen smeden hoe men een wig tussen de Sikhs en de EDL zou kunnen drijven. Het zijn zulke “vrienden” van de islamkritiek, die zich o.a. “liberaal” noemen en die gespecialiseerd zijn in intriges achter de schermen. Want als er eenmaal een sterk bondgenootschap tussen de Sikhs en de EDL tot stand zou komen, dan zou men dat niet meer zo gemakkelijk kunnen terugdraaien. Laten we hopen dat Tommy dit ook doorstaat.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/05/29/edl-und-die-sikhs-bekunden-gegenseitig-ihre-sympathien/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Communisme, English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Rotzakken, Sikhs, Socialisten. Bookmark de permalink .

24 reacties op EDL en Sikhs zouden zich aaneensluiten

 1. bobzelf zegt:

  Ja, maar wij hebben de P.v.d A , !!!
  Ook fijn !

  Like

 2. Helena zegt:

  Jaaa, dit is mooi hé, ik kijk regelmatig op de FB pagina van de EDL en lees de comments,
  het is opvallend hoeveel steun betuigingen ze krijgen vanuit Amerika, Australië, Polen, Duitsland, etc. Deze stond er idd. vanmiddag al op.

  De comments geven ook precies aan wat hierboven ook al wordt gesteld. Hoe kunnen ze ons nu nog racisten noemen?

  Like

 3. Helena zegt:

  En ze timmeren aan de weg!
  PLEASE SHARE: courtesy of @[530838653643113:274:Woolwich Strong] FRIENDS OF FRIENDS WHO ARE READING THIS.. WE NEED YOU!! On 23rd of June, at 1200 hours; people from across the country will unite in a universal march against extremism. Wearing the scarlet ‘Woolwich Strong’ T-shirt and standing proud, we will all march forward into a future without extremism, terrorism and oppression. Together as Muslim, Christian, Jewish and Hindu; we all have the same goal, to eradicate extremism. There will be a 5 minute silence held after the march in honour of our fallen hero, Drummer Lee Rigby. Tell your friends, your family and even strangers. This is going to be a truly historic day. STAND STRONG!!

  Oh,oh wat maak ik me ongerust over de veiligheid van Tommy.
  Hij nodigt zelfs moslims uit, ben benieuwd hoeveel er aan zijn oproep gehoor geven, dit zou je toch wel kunnen zien als de ultieme test.

  Like

  • Marc Bouwman zegt:

   Inderdaad. Robinson heeft het lef moslims collectief ter verantwoording te roepen. Blijven ze weg van deze demonstratie, dan is duidelijk dat aan menselijke waardigheid hen niets gelegen ligt.

   Like

  • maria zegt:

   Ja ik maak me ook zorgen over de veiligheid van Tommy. Maar mocht hij ooit slachtoffer worden van haatbaarden dan zullen alle media dit zijdelings beschrijven als “extreem-rechtse hooligan vermoord”. Ik zie het NON-journaal al voor me: “Haat-zaaiende extremist doodgestoken” met daarbij allemaal moslims die het slachtoffer waren van die “vreemdelingenhaat” waar de EDL volgens de linkse media voor staat, met de toevoeging dat hiermee wellicht een bloedbad a la Breivik kon worden voorkomen…..

   Like

 4. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Die wig heeft men al gesmeed. Denk aan de aanslag die een aantal maanden geleden op Sikhs werd gepleegd in Amerika. Het is vrij makkelijk zèlf wiggen te drijven. Mogen leden van Anonymous eigelijk Islamitische vriendinnen, met hun acties tegen de EDL hebben ze dat wel verdiend?

  Like

 5. They should also collaborate with Bouddhists from Myanmar and their leader WIra Thu. They found solutions against sociallly and demographically agressive Muslims…

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ja, als dit lukt, is het een klapper! doodgewoon. Het zou een groot voorbeeld zijn voor heel Europa en als alle gelijkgestemde politici in alle landenzich vervolgens solidair zouden verklaren met Tommy, zou het in één klap duidelijk worden, dat alle ‘racisme’beschuldigingen nergens op slaan en dat je echt maar beter kunt luisteren naar partijen/bewegingen die kritisch tot afwijzend staan tegenover het kankergezwel dat Islam heet! Laat de goedmensen daar dan nog maar eens wat tegenin brengen!
  Laat ze wat zien, EDL! Go, Tommy!

  Like

 7. G.Deckzeijl zegt:

  Prima ontwikkeling! Is heel gunstig! Meer zielen, meer vreugd!
  Tally Ho! (oorlogskreet van RAF-piloten tijdens de Slag om Engeland)

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Met Sikhs sluit je toch graag een verbond. Kijk eens onder de link hoe Sikhs over de omgang met vrouwen denken. In vergelijking met de religie van de Sikhs wordt de islam alleen nog maar verwerpelijker.

  http://www.sikhs.nl/faq.htm#Rechten_van_Sikh_Vrouwen

  Like

 9. Jaantje zegt:

  Heel blij mee,
  Misschien is niet alles reddeloos verloren als we ons verenigen en ons verweren.

  Like

 10. maria zegt:

  Sikhs dragen hun nooit geknipte haar in een tulband, welke je niet zonder intensieve training kunt draaien. Ook dragen ze een “kirpan” een vlijmscherp mini-zwaardje, dat een symbolische betekenis heeft. Sikhs beschouwen het leven als kostbaar, maar zijn gevreesde strijders waar zowel Afghanen als Britten een hele kluif aan hadden. Toch hoor je nooit van een Sikh die zijn mes tevoorschijn haalt om zomaar iemand te verwonden/doden.
  Het blijft ergerlijk dat de EDL in de media consequent het etiket “extreem-rechts” opgeplakt krijgt.
  Er zullen heus wel “foute” types in meelopen waar de PVV ook ongewild steun van krijgt. Als Tommy Robertson echt een racist was had hij die haatbaard die hem in het gezicht sloeg wel teruggeslagen! Als je je zijn frustratie voorstelt over de Britse politiek kun je alleen maar respect hebben voor zijn naar omstandigheden nog zeer nette presentatie!

  Like

 11. maria zegt:

  Maar waar blijven de vele Hindoe’s in de UK eigenlijk?

  Like

 12. maria zegt:

  Correctie: Aangezien islam geen ras is zou Tommy Robertson GEEN racist zijn als hij de haatbaard had teruggeslagen. En dat hij geen racist is bewijst wel het grote aandeel gekleurde aanhangers.

  Like

 13. maria zegt:

  Correctie: Sikhs waren WEL verantwoordelijk voor de moord op Indira Gandhi, vanwege de legeraanval op het tempelcomplex van Amritsar, met meer dan 4000 doden.

  Like

 14. nn zegt:

  In Nederland wordt de moslim-zieligheidscultus alvast in hevigheid opgevoerd: zielige moslims in Birma volop in het journaal, en zelfs zielige moslimkinderen uit Birma stondern groot op de voorpagina van…….het KATHOLIEK NIEUWSBLAD (overigens nooit te vertrouwen geweest)!

  Like

 15. luckybee zegt:

  Ik vertrouw alleen op Jezus Christus en op niemand anders.

  Like

 16. Robbert zegt:

  Erg goed dat de Sikhs zich aansluiten bij de EDL.

  Ja Luckybee we mogen op God vertrouwen maar moeten ook niet vergeten dat Hij (net als vroeger) mensen kan gebruiken (Tommy, Geert) die ons van die islam ideologie en die allah verlossen. Kijk maar in de Bijbel waar hier ook genoeg voorbeelden van zijn te vinden.

  Like

 17. friki zegt:

  Hoe meer mensen van alle gezinten zich aansluiten des temeer macht je kan maken, ook laat het zien dat er geen sprake is van racisme. Heel goed. Wens Tommy veel succes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s